Gliss Kur Regeneratív Express Balm Ultimate Repair (Express Repair ) 200 ml
1 180 Ft

A Regenerative Express Balsam Ultimate Repair a nagyon sérült és száraz hajat védi és alaposan regenerálja. Ez az öblítésmentes gondozás segíti a hajfésülést, és összetételének köszönhetően regenerálja a már bekövetkezett károkat, és megakadályozza a jövőbeli károkat.


Gliss Kur Regeneratív Oil Nutritive (Express Repair ) 200 ml
1 190 Ft

Regeneratív Express Oil Nutritive Balm Oil Nutritive egy öblítőszermentes gondozás, amelyet mindenféle hosszú hajra terveztek, ami hajlamos rázni. Az első osztályú szépítő hajjal kapott formula azonnal megrongálja a szőrzetet, akár 95% * -kal kevesebb fésült véget és egészséges fényességet.


Gliss Kur Regeneratív sampon Fiber Therapy (Shampoo) 400 ml
1 190 Ft

Regeneratív sampon Fiber Therapy szálterápia hajra lett kifejlesztve, amelyet színezéssel vagy formázással hangsúlyoznak. Visszaállítja a haj szerkezetét és hosszú távú védelmet biztosít a hajnak *. * akár 24 sampon, regeneratív maszkkal és balzsamattal kombinálva.


Gliss Kur Regeneratív sampon Ultimate Resist (Shampoo) 400 ml
1 190 Ft

Regeneratív sampon Az Ultimate Resist gyenge, kimerült hajra készült. A sampon hatásos fehérje dózist tartalmaz akár 20-szor erősebb hajhoz *, növeli a frizura tartósságát és gazdagságát. * Regeneratív balsamokkal együtt.


Gliss Kur Regeneráló sampon Oil Nutritive (Shampoo) 400 ml
1 190 Ft

Oil Nutritive regeneratív sampon mindenféle hosszú hajra tervezve, rázkódás szándékával. A prémium szépítő olajtartalmú formula táplálja a hajat, és intenzív ápolással és egészséges fényűvé teszi őket.


Gliss Kur Regeneráló sampon Ultimate Repair (Shampoo) 400 ml
1 180 Ft

A Regenerative Shampoo Ultimate Repair t úgy tervezték meg, hogy megvédje és alaposan regenerálja a nagyon sérült és száraz hajat. Összetételének köszönhetően a sampon megújítja a már kialakult károkat, és megakadályozza a jövőbeli károkat. Felhasználás után a haját frissíti, erővel és ragyogással.