Glade by Brise Bali Automata utántöltő, 269 ml, 3 db
4 490 Ft 4 390 Ft

Az SC Johnson Glade by Brise Bali Automata utántöltő különleges szantálfa és jázmin illatot varázsol otthonába, amely hosszú ideig érezhető marad a lakás minden helyiségében. A Glade by Brise termékcsalád légfrissítői megkötik és semlegesítik a kellemetlen szagokat, így garantálják a friss és tiszta levegőt. Az utántöltő könnyen cserélhető, és akár 60 napon keresztül folyamatos védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen. A csomag három darab utántöltőt tartalmaz.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
5 090 Ft 4 390 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Meggy és bazsarózsa 269 ml
5 090 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Meggy & bazsarózsa automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
4 790 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Glade by Brise Japán kert Automata utántöltő, 269 ml, 3 db
4 490 Ft 4 390 Ft

Az SC Johnson Glade by Brise Japán kert Automata utántöltő különleges illatot varázsol otthonába, amely hosszú ideig érezhető marad a lakás minden helyiségében. A Glade by Brise termékcsalád légfrissítői megkötik és semlegesítik a kellemetlen szagokat, így garantálják a friss és tiszta levegőt. Az utántöltő könnyen cserélhető, és akár hatvan napon keresztül folyamatos védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen. A csomag három darab utántöltőt tartalmaz.

Glade 2 x Citrus Sunrise gyertya 129 g
2 190 Ft

Újdonság

Glade limitált kiadású gyertyák pihentető légkört idéz elő, és a szobát nagyszerűen felillatozza. A dekoratív megjelenés a belső teret díszíti még akkor is, ha a gyertya nem ég. Élvezd a friss citrusaromát csípős fűszerekkel és édes vaníliacukorral.

Glade 2 x Deep Amber Hills gyertya 129 g
2 190 Ft

Újdonság

Glade limitált kiadású gyertyák pihentető légkört idéz elő, és a szobát nagyszerűen felillatozza. A dekoratív megjelenés a belső teret díszíti még akkor is, ha a gyertya nem ég. Élvezd a lonc és a szegfűszeg édes illatát füstölővel és savanyú fekete ribizlivel.

Glade 2 x gyertya Spiced Apple Kiss 129 g
2 190 Ft

Újdonság

Glade limitált kiadású gyertyák pihentető légkört idéz elő, és a szobát nagyszerűen felillatozza. A dekoratív megjelenés a belső teret díszíti még akkor is, ha a gyertya nem ég. Élvezd a lédús alma illatát fahéjjal és szerecsendióval.

Glade 2 x Peaceful Rose & Wood gyertya 129 g
2 190 Ft

Újdonság

Glade limitált kiadású gyertyák pihentető légkört idéz elő, és a szobát nagyszerűen felillatozza. A dekoratív megjelenés a belső teret díszíti még akkor is, ha a gyertya nem ég. Élvezd a szantálfa rózsa illatát.

Glade Spray Csábító pünkösdirózsa és megy 2x 300 ml
1 590 Ft

A Glade by Brise Csábító pünkösdirózsa és megy aeroszol légfrissítő szagsemlegesítő technológiával. Felfrissíti a levegőt és kellemes illattal tölti meg a szobát. Duopack 2 × 300 ml.

Glade Spray Szantálfa Baliról 2x 300 ml
1 590 Ft

A Glade by Brise Szantálfa Baliról aeroszol légfrissítő szagsemlegesítő technológiával. Felfrissíti a levegőt és kellemes illattal tölti meg a szobát. Duopack 2 × 300 ml.

Glade Spray Tisztaság illata 2x 300 ml
1 590 Ft

A Glade by Brise Tisztaság illata aeroszol légfrissítő szagsemlegesítő technológiával. Felfrissíti a levegőt és kellemes illattal tölti meg a szobát. Duopack 2 × 300 ml.

Glade Decor gyertya, Vanília 3 x 70 g
2 057 Ft 1 890 Ft

3 db, illatos olajokat tartalmazó gyertyából álló készlet, amely minden háztartásba elhozza a pihenés és ellazulás egyedülálló atmoszféráját.

Glade by Brise Illatosító pack
4 590 Ft 4 390 Ft

Az SC Johnson illatosító pack 3 db spray-t tartalmaz 269 ml-es kiszerelésben. Segítségével meghatározott időközönként levendula és jázmin illattal töltheti meg házát. 3 lehetséges opció áll rendelkezésére, a legritkább időzítéssel akár 60 napig is frissen tarthatja a kiválasztott helyiséget.