Granna Autók
5x

Granna Autók

4 090 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Autók játékban a gyerekek megismerkednek a mentőautókkal, a rendőrautókkal vagy a tűzoltóautókkal, az állatok-sofőrök összepárosításával felfedezhetik a foglalkozásokat.

Forgalmazó: MALL
Granna Mit vegyek fel?

Granna Mit vegyek fel?

4 090 Ft

Ebben a játékban a legkisebbek saját alkotásokat hozhatnak létre úgy, hogy a karaktereket ruhadarabokból rakják össze, az idősebb játékosokat pedig az izgalmas játékmenet szórakoztatja majd.

Forgalmazó: MALL
Granna Házikók
1x

Granna Házikók

4 290 Ft
4 090 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel játszanak. Az Otthon egy varázslatos szó – azt a helyet jelenti, amit szeretünk és ahova mindig vissza akarunk térni. A gyermek különböző állatok lakhelyéről tanulhatnak.

Forgalmazó: MALL
Granna Találd ki!

Granna Találd ki!

3 690 Ft

KISISKOLÁSOK KLUBBJA játékok sorozata 1–4 és 4–7 éves gyerekek számára készült. 45 lapon verses találós kérdések vannak megfogalmazva a gyerekeknek képes megoldással. A játék fejleszti a szókincset, gyakorolja koncentrációt és türelemre tanít – mivel a találós kérdéseket végéig kell hallgatni.

Forgalmazó: MALL
Granna Képes lottó
7x

Granna Képes lottó

3 690 Ft

KISISKOLÁSOK KLUBBJA játék kiadása 1–4 játékos részére. A többjátékos képes lottó két különböző nehézségi szinttel rendelkezik, és a gyerekek nem csak a szókincsüket fejlesztik, hanem gyakorolják a vizuomotoros koordinációt és fejlesztik a megfigyelő készségüket.

Forgalmazó: MALL
Granna Anyukák
2x

Granna Anyukák

3 990 Ft

Az ÉN MÁR JÁTSZOK! egy új társasjáték sorozat kifejezetten a legkisebb gyerekek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy egyedül vagy a szüleikkel együtt játszanak. Az Anyukák játékban a 2–4 év közötti gyerekek megismerkednek a kis- és nagy állatokkal a föld különböző tájairól, és a szülők közben elmagyarázhatják, hogy mi is egy anyuka szerepe.

Forgalmazó: MALL
Granna Hoarders (Hamouni)
2x

Granna Hoarders (Hamouni)

4 390 Ft

Jön a tél, és az erdei állatok eleséget keresnek a tél hosszú időtartamának túléléséhez. A játékosok célja öt egyforma dió összegyűjtése a lehető leggyorsabban. Minden körben a játékos két állatkártyát választ ki, és fokozatosan végrehajtja a velük kapcsolatos műveleteket. Az lesz a nyertes, aki először gyűjt össze öt egyforma eleség kártyát.

Forgalmazó: MALL