got2b Formázó paszta Phenomenal (Molding Paste) 100 ml
1 690 Ft

Phenomenal Shaping Paste természetes megjelenést és fényt nyújt a hajstílusának – egyszerűen egy időtlen stílus. A haját fix fokozattal rögzíti 4. Nem kellemes illatot és kellemes illatot kölcsönöz.

got2b  Hajformázó hajzselé  Glued(Water Resist ant Spiking Glue) 150 ml
1 690 Ft

A Styling gél a férfiak számára készült, speciálisan kifejlesztett termék egy extravagáns frizura létrehozásához. Az ultra-finom formulának köszönhetően könnyedén elérheti a legjobb frizurákat extrém erősítéssel. A gél nem ragaszkodik a hajhoz, nem marad hátránnyal és könnyen küzd.

got2b Made4Mess (Texturizing Putty) 100 ml
1 690 Ft

A Made4Mess egy hajformázó hajfelszerelés a tökéletesen cserzett frizurákhoz, hullámos rétegekkel. Hozzáadja a frizura erejét 4. fokozatba. Nem ragaszkodik a hajhoz, nem reped és könnyedén küzd.

got2b Matt hajmassza Beach Boy(Surfer Look Matt Paste) 100 ml
1 690 Ft

Függetlenül attól, hogy megbántódnak, gondatlanok, elegánsak vagy tisztességesek, mindegyiküknek közösnek kell lennie: matt megjelenés mérsékelt rögzítéssel. Adja meg a hajad a megfelelő tengerpart kinézetét. Kellemes friss illata tetszik – Kényeztesse magát, mint egy szalon!.

got2b Modellező gumi Chaotic (Modelling Fibre Gum) 100 ml
1 690 Ft

Ez a Chaotic modellező gumi a jegygyűjtemény a funky stílus világába – tervezze meg és alakítsa frizuráját erős, de ívelt megerősítéssel. Megadja a 4-es rögzítési hajstílusát, a haj stílusát alakítja és tartós hatással bír.

got2b Styling Glued (Spiking Gum) 75 ml
1 690 Ft

Styling Glued – Ez egy botrány rögzítése a frizurája rugalmas vége, amely megtartja a fogakat pontosan úgy, ahogy azt szeretné! Alkalmazzon frizurát a kívánt alakra, és erősen erősítse a haját. Szépen kellemes illatú és hosszú távú hatása van!.