Gianfranco Ferré Acqua Azzura - EDT
7 830 Ft 7 320 Ft

A „Grotta Azzurra” (kék barlang) a mediterrán Capri-szigeten egy olyan hely, amely szó szerint varázslatos légkört lélegzik , amely teli van rejtélyekkel és titkokkal .

Gianfranco Ferré Camicia 113 - EDP
6 870 Ft 6 030 Ft

A Camicia 113 egy ciprusos-virágos illat a nők számára. A fejjillat friss bergamottot, aromás magnóliát és bazsarózsát tartalmaz. A szívében a jázmin, az írisz és az ibolya kombinációját fogja érezni. A kompozíciót pacsuli, pézsma és sziámi benzoingyanta zárja le. Az illat 2015-ben került a piacra.

Gianfranco Ferré Ferre Black - EDT
5 210 Ft 4 930 Ft

A Ferian Black, Gianfranco Ferre – fás-fűszeres illat férfiaknak 2015-től. Az illat finom levendula illataival nyílik, amelyek finoman keverik össze a fűszeres borsot és a grépfrút. A szív egy kis fűszeres kardamomot kínál, koriander és narancsvirágok kíséretében.

Gianfranco Ferré In The Mood For Love Tender - EDT
9 860 Ft 9 300 Ft

Az In The Mood For Love Tender egy virágos-gyümölcsös illat nőknek a Gianfranco Ferre márkától. Ezt az illatot 2011-ben mutatták be a nagyközönségnek, a 2009-ben bevezetett klasszikus In The Mood For Love illaton alapszik. Virágok, gyümölcsök, aldehidek és fás hangok keveréke.

Gianfranco Ferré L`Uomo - EDT
9 820 Ft 8 690 Ft

A L´Uomo egy keleti férfi illata. A fejillat friss bergamottot, valamint fűszeres fekete bors, kardamon és gyömbér tónusokat tartalmaz. A szívillata ötvözi a zöld almát zsályával, ürömmel és ibolyával. Szantálfa és cédrusfa, moha, meleg borostyán és édes vanília kombinációja zárja a  kompozíciót.