Goki Tapintható játék - Ismerd meg a keret alakját
5 470 Ft

Minden képhez negatív keretkontúr tartozik. Csak érintéssel keresheted meg ezeket a darabokat. Ez a játék több játékmódot kínál, de mindegyikben egy közös dolog előfordul – nagyszerűek az érintés gyakorlásához.

Goki Memória játék hangokra, 12 rész
12 850 Ft 12 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A memóriajáték hangokkal nemcsak a memóriát, hanem a hallást is javítja. A kis játékosoknak meg kell találniuk a hasonló hangzású kockákat. És ez egyáltalán nem egyszerű. A memóriajáték fából készült.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 980 Ft

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Goki Tapintható játék - különböző felületek
9 450 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Tíz különböző típusú anyagot készíthetsz tíz 4 cm átmérőjű fa görgőkben, valamint egy fából készült alátétben. A csukott szemmel meg kell tapintani az egyes anyagokat, és fel kell ismernie a megfelelő lyukakban lévő fa görgőket. Ez a játék, amely alkalmas a 3 éves korú gyermekek számára, nagymértékben fejleszti a gyermekek tapintható érzékeit. A látássérülteknél is használják.

Goki Asztalon levő fa puzzle - A kéz
4 380 Ft

A fából készült kezet ábrázoló puzzle alaplappal 14 darabból áll. Kiváló minőségű, tartós, papírra nyomtatott rétegelt lemezből készült. Melyik ujj a kisujj és melyik a hüvelykujj? Hány ujj található egy kézen? A gyerekek színeket tanulnak és tízig számolni is tanulnak.

Goki Memória játék súlya, 12 rész
12 790 Ft

A különböző súlyú memóriát edző pexeso nem csak a memóriát fejleszti, hanem a tapintást is. A játékosoknak klasszikusan meg kell találniuk egy pár kockát, amelyek egyforma súlyúak. Tömeg összehasonlítás esetén azonban ez egy nagyon igényes feladat, amely még felnőtteket is megedz.

Goki Puzzle a táblán - Európa
5 890 Ft

Minden gyermek kíváncsi, és ezért kíváncsian érdeklődik a felől, hol található az-az ország, ahol él. A puzzle Európa segítségével játékosan tanulja meg nemcsak Európát képként összeállítani, hanem hamarosan megnevezni az összes államot, és formában felismerni őket. A puzzle rétegelt lemezből készül, és a szomszédos államok mindig különböző színűek. Ezen túlmenően minden állam számozott, és a csatolt tartalomjegyzék alapján nem csak a nevét ismerjük, hanem a nemzeti zászlót is.

Goki Puzzle játék Tégla

Goki Puzzle játék Tégla

Értékelés: 5
7 390 Ft

A feladat az, hogy az egyes részeket – a darabokat a kártyák sablonjainak megfelelően – összerakd. Ez a kirakós túl egyszerűen összerakható lenne, ha minden szegmens külön puzzle-elem lenne. Ezért számos szegmens több elemből áll. TIPP – A legfiatalabb kezdő játékos az első színüket a kártya színének megfelelően hajtogathatják. Természetesen az ábra összetétele sokkal könnyebb, és hamarosan a puzzle összetettebb változatával kombinálható, azaz a monokróm mintázat szerinti összeépíthető.

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
8 080 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Goki Fa memória játék - erdő, 32 darab
5 890 Ft

Egy fából készült memóriajáték, mely érdekes erdei témákkal rendelkezik a játékhoz és a memória edzéséhez. A játék célja, hogy minél több azonos párt találj. A készlet 32 5 × 5 cm-es, kiváló minőségű és tartós rétegelt fa lemezből készült lapbetétet tartalmaz A lemezek sarkai gyönyörűen lekerekítettek és a képek kinyomtathatók.

Goki Kézi játék - négyzet
3 090 Ft

A négyzet alakú csörgőn van egy csengő és egy nagy karika, mozgatáskor kellemesen csörög. A Heimess csörgő víz alapú, finom és csillogó színekkel van ellátva. Kitűnik ötletes designjával és biztonságos a baba számára. A Heimess csörgő elősegíti a gyermekek pszichomotoros fejlődését, a fogási reflexeket és a célzott markolást.

Goki Az én napom - réteges fa kirakós
4 650 Ft

Négyrétegű fából készült rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy milyen egy átlagos nap. Az egyes rétegek egy napi tevékenységet mutatna be – esti úszás, főzés, játék és családi kör. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Fa - forradalmi réteges puzzle
4 510 Ft

Ez a szép, négy rétegű fából készült puzzle megmutatja a gyerekeknek, hogy egy hatalmas tölgy nőhet ki egy kis makkból. Amikor a makk kicsírázik, még mindig olyan kicsi marasd, hogy alatta bogarak tanyáznak. Még a lóhere is a saját virágjával túlnövi. Hamarosan túlnövi az összes növényt és állatot, koronát növeszt, és sok makkot hoz létre. Mesélj a gyermekednek a természet rendjéről, a fák gyümölcseiről és arról, hogy az állatokat mely gyümölcsök táplálják. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Kalapács parafa XXL, eredeti is
8 770 Ft

Kiváló minőségű parafa pad a formák fogására különböző minták szerint. A 212 fadaraból álló szettet a gyerekek különféle képek összeszereléséhez használhatják, kalapálással és tűzéssel. A készlet tökéletes a vizuális érzékelés és a memória gyakorlására.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
7 390 Ft

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Goki Tyúk - forradalmi réteges puzzle
4 590 Ft

Forradalmi négyrétegű fa rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy a fehér tojásból lassan kicsi sárga csirke kel életre, amely tavasszal zöld füvön ül, és végül egy nagy csirkévé cseperedik. A tyúk új tojásokat tojik, felmelegíti őket, és idővel apró sárga csibékké válnak. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel. A csirkék és a csibék kedvtelésből tartott házi állatok, hamar felismerik őket, és megtanulják, hogy milyen hangot adnak ki. A kisgyermekeket is érdekli a szülők és a gyermekek közötti kapcsolatok, amelyet ez esetben a kiscsibe és a tyúk szimbolizál.

Goki Golyópálya - Éneklő Pagoda
11 790 Ft

A gyönyörű szivárvány pagoda nemcsak a gyerekeket fogja lenyűgözni. A kicsik élvezik az ismétlődő mozgást és a hanghatásokat,a nagyobbak különböző anyagú, sebességű és hangú golyókat próbálhatnak ki. A felnőttek sem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy legalább egy golyót ne dobjanak el. A pagoda komplett építmény, amely fából készült és egy szobácska is díszíti, amelyben a rendetlenség a szülőket sem fogja bántani.

Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
14 940 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.

Goki Utazójáték - Shut the box II
5 790 Ft

Shut the box, nem kérdés ez egy kockajáték, és két játékos számára szerencsés kiadás egy utazási változatban. A játék célja, hogy a legtöbb szám a helyére kerüljön a játékfelületen. A győztes az a játékos, aki képes az összes számot a helyére tenni. Ha néhány rés nyitva marad, összegük összeadódik, és az nyer, aki eléri a legalacsonyabb számot.

Goki Érzéki pexeszó
8 620 Ft 8 360 Ft

Szövet pexeszó a memória és az érintés gyakorlására. A 20 párnázott kispárna el van rejtve táskában a játékosok előtt. A játék célja, hogy két azonos módon töltött párnát vegyél ki a táskából csak az érintés és az érzékek alapján. Érdekes játék, amelynek köszönhetően nagyon sok mókában lesz részed.

Goki Fa tangram - mozaik II
4 190 Ft

A fából készült mozaik különböző geometriai alakú, különböző színű, fakeretben tárolva. Kétféle módon nyerhetsz ezzel a tangrammal – ha puzzle-ként akarod használni, akkor csak ürítsed ki a kockákat a fakeretből, és rakd össze újra puzzle-ként a keretbe. A második lehetőség a kocka felhasználása az alaplapon kívüli építkezéshez, a saját fantáziád szerint.

Goki Forgass meg! - építőjáték fogaskerekekkel, 8 darab
4 990 Ft

Csak a kék fogaskerék és a hurok elhelyezése után láthatod, hogy az egész gépezet forogni fog. És milyen irányba fordul majd? A kerekek mindkét oldalra nyomtatott mintával rendelkeznek, és ez a játék nem csak szórakoztató és színes, hanem nagyszerű élmény a gyerekek számára. Hol találnak gyermekeid a környezetedben hasonló kerekeket?

Goki Kapcsos játék - maci
4 190 Ft

Felfüggeszthető fajáték macimintával. A játék elősegíti a kéz izmainak erősítését, a látás és hallás stimulálását, valamint a gyermek lelki és testi képességeinek fejlesztését. A Heimess felfüggeszthető játék kitűnik ötletes designjával és biztonságos a baba számára.

Goki Kétoldalas puzzle - Földgolyó
3 990 Ft

Egyedi fából készült kétoldalas rejtvények, amelyekkel a gyerekek megtanulhatják és fejleszthetik földrajzi készségeiket egy szórakoztató játékban. A Földgömb puzzle 57 darabból áll, amelyeket egy kerek fa táblába helyeznek. A kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően az első félgömb először hajtható, majd a másikba.

Goki Kirakós- Kocka

Goki Kirakós- Kocka

Értékelés: 5
4 590 Ft

A készlet 4 külön kockát és 26 eredeti példányt tartalmaz. A kockák tömör fából készültek és minőségi és tartós rétegelt lemezből készülnek. Az előre kinyomtatott fából készült táblák azt mutatják, hogy a 4 db-os kocka színei és formái megegyezzenek a sablonnal. Hidd el, hogy nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

Goki Pillangó - fejlesztési réteges puzzle
4 940 Ft 4 690 Ft

A pillangók gyönyörűek és a gyerekek szeretnek utánuk futni, és kíváncsi módon figyelni őket. Mutasd meg a gyerekeknek, hogy egy borzasztóan kielégíthetetlen hernyó kel ki egy levélben lévő kis tojásból. Miután begubózik, hosszan tartó alvásba kezd. És végül egy gyönyörű és színes pillangó fog belőle kibújni.

Goki Tanuljunk számolni - lemezek, 36 rész
8 080 Ft

Első találkozáskor a számok absztrakt világa nagyon távoli a gyerekektől. Ezzel a vonzóan színes játékkal a gyerekek megtanulnak számolni. A lemezeket mindkét oldalra nyomtatják, és egy minőségi fadobozban szállítják, amely a játék tárolására szolgál. A lemezek építésre is alkalmasak. Ez csupán rajtad múlik, hogy hogyan használod azokat.

Goki Többrétegű puzzle - Évszakok
4 690 Ft

Négyoldalú puzzle, négy évszakos, gyerekeknek szánt aranyos képekkel ellátott, fából készült rejtvények hozzák a gyerekeket minden évszakra jellemző jellemzőkkel – hogyan néz ki a kert tavasszal, nyáron, ősszel és hogyan alakul a tél? A képeken sok ötlet található a gyerekek történetének elmondására. A réteges puzzle finom motoros készségeket, logikai és térbeli gondolkodást fejleszti, a szép képek pedig a gyermekek szókincsét fejlesztik.

Goki Ügyességi játék - Csacsi
4 680 Ft 4 590 Ft

A játék célja, hogy minél több rakományt rakjál a csacsira, amely színes fa botokból van összeállítva. Minden játékosnak egy szín áll rendelkezésére. Ezután rendszeresen váltakoznak a fa botok elhelyezésében a szamár hátára. Az a játékos, akinek a saját botjának elhelyezésénél leesik egy korábban elhelyezett bot, minden leesett botot magához kell vinnie. Aki elsőnek szabadul meg az összes botjától, az lesz a nyertes