Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
4 490 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Meggy és bazsarózsa 269 ml
4 690 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Meggy & bazsarózsa automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Glade by Brise Illatosító pack
4 590 Ft

Az SC Johnson illatosító pack 3 db spray-t tartalmaz 269 ml-es kiszerelésben. Segítségével meghatározott időközönként levendula és jázmin illattal töltheti meg házát. 3 lehetséges opció áll rendelkezésére, a legritkább időzítéssel akár 60 napig is frissen tarthatja a kiválasztott helyiséget.

Glade Automatic PACK 3x utántöltő Tisztaság illata 269 ml
4 590 Ft

A Glade Automatic Spray utántöltő Tisztaság illata automata légfrissítőbe alkalmas, megszünteti a kellemetlen szagokat és 36 perces beállítás mellett friss illatot biztosít akár 60 napon át. Ideális nagyobb helyiségekbe.

Glade 2 x Illatgyertya - NORDIC CRISP PINE - limitált kiadás
2 390 Ft

Újdonság

Az illatgyertya fenyő, boróka, bergamott és gyümölcs illatú, ami kellemes karácsonyi hangulatot idéz. A viasz üvegedényben található. Glade 2 x Illatgyertya – NORDIC CRISP PINE – limitált kiadás amely 64 órán át ég.

Glade by Brise Japán kert Automata utántöltő, 269 ml, 3 db
4 590 Ft

Az SC Johnson Glade by Brise Japán kert Automata utántöltő különleges illatot varázsol otthonába, amely hosszú ideig érezhető marad a lakás minden helyiségében. A Glade by Brise termékcsalád légfrissítői megkötik és semlegesítik a kellemetlen szagokat, így garantálják a friss és tiszta levegőt. Az utántöltő könnyen cserélhető, és akár hatvan napon keresztül folyamatos védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen. A csomag három darab utántöltőt tartalmaz.

Glade Spray Tisztaság illata 2x 300 ml
1 590 Ft

A Glade by Brise Tisztaság illata aeroszol légfrissítő szagsemlegesítő technológiával. Felfrissíti a levegőt és kellemes illattal tölti meg a szobát. Duopack 2 × 300 ml.

Glade 2 x Peaceful Rose & Wood gyertya 129 g
1 990 Ft

Glade limitált kiadású gyertyák pihentető légkört idéz elő, és a szobát nagyszerűen felillatozza. A dekoratív megjelenés a belső teret díszíti még akkor is, ha a gyertya nem ég. Élvezd a szantálfa rózsa illatát.

Glade 2 x Illatgyertya - NORDIC CANDY CANE - limitált kiadás-33%
2 990 Ft 1 990 Ft

Akció

Az illatgyertyának menta, enyhe vanília és karamell illata van, amely kellemes karácsonyi hangulatot idéz. A viasz üvegedényben található. Glade 2 x Illatgyertya – FROSTED CANDY CANE – limitált kiadás amely 64 órán át ég.

Glade 2 x Illatgyertya - MERRY BERRY & BRIGHT - limitált kiadás
2 390 Ft

Újdonság

Illatgyertya forralt bor, valódi pezsgő és citrusfélék illatával, amely kellemes karácsonyi hangulatot idéz. A viasz üvegedényben található. Glade 2 x Illatgyertya – MERRY BERRY & BRIGHT – limitált kiadás amely 64 órán át ég.

Glade 2 x Illatgyertya - APPLE PIE - limitált kiadás
2 390 Ft

Újdonság

Illatgyertya piros alma, fahéj, szerecsendió és erdei eper illattal, ami kellemes karácsonyi hangulatot idéz. A viasz üvegedényben található. Glade 2 x Illatgyertya – APPLE PIE – limitált kiadás amely 64 órán át ég.

Glade Decor gyertya, Vanília 3 x 70 g
1 890 Ft 1 790 Ft

3 db, illatos olajokat tartalmazó gyertyából álló készlet, amely minden háztartásba elhozza a pihenés és ellazulás egyedülálló atmoszféráját.

Glade Automatic Spray Sandalwood & Jasmine DUO utántöltő (2 x 269 ml)
3 090 Ft

Újdonság

DUO utántöltő a az automata háztartási frissítőkhöz a Glade márkától. A bergamott és a jázmin kellemes aromája meleg szantálfa és ámbra illattal kombinálva. Az illatkibocsátás 3 szintre állítható (9, 18, 36 perc). 2× AA elemmel működik.

Glade by Brise Bali Automata utántöltő, 269 ml, 3 db
4 490 Ft

Az SC Johnson Glade by Brise Bali Automata utántöltő különleges szantálfa és jázmin illatot varázsol otthonába, amely hosszú ideig érezhető marad a lakás minden helyiségében. A Glade by Brise termékcsalád légfrissítői megkötik és semlegesítik a kellemetlen szagokat, így garantálják a friss és tiszta levegőt. Az utántöltő könnyen cserélhető, és akár 60 napon keresztül folyamatos védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen. A csomag három darab utántöltőt tartalmaz.

Glade 2 x Citrus Sunrise gyertya 129 g
1 990 Ft

Glade limitált kiadású gyertyák pihentető légkört idéz elő, és a szobát nagyszerűen felillatozza. A dekoratív megjelenés a belső teret díszíti még akkor is, ha a gyertya nem ég. Élvezd a friss citrusaromát csípős fűszerekkel és édes vaníliacukorral.

Glade Spray Szantálfa Baliról 2x 300 ml
1 590 Ft

A Glade by Brise Szantálfa Baliról aeroszol légfrissítő szagsemlegesítő technológiával. Felfrissíti a levegőt és kellemes illattal tölti meg a szobát. Duopack 2 × 300 ml.