GOLDWELL Dual Senses Men (Thickening Shampoo) 300 ml
2 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tisztító sampon hatékonyan tisztítja a szőrzetet, különösen a puha és a gyér, valamint gyengéden tisztítja a fejbőrt. A rendszeres használat erősíti a hajszálakat. Teljesítményt biztosít és erős és egészséges hajat eredményez a gyökerekből.

GOLDWELL Dualsenses Color (Brillance Serum Spray) 150 ml
3 260 Ft

Az öblítőmentes szérum finom és normál hajra festve és természetes, azonnal regenerálja a haj természetes hajlékonyságát, regenerálja és megkönnyíti a fésülést . Ez ragyogó fényt ad a hajnak.

GOLDWELL Dualsenses Color ( Brilliance Shampoo)
5 020 Ft

Az Gold Dualsenses Color Shampoo Dualsenses Color a hajad védett, tápláló és gyönyörű. Finoman megtisztítja a hajadat és törődik vele. A színe továbbra is fényes marad.

GOLDWELL Dualsenses Color Extra Rich (6 Effects Serum) 100 ml
3 680 Ft

Dualsenses Color Extra Rich a hajat megfelelő mennyiségű nedvességet és regenerációt biztosítja. Kezelje a stresszelt haját szalonként, és lágyságával és ragyogásával jutalmazza Önt. Sima a hajat, és nem terheli meg.

GOLDWELL Dualsenses Dualsenses Just Smooth (Taming Shampoo)
2 690 Ft

A sampon meg fogja rabolni az érintetlen hajat! P egyedülálló bőrápolást biztosít a fej, a haj és a haj gyökerei számára. E csökkenti a statikus elektromosságot, hogy megakadályozza a nem kívánt hajhullást, köszönhetően a fodrosodás hatásának, továbbá megakadályozza a súrlódást.

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth (Taming Oil) 100 ml
4 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dualsenses Just Smooth Hair borotválkozáshoz és erős hajhoz készült. Feszességet és rugalmasságot biztosít a hajhoz, megakadályozza, hogy csikorgasson, és megakadályozza a makacs hajat. Hidratálja a hajat és fényt és lágyságot ad.