Granger´s Clothing Repel 300 ml
4 090 Ft
3 990 Ft

Kiárusítás

Grangers Clothing Repel egy impregnálószer, amely a mosási ciklus alatt az anyagnak vízállóságot, szennyeződés ellenállóságot szolgáltat, miközben megőrzi légáteresztését.


Granger´s Clothing Wash + Repel 300 ml
4 090 Ft
3 990 Ft

Kiárusítás

Grangers Clothing Wash + Repel egy speciálisan kifejlesztett mosószer, amely egyúttal tisztít és impregnál egy mosási cikluson belül. Ez időt, az energiát és a vizet takarít meg.


Granger´s Down Wash 300 ml

Granger´s Down Wash 300 ml

Értékelés: 4
2 490 Ft
2 390 Ft

Kiárusítás

Grangers Down Wash egy folyékony mosószer tollúval vagy szintetikus szálakkal töltött ruházat és felszerelés mosására. Tisztít, helyreállítja a tollú telítettségét (loft) és megszünteti szagokat.


Granger´s G20 Trek Insole

Granger´s G20 Trek Insole

Értékelés: 4
4 190 Ft
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's G20 Trek Insole extra könnyű cipőbetét nagyobb kényelmet szolgáltat. Alacsonyabb térfogat és az EVA hab megbízhatóságot szolgáltat, nagyobb alkalmazkodást járás, séta és hegymászás közben.


Granger´s G30 Stability Insole
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's G30 Stability Insole cipőbetét támogatást, védelmet és kényelmet szolgáltat egész nap. Kivitelezése és anyaga minden kültéri tevékenységhez alkalmazkodik.


Granger´s G30 Téli talpbetét
6 290 Ft

Akció

Granger's G30 Winter Insole alumínium réteggel ellátott, gyapjú felületű talpbetét támogatást, védelmet és kényelmet biztosít az egész nap folyamán. A design és a felhasznált anyagok minden típusú szabadtéri tevékenységhez alkalmazkodnak.


Granger´s Laces Black/Grey
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's Laces Black/Grey cipőfűzők három különböző hosszúságban, tehát megbízhatóan beköthet bármilyen cipőt.


Granger´s Performance Wash 300 ml
2 390 Ft

Akció

Grangers Performance Wash egy praktikus folyékony mosószer minden technikai ruházathoz, beleértve a GORE-TEX® és eVENT® membránnal ellátott ruházatot is. Hatékonyan tisztítja és maximalizálja a légáteresztést.