Hagen 2.0 Labirintus etető

Hagen 2.0 Labirintus etető

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

A Hagen 2.0 Labirintus etető egy innovatív dizájnú játék, amely fenntartja a macska mancsának és lábujjainak erősségét, valamint fizikailag és szellemileg is formában tartja cicánkat. A labirintus tetejébe kell beleszórni az eledelt, amit a macska az oldalsó nyílásokba benyúlva tud mozgatni, majd amikor az étel a legaljára kerül, leesik a tálcába ahonnan kedvence megeheti azt. Az etető alja egy széles akupresszúrás matrac, amely gyengéden masszírozza a cica tappancsát, illetve biztosítja az egész egység stabilitását.


Hagen Cat IT Design Senses Tempo Játék Alagút
4 990 Ft

Hagen Design Senses termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. Kreatív és mégis egyszerű megoldásaival kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd cicust tudhatnak maguk mellett. A Tempo Játék Alagút kiegészítő egy speciális játék mellyel cicánk kedvére szórakozhat akár egyedül, akár egy másik cica társaságában.


Hagen Catit Fresh & Clean Ivókút
9 590 Ft

Hagen cég egy méltán híres kisállat kiegészítőket gyártó cég. A Fresh & Clean egy különleges ivókút mely kifejezetten cicáknak és kis termetű kutyáknak készült. A többi ivókúttól eltérően a Fresh & Clean nem szökőkút szerűen áramoltatja a vizet, hanem egy kis vízbuborékot hoz létre melyből akár a hosszú szőrű macskák is ihatnak, hiszen nem spriccel, és nem lesz vizes a bundájuk. Folyamatos áramlásban tartja a vizet, és egy beépített szűrő segítségével meg is tisztítja azt, így kedvence mindig friss és tiszta vizet ihat.


Hagen Catit Itatókút, 3 l

Hagen Catit Itatókút, 3 l

Értékelés: 4,5
14 490 Ft

11 990 Ft

Hagen Catit 3 l-es itatókút javítja házi kedvencünk egészségét és garantálja a friss és jó ízű vizet. Több fajta háziállatnak alkalmas (kis kutya, macska). Kedvence szükségletének megfelelően, folyamatos vízellátást biztosít. A folyamatosan keringő víz oxigénnel telítettebb lesz, így kedvencének mindig friss víz áll a rendelkezésére. Az állatok szívesebben isznak folyóvízból, így imádni fogják. Az egybeépített etetőtálnak köszönhetően, kedvence éhségét is tudja csillapítani.


Hagen Interaktív etető macskáknak 2.0
4 490 Ft

3 990 Ft

A Hagen Interaktív etető macskáknak egy önetető, mely ösztönzi a macskát hogy megdolgozzon az élelemért. Intelligens tervezésű, így a macska csak annyit tud enni egyszerre, amennyit a mancsával ki tud szedni, ezáltal kisebb adagokat fog elfogyasztani, javul az emésztése. Az önetető 3 kisebb és 2 nagyobb etetőcsövet tartalmaz, melyek könnyen tisztíthatóak, karbantarthatóak.


Hagen Ivókút macskáknak, 3 l
7 090 Ft

Hagen ivókút tökéletes itatóeszköz macskák számára. Támogatja a cicák vízellátását, és védelmet nyújt a betegségek ellen. Gyakran előforduló tünet a kristályosodás, mely a húgyutak megbetegedéséhez vezethet. A kedvence folyamatos vízellátásával ez megakadályozható. Ebben nyújt segítséget a Hagen terméke. A kút belső vízforrást nyújt, ez ösztönzi a macskát a több vízfogyasztásra. A szerkezet a vizet motor segítségével pumpálja és szénszűrővel tisztítja. A tiszta és oxigéndús víz elengedhetetlen kelléke egy egészséges macska mindennapjainak.


Hagen 2.0 Játékalagút macskáknak
3 990 Ft

3 490 Ft

A Hagen 2.0 Játékalagút macskáknak termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. Kreatív és mégis egyszerű megoldásaival kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd cicust tudhatnak maguk mellett. Az alagút egy darab labdát tartalmaz amellyel, cicánk kedvére szórakozhat.


Hagen Kétrészes halkeltető
1 590 Ft

Hagen kétrészes halkeltető ideális ikráztatáshoz valamint az ívási és fiatalkorú halak nevelésére. A halkeltető műanyagból készült, középen fal választja el és osztja két részre. A nyílások optmiláis vízáramlást biztosítanak. Mérete: 20,5 × 10 × 10 cm.


Hagen Marina Betta Kit Girl akvárium, 2 l
4 990 Ft

3 490 Ft

A Hagen Marina Betta Kit Girl Akvárium egyszerűen telepíthető, modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kiváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hagen 2.0 Szuper labirintus

Hagen 2.0 Szuper labirintus

Értékelés: 4,5
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen 2.0 Szuper labirintus egy szórakoztató labirintuspálya labdával, 12 darabos kiszerelésben. Egyenes és hullámos szakaszokból épül fel, a macska így váltakozó sebességgel tudja irányítani a labdát benne. A labirintus darabokra szedhető, könnyen tisztítható, a Hagen család többi tagjával összeilleszthető.


Hagen Wellness centrum Cat It Design Senses 2.0
7 490 Ft

A Hagen 2.0 Wellness centrum luxus kényeztetés macskák számára. A zöld puha párna kényelmes alvóhely a macska számára, míg a a fehér hullámos rész, mely mindkét oldalon megtalálható, kiváló vakarózó, mely minden irányból megközelíthető, így a macska minden testrészével hozzá tud dörgölőzni. A szürke erős sörtéjű fésűk eltávolítják a hulló szőrzetet, míg a tetején a zöld színű masszázs fej ideális a nyak, fej és pofa masszírozására. A masszázs tetején lévő gumi stimulátor hozzájárul a macska szájhigéniájához, rágható erős anyagból készült. A wellness center darabokra szedhető, tisztítása folyó víz alatt szappanos vagy vegyszermentes természetes szerekkel tisztítható.


Hagen Catit Macska Wc

Hagen Catit Macska Wc

Értékelés: 4,5
8 490 Ft

Hagen Catit fedett macska WC egy divatos macskatoalett fogantyúval, csapóajtóval és magas peremű alomtálcával. Az aktív szenes szagmegkötő rendszer teljesen elnyeli a kellemetlen szagokat. A nagy méretű macskaajtónak köszönhetően kedvence kényelmesen ki-be tud járkálni a toaletben. Levehető fedele megkönnyíti a tisztítását. Az alomtálca hátsó része emelt kialakítású.


Hagen Marina Betta Akvárium készlet, Kortárs, 3L
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen Marina Betta Kit Contemporary 3 L Akvárium modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kíváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hagen Marina Betta Kit Akvárium, Absztrakt, 2 l
4 990 Ft

3 490 Ft

Hagen Marina Betta Kit Akvárium dekorációs elemként tökéletes kiegészítője lehet szinte bármely helyiségnek. Karbantartása egyszerű, így kezdő akvaristáknak is kiváló választás. Modern, letisztult formaterve, absztrakt mintás belső lapja és a középen található dekor kövek egyedi és stílusos külsőt kölcsönöznek. Az erős, szilárd műanyag szerkezet és strapabíró műanyag akvárium maximális biztonságot és hosszú élettartamot biztosít. Opcionálisan falra is szerelhető.


Hagen Marina Betta Kit Floral 2l Akvárium
3 999 Ft

3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen Marina Betta Kit Floral 2l Akvárium egy modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kíváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hagen Marina Betta Kit Sun Swirl akvárium, 2 l
3 999 Ft

3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen Marina Betta Kit Sun Swirl 2l Akvárium egy modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kíváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hagen Marina Betta Kit Zen Akvárium, 3 l
5 290 Ft

Hagen Marina Betta Kit Zen 3 literes Akvárium egyszerűen telepíthető, hiszen csak egy halra és vízre lesz szüksége. Modern, megnyugtató és látványos kiegészítője lehet otthona vagy munkahelyi íróasztala számára. Egyszerűen összeállítható és karbantartható, tökéletes dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis impozáns akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hagen Labirintus macskáknak  2.0
3 990 Ft
3 890 Ft

A Hagen 2.0 Hullámvasút macskáknak egy szórakoztató labirintus labdajáték, mely izgalmas hullámos darabokból tevődik össze. Fejleszti a macska érzékeit, így képesek hosszan játszani ezzel az innovatív fejlesztésű játékkal. A labirintus darabokra szedhető, könnyen tisztítható és karbantartható.


Hagen Ivókút kutyáknak, 6 l

Hagen Ivókút kutyáknak, 6 l

Értékelés: 4,5
8 590 Ft

Hagen ivókút tökéletes itatóeszköz kutyák számára. Támogatja az ebek vízellátását, és védelmet nyújt a betegségek ellen. Gyakran előforduló tünet a kristályosodás, mely a húgyutak megbetegedéséhez vezethet. A kedvence folyamatos vízellátásával ez megakadályozható. Ebben nyújt segítséget a Hagen terméke. A kút belső vízforrást nyújt, ez ösztönzi az állatot a több vízfogyasztásra. A szerkezet a vizet motor segítségével pumpálja és szénszűrővel tisztítja. A tiszta és oxigéndús víz elengedhetetlen kelléke egy egészséges kutya mindennapjainak.


Hagen 2.0 Macskafű növesztő
3 490 Ft

A Hagen 2.0 Macskafű növesztő egy innovatív, könnyen tisztítható és karbantartható műanyagból készült termék. A macskafű nélkülözhetetlen rostforrásokat tartalmaz. A Hagen macskajátékokkal kompatibilis és beilleszthető.


Hagen Marina Betta Yin-Yang Akvárium, 2L
3 999 Ft

3 490 Ft

Hagen Marina Betta Yin-Yang akvárium kezdő akvaristák számára készült. Kocka alakú, műanyagból készült, karbantartása rendkívül egyszerű. Az egyedi dizájnú hátlap mintája a halfigurákkal újragondolt dekoratív yin-yang motívum.


Hagen Cica játék labirintus
5 590 Ft

5 290 Ft

Hagen Cica játék labirintus egy izgalmas órákig tartó elfoglaltság lehet házi kedvencünk számára. A játék labirintust teljes hossza 110 cm, amely összesen 6 elemből áll. A játékhoz tartozik egy 3.5 cm-es világító labda, amely villog mozgás közben. A labda sebességét, a hullámvasút elemekkel növeli, amely izgalmas játék és vadászélményt nyújt kedvencünk számára.


Hagen Marina Betta Kit Akvárium, Félkör, 3 l
4 990 Ft

Hagen Marina Betta Kit Akvárium dekorációs elemként tökéletes kiegészítője lehet szinte bármely helyiségnek. Karbantartása egyszerű, így kezdő akvaristáknak is kiváló választás. Modern, letisztult, félkör alakú formaterve és 180°-ban ívelt frontüvege egyedi és stílusos külsőt kölcsönöz. A szilárd műanyag szerkezet és strapabíró üveg akvárium maximális biztonságot és hosszú élettartamot biztosít.


Hagen CAT IT Design Senses Super Roller macskaalagút
6 390 Ft

5 390 Ft

Hagen Cat IT Design Senses Roller Alagút 8 részes játék macskáknak. Világító labda oda vonzza cicáját kreatívan és mégis egyszerűen kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd állatot tudhatnak maguk mellett. Bármilyen korú és fajtájú macskának tökéletes választás.


Hagen Cat IT Design Senses Comfort Zone
7 490 Ft

6 490 Ft

Hagen Design Senses termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. A termék különleges anyagú terápiás párnája tökéletes kényelmet biztosít minden macska számára. A terápiás párna hűthető, így a forró nyári napokon felfrissülést biztosíthatunk kedvencünk számára. A pihenőhely csúszásgátló talpakkal lett ellátva a biztos stabilitás érdekében. A terméken elhelyezésre került egy speciális rágóka, amely gumi szerű anyagával masszírozza és stimulálja a cicák ínyét, illetve tisztítja a fogakat.


A Hagen egy német cég, amely takarmányokra és kiegészítőkre szakosodott a háziállatok számára - WC, alom, játékok, vitaminok …

Ezen kívül az élelmiszer-és étrend-kiegészítőkre is specializálódott a kisállatok és trópusi állatoknak.

A Hagen egy német cég, amely takarmányokra és kiegészítőkre szakosodott a háziállatok számára - WC, alom, játékok, vitaminok …

Ezen kívül az élelmiszer-és étrend-kiegészítőkre is specializálódott a kisállatok és trópusi állatoknak.