Gimpet Biokats Bianco Hygiene macskaalom, 10 l
2 490 Ft

2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gimpet Biokats Bianco Hygiene Macskaalom összetapadó tulajdonsággal rendelkezik, így biztosítja cicája számára a maximális higéniát. Kizárólag természetes alapanyagokból tevődik össze, és kiválóan semlegesíti a szagokat. Tökéletesen pormentes.


Gimpet Classic Macskaalom, 20 l
3 290 Ft

Gimpet Bioko 20 L-es klasszikus durva szemcséjű macskaalom. A kellemetlen szagokat teljesen elnyeli. Minőségi anyaga tiszta, természetes anyagokból készült.


Gimpet Biokat's Classic fresh macskaalom, 20 l
3 990 Ft

Gimpet Biokat's Classic fresh macskaalom 100%-ban természetes anyagokból készült. A kellemetlen szagok megkötéséről és a higiéniáról a bentonit gondoskodik. Kiváló szagelnyelő és nedvszívó képességgel rendelkezik, így biztosítva a termék hosszú használhatóságát.


Gimpet Biokat's Micro Classic macskaalom, 14 l
2 990 Ft

Gimpet Biokat's Micro Classic macskaalom prémium minőséget képvisel. Különleges összetételének köszönhetően egy liter alom akár három liter folyadékot is képes megkötni, ez a négyszerese a normál almok teljesítőképességének. Semlegesíti a kellemetlen szagokat, emellett teljesen pormentes, így nem szóródik ki az alomtálca köré sem.


Gimpet Biokats Micro White Fresh macskaalom, 14 l
3 390 Ft

3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biokat's Micro White Fresh Macskaalom kizárólag természetes anyagokból készült, finom fehér szemcsékkel, melyek a nagy nedvszívó képességet biztosítják. Nedvességgel érintkezve azonnal megköti azt, a kellemetlen szagokkal együtt. Friss gyógynövény és rét illata van, mintha újra tavasz lenne.


Gimpet Multi-vitamin Paszta macskáknak, 200 g
2 990 Ft

2 590 Ft

Gimpet Multi-Vitamin paszta nemcsak finomság, de a napi táplálék értékes kiegészítője is cicájának. 12 létfontosságú vitamint tartalmaz. Kiállítási- és tenyészcicáknak különösen ajánlott.


Gimpet Malt-Soft Extra Paszta macskáknak, 200 g
3 099 Ft

2 290 Ft

Gimpet Malt-Soft Extra paszta nemcsak finomság, de a napi táplálék értékes kiegészítője is a macskáknak. A különleges szőroldó készítmény segít a mosakodás során lenyelt szőr távozásában, így hozzájárul cicája egészséges emésztéséhez. Extra magas rosttartalommal, malátával és növényi olajjal.


Gimpet Biokats Bianco Fresh macskaalom, 10 l
2 990 Ft

Gimpet Biocats Bianco Fresh Macskaalom kizárólag természetes alapanyagokból tevődik össze. 4-szer kiadósabb mint a hagyományos almok, a macskavécét ember és állat számára egyaránt kellemes, friss illatúvá teszi. Hosszantartó szagmegkötés, különlegesen erős csomóképződés, tavaszillatú anyag jellemzi.