Hape Tudós póni deluxe-28%

Hape Tudós póni deluxe

Értékelés: 4,8
41 290 Ft 29 350 Ft

Kiárusítás

Ez az igazi tudósok és a kézimunka asztala! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós egy igazi műhelyben fogja érezni magát! A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Hape Csomókötés technikára tanító póni játék.
3 490 Ft 3 190 Ft

Ez a csomókötés technikára kiválóan alkalmas tanító játék órákig lefoglalja a gyerekeket és fejleszti a finommotorikájukat. A póni madzag sörényének és farkának kötögetésével a gyerekek megtanulják nemcsak a színeket de számolni is, fejlesztik kézügyességüket.

Hape Grand City vasút-37%

Hape Grand City vasút

Értékelés: 4,6
33 467 Ft 20 810 Ft

Kiárusítás

A Grand City vasút egy kétszintes vonatállomást mutat be felvonóval. A jegyekkel 5 város világítható ki. A mikrofonnal információ játszható le az utasoknak vagy kivilágítható a felső emelet.

Hape Tudós póni-33%

Hape Tudós póni

Értékelés: 4,5
24 090 Ft 16 000 Ft

Kiárusítás

Ez az igazi tudósok és a kézimunka asztala! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós egy igazi műhelyben fogja érezni magát! A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Hape Tudós táska

Hape Tudós táska

Értékelés: 5
13 790 Ft 12 000 Ft

Egy tudós** aktatáska** valódi tudósok és mesterek számára! Vidám színes kivitelezés. Minden kis ezermester vagy tudós izgatott lesz. A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.

Hape Vonatvágányok - Hegyi utak kisebb
32 690 Ft 26 820 Ft

Kiárusítás

Vezesd a vonatot a felszíni környezetből mélyen a bányába. Ez a többszintű játszótér egy teljes fából készült pálya és egy daru, kötélhíd, hintázóajtó és figyelmeztető csengő. Könnyítik a bányászok munkáját, és megtölti az összes kocsit.

Hape Fast Food Készlet
7 190 Ft

Kiárusítás

Mi lesz ma ebédre? Mire lenne most étvágyad? A Fast Food Készlettel az ebéd elkészítése egyszerű és gyors. A készletben nem csak menü, hasábburgonya, hamburger, hot dog, hanem italok és ketchup is található. És ezek biztosan nem hiányozhatnak a gyermekek menüjéből.

Hape Bogaras formaegyeztető

Hape Bogaras formaegyeztető

Értékelés: 4,5
3 490 Ft 3 290 Ft

Ezzel a formaegyeztetővel a gyermekek sok új készséget tanulhatnak meg – formák felismerését, finommotorikát, számolást, színek neveit és még sok mást. Ideális szórakozás** kis felfedezők számára.

Hape Esős gyöngyök - kék

Hape Esős gyöngyök - kék

Értékelés: 3,5
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csörgő elfordításával a gyermek megfigyelheti az ugráló kék gyöngyöket, amelyek megnyugtató eső hanggal kiegészítettek. A tökéletes ´formának köszönhetően a termék könnyen megfogható a gyermek által, ha a gyöngyöket rázni szeretné.

Hape Golyó pálya Hold

Hape Golyó pálya Hold

Értékelés: 5
43 690 Ft 38 700 Ft
+ ingyen szállítás

Menj egy teljesen új dimenzióba ezzel a sötétben világító űrbéli golyós pályával. Engedd ki a golyókat a csillag pályára és figyeld az a golyót, ami a leggyorsabb. A golyó áthalad az űrbéli tárgyakon és a kupolán.

Hape Kétszemélyes teáskészlet
7 460 Ft

Itt az ideje a délutáni teának! Ezzel kétszemélyes teáskészlettel a zsúrok még boldogabbak lesznek! Elhívhatod teázni a babáidat vagy a plüsseidet és elmesélhetitek egymásnak az élményeiteket.

Hape Medieval Quest golyópálya
40 490 Ft 36 830 Ft
+ ingyen szállítás

Menj vissza a lovagok és a sárkányok idejébe ezzel a szuper labdával, játssz akár a középkorban. A készlet tartalmaz egy forgó tornyot, egy vízimalomot, egy hidat és matricákat, amelyek közül mindegyik egy középkori várrá változtatható.

Hape Motorikus labirintus

Hape Motorikus labirintus

Értékelés: 4,3
8 578 Ft 7 190 Ft

A Motorikus labirintus didaktikai játék végtelen lehetőségeket rejt magában, mint a golyókkal való mozgás spirálok mentén és a célba való eljuttatásuk. Az élénk színek a kisfiúk és a kislányok érdeklődését is felkeltik. A labirintus gyönyörű alsó részét színes illusztrációk és egy kisvonat díszítik.

Hape Összerakható bohóc

Hape Összerakható bohóc

Értékelés: 4,9
3 590 Ft

Ez a színes összerakható bohóc mosolygós arcú, hogy biztosan mosolyt csaljon a gyerekek arcára is! A kicsik megpróbálhatják összerakni a köröket legnagyobbtól a legkisebbig vagy fordítva. Alkalmas az alapszínek megtanulására.

Hape Pallina Ocean
11 737 Ft 8 490 Ft

Szabadítsd ki a teknősöket és a bálnákat, akik beleakadtak a halászhálóba! ** A bambusz rudak kihúzásával** tudod őket megmenteni, ám ezt anélkül kell megtenned, hogy a bálna kicsúszna. A játékot többféleképpen is játszhatod különböző nehézségi szinteken.

Hape Pallina társasjáték

Hape Pallina társasjáték

Értékelés: 4,5
9 890 Ft 9 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kitudod úgy húzni a fa rudacskákat anélkül, hogy a golyók leesnének? Ezt a szórakoztató játékot 3 féle képen is játszhatod, úgy, hogy a legjobban megfeleljen az ügyességi szintednek. Mulass jól a barátaiddal!

Hape Az én kis gofrisütőm
8 190 Ft 6 390 Ft

Mindenki szereti a gofrit, és ezzel a sütővel minden gyerek elkészítheti a saját ínycsiklandozó gofriját reggelire az Én kis gofrisütőm készlet segítségével.

Hape Az én kis mixerem
7 590 Ft 5 990 Ft

Már nem tudod kivárni, hogy felnőj és igazi szakáccsá válhass? Ezzel a mixerrel a gyerekek elképzelhetik, hogy milyen, amikor a saját lisztjük, cukruk segítségével a saját táljukban és forgó mixerükkel főznek.

Hape Az én kis szendvicssütőm
7 590 Ft 6 930 Ft

A reggeli még soha nem volt ilyen szórakoztató! Ezzel az új szendvicssütővel a gyerekek imádni fogják a reggeli készítését és ők fogják felszolgálni a reggelit a szüleiknek. Itt az idő a varázslatos családi reggelire.

Hape Billenős platós teherautó
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden építkezésen szükség vagy egy hatékony segítőre! Ezzel a billenős platós teherautóval a munka játék lesz. Ha szükséged lesz az áru és építőanyagok szállítására, ez a gép mindig kéznél lesz.

Hape Étkészlet

Hape Étkészlet

Értékelés: 5
9 890 Ft 8 930 Ft

A fazékkal, serpenyővel, tányérokkal és az étkészlet többi kiegészítőjével mindene meglesz a gyerekednek, amire csak szüksége van ahhoz, hogy finom ételeket készíthessen a családnak vagy a barátainak! Itt az ideje a fantáziád kibontakoztatásának, aminek fontos részét képezi a finomabbnál finomabb ételek elkészítése és az étkezés is!

Hape Fa kockák - napos völgy
10 190 Ft 8 530 Ft

Ezek a színes kockák ideálisak a Pepe & Friends világ felfedezésére és felépítésére! Arra ösztönöznek, hogy különböző történeteket mesélj el és játssz. Bármikor megváltoztathatod a történetet játék közben, különböző feladatokat oszthatsz ki az egyes figuráknak.

Hape Fadaru

Hape Fadaru

Értékelés: 4,4
13 390 Ft 12 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Légy te is építőmester és engedd szabadjára fantáziádat! Az építkezős játék során a gyerekek egészen biztosan hasznát veszik ennek a kiváló minőségű fadaru által kínált funkcióknak. Nincs jobb segítőtárs a tárgyak áthelyezésénél. Láss hát munkához!

Hape Nagy rakodó
6 890 Ft

Minden építkezésen szükség vagy egy hatékony segítőre! Ezzel a rakodóval a munka játék lesz.. Amint szükség lesz valamilyen anyag be- vagy kipakolására, ez a nagy rakodó mindig megfelelő választás.

Hape Puzzle - A felszín alá rejtve
10 490 Ft 9 290 Ft

Gyermeked szereti az állatokat és a természetet? Ennek a puzzlenak hála gyermeked felfedezheti a vízszint feletti és alatti világot. Számold meg állati barátaidat és kezdődhet a szórakozás.

Hape Puzzle - Csodás állatkás ábécé
13 990 Ft 9 690 Ft

Csodás állatkás puzzle ábécével. Ezzel a csodás fa kirakóssal, amely egyedi és csodás állati illusztrációkkal díszített, móka lesz az ábécé megfelelő betűjét keresni. Mindig a kedvtelésből tartott kártya alá helyezd.

Hape Puzzle táblán - Sarkvidéki állatok
5 990 Ft 5 890 Ft

Az Antarktiszen elő állatoknak a meleg megtartására speciális kabátra van szükségük! Távolítsd el ennek a kirakónak a darabjait, hogy megérinthesd a pingvin, a jegesmedve, a sarki nyúl és a bálna szőrméjét. Ez a beillesztős puzzle kiválóan alkalmas a motorikus készségek és a tapintás fejlesztésére.

Hape Semino-70%
8 490 Ft 2 520 Ft

Kiárusítás

Semino egy stratégiai játék, amiben az a játékos győz, aki leggyorsabb növeszti meg a növényeket. Még mielőtt elkezdtek játszani, döntsétek el, hogy a játék melyik verziójával szeretnétek játszani. Szeretnétek versenyezni, hogy a növények több magból nőjenek vagy csak szín szerint szeretnétek választani?

Hape Verdák lábbal hajtós autó, piros
28 690 Ft

Kiárusítás

Ez a kiegyensúlyozott lábbal hajtós autó, nagyon könnyű haladást biztosít a gyerekeknek a szilárd vázának és az egyedi dizájnjának köszönhetően. A mozgó gombok, fogaskerekek és a színes golyók biztosítják az élénk szórakozást és segítenek a finommotorikus képességek fejlődésében.

Hape Kerti zöldségek

Hape Kerti zöldségek

Értékelés: 5
6 890 Ft 5 490 Ft

A friss zöldségek inspirálják a fiúkat és a lányokat! A rejtett horog és hurok rögzítőelemnek köszönhetően lehetőség van a zöldség vágására a mellékelt késsel, és reálisabb játékélményt biztosít. A zöldségeket ismételten lehet vágni.

Hape Összerakható szülinapi torta
6 790 Ft 5 330 Ft

Itt az idő egy kis szülinapi ünnepségre! Vagy csak kedvet kapott egy kis édességre? Készítsen egy kiváló csokitortát szamócával. Fújja el a gyertyákat és már kezdődhet is a játék! A 19,4 cm átmérőjű torta kiváló segítséget nyújt a színek, az egyszerű számítások és további általános dolgok tanulásában, amelyeket legkönnyebben játék közben lehet megtanulni.

Hape Vidám didaktikus háromszög aktivitással
10 690 Ft 9 190 Ft

Boldog didatikus háromszög – Ez egy végtelen számú aktivitás a gyermekeid számára! A háromszögnek öt oldala van, ahol különféle szórakozási lehetőségek találhatók: labirintus, szín, tükör vagy kisállat.

Hape Hordozható baby játszószőnyeg
33 633 Ft 25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a puha alátéttel biztosítod a gyermeknek a szórakozást, légy bárhol! A játszószőnyeg csüngő barátokkal felszerelt – almával, feltűnő szárnyú méhecskével és virággal. Öröm a kis kezeknek és szemeknek.

Hape Baby Einstein Aktív fakocka játék Innovation Station
34 590 Ft

Öt oldal szórakozás vár kis tudósodra. Figyeld hogy fedezi fel és örül minden oldalnak, amelyet ez az innovatív aktív kocka nyújt. Meglepő lesz, hogy mindent meglehet fogni, forgatni, húzni, átrendezni és aktiválni.

Hape Baby Einstein Fa játékdob Magic Touch
12 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Zenével és mágikus érintésekkel kész zenei csillag leszel otthon, legyen az klasszikus zene vagy rock. A gyermek saját érintésével mindig más dallamot játszhat állatos barátján. A zenei fellépés az egész családot elkápráztatja és kiváló szórakozást teremt. Szabályozhatod a hangerőt, aminél a hangminőséget a a jobb minőségű hangszóró garantálja.

Hape Baby Einstein Fa labirintus játék Color Mixer
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A játék új funkciója színekkel és különböző golyókkal támogatja a gyerekek ügyességi és kreatív fejlődését a játék során . Ha a golyókat a hozzájuk tartozó színekkel összepárosította megszólal egy új és szórakoztató dallam és hallja a színek neveit is. A játék több, mint egy labirintus, ez az első lépés a szín- és zenetanuláshoz.

Hape Baby Einstein Fajáték Discovery Train
9 990 Ft

Hagyd, hogy kis felfedeződ használja a fantáziáját, amikor útnak indul a Discovery Team vonattal. A vonat kisállat utasokkal van feltöltve és bátorítja a gyermeket a felderítetlen területek felfedezésére. A szórakoztató formák és fénylő színek ösztönzik a motoros képességek fejlesztését.

Hape Baby Einstein Húzható fajáték Inch Along Cal
7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a húzható fajáték állandó társa lesz gyermekednek. A hernyó színes részei megtanítja a gyereket a színek felismerésére. Minél erősebb húzza a gyerek, a hernyó annál gyorsabb. A baba támogatást talál a felderítetlen tér felfedezésében, a hernyó szép színeiben.

Hape Baby Einstein Puzzle fajáték Submarine Adventure
6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A klasszikus fa puzzle hatalmas kalandot alkot a játékból a gyerekeknek. A szép tenger alatti minta vonzani fogja a gyereket, hogy újra és újra játsszon vele. A keresés és merülés, hogy melyik elem a megfelelő, elősegíti a baba kíváncsiságát és fejleszti a finom motoros képességeket.

Hape Alagút vízeséssel
6 700 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az alagúton való biztonságos áthajtás mellett még egy vízesést is megcsodálhatsz! Hogyha az alagút fala megfordul, a benne lévő kék folyadék varázslatos módon folyásnak indul és tökéletesen visszaadja a dzsungelben levő vízesések hangulatát!

Hape Baba labda kifutópálya dzsungel
6 890 Ft 5 490 Ft

Fejleszd a gyermeked képzeletét a Jungle Baby Ball Track segítségével. Tedd a labdát a pályára, nyomd meg a kart, és nézd meg, mi történik. Vajon a csengő egy gyűrű? A játék fejleszti a gyermek finom motorikáját és képzelőerejét.

Hape Csörgődob sínek

Hape Csörgődob sínek

Értékelés: 5
4 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csörgődob sínek – amennyiben a vonat áthalad a sínen, a csörgődob hangja megszólal!

Hape Etesd meg a kis békát
6 683 Ft 5 330 Ft

Ez a vidám kis béka szereti ha a vízben etetik! A gyerekek bogarakkal etethetik őt, amik kirakós kockákon vannak ábrázolva és így tanulhatják meg megkülönböztetni az alakzatokat. A béka a hátoldalán található 4 tapadókorong segítségével a kádhoz is rögzíthető.

Hape Felhúzhatós vonat

Hape Felhúzhatós vonat

Értékelés: 3
6 660 Ft

Generálj elég energiát a mozdony mozgatásához! Hogyan? Egyszerűen csak forgasd el a kulcsot a mozdony tetején. Válassz előre és hátra való haladás közül vagy állítsd meg a vonatot a gomb segítségével.

Hape Gép légcsavarral
10 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez egy repülőgép vagy egy vonat? Ez a szórakoztató motor a propellerrel egyesíti a két járműtípus elemeit egy új játékélményhez. A két AAA elemet (a csomagban nem szereplő) működő gép egyszerre forgatja a légcsavart. Készülj fel sok mulatságra!

Hape Gitár 6 az 1-ben

Hape Gitár 6 az 1-ben

Értékelés: 4,7
11 490 Ft 8 000 Ft

Ha létezik egy játék, mely kielégíti a kis gyermek minden zenei vágyát, akkor ez biztosan a 6 az 1-ben funkciós gitár, mely tamburint, xilofont, dobot és egyebeket tartalmaz.

Hape Golyó csapda

Hape Golyó csapda

Értékelés: 5
3 244 Ft 2 520 Ft

Kiárusítás

Legyenek a golyók mindig kéznél! Ennek a praktikus tálcának hála már egy sem fog elveszni. Ez a csapda a legjobb megoldás arra, hogyan kapd el a golyót, amely már beért a célba.