Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
13 940 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
7 540 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Goki Fa memória játék - erdő, 32 darab
5 490 Ft

Egy fából készült memóriajáték, mely érdekes erdei témákkal rendelkezik a játékhoz és a memória edzéséhez. A játék célja, hogy minél több azonos párt találj. A készlet 32 5 × 5 cm-es, kiváló minőségű és tartós rétegelt fa lemezből készült lapbetétet tartalmaz A lemezek sarkai gyönyörűen lekerekítettek és a képek kinyomtathatók.

Goki Golyópálya - Éneklő Pagoda
11 000 Ft

A gyönyörű szivárvány pagoda nemcsak a gyerekeket fogja lenyűgözni. A kicsik élvezik az ismétlődő mozgást és a hanghatásokat,a nagyobbak különböző anyagú, sebességű és hangú golyókat próbálhatnak ki. A felnőttek sem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy legalább egy golyót ne dobjanak el. A pagoda komplett építmény, amely fából készült és egy szobácska is díszíti, amelyben a rendetlenség a szülőket sem fogja bántani.

Goki Az én napom - réteges fa kirakós
4 290 Ft 4 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Négyrétegű fából készült rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy milyen egy átlagos nap. Az egyes rétegek egy napi tevékenységet mutatna be – esti úszás, főzés, játék és családi kör. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Asztalon levő fa puzzle - A kéz
4 340 Ft

A fából készült kezet ábrázoló puzzle alaplappal 14 darabból áll. Kiváló minőségű, tartós, papírra nyomtatott rétegelt lemezből készült. Melyik ujj a kisujj és melyik a hüvelykujj? Hány ujj található egy kézen? A gyerekek színeket tanulnak és tízig számolni is tanulnak.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 520 Ft

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Goki Kalapács parafa XXL, eredeti is
8 180 Ft

Kiváló minőségű parafa pad a formák fogására különböző minták szerint. A 212 fadaraból álló szettet a gyerekek különféle képek összeszereléséhez használhatják, kalapálással és tűzéssel. A készlet tökéletes a vizuális érzékelés és a memória gyakorlására.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
6 900 Ft

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Goki Memória játék súlya, 12 rész
11 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különböző súlyú memóriát edző pexeso nem csak a memóriát fejleszti, hanem a tapintást is. A játékosoknak klasszikusan meg kell találniuk egy pár kockát, amelyek egyforma súlyúak. Tömeg összehasonlítás esetén azonban ez egy nagyon igényes feladat, amely még felnőtteket is megedz.

Goki Puzzle a táblán - Európa
5 490 Ft 5 110 Ft

Minden gyermek kíváncsi, és ezért kíváncsian érdeklődik a felől, hol található az-az ország, ahol él. A puzzle Európa segítségével játékosan tanulja meg nemcsak Európát képként összeállítani, hanem hamarosan megnevezni az összes államot, és formában felismerni őket. A puzzle rétegelt lemezből készül, és a szomszédos államok mindig különböző színűek. Ezen túlmenően minden állam számozott, és a csatolt tartalomjegyzék alapján nem csak a nevét ismerjük, hanem a nemzeti zászlót is.

Goki Puzzle játék Tégla

Goki Puzzle játék Tégla

Értékelés: 5
6 900 Ft

A feladat az, hogy az egyes részeket – a darabokat a kártyák sablonjainak megfelelően – összerakd. Ez a kirakós túl egyszerűen összerakható lenne, ha minden szegmens külön puzzle-elem lenne. Ezért számos szegmens több elemből áll. TIPP – A legfiatalabb kezdő játékos az első színüket a kártya színének megfelelően hajtogathatják. Természetesen az ábra összetétele sokkal könnyebb, és hamarosan a puzzle összetettebb változatával kombinálható, azaz a monokróm mintázat szerinti összeépíthető.

Goki Tanuljunk számolni - lemezek, 36 rész
7 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Első találkozáskor a számok absztrakt világa nagyon távoli a gyerekektől. Ezzel a vonzóan színes játékkal a gyerekek megtanulnak számolni. A lemezeket mindkét oldalra nyomtatják, és egy minőségi fadobozban szállítják, amely a játék tárolására szolgál. A lemezek építésre is alkalmasak. Ez csupán rajtad múlik, hogy hogyan használod azokat.

Goki Tapintható játék - különböző felületek
8 820 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Tíz különböző típusú anyagot készíthetsz tíz 4 cm átmérőjű fa görgőkben, valamint egy fából készült alátétben. A csukott szemmel meg kell tapintani az egyes anyagokat, és fel kell ismernie a megfelelő lyukakban lévő fa görgőket. Ez a játék, amely alkalmas a 3 éves korú gyermekek számára, nagymértékben fejleszti a gyermekek tapintható érzékeit. A látássérülteknél is használják.

Goki Többrétegű puzzle - Évszakok
4 290 Ft 4 210 Ft

Négyoldalú puzzle, négy évszakos, gyerekeknek szánt aranyos képekkel ellátott, fából készült rejtvények hozzák a gyerekeket minden évszakra jellemző jellemzőkkel – hogyan néz ki a kert tavasszal, nyáron, ősszel és hogyan alakul a tél? A képeken sok ötlet található a gyerekek történetének elmondására. A réteges puzzle finom motoros készségeket, logikai és térbeli gondolkodást fejleszti, a szép képek pedig a gyermekek szókincsét fejlesztik.

Goki Tyúk - forradalmi réteges puzzle
4 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Forradalmi négyrétegű fa rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy a fehér tojásból lassan kicsi sárga csirke kel életre, amely tavasszal zöld füvön ül, és végül egy nagy csirkévé cseperedik. A tyúk új tojásokat tojik, felmelegíti őket, és idővel apró sárga csibékké válnak. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel. A csirkék és a csibék kedvtelésből tartott házi állatok, hamar felismerik őket, és megtanulják, hogy milyen hangot adnak ki. A kisgyermekeket is érdekli a szülők és a gyermekek közötti kapcsolatok, amelyet ez esetben a kiscsibe és a tyúk szimbolizál.

Goki Forgass meg! - építőjáték fogaskerekekkel, 8 darab
4 210 Ft

Csak a kék fogaskerék és a hurok elhelyezése után láthatod, hogy az egész gépezet forogni fog. És milyen irányba fordul majd? A kerekek mindkét oldalra nyomtatott mintával rendelkeznek, és ez a játék nem csak szórakoztató és színes, hanem nagyszerű élmény a gyerekek számára. Hol találnak gyermekeid a környezetedben hasonló kerekeket?

Goki Fa - forradalmi réteges puzzle
4 190 Ft 3 830 Ft

Ez a szép, négy rétegű fából készült puzzle megmutatja a gyerekeknek, hogy egy hatalmas tölgy nőhet ki egy kis makkból. Amikor a makk kicsírázik, még mindig olyan kicsi marasd, hogy alatta bogarak tanyáznak. Még a lóhere is a saját virágjával túlnövi. Hamarosan túlnövi az összes növényt és állatot, koronát növeszt, és sok makkot hoz létre. Mesélj a gyermekednek a természet rendjéről, a fák gyümölcseiről és arról, hogy az állatokat mely gyümölcsök táplálják. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Tapintható játék - Ismerd meg a keret alakját
5 110 Ft

Minden képhez negatív keretkontúr tartozik. Csak érintéssel keresheted meg ezeket a darabokat. Ez a játék több játékmódot kínál, de mindegyikben egy közös dolog előfordul – nagyszerűek az érintés gyakorlásához.