Hama

Hama Xavax Floriana Személymérleg
60x

Hama Xavax Floriana Személymérleg

5 590 Ft

Hama Xavax Floriana egy modern és divatos digitális személymérleg. Nagy méretű LCD kijelzőjének köszönhetően a mért eredményt könnyű leolvasni és külön elemkapacitás-kijelző funkcióval is el van látva. Fellépő felülete edzett üveg, amit könnyű tisztítani, és maximálisan 150 kg súllyal terhelhető.

Forgalmazó: MALL
Hama Xavax Kolibri
13x

Hama Xavax Kolibri

5 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Fehér személymérleg egyedi mintával, maximum 150 kg teherbírással, 100 grammonként mér. A mérleg lapja biztonsági üvegből készült. A mérleg automatikusan bekapcsol rálépéskor és magától kikapcsol tétlenség után.

Forgalmazó: MALL
Hama Xavax Dena
3x

Hama Xavax Dena

5 490 Ft

Személymérleg egyedi mintával, maximum 150 kg teherbírással, 100 grammonként mér. A mérleg lapja biztonsági üvegből készült. A mérleg automatikusan bekapcsol rálépéskor és magától kikapcsol tétlenség után.

Forgalmazó: MALL
Hama Xavax Varinja Digitális Személymérleg
3x

Hama Xavax Varinja Digitális Személymérleg

8 190 Ft

Hama Xavax Varinja Digitális Személymérleg. A Hama Xavax Varinja egy egyedi személymérleg, edzett biztonsági üveggel. Előnye, hogy rendkívül pontos mérést biztosít. Maximális terhelhetősége 150 kg. Stílusos, modern megjelenésű.

Forgalmazó: MALL

HAMA - Elegáns megoldások.

1923-as Drezdai megalakulása óta a világ egyik vezető gyártója a fotó-, videó-, hang- és a számítógép kiegészítők területén. A piac több mint 18.000 német minőségű termékek szállít és tesztel a legfrissebb rendelkezésre álló technológiák segítségével.

A HAMA a speciális tartozékok márkája. A cég termékei közé szűrők, állványok, memóriakártyák, táskák tartoznak a legújabb fényképezőgépekhez és videokamerákhoz is.

Ezen felül iskolatáskák, fejhallgatók, mobil kiegészítők, notebook táskák, TV-konzolok, AV kábel (HDMI, SCART) és mások is tartoznak hozzájuk.

A HAMA termékeit mindazoknak ajánljuk, akik elvárják a magas színvonalú minőséget, mind szakmai és szakértői megközelítésben.