got2b Made4Mess (Texturizing Putty) 100 ml
1 740 Ft 1 640 Ft

A Made4Mess egy hajformázó hajfelszerelés a tökéletesen cserzett frizurákhoz, hullámos rétegekkel. Hozzáadja a frizura erejét 4. fokozatba. Nem ragaszkodik a hajhoz, nem reped és könnyedén küzd.

got2b Matt hajmassza Beach Boy(Surfer Look Matt Paste) 100 ml
1 740 Ft 1 640 Ft

Függetlenül attól, hogy megbántódnak, gondatlanok, elegánsak vagy tisztességesek, mindegyiküknek közösnek kell lennie: matt megjelenés mérsékelt rögzítéssel. Adja meg a hajad a megfelelő tengerpart kinézetét. Kellemes friss illata tetszik – Kényeztesse magát, mint egy szalon!.

got2b Modellező gumi Chaotic (Modelling Fibre Gum) 100 ml
1 890 Ft 1 640 Ft

Ez a Chaotic modellező gumi a jegygyűjtemény a funky stílus világába – tervezze meg és alakítsa frizuráját erős, de ívelt megerősítéssel. Megadja a 4-es rögzítési hajstílusát, a haj stílusát alakítja és tartós hatással bír.

got2b Formázó paszta Phenomenal (Molding Paste) 100 ml
1 790 Ft 1 720 Ft

Phenomenal Shaping Paste természetes megjelenést és fényt nyújt a hajstílusának – egyszerűen egy időtlen stílus. A haját fix fokozattal rögzíti 4. Nem kellemes illatot és kellemes illatot kölcsönöz.

got2b  Hajformázó hajzselé  Glued(Water Resist ant Spiking Glue) 150 ml
1 740 Ft 1 640 Ft

A Styling gél a férfiak számára készült, speciálisan kifejlesztett termék egy extravagáns frizura létrehozásához. Az ultra-finom formulának köszönhetően könnyedén elérheti a legjobb frizurákat extrém erősítéssel. A gél nem ragaszkodik a hajhoz, nem marad hátránnyal és könnyen küzd.

got2b Phenomenal (Conditioning Oil) 75 ml
1 750 Ft 1 600 Ft

Olaj szakáll Phenomenal márka got2b is gondoskodó olajat egy férfi, aki, hála a könnyű és sima következetesség, jól szétterül és nem terheli a szakáll. Az arc bőrét is törődik, megnyugtatja a szakállát, és szükségtelenül elveszti azt. Nagymértékben hidratálja és kissé alakító hatással bír.

got2b Száraz sampon barna haj Fresh it Up Brown (Dry Shampoo) 200 ml
1 750 Ft 1 600 Ft

Fresh it Up barna haj száraz samponja kifejezetten barnák számára készült. Egy pillanat alatt megtisztítja és frissíti a hajat. Hosszú élettartamú illatot ad a hajnak, és ideiglenesen egyenesen felemeli a gyökérből. A zsír ellen hat, és nem hagy fehér nyomokat (rágás után).