GOLDWELL Dual Senses Men (Thickening Shampoo) 300 ml
3 270 Ft 2 890 Ft

A tisztító sampon hatékonyan tisztítja a szőrzetet, különösen a puha és a gyér, valamint gyengéden tisztítja a fejbőrt. A rendszeres használat erősíti a hajszálakat. Teljesítményt biztosít és erős és egészséges hajat eredményez a gyökerekből.

GOLDWELL Dualsenses Color (Brillance Serum Spray) 150 ml
3 540 Ft

Az öblítőmentes szérum finom és normál hajra festve és természetes, azonnal regenerálja a haj természetes hajlékonyságát, regenerálja és megkönnyíti a fésülést . Ez ragyogó fényt ad a hajnak.

GOLDWELL Dualsenses Dualsenses Just Smooth (Taming Shampoo)
2 790 Ft

A sampon meg fogja rabolni az érintetlen hajat! P egyedülálló bőrápolást biztosít a fej, a haj és a haj gyökerei számára. E csökkenti a statikus elektromosságot, hogy megakadályozza a nem kívánt hajhullást, köszönhetően a fodrosodás hatásának, továbbá megakadályozza a súrlódást.

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth (6 Effects Serum) 100 ml
4 180 Ft

Dualsenses Just Smooth szájkosárra és durva szőrre lett tervezve. A porózus hajszálakat simítja, és fokozza a hajvastagságot a frizzással szemben. A hajat a szükséges táplálékkal és hidratációval látja el, és megkönnyíti a hajfésülést.

GOLDWELL Dualsenses Just Smooth (Taming Oil) 100 ml
4 400 Ft 4 220 Ft

Dualsenses Just Smooth Hair borotválkozáshoz és erős hajhoz készült. Feszességet és rugalmasságot biztosít a hajhoz, megakadályozza, hogy csikorgasson, és megakadályozza a makacs hajat. Hidratálja a hajat és fényt és lágyságot ad.