Hape Csomókötés technikára tanító póni játék.
3 260 Ft

Ez a csomókötés technikára kiválóan alkalmas tanító játék órákig lefoglalja a gyerekeket és fejleszti a finommotorikájukat. A póni madzag sörényének és farkának kötögetésével a gyerekek megtanulják nemcsak a színeket de számolni is, fejlesztik kézügyességüket.

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak kisebb
27 370 Ft 25 070 Ft
+ ingyen szállítás

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.

Hape Hordozható baby játszószőnyeg
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ezzel a puha alátéttel biztosítod a gyermeknek a szórakozást, légy bárhol! A játszószőnyeg csüngő barátokkal felszerelt – almával, feltűnő szárnyú méhecskével és virággal. Öröm a kis kezeknek és szemeknek.

Hape Pallina társasjáték

Hape Pallina társasjáték

Értékelés: 3,8
9 260 Ft

Kitudod úgy húzni a fa rudacskákat anélkül, hogy a golyók leesnének? Ezt a szórakoztató játékot 3 féle képen is játszhatod, úgy, hogy a legjobban megfeleljen az ügyességi szintednek. Mulass jól a barátaiddal!

Hape Színes emeletes ház

Hape Színes emeletes ház

Értékelés: 5
40 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű színes ház, amely játékra hív! Gyere költözz be a családoddal, hozd minden bútorod, és alakíts ki egy szép és hangulatos otthont.

Hape Vasútpálya játék boxszal
20 090 Ft 17 710 Ft

Ez a nagyszerű készlet lehetővé teszi a saját város létrehozását! Csomagolj ki mindent a tárolódobozból, majd a fedelet is beleértve hozz létre egy fantasztikus várost egy vasúti sínnel, ahol a vonattal utazhatsz és rakományokat szállíthatsz. És amikor végeztél könnyen és gyorsan elpakolhatod a dobozba.

Hape Tudományos laboratórium - deluxe készlet, 57 db
16 740 Ft 13 620 Ft

Bővítsd fizikai és mérnöki ismereteid ezzel a fantasztikus HAPE készlettel. Számos darabnak, többek között a szíjtárcsáknak, a légcsavaroknak, a szerszámoknak és a LED lámpáknak köszönhetően korlátlan számú projektet szerelhetsz össze újra és újra. A készlet hét inspiráló projektet tartalmaz. Az egyetlen korlátozás a saját kreativitásod!

Hape Virágos gitár

Hape Virágos gitár

Értékelés: 3,4
12 260 Ft

Válj igazi gitárművésszé ezzel a kitűnő 1960-as évekbeli dizájnú hangszerrel! Ez a hangszer a klasszikus gitár és az ukulele kombinációja – ideális méretű kisgyerekek számára, akik megszeretnének tanulni gitározni.

Hape Baby Einstein Fa játékzongora Magic Touch
13 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pici ujjak puha érintése a legnagyobb zenei koncerteket indítja el. Az innovatív fa zongorabillentyűk nem a klasszikus módon működnek, hanem egyedül az ujjak érintésével. Nincs semmiféle gomb! Szabályozhatod a hangerőt, aminél a hangminőséget a a jobb minőségű hangszóró garantálja.

Hape Billenős platós teherautó
7 350 Ft

Minden építkezésen szükség vagy egy hatékony segítőre! Ezzel a billenős platós teherautóval a munka játék lesz. Ha szükséged lesz az áru és építőanyagok szállítására, ez a gép mindig kéznél lesz.

Hape ECO BABY - Csörgő és rágóka szett
6 690 Ft 5 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ECO BABY csörgő és rágóka szett biztonságos és minőségi rizs alapú anyagból készült. Támogatja a felfedezést és az érzékszervi észlelést. A csörgő és a rágóka alakját kifejezetten a kis ujjakkal való könnyű megfogáshoz tervezték. A rágóka megkönnyebbülést hoz a gyermeknek, amikor nőnek a fogai.

Hape Dupla főzőlap tartozékokkal
8 430 Ft 6 590 Ft

Készíts finom ételeket családodnak és barátaidnak. Ennek a szórakoztató dupla főzőlapnak 2 forgatható gombja van, amelyek az elfordítást követően kattannak. A főzéshez használhatod az edényeket, amelyek a készlet részét képezik, azaz a fazekat fedéllel, serpenyőt, kanalat és a spatulyát. Mihelyt befejezted a főzést, tedd el a fazekat és a serpenyőt a főzőlap alatti helyre.

Hape Az én kis szendvicssütőm
7 210 Ft

A reggeli még soha nem volt ilyen szórakoztató! Ezzel az új szendvicssütővel a gyerekek imádni fogják a reggeli készítését és ők fogják felszolgálni a reggelit a szüleiknek. Itt az idő a varázslatos családi reggelire.

Hape Tudományos laboratórium - kezdőszett, 42 db
8 430 Ft 7 210 Ft

Ezzel a kiváló Hape szettel elmélyítheted és kibővítheted fizikai és műszaki ismereteidet. A készlet számos darabot, szerszámot és inspiráló projektet tartalmaz, amelyek megkönnyítik a kezdést. Az alkotásnak egyedül kreativitásod szab határt!

Hape Mini zene készlet

Hape Mini zene készlet

Értékelés: 5
10 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kezdje el komponálni a saját zenéjét a kezdőknek szánt hangszerek segítségével! Tanulj meg játszani az ukulelen, tamburinon, dobon és csörgőkön. Aztán már semmi sem akadályozza meg, hogy meghívd a többi barátodat és létrehozzatok egy zenekart.

Hape Vidám összerakható kisvonat vagonokkal
7 890 Ft

A vidám összerakható kisvonat vagonokkal a legjobb eszközöket, a gyermek fantáziájának fejlesztésére! Nincs jó vagy rossz összeszerelési mód, hogy miként állítsd össze a vonat és a kockákat.

Hape Többfunkciós fajáték világítással
20 090 Ft 14 440 Ft

Ez a nagyszerű multifunkciós fajáték világítással, cirkuszos témával, szuper szórakozás a legkissebeknek. A kerék elforgatásával bekapcsolnak a lámpák és a projektor spotlámpái megváltoztatják a világítás színét. Élvezd a végtelen szórakozást a bohóccal, a forgó hengerrel, csúszó csillagggal vagy gyöngyökkel, amelyeket át kell vezetni egy huzal labirintuson.

Hape Összerakható zenélő Pepe
4 080 Ft

Ez a színes összerakható kiskutyus, akit Pepének hívnak segít a gyerekeknek a különböző színek és formák megtanulásában. – A játék fejleszti a finommotorikát és a logikai gondolkodást. Ha megkopogtatják a fejét, a kutyus ugatni kezd.

Hape Puzzle számok

Hape Puzzle számok

Értékelés: 4,8
5 440 Ft

Egy, kettő, három! A számolás szórakoztató! Ezekkel a színes puzzle számokkal a gyermekek megtanulnak húszig számolni. A mellékelt plusz, mínusz és egyenlő szimbólumoknak köszönhetően a gyermekek egyszerű matematikai feladatok megoldására is képesek lesznek. A játék számos felhasználási módot kínál, kiváló tanulási segédeszköz.

Hape Terepasztal vasútpályához - Dzsungel
48 240 Ft 38 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a Hape robusztus játékasztal tökéletes felület a vasútpályához. Készülj fel egy dzsungel utazásra, és figyeld meg az állatokat körülötted. A játék végén csomagold a játékokat egy praktikus szövetdobozba, amelyet a játékasztal alatt van.

Hape Dob az állványon

Hape Dob az állványon

Értékelés: 4,3
12 120 Ft

Minden kis zenész el lesz ragadtatva! Ezzel a szép, színes dobbal minden dal egészen másképp fog szólni. -A kisgyermekek kezére való tekintettel gyártva. -A játék javítja a gyermekek fantáziáját és ritmusérzékét.

Hape Intercity vonat

Hape Intercity vonat

Értékelés: 5
5 690 Ft 4 790 Ft

Beszállás! Ez a gyorsvonat elegendő helyet biztosít nemcsak a sofőrnek, hanem a csomagokkal rendelkező utasoknak is. Mágnesek kötik össze a kocsikat, és a diszpécsernek a kezében van egy kézibeszélő, amely a vonat biztonságos indulására figyelmeztet.

Hape Elektromos gyermekzongora állatkákkal
6 800 Ft

Ez a szórakoztató, színes állatkás zongora egyszerű és intuitív módon kíséri a gyermekeket a zene felfedezése felé vezető úton. A zenemódban 8 hangjegy játszható le, a hangszer hangjai pedig az állatos oldalak áttolásával válnak hallhatóvá. Az éneklőmódban a gyermek énekelhet a zongora hangjával és utánozhatja az állatok hangját. A zenekarmódban a zongora gombnyomásra automatikus dallamot játszik le, az állatos oldalak pedig szórakoztató hangokat fognak kiadni.

Hape Vízbe való játékok - multi porlasztó
3 490 Ft

Multi víz porlasztó tökéletes vízi játékokhoz és fürdés kellemessé tevéséhez! Négy beépített fúvókával rendelkezik, amelyek különböző formában permetezik a vizet. Töltsd tele a permetezőgépet vízzel, nyomd meg a szivattyút, és kezdődhet a szórakozás!

Hape ECO BABY - Kör alakú rágóka
2 940 Ft 2 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ECO Baby kör alakú rágóka kiváló minőségű és biztonságos rizs alapú anyagból készül. A rágóka alakját kifejezetten a kis ujjakkal való könnyű megfogáshoz és könnyed megtartásra alakították. A harapdálás megkönnyebbülést fog biztosítani a gyermeknek, amikor elindul a fogzás.

Hape Etesd meg a kis békát

Hape Etesd meg a kis békát

Értékelés: 4,7
6 390 Ft

Ez a vidám kis béka szereti ha a vízben etetik! A gyerekek bogarakkal etethetik őt, amik kirakós kockákon vannak ábrázolva és így tanulhatják meg megkülönböztetni az alakzatokat. A béka a hátoldalán található 4 tapadókorong segítségével a kádhoz is rögzíthető.

Hape Napelemre működő mozdony
4 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felejtsd el az elemek vásárlását! Ez az okos mozdony saját napelemmel rendelkezik, ami elég elektromos energiát termel ahhoz, hogy mozgásba hozza. Figyeld, ahogy a vonat fényesen világít ahogy a síneken tolod!

Hape Baby Einstein Fa labirintus játék Color Mixer
11 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A játék új funkciója színekkel és különböző golyókkal támogatja a gyerekek ügyességi és kreatív fejlődését a játék során . Ha a golyókat a hozzájuk tartozó színekkel összepárosította megszólal egy új és szórakoztató dallam és hallja a színek neveit is. A játék több, mint egy labirintus, ez az első lépés a szín- és zenetanuláshoz.

Hape Automata vasúti átjáró
2 690 Ft 2 590 Ft

Tartsd biztonságban az autókat és a gyalogosokat, amikor a vonat ezen az automatizált kereszteződésen keresztül halad át a városon. Amint a vonat áthalad a vasúti átjárón, a kapuk mindkét oldalon lezáródnak, így az autók biztonságban maradnak.

Hape Játékok vízbe - Halászati készlet
6 690 Ft 5 850 Ft

A gyermekek imádnak fürdeni, a kis halászok igazán lelkesek lesznek! Fogd ki a horgászbot segítségével a vízben úszó halakat és békákat, majd rejtsd őket a hálóba. A vízben használható játékok csodás szórakozást biztosítanak fürdés során – nem csupán otthon a fürdőszobában, hanem kint a vízi játékok során is.

Hape Mágneskoffer alakzatokkal
8 430 Ft 6 590 Ft

Engedd szabadjára kreativitásodat ezzel a fantasztikus mágneskofferral. Válassz egyet a bőröndben lévő 91 különböző alakú és színű mágneses darabból, helyezd el a fedél belső oldalán lévő színtéren vagy az üres hátsó oldalán fantáziádnak megfelelően. A készletben inspiráló képeket ábrázoló kártyák is vannak.

Hape Mini helikopter

Hape Mini helikopter

Értékelés: 5
3 090 Ft 2 790 Ft

A gyönyörű helikopter modell egyetlen korlátozása az égbolt. Próbáld kitalálni, hová készülnek a repülőgépek az égbolton. A modell minőségi fából készült, gyönyörű narancssárga színben. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően a játékot leginkább a legkisebbek fogják értékelni.

Hape Variálható zene szett

Hape Variálható zene szett

Értékelés: 3,8
9 530 Ft

Ezzel az innovatív és variálható zeneszettel a kisgyerekek zenélhetnek és megismerhetik a dallamokat. A játék egyes részei könnyen összeépíthetők bármilyen sorrendben, így átgyakorolhatók a színek és a formák is.

Hape Baby Einstein Fa puzzle játék Friendy Safari Faces
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A klasszikus fa puzzle hatalmas kalandot alkot a játékból a gyerekeknek. A szép tenger alatti minta vonzani fogja a gyereket, hogy újra és újra játsszon vele. A keresés és merülés, hogy melyik elem a megfelelő, elősegíti a baba kíváncsiságát és fejleszti a finom motoros képességeket.

Hape Baby Einstein Fajáték Discovery Train
10 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyd, hogy kis felfedeződ használja a fantáziáját, amikor útnak indul a Discovery Team vonattal. A vonat kisállat utasokkal van feltöltve és bátorítja a gyermeket a felderítetlen területek felfedezésére. A szórakoztató formák és fénylő színek ösztönzik a motoros képességek fejlesztését.

Hape Baby Einstein Felhalmozható fajáték Balancing Cal
5 440 Ft

Magas, magasabb és még magasabb! Építhető, egyensúlyozó hernyó, amely rengeteg szórakozást nyújt a kicsiknek. Az öt különböző színnel a gyerekek megpróbálhatják megtalálni a tökéletes egyensúlyt. A játék ösztönzi a kihívások leküzdését, amelynek nemcsak gyermeked fog örülni.

Hape Doboz geometriai formák belehelyezésére
6 540 Ft 6 390 Ft

Doboz geometriai formák belehelyezésére, a hozzátartózó formákban golyócskákkal. Ennek a játéknak köszönhetően a játszás új értelmet nyer!

Hape Fa csavarok

Hape Fa csavarok

Értékelés: 4,7
4 490 Ft

Ez az innovatív kirakós játék minden kis felfedezőt magával ragad. Nyolc különböző darab csavarozható egymásba és így hozható létre több változat.

Hape Fa kockák - napos völgy
8 550 Ft 6 990 Ft

Ezek a színes kockák ideálisak a Pepe & Friends világ felfedezésére és felépítésére! Arra ösztönöznek, hogy különböző történeteket mesélj el és játssz. Bármikor megváltoztathatod a történetet játék közben, különböző feladatokat oszthatsz ki az egyes figuráknak.

Hape Gitár 6 az 1-ben

Hape Gitár 6 az 1-ben

Értékelés: 4,8
10 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha létezik egy játék, mely kielégíti a kis gyermek minden zenei vágyát, akkor ez biztosan a 6 az 1-ben funkciós gitár, mely tamburint, xilofont, dobot és egyebeket tartalmaz.

Hape Gyerk puzzle, óra

Hape Gyerk puzzle, óra

Értékelés: 5
5 300 Ft

Óra állvánnyal gyerek puzzle. Nélkülözhetetlen segítőtárs, ami segít a gyerekeknek az órák, a percek és a színek tanulásában. Az óra számjegyei kivehetők. Minden szám más formájú- Ezzel a játékkal könnyebb lesz a gyerekeknek elképzelni, mikor menjenek aludni, mikor van itt az ideje az ebédnek vagy, hogy mikor mehetnek játszani.

Hape Hammer dominó

Hape Hammer dominó

Értékelés: 4,5
9 240 Ft 8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozz létre egy szórakoztató és színes utazást a dominóból. Használj minden tartozékot egy színes pálya létrehozásához. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Itt nincsenek szabályok, a dominó nem lehet jól vagy rosszul építeni.

Hape Kettős golyóvezető labirintust
5 050 Ft 4 760 Ft

A golyóvezető szórakoztató játék a legkisebbeknek! A színes golyók első pillantásra vonzzák a gyerekeket. A játék célja, hogy alakzatokat mozgassunk oda-vissza.

Hape Kreatív tábla

Hape Kreatív tábla

Értékelés: 2
12 850 Ft 11 090 Ft

Ez kétoldalas tábla ideális kiegészítő a kis művészek számára. Az egyik oldalára krétával lehet festeni, a másik oldalára pedig filctollal rajzolni.

Hape Puzzle Rajzolt város mozgásban, 49 darab
6 020 Ft 5 490 Ft

Puzzle. Rajzolt város mozgásban. A puzzle kirakása után egy speciális mágneses kártyával megnézheted a városképet, amely a puzzlehoz rögzítve animált hatásokat és mozgást hoz létre a képen.

Hape Szivárványos xilofon

Hape Szivárványos xilofon

Értékelés: 4
4 690 Ft

Itt az ideje, hogy játék közben tanulj! Ez a robusztus xilofon segít a gyerekeknek felismerni a színeket és még a zenei hallásukat is fejleszti.

Hape Szórakoztató főzés
10 170 Ft 8 490 Ft

Tanulj meg főzni, mint egy séf, ezzel a valósághű tűzhellyel és serpenyővel. Beépített ventilátorral működik, amely a készülő ételt úgy forgatja, mintha az bugyborékozna, sercegne vagy sülne. De nincs hő! A készlet hat recept tartalmaz három kétoldalú filckorongon, egy fém spatulát és egy só- és borsszórót.

Hape Tehervonat gőzmozdonnyal
3 890 Ft

Hajts ki a sínekre ezzel a klasszikus gőzmozdonyos tehervonattal! A fekete mozdony és a két fekete vagon már készen áll a szórakozásra! A vagonokban levő rakomány mágnesek segítségével átrakodható.