Gliss Kur Regeneráló sampon Oil Nutritive (Shampoo) 400 ml
1 550 Ft

Oil Nutritive regeneratív sampon mindenféle hosszú hajra tervezve, rázkódás szándékával. A prémium szépítő olajtartalmú formula táplálja a hajat, és intenzív ápolással és egészséges fényűvé teszi őket.

Gliss Kur Regeneráló sampon Ultimate Repair (Shampoo) 400 ml
1 550 Ft

A Regenerative Shampoo Ultimate Repair t úgy tervezték meg, hogy megvédje és alaposan regenerálja a nagyon sérült és száraz hajat. Összetételének köszönhetően a sampon megújítja a már kialakult károkat, és megakadályozza a jövőbeli károkat. Felhasználás után a haját frissíti, erővel és ragyogással.

Gliss Kur Hajápoló ajándékszett Oil Nutritive piperetáskával
5 350 Ft 4 310 Ft

Újdonság

A szett a következőket tartalmazza: Regeneráló sampon Oil Nutritive (Shampoo) 250 ml Regeneráló balzsam hajvégek töredezése ellen Oil Nutritive 200 ml Regeneráló expres balzsam Oil Nutritive (Express Repair) 200 ml Piperetáska .

Gliss Kur Hajápoló ajándékszett Oil Nutritive
2 970 Ft 2 370 Ft

Újdonság

A szett a következőket tartalmazza: Regeneráló sampon Oil Nutritive (Shampoo) 250 ml Regeneráló balzsam hajvégek töredezése ellen Oil Nutritive 200 ml .

Gliss Kur Regeneráló sampon zsíros hajra Purify & Protect Shampoo 250 ml
1 330 Ft 1 110 Ft

A Gliss Kur Purify & Protect sampon moringa magkivonatot tartalmaz a zsíros fejbőr és haj igényeit szolgálja. Ez az ultra könnyű készítmény regenerálja a szabad gyököket és megvédi a hajszálakat a szennyezett levegőtől *. Nem terheli el a hajat védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

Gliss Kur Ápolás sérült hajra 300 ml
1 930 Ft

Gliss Kur Ultimate Repair ápolás sérült hajra 3× folyékony keratinnal alaposan kitölti a hajszerkezetet akár 95% -kal * nagyobb ellenállással és ragyogással. a kezeletlen hajhoz képest.

Gliss Kur Hajápoló töredezett hajra 300 ml
1 930 Ft 1 790 Ft

A Gliss Kur Total Repair hajápoló Keratin Sealer-el kiegészítve akár 90% -kal * csökkenti a hajszálak töredezését és intenzív táplált, ragyogó, rugalmas hajkoronát eredményez. a kezeletlen hajhoz képest.

Gliss Kur Hidratáló maszk sérült, száraz hajra 4in1)}} 400 ml
2 370 Ft

Hidratáló maszk szójafehérjével és kakaóvajjal a sérült és száraz hajra. Kiegyensúlyozott hidratálás, megerősíti a hajszerkezetét és véd a töredezés ellen. Vigye fel sampon használata előtt, kondicionáló, maszk vagy öblítésmentes ápolásként.

Gliss Kur Intenzív maszk Supreme Lenght 300 ml
1 930 Ft

A Gliss Kur Supreme Length intenzív maszk mikro-javító lipidekkel és bazsarózsa kivonattal, intenzíven regenerálja a sérüléseket, megakadályozza a száradást és a törékenységet, és növeli a haj rugalmasságát.

Gliss Kur Öblítést nem igénylő hajvédő spray 75 ml
2 050 Ft

Az öblítést nem igénylő hajvédő spray egy védőfóliát hoz létre a hajszálakon. Eltávolítja a szennyezett levegőből származó port a hajból *. *por ellen, a Gliss Kur Purify & Protect samponnal kombinálva.

Gliss Kur Regeneráló balzsam a töredezett hajvégekre 200 ml
1 330 Ft 1 230 Ft

A keratin szérummal rendelkező Gliss Kur formula regenerálja a már sérült hajszálakat, erősíti a sejt szerkezetét, és így megakadályozza a későbbi károsodásokat. Gliss Kur Oil Nutritive balzsam alkalmas hosszú hajra, és korpásodásra hajlamos hajra.

Gliss Kur Regeneráló balzsam zsíros hajra Purify & Protect 200 ml
1 330 Ft

A Gliss Kur Purify & Protect sampon moringa magkivonatot tartalmaz a zsíros fejbőr és haj igényeit szolgálja. Ez az ultra könnyű készítmény regenerálja a szabad gyököket és megvédi a hajszálakat a szennyezett levegőtől *. Nem terheli el a hajat védi a hajkoronát a külső negatív hatások ellen.

Gliss Kur Regeneráló expressz balzsam  Oil Nutritive (Express Repair) 200 ml
1 460 Ft 1 380 Ft

Regeneratív Express Oil Nutritive Balm Oil Nutritive egy öblítőszermentes gondozás, amelyet mindenféle hosszú hajra terveztek, ami hajlamos rázni. Az első osztályú szépítő hajjal kapott formula azonnal megrongálja a szőrzetet, akár 95% * -kal kevesebb fésült véget és egészséges fényességet.

Gliss Kur Regeneráló maszk Fiber Therapy 300 ml
2 050 Ft

A Fiber Therapy az Omegaplex® technológiával rendelkező regeneráló maszk helyreállítja a hajszerkezetben lévő törött kötéseket és tartós védelmet nyújt *. Balzsammal és regeneráló expressz balzsammal kombinálva használható.

Gliss Kur Regeneráló sampon Bio-Tech Restore (Rich Shampoo) 400 ml
1 930 Ft 1 700 Ft

A Bio-Tech Restore regeneráló sampont törékeny hajra tervezték. A növényi őssejt-komplex és rózsavíz összetételű sampon serkenti a hajhagymákat.  Megerősíti a hajat akár 90% -kal, és láthatóan javítja a hajszálak minőségét.

Gliss Kur Regeneráló sampon Fiber Therapy (Shampoo) 400 ml
1 420 Ft

Regeneratív sampon Fiber Therapy szálterápia hajra lett kifejlesztve, amelyet színezéssel vagy formázással hangsúlyoznak. Visszaállítja a haj szerkezetét és hosszú távú védelmet biztosít a hajnak *. * akár 24 sampon, regeneratív maszkkal és balzsamattal kombinálva.

Gliss Kur Szérum a töredezett hajvégek ellen 100 ml
1 630 Ft

A Gliss KurGliss Kur Supreme Length szérum hosszú hajra, amely hajlamos sérülésekre és töredezett végekre intenzíven regenerálja a hajszálakat, és akár 95% -kal is segít csökkenteni és megakadályozni az töredezett hajvégek képződését. a kezeletlen hajhoz képest.

Gliss Kur Tápláló maszk finom, sérült hajra 4v1 400 ml
2 370 Ft

Tápláló maszk szójafehérjével és a shea vajjal a sérült és gyenge hajra. Táplálja és erősíti a haj szerkezetét, védi a hajvégek töredezését. Mesterséges színezékek használata nélkül. Vigye fel sampon használata előtt, kondicionáló, maszk vagy öblítésmentes ápolásként.

Gliss Kur Védő olaj Thermo-Protect 150 ml
2 820 Ft

Gliss Kur védő olaj fényűző kozmetikai olajokkal és E-vitaminnal rendelkezik a nagyon stresszes hajra, védelmet nyújt a hő ellen és a fényűző lágy hajkoronát eredményez.