GRUNDIG Asztali lámpa TL-982

GRUNDIG Asztali lámpa TL-982

Értékelés: 5 B
6 240 Ft

Asztali lámpa állítható magassággal. Nélkülözhetetlen része a munkaszobának és az éjjeli szekrénynek. LED lámpa a csomag belsejében található USB-kábellel működik.


GRUNDIG Bluetooth Earphones fülhallgató
5 990 Ft

4 690 Ft

Fülbe helyezhető Bluetooth fülhallgató hangerőszabályozóval. A Grundig Bluetooth Earphones a beépített mikrofonnak és a kábelen lévő vezérlésnek köszönhetően lehetővé teszi a telefonhívások kezelését. Egy 2 órán át tartó töltés 3 órán át tartó élettartamot biztsít.


GRUNDIG Grundig éjjeli világítás 12 led TL-988
4 190 Ft

Intuitív, konnektorba dugható éjjeli LED világítás a fény átkapcsolásának lehetőségével. A Grundig fényre reagáló érzékelőt használ, amely sötétben automatikusan bekapcsolja a LED diódákat, illetve megfelelő fényviszonyok esetén kikapcsolja őket.


GRUNDIG Grundig színes lámpa TL-988
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern asztali lámpa RGB LED izzóval. A Grundig cég úgy tervezte meg, hogy minden beltérben jól mutasson. Ráadásul távirányító segítségével fénye tompítható, illetve változtatható a színe. Ezzel a lámpával kellemes hangulat alakítható ki.


GRUNDIG HP 570
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható fejhallgató állítható kerettel lapos kábellel, amelynek segítségével a kábelek csomósodásával való harc sokkal könnyebb lesz. Grundig HP 570 tiszta és dinamikus hangot nyújt erős basszusokkal, köszönhetően a nagy 40mm interverekkel. Szabványos csatlakozó 3,5mm jack kompatibilis a hangeszközök többségével.


GRUNDIG HP 676
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható fülhallgató tarkópánttal és levehető lapos kábellel, amely megakadályozza a kábel összetekerődését. A Grundig HP 676 kényelmes viseletet kínál több órás zenehallgatást követően is a puha fülpárnáknak köszönhetően, amely illeszkedik füle alakjához. 3,5 mm-es jack csatlakozó révén a legtöbb hangberendezéssel kompatibilis.


GRUNDIG Lámpa 156 cm TL-983
14 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos állólámpa 156 cm magas E27 foglalattal. Grundig lámpa 156 cm TL-983 egy stílusos darab, amely felfrissíti a lakásodat.


GRUNDIG PS 5110 Digitális személymérleg
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Grundig PS 5110 Digitális személymérleg sokoldalú képességeivel remekül illik az egészséges életvitelbe. Képes mérni és elemezni a testsúlyt, a testzsírt, a víztartalmat és az izomtömeget. A precíz mérésről a 4 szenzoros technológia gondoskodik, és a 100 grammos pontosságnak köszönhetően biztos adatokat kaphat. A 6 mm vastag biztonsági üveg strapabíró és könnyedén tisztítható. Az automatikus lekapcsolás kíméli az elemeket, növeli az élettartamukat. A 12 főre elegendő memóriával az egész család pontosan nyomon követheti testének jellemzőit.


GRUNDIG PS 2010 Személymérleg
11 990 Ft

8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Grundig PS 2010 elegáns, extra vékony, biztonsági üveg lépőfelületű, digitális személymérleg. Az extra nagy LCD kijelzőről könnyedén leolvashatók a mért, 100 g pontosságú adatok. Az Auto-on funkciónak köszönhetően a mérleg használat esetén automatikusan bekapcsolódik.


GRUNDIG TL-979 személymérleg
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

testzsír és izomtömeg mérésére szolgáló mérleg akár 10 felhasználónak elegendő memóriával. Grundig TL-979 személymérleg 150 kg teherbírással, amely a négypontos mérés révén még pontosabb!


GRUNDIG TL-987 Éjjeli LED világítás szett, 3 db
36 190 Ft

Távvezérelt 3 világítást tartalmazó szett, amely egyszerűen falra rögzíthető. Az időzítő funkciójának köszönhetően a világítást saját igényeidhez igazíthatod. Ideális segítség konyhába, folyosóra, fürdőszobába vagy hálószobába.


GRUNDIG Vezeték nélküli éjjeli LED világítás TL-986
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

5 LED diódából álló világítás, amely házad minden helységébe alkalmas. A 2–3 méter hatótávolságú mozgásérzékelő mindig bekapcsolja a világítás, ha a közelébe érsz. Ráadásul hordozható világításként is használhatod.


GRUNDIG Grundig kültéri hőmérő TL-990
3 490 Ft

Bemutatjuk a Grundig márka praktikus hőmérőjét, amelynek segítségével mindig pontosan fogod tudni az aktuális kültéri hőmérsékletet és a levegő páratartalmát. A hőmérő tapadókorong segítségével egyszerűen rögzíthető az ablakra. Ellenáll az esőnek és az időjárási viszonyoknak.


GRUNDIG PS4110 Személymérleg
14 990 Ft

11 990 Ft

Grundig PS 4110 elegáns, bambusz lépőfelületű, digitális személymérleg. Az extra nagy LCD kijelzőről könnyedén leolvashatók a mért, 100 g pontosságú adatok. Az Auto-on funkciónak köszönhetően a mérleg használat esetén automatikusan bekapcsolódik.


GRUNDIG HP 645
19 990 Ft

fülhallgatók a fül felett áthidaló híddal puha párnázott fülpárnákkal biztosítja a kényelmes még hosszabb használat után is, mivel izolálja a környezeti zajtól. Gazdag, dinamikus hangot továbbítja a 40mm váltó. Fejhallgató Grundig HP 645 meghosszabbítható a mellékelt kábellel 5,4 m hosszal.


GRUNDIG IE 511
6 790 Ft

Fülbe dugható fülhallgató hangerő-szabályozóval és beépített mikrofonnal a telefonhívások hands-free fogadására. A Grundig IE 511 az összetekeredés elkerülése érdekében 3,5 mm jack dugóval ellátott lapos kábellel rendelkezik. A csomagolás részét képezi a különböző nagyságú és alakú pót fülpárnák széles választéka, melyek révén a fülhallgató minden fülbe tökéletesen illik.


Grundig cég alapítója után kapta a nevét Max Grundig, aki megalkotta azt az 1945-ben, röviddel a második világháború után. A cég a Grundig AG német gyártó a fogyasztói elektronika . Jelenleg a márka elsősorban az televíziók , DVD-lejátszók és felvevők , MP3 lejátszók, beleértve a kis készülékek, amelyek a testápolásra .

Grundig cég alapítója után kapta a nevét Max Grundig, aki megalkotta azt az 1945-ben, röviddel a második világháború után. A cég a Grundig AG német gyártó a fogyasztói elektronika . Jelenleg a márka elsősorban az televíziók , DVD-lejátszók és felvevők , MP3 lejátszók, beleértve a kis készülékek, amelyek a testápolásra .