Goal Zero Guide 10 Plus + Nomad 7 Plus szett
53 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus készlet tartalék akkumulátorral és napelemmel. Napelem rendelkezik egy mágneses leszerelhető állvánnyal, amely lehetővé teszi a kívánt helyzetbe állítást a nappal szemben. Az utazó töltő ideális külső forrás mobiltelefonok, fényszórók, táblagépek és MP3-k számára. Goal Zero Nomad 10 Plus + 7 Plus ideális utazáshoz.

Goal Zero Guide 10 Plus Akkumulátortöltő
19 890 Ft 16 490 Ft

Goal Zero Guide 10 Plus akkumulátortöltő gondoskodik róla, hogy mobil eszközei hálózati áramforrástól távol se maradjanak betevő falat nélkül. Négy darab AA vagy AAA akkumulátort képes feltölteni, melyek energiája akár a készülék USB kimenetén keresztül is felhasználható okostelefon, tablet, akciókamera és számos egyéb eszköz töltésére. USB kimenetről és napelemről is táplálható.

Goal Zero Nomad 7 Plus
41 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Napelem rendelkezik egy mágneses leszerelhető állvánnyal, amely lehetővé teszi a kívánt helyzetbe állítást a nappal szemben. Kék LED kijelző kimutatja a napfény erejét. Goal Zero Nomad 7 Plus ideális utazáshoz.

Goal Zero Flip 10 Külső akkumulátor, Szürke
11 490 Ft

Goal Zero Flip 10 segít, hogy mobil eszközei hálózati áramforrástól távol se maradjanak betevő falat nélkül. A külső akkumulátor USB-ről vagy napelemes panelről tölthető fel, 2600 mAh-s kapacitása pedig kényelmesen elég egy okostelefon egyszeri feltöltésére. A praktikus eszköz kis méretével és alacsony súlyával zsebben is kényelmesen hordozható.