GoSport Csuklópánt GoWrist
5 272 Ft

Állítható csuklópánt, ideális az extrém sportokhoz, a vízisportokhoz, a télisportokhoz. A pánton lévő rögzítő 360°-ban mozgatható, így bármelyik irányba beállíthatja. A csuklópánt kiváló minőségű, ellenálló anyagokból készült.

GoSport Univerzális tartó kerékpárra
4 905 Ft

Univerzális tartó kerékpárra. Nagyon erős, kerékpár és motor kormányára, valamint egyéb henger alakú tárgyakra egyszerűen rögzíthető. Az univerális menetet a csomag nem tartalmazza..

GoSport 21 részes SZTENDERD készlet
11 368 Ft

21 részes MEGA készlet. Kerékpározáshoz, síeléshez, túrázáshoz és más tevékenységekhez. A készlet megkönnyíti a felvételek és fényképek készítését, illetve stabil biztonságot nyújt a kamerájának..

GoSport 40 részes MAXI készlet
15 041 Ft

40 részes MEGA készlet. Kiváló kerékpározáshoz, síeléshez, túrázáshoz és más tevékenységekhez. A készlet megkönnyíti a felvételek és fényképek készítését, illetve stabil biztonságot nyújt a kamerájának..

GoSport 17 részes kerékpáros készlet
7 694 Ft

Teljes szett kerékpárosoknak és motorosoknak. A csomag tartalma matrica, csavarok valamint tartó hozzáadható könyökcsövekkel, a kamera helyzetének pontos beállításához..

GoSport 31 részes EXTRÉM SPORT készlet
11 368 Ft

31 részes készlet. Kerékpározáshoz, síeléshez, túrázáshoz és más tevékenységekhez. A készlet megkönnyíti a felvételek és fényképek készítését, illetve stabil biztonságot nyújt a kamerájának..

GoSport 360°-ban forgatható csuklópánt
2 700 Ft

A 360°-ban forgatható csuklópánt könnyű szerkezete és egyszerű használata miatt tökéletes az olyan tevékenységekhez, mint a szörfölés, búvárkodás, mászás, síelés stb..

GoSport 6" kupla GoPro HERO 8 kamerához
22 389 Ft

6″ kupola GoPro HERO 8 kamerához. A vízálló borítás lehetővé teszi víz alatti felvételek készítését akciókamerájával. A csomag tartalmaz egy gumiból készült úszó tartót, amelynek köszönhetően mindig biztos lehet benne, hogy nem veszíti el kameráját. .

GoSport 6" kupola GoPro HERO 5 6 7 kamerákhoz
22 389 Ft

6″ kupola GoPro HERO 5 6 7 kamerákhoz. A vízálló borítás lehetővé teszi víz alatti felvételek készítését akciókamerájával. A csomag tartalmaz egy gumiból készült úszó tartót, amelynek köszönhetően mindig biztos lehet benne, hogy nem veszíti el kameráját..

GoSport 60 részes MEGA készlet
22 389 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

60 részes MEGA készlet. Kerékpározáshoz, síeléshez, túrázáshoz és más tevékenységekhez. A készlet megkönnyíti a felvételek és fényképek készítését, illetve stabil biztonságot nyújt a kamerájának..

GoSport 9D üvegfólia készlet Hero 8 Blackhez
5 272 Ft

Üvegfólia készlet GoPro Hero 8 sportkamerához. Védje meg mind a két LCD kijelzőt a kellemetlen karcolódásoktól. Az üvegfóliák 9D típusúak, ezzel biztosítják a teljeskörű védelmet..

GoSport 9D üvegfólia készlet Hero 9 Blackhez
5 272 Ft

Üvegfólia készlet GoPro Hero 9 sportkamerához. Védje meg mind a két LCD kijelzőt a kellemetlen karcolódásoktól. Az üvegfóliák 9D típusúak, ezzel biztosítják a teljeskörű védelmet..

GoSport Biztonsági zsinór 3M matricával
2 543 Ft

Biztonsági zsinór 3M matricával. A zsinór nagyobb biztonságot ad, ha GoPro kameráját extrém időjárási körülmények között használja. A tartósságáról, ellenállóságáról és szilárdságáról ismert 3M matrica tovább növeli kamerája biztonságát..

GoSport Búvármaszk kamerarögzítővel
10 232 Ft

A maszk kialakítása megakadályozza a víz beáramlását merülés közben. A maszk szállítását könnyebbé teszi az összehajtható légzőcső..

GoSport Csuklópánt GoWrist 2
4 905 Ft

Az állítható csuklópánt ideális extrém sportokhoz, vízisportokhoz és a télisportokhoz. A rögzítője 360°-ban mozgatható, így bármelyik irányba forgathatja. A csuklópánt kiváló minőségű, tartós anyagokból készült.

GoSport Egyvállas heveder
5 272 Ft

Egyvállas heveder. Alkalmas síeléshez, hegyi kerékpározáshoz és olyan tevékenységekhez, ahol a sisaknál lejebbi szögből szeretne felvételeket készíteni. Az ergonómikus kialakításának köszönhetően a súly egyenletesen oszlik el..

GoSport Elasztikus mellkashám GoElastik
4 905 Ft

Kényelmes, állítható, univerzális hám, aminek a segítségével a testére rögzítheti az akciókamerát, és úgy készíthet felvételeket maga előtt, hogy nem kell a kamerával foglalkoznia.

Ellenálló szintetikus anyag Univerzális Ellenálló.

GoSport Gyerek búvármaszk kamerarögzítővel
7 661 Ft

A csomag tartalma:

1× Gyerek búvármaszk 1× Csavaros rögzítőelem 2× Füldugó

Termékelőnyök:

Száraz légzőrendszer Kamerarögzítő 180°-os panorámamező Párásodásgátló kialakítás.

GoSport Hajlítható háromlábú állvány
4 537 Ft

Hajlítható háromlábú állvány.  Univerzális állvány kamerához és okostelefonhoz. Hajlíthatósága miatt szinte nem létezik hely, ahova nem lehet felállítani..

GoSport Három az egyben szelfibot
7 326 Ft

A három részből álló szelfibot készlet önnek lett kitalálva, ha szereti megörökíteni magát és életének pillanatait. Állítsa be a terméket kedve szerint, és máris kezdheti lőni a szebbnél szebb felvételeket..

GoSport J-Hook rögzítő
1 808 Ft

J-Hook rögzítő. GoPro és más akciókamerákhoz tervezve. Lehetővé teszi, hogy a kamerát mellkaspánthoz, sisakhoz és egyéb felületekhez rögzítse..

GoSport Lebegő kameratartó FloatOn
4 537 Ft

Kivételesen könnyű kameratartó GoPro és más sportkamerákhoz. A termék univerzális. A kameratartó sárga színe már messziről észrevehető. Természetesen úszik a vízen, így kamerája nem fog elsüllyedni..

GoSport Matrica készlet rögzítővel
2 543 Ft

Matrica készlet rögzítővel. A 3M matricák tartósságukról, ellenállóságukról és szilárdságukról híresek. Kameráját biztosan megtartják, egyszerűen felhelyezhetőek és eltávolíthatóak..

GoSport Quick release rögzítő
2 543 Ft

Quick release rögzítő. Egyszerű rögzítő, mely tökéletesen ellátja a feladatát. Ideális mellkaspántokhoz, sisakokhoz és különböző kameratartókhoz..

GoSport Rögzítő szörfdeszkához
3 986 Ft

Rögzítő szörfdeszkához. Erősítse a rögzítő segítségével GoPro kameráját a deszkájához, és készítsen lélegzetelállító felvételeket a vízi kalandjairól..

GoSport Rögzítőcsipesz GoClip Mini
4 537 Ft

Rögzítőcsipesz GoClip Mini. A rögzítőcsipesz segítségével rögzítheti GoPro kameráját többek között sapkához, övhöz, hátizsákhoz ..

GoSport Sisakpánt HelmStrap
4 170 Ft

Az univerzális pánt felilleszthető minden lyukkal rendelkező sisakra. A sisakpánt minden sportkamerával kompatibilis, ugyanis quick release rögzítővel van felszerelve. Használható például kerékpáros sisakokhoz.

GoSport Szilikon borítás GoPro Fusion
5 272 Ft

GoPro Fusion szilikon borítás. Teljes védelmet nyújt a kamerának. A csomag emellett tartalmaz a lencsékre könnyen felhelyezhető és eltávolítható védőt, illetve egy törlőkendőt a lencsék tisztántartásához..

GoSport Szilikon borítás Hero 8 Black
6 007 Ft

Szilikon borítás, lencsevédő nélkül GoPro Hero 8 modellhez. A borítás megvédi a kamerát a karcolásoktól és enyhíti az ütődéseket..

GoSport Szilikon borítás Hero 9 Black
4 905 Ft

Szilikon borítás, lencsevédő nélkül GoPro Hero 9 modellhez. A borítás megvédi a kamerát a karcolásoktól és enyhíti az ütődéseket..

GoSport Színszűrők Hero 5 6 7 kamerákhoz
2 543 Ft

A vízálló színszűrők gyorsan és pontosan illeszkednek a tokhoz, így lehetővé téve a szebb és tisztább fényképek és felvételek készítését. Használható tengerben, tóban, medencében, illetve bárhol, ahol felvételeket szeretne készíteni.

GoSport Szörfös készlet
4 537 Ft

A szörfös készletben mindent megtalál, ami szükséges lehet ahhoz, hogy biztonságosan rögzítse kameráját a deszkához, és olyan fényképeket és felvételeket készítsen, amelyek sokáig emlékezetesek maradnak. .