Givenchy Amarige - EDT
19 870 Ft

Az Amarige nő nagyon kívánatos, ez kedves, becsületes, kitartó, eleven, spontán és vidám. Van egy érzelmi érzése, amely váratlanul nyilvánul meg. Ellenállhatatlan és káprázatos varázsa van.  Aurája rendkívül bátorítóan hat mindenkire, ami valódi vágyat teremt a szeretet iránt.

Givenchy Ange Ou Démon - EDP
16 090 Ft 15 390 Ft

Női illat Ange Ou Demon by Givenchy is elbűvölő és lenyűgöző. Ez virágos-keleties illat egy szokatlan fajta érzékiség. Megtestesíti a márka értékeit Givenchy: elegancia, inspiráció, játékos szellem és kiváló minőségben. Az illat 2006-ban indult. .

Givenchy Eaudemoiselle de Givenchy - EDT
15 390 Ft

Eaudemoiselle származó Givenchy között virágos-édes illat. Ez különösen alkalmas a fiatalok és a modern nők. A Eaudemoiselle metszi a szimbolizmus és a Givenchy klasszikus és a modern. Minimalista flakon koronázza egy arany sapkát. Az illat indult 2010-ben.

Givenchy Eaudemoiselle Essence Des Palais - EDP
32 200 Ft 29 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eaudemoiselle Essence des Palais származó Givenchy egy keleties virágos illat nőknek. Vonzó fekete üveg ovális alakú, jó kiegészítő bezárása arany. A tényleges illata jobban megfelel alkalmazása az este vagy éjszaka. Nehezebb megkülönböztető képességgel.

Givenchy Gentleman (2017) - EDT TESZTER
13 960 Ft

A 2017-es Gentleman parfüm egy fás-aromás férfi illat. A fejillat összetevőihez tartozik a  körte, kardamom és az ananász. A tiszta virágos szívillatban érezhető a levendula, az írisz és a pelargónium. A kompozíciót a patchoulit,  bőr illatösszetevői és az édes vanília kombinációja zárja be.

Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP
26 590 Ft 23 790 Ft

Bemutatjuk Önnek a férfi illatot Gentlemen Only Absolut néven a Givenchy márkától. A fűszeres-fás fejillatban érezhető a bergamot, majd a sáfrány, szerecsendió és ezután a szívillatban előbukkan a fahéj, vanília, szantálfa illatok kombinációja.

Givenchy Gentlemen Only - EDT
18 190 Ft 16 090 Ft

A Gentlemen Only a Givenchy márkától  egy fás, keleti férfi illat.   A fejillata nyírleveleket, szerecsendiót, rózsaszín borsot és mandarint rejt magába. A szívillatban érezhető a vetiver,  pacsuli és a cédrusfa, és végül a kompozíciót a cédrusfa, tömjén és pézsma kombinációja zárja.

Givenchy Hot Couture - EDP

Givenchy Hot Couture - EDP

Értékelés: 5
24 210 Ft 22 390 Ft

Hot Couture – egyedülálló, személyre szabott illat, amely egy egyedülálló nő érzékiségét sugározza. Az egyszerűség, az elegancia, a kifinomultság, az öröm és a nőiesség csak szavak. Az illatosító lombik üveg prizmát képez, amely vonzza és tükrözi a fényt – nagyon egyszerű és elegáns.

Givenchy Insensé Ultramarine - EDT
9 090 Ft

Az Insense Ultramarine illat a víz jeleneteinek keveréke, és könnyűségének köszönhetően mindennapos viseletre tervezték. Citrus-gyümölcsös aroma. Ez a parfüm 1995-ben indult. .

Givenchy L`Interdit - EDP
26 540 Ft 25 840 Ft

A L´Interdit egy  keleti-virágos illat a nők számára. A fejillata friss bergamottot és lédús körtét tartalmaz, a tisztán virágos szívillatban narancsvirág, tuberózis és jázmin érezhető. A kompozíciót a vetiver, pacsuli, vanília és ambroxán kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush - EDT
12 570 Ft 12 010 Ft

Az Live Irrésistible Blossom Crush egy virágos-gyümölcsös illat  nők számára. A friss citrusos fejillat bergamotból és keserű narancsból áll. A szívillatban rejtőzik a rózsa,  bazsarózsa,  alma, málna és a fekete ribizli kombinációja.

Givenchy Live Irrésistible Délicieuse - EDP
16 480 Ft 15 920 Ft

A Live Irrésistible Délicieuse a Live Irrésistible kollekcióból varázslatos virágos-gyümölcsös illat igényes nők számára. A fejillatban cseresznye és finom francia teasütemény illat rejtőzik. A szívben narancsvirág és rózsa illatozik.

Givenchy Live Irrésistible - EDP
17 180 Ft 16 620 Ft

A Live Irrésistible egy virágos-gyümölcsös illa nők számára. A fejillat ananászt, grapefruitot, mandarint és rózsaszirmokat tartalmaz. Rózsa, maracuja és bors illatai ragyog a szívillatban. Az alapillat összetevői közé tartozik a  borostyán, pézsma, írisz, patchouli, praliné és vanília.

Givenchy Organza - EDP
16 460 Ft 15 950 Ft

Mitikus és érzéki illat, amely megtestesíti az eleganciát, a tisztaságot, a merészséget és a valóóódi nőiességet jelképezi. Az organza egy istennő, aki minden nőben jelen van, aki tiszta és örök szépségben öltött újra testet.

Givenchy Pí - toaletní voda s rozprašovačem
15 060 Ft 11 470 Ft

Az Givenchy Pi-t használó ember állandóan elmenekül bennünket, de állandóan felfedezzük őt, a legnagyobb csábító testületét. Ez az ember felfedező, tudományos tehetsége van. Pi beszél a cselekvési akaratáról és a szélsőséges szélsőségek elérésére irányuló vágyáról. Az illatot 1998-ban indították.

Givenchy Pour Homme Blue Label - EDT
15 950 Ft 15 250 Ft

Az első dolog, amit észre a szaga Givenchy Pour Homme Blue Label egy ösztönző frissesség. Ez orientális fás illat egyesíti tartó frissesség férfias erő. Kellemes víz Nóta Hedione biztosít egyértelműség és az átláthatóság. Paprika fűszerezés hozzáad egy különleges ízt, mélysége és csillogását. .

Givenchy Pour Homme - EDT
16 090 Ft 13 990 Ft

Givenchy Pour Homme fás illat fougerová tervezett modern, elegáns és vonzó a férfiak. Vegyes virágos-gyümölcsös vetiver és egzotikus fák, amelyek segítségével az illat egy felejthetetlen érzékiség. Az illat 2002-ben indult. .

Givenchy Songe Précieux - EDT
13 680 Ft

A Songe Précieux egy virágos-gyümölcsös illat  nők számára. A fejillat rózsaszín borsot, guávat és rózsaszín grapefruitot tartalmaz.   Rózsaszín bazsarózsa, jázmin és liliom keveréke érezhető a  szívillatban. A kompozíciót fás-pézsmás alapillat zárja le. Az illat 2017-ben került a piacra.

Givenchy Very Irresistible - EDT
18 750 Ft

A Very Irresistible virágos – gyümölcsös női illat, amely egyesíti a különböző fajta rózsákat a bazsarózsát,  csillagánizst, a verbena leveleket.  Tiszteletben tartja  a hagyományoknak, miközben lebontja őket.  Játékos, nagyon csábító és nem lehet neki ellenállni. Az illat 2003-ban került a piacra.

Givenchy Very Irresistible L`Eau En Rose - EDT
14 990 Ft

A nagyon ellenállhatatlan L´Eau en rose egy ragyogó illatú, jellegzetes rózsákkal. A lédús és gyümölcsös szeder a rózsa szívét veszi körül, ami élénk és csillogó, míg a finom pamut, a pamuthoz hasonlóan, gyengédséget és érzékiséget biztosít az alapban. .