got2b Formázó paszta Phenomenal (Molding Paste) 100 ml
1 590 Ft

Phenomenal Shaping Paste természetes megjelenést és fényt nyújt a hajstílusának – egyszerűen egy időtlen stílus. A haját fix fokozattal rögzíti 4. Nem kellemes illatot és kellemes illatot kölcsönöz.


got2b  Hajformázó hajzselé  Glued(Water Resist ant Spiking Glue) 150 ml
1 580 Ft

A Styling gél a férfiak számára készült, speciálisan kifejlesztett termék egy extravagáns frizura létrehozásához. Az ultra-finom formulának köszönhetően könnyedén elérheti a legjobb frizurákat extrém erősítéssel. A gél nem ragaszkodik a hajhoz, nem marad hátránnyal és könnyen küzd.


got2b Matt hajmassza Beach Boy(Surfer Look Matt Paste) 100 ml
1 580 Ft

Függetlenül attól, hogy megbántódnak, gondatlanok, elegánsak vagy tisztességesek, mindegyiküknek közösnek kell lennie: matt megjelenés mérsékelt rögzítéssel. Adja meg a hajad a megfelelő tengerpart kinézetét. Kellemes friss illata tetszik – Kényeztesse magát, mint egy szalon!.


got2b Phenomenal (Conditioning Oil) 75 ml
1 580 Ft

Olaj szakáll Phenomenal márka got2b is gondoskodó olajat egy férfi, aki, hála a könnyű és sima következetesség, jól szétterül és nem terheli a szakáll. Az arc bőrét is törődik, megnyugtatja a szakállát, és szükségtelenül elveszti azt. Nagymértékben hidratálja és kissé alakító hatással bír.


got2b Styling Glued (Spiking Gum) 75 ml
1 580 Ft

Styling Glued – Ez egy botrány rögzítése a frizurája rugalmas vége, amely megtartja a fogakat pontosan úgy, ahogy azt szeretné! Alkalmazzon frizurát a kívánt alakra, és erősen erősítse a haját. Szépen kellemes illatú és hosszú távú hatása van!.


got2b Száraz sampon barna haj Fresh it Up Brown (Dry Shampoo) 200 ml
1 590 Ft

Fresh it Up barna haj száraz samponja kifejezetten barnák számára készült. Egy pillanat alatt megtisztítja és frissíti a hajat. Hosszú élettartamú illatot ad a hajnak, és ideiglenesen egyenesen felemeli a gyökérből. A zsír ellen hat, és nem hagy fehér nyomokat (rágás után). .