Granger´s Bőrápoló cipőkrém, 75 ml
3 290 Ft

Grangers Leather Conditioner egy kiváló minőségű viaszkrém, melyet sima bőrből készült cipőkhöz terveztek. Javítja a vízállóságot, regenerálja és megakadályozza a bőr kiszáradását.

Granger´s G10 Memory+ Insole

Granger´s G10 Memory+ Insole

Értékelés: 4,4
4 290 Ft

Granger's G10 Memory+ Insole cipőbetét hosszan tartó kényelmet biztosít a mozgás során. Mikroszálas felület és 5 mm memóriahab egész nap megbízható alkalmazkodóképességet biztosít.

Granger´s G20 Trek Insole

Granger´s G20 Trek Insole

Értékelés: 4,5
4 690 Ft

Granger's G20 Trek Insole extra könnyű cipőbetét nagyobb kényelmet szolgáltat. Alacsonyabb térfogat és az EVA hab megbízhatóságot szolgáltat, nagyobb alkalmazkodást járás, séta és hegymászás közben.

Granger´s G30 Stability Insole
6 190 Ft

Granger's G30 Stability Insole cipőbetét támogatást, védelmet és kényelmet szolgáltat egész nap. Kivitelezése és anyaga minden kültéri tevékenységhez alkalmazkodik.

Granger´s G30 Téli talpbetét
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Granger's G30 Winter Insole alumínium réteggel ellátott, gyapjú felületű talpbetét támogatást, védelmet és kényelmet biztosít az egész nap folyamán. A design és a felhasznált anyagok minden típusú szabadtéri tevékenységhez alkalmazkodnak.

Granger´s Gear Cleaner 275 ml
3 490 Ft

Grangers Gear Cleaner egy fokozottan hatékony tisztító szer spray formában. Alkalmas ruházat, lábbeli és bármilyen felszereltség számára. Tisztítsd meg a felszerelésedet mosógép használata nélkül.