Givenchy Amarige - EDT
19 060 Ft

Nő Amarige nő nagyon kívánatos, ez kedves, becsületes, kitartó, vidám, spontán és vidám. Ez egyfajta szentimentalizmus, amely tükrözi az ő váratlanul. Ez ellenállhatatlan és káprázatos varázsa bővelkedik. Aurája van szó rendkívül biztató, létrehoz egy igazi vágy a szeretetre. .


Givenchy Ange Ou Démon - EDP
20 330 Ft

Női illat Ange Ou Demon by Givenchy is elbűvölő és lenyűgöző. Ez virágos-keleties illat egy szokatlan fajta érzékiség. Megtestesíti a márka értékeit Givenchy: elegancia, inspiráció, játékos szellem és kiváló minőségben. Az illat 2006-ban indult. .


Givenchy Ange Ou Démon Le Secret 2014 - EDP
19 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Givenchy elindítja az Ange Ou Démon Le Secret 2014-et, amelyet eredetileg friss, virágos illatként mutatott be 2009-ben. A kompozíció a fehér virágok és a jázmin tea hűséges összetétele marad. A nyitó hangok tealevél, citrom és áfonya.


Givenchy Dahlia Divin - EDP
9 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dahlia Divin parfüm a Givenchy márkától egy keleti-virágos illat a lányok és nők számára. A fejillatban érezhető a Mirabelle – majd a szívillatban a fehér virágok, jázmin sambac, és  végül  a pacsuli, vetiver és szantálfa keveréke bontakozik ki. Az illat 2014-ben jelent meg  a piacon.


Givenchy Dahlia Divin Le Nectar de Parfum - EDP
10 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2014-ben ő vezette be a márka Givenchy illat nőknek nevezzük Dahlia Divin a parfüm a víz. Egy évvel később látott napvilágot az azonos illat, de kölnivíz. És 2016-ban a márka teremtett illat nevű Dahlia Divin Le Nektár de Parfum.


Givenchy Dahlia Noir L`Eau - EDT
11 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dahlia Noir L'Eau od značky Givenchy je osvěžující vůně pro ženy. Ztělesňuje záhadnou a neobvyklou ženu, stejně jako imaginární květinu. Kombinuje temné nebezpečí s něhou, čistotou a smyslností. Parfém je živý, svěží a čilý a zároveň elegantní a smyslný.


Givenchy Eaudemoiselle De Givenchy Absolu D’Orange - EDP
24 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Eaudemoiselle De Givenchy Absolu D´Orange egy keleti-virágos illat  nők számára. A fejillat narancsvirágot rózsát és jázmint tartalmaz. A szívillatban  rejtőzik a tömjén, fás árnyalatok és rizs. A kompozíciót édes alapillat zárja, maelyben érezhető a vanília és a tonkabab.


Givenchy Gentleman (2017) - EDT TESZTER
11 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 2017-es Gentleman parfüm egy fás-aromás férfi illat. A fejillat összetevőihez tartozik a  körte, kardamom és az ananász. A tiszta virágos szívillatban érezhető a levendula, az írisz és a pelargónium. A kompozíciót a patchoulit,  bőr illatösszetevői és az édes vanília kombinációja zárja be.


Givenchy Gentlemen Only Absolute - EDP
13 680 Ft

Bemutatjuk Önnek a férfi illatot Gentlemen Only Absolut néven a Givenchy márkától. A fűszeres-fás fejillatban érezhető a bergamot, majd a sáfrány, szerecsendió és ezután a szívillatban előbukkan a fahéj, vanília, szantálfa illatok kombinációja.


Givenchy Insensé Ultramarine - EDT
11 510 Ft

Az Insense Ultramarine illat a víz jeleneteinek keveréke, és könnyűségének köszönhetően mindennapos viseletre tervezték. Citrus-gyümölcsös aroma. Ez a parfüm 1995-ben indult. .


Givenchy L´Ange Noir - EDP
16 600 Ft

2016-ban ő vezette be a márka Givenchy kifinomult illat elemzi l´Ange Noir. Ez keleties virágos illat nyílik aromák bergamot, rózsaszín bors és a mandulát. Szív elrejti az írisz és fehér szezám és az alap közé tonkabab vetőmag ambrette és ámbra.


Givenchy Live Irrésistible - EDP-16%
13 940 Ft

11 680 Ft

Akció

A Live Irrésistible egy virágos-gyümölcsös illa nők számára. A fejillat ananászt, grapefruitot, mandarint és rózsaszirmokat tartalmaz. Rózsa, maracuja és bors illatai ragyog a szívillatban. Az alapillat összetevői közé tartozik a  borostyán, pézsma, írisz, patchouli, praliné és vanília.


Givenchy Organza - EDP
15 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Érzéki és mitikus parfüm összekötő merész elegancia és tisztaság érzékiség. A jelenlegi parfüm, hogy felhívja a művészeti és kulturális örökségének kivételes jellegű, egyfajta kapocsként a múlt és a jövő. Organza ünnepe női örökkévalóság. Az illat 1996-ban indult. .


Givenchy Pour Homme Blue Label - EDT
16 280 Ft

Az első dolog, amit észre a szaga Givenchy Pour Homme Blue Label egy ösztönző frissesség. Ez orientális fás illat egyesíti tartó frissesség férfias erő. Kellemes víz Nóta Hedione biztosít egyértelműség és az átláthatóság. Paprika fűszerezés hozzáad egy különleges ízt, mélysége és csillogását. .


Givenchy Pour Homme - EDT
14 820 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Givenchy Pour Homme fás illat fougerová tervezett modern, elegáns és vonzó a férfiak. Vegyes virágos-gyümölcsös vetiver és egzotikus fák, amelyek segítségével az illat egy felejthetetlen érzékiség. Az illat 2002-ben indult. .


Givenchy Very Irresistible - EDP
18 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Very Irresistible egy virágos-gyümölcsös illat, amely egyesíti a különböző fajta rózsákat, mégpedig a bazsarózsát, csillagánizst,verbéna leveleket. Tiszteletben tartja a hagyományokat és mikőzben lebontja őket. Játékos, nagyon csábító, biztosan nem tud ellenállni neki.


Givenchy Very Irresistible - EDT
19 320 Ft

Very Irresistible egy virágos-gyümölcsös illat, amely egyesíti a különböző fajta rózsa bazsarózsa, csillagánizs, csillagánizs és verbéna levelek. Tisztelgés a hagyományok és ugyanabban az időben szünetek. Ez vidám, nagyon csábító, és nem tud ellenállni neki. Az illat 2003-ban indult. .


Givenchy Very Irresistible L`Eau En Rose - EDT
13 890 Ft

A nagyon ellenállhatatlan L´Eau en rose egy ragyogó illatú, jellegzetes rózsákkal. A lédús és gyümölcsös szeder a rózsa szívét veszi körül, ami élénk és csillogó, míg a finom pamut, a pamuthoz hasonlóan, gyengédséget és érzékiséget biztosít az alapban. .