Hape Hintakutya

Hape Hintakutya

Értékelés: 5
14 600 Ft
+ ingyen szállítás

Melyik gyerek nem szeretne egy kutya barátot? Ezzel a hintakutyával ez az álom valóra válhat. A hintakutya ideális a legkisebbek számára is – segít az egyensúly megtartásában és a finommotorika fejlesztésében.


Hape Nagy vasút út „Hegyi bánya”
57 390 Ft

51 040 Ft
+ ingyen szállítás

Vegye Irányítsd a vonatot a hegycsúcsról a sötét alagútba! Ez a multifunkciós, fából készült fa játék készlet maximális élményt biztosít. Vízesést, akadályhidat, darut, szállítószalagot és javítóállomást tartalmaz.


Hape Hordozható baby játszószőnyeg
33 633 Ft

25 390 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a puha alátéttel biztosítod a gyermeknek a szórakozást, légy bárhol! A játszószőnyeg csüngő barátokkal felszerelt – almával, feltűnő szárnyú méhecskével és virággal. Öröm a kis kezeknek és szemeknek.


Hape Alagút vízeséssel
6 700 Ft

5 430 Ft

Az alagúton való biztonságos áthajtás mellett még egy vízesést is megcsodálhatsz! Hogyha az alagút fala megfordul, a benne lévő kék folyadék varázslatos módon folyásnak indul és tökéletesen visszaadja a dzsungelben levő vízesések hangulatát!


Hape Autók - útvesztő mágneses pálcával
5 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mágneses pálca segítségével mozoghatod a golyókat az útvesztőben. Rendezd hozzá a golyókat a színes képekhez. Egyszerű útvesztő, ami ösztönözi a független játékra, ami egy fontos képesség és fontos elsajátítani.


Hape Az én kis gofrisütőm
8 190 Ft
7 890 Ft

Mindenki szereti a gofrit, és ezzel a sütővel minden gyerek elkészítheti a saját ínycsiklandozó gofriját reggelire az Én kis gofrisütőm készlet segítségével.


Hape Az én kis kávéfőzőm
7 890 Ft

Álljon meg egy csésze kávé erejéig! Ennek a játéknak köszönhetően ezt a pillanatot a gyermekével együtt élvezheti. A kávéfőzőhöz gazdag tartozékok tartoznak – bögre, tej, cukor, poháralátét és kanalak. A sziesztát kivétel nélkül mindenki élvezheti!


Hape Az én kis mixerem
7 890 Ft

Már nem tudod kivárni, hogy felnőj és igazi szakáccsá válhass? Ezzel a mixerrel a gyerekek elképzelhetik, hogy milyen, amikor a saját lisztjük, cukruk segítségével a saját táljukban és forgó mixerükkel főznek.


Hape Az én kis szendvicssütőm
7 590 Ft

7 030 Ft

A reggeli még soha nem volt ilyen szórakoztató! Ezzel az új szendvicssütővel a gyerekek imádni fogják a reggeli készítését és ők fogják felszolgálni a reggelit a szüleiknek. Itt az idő a varázslatos családi reggelire.


Hape Billenős platós teherautó
6 920 Ft

Minden építkezésen szükség vagy egy hatékony segítőre! Ezzel a billenős platós teherautóval a munka játék lesz. Ha szükséged lesz az áru és építőanyagok szállítására, ez a gép mindig kéznél lesz.


Hape Bogarak játszókocka
5 035 Ft

4 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kirakójátékkal gyermeke megkedveli a színek, alakok, és finommotorika megismerését és elsajátítását. A Bogaras témát nemcsak a kislányok de a fiúk is megkedvelik. Könnyen összecsomagolható, utakra egyaránt praktikus.


Hape Boldog kaukázusi család
6 620 Ft

Támogatja a gyermekkori képzelőerejét és kreativitását, és eljátszhatod saját történeteidet ebben a boldog hattagú családban. A babáknak mozgatható végtagjaik vannak, és színes ruhába öltözködnek.


Hape Csomókötés technikára tanító póni játék.
3 490 Ft

2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a csomókötés technikára kiválóan alkalmas tanító játék órákig lefoglalja a gyerekeket és fejleszti a finommotorikájukat. A póni madzag sörényének és farkának kötögetésével a gyerekek megtanulják nemcsak a színeket de számolni is, fejlesztik kézügyességüket.


Hape Dob
5 990 Ft

4 370 Ft

Minden kis zenész el lesz ragadtatva! Ezzel a szép, színes dobbal minden dal egészen másképp fog szólni. A csomagban két dobverő is van, amely gyönyörűen illik a kicsi gyerek kézbe.


Hape Dobószett
6 790 Ft

5 300 Ft

Szerezd meg a lehető legtöbb pontot! Ez az egyszerű játék leköt minden kis versenyzőt. A játék célja a kör az azonos színű, a legtöbb pontot érő, csúcsra való dobása. Javíts az irányzékodon és dobj még pontosabban!


Hape Egymásra felhúzható színes hatszögek
3 020 Ft

Ezzel az egyszerű építőjátékkal, egy csomó új dolgot taníthatsz a gyermekednek! A játék fejleszti a kicsi mechanikai és logikai készségeit, megtanulja az egyszerű számításokat, a színeket és méreteket.


Hape Esős gyöngyök - kék

Hape Esős gyöngyök - kék

Értékelés: 3,5
3 520 Ft

A csörgő elfordításával a gyermek megfigyelheti az ugráló kék gyöngyöket, amelyek megnyugtató eső hanggal kiegészítettek. A tökéletes ´formának köszönhetően a termék könnyen megfogható a gyermek által, ha a gyöngyöket rázni szeretné.


Hape Fadaru
13 390 Ft

11 680 Ft

Légy te is építőmester és engedd szabadjára fantáziádat! Az építkezős játék során a gyerekek egészen biztosan hasznát veszik ennek a kiváló minőségű fadaru által kínált funkcióknak. Nincs jobb segítőtárs a tárgyak áthelyezésénél. Láss hát munkához!


Hape Formaegyeztető
3 970 Ft

Ezzel a formaegyeztetővel a gyermekek sok új készséget tanulhatnak meg – formák felismerését, finommotorikát, számolást, színek neveit és még sok mást. Amikor megtöltötted a gömböt nézd, hogy forog.


Hape Függöny az ágy fölé Baby
11 790 Ft

10 680 Ft

Ezzel a színes állatos függönnyel az alvás remek móka lesz. A része egy zenedoboz, amely forog és gyermekrímeket játszik. Így a gyermek elalvás előtt figyelheti a játékokat és kellemes dallamokat hallgathat.


Hape Gép légcsavarral
8 390 Ft

7 910 Ft

Ez egy repülőgép vagy egy vonat? Ez a szórakoztató motor a propellerrel egyesíti a két járműtípus elemeit egy új játékélményhez. A két AAA elemet (a csomagban nem szereplő) működő gép egyszerre forgatja a légcsavart. Készülj fel sok mulatságra!


Hape Gitár 6 az 1-ben

Hape Gitár 6 az 1-ben

Értékelés: 5
11 490 Ft

9 290 Ft

Ha létezik egy játék, mely kielégíti a kis gyermek minden zenei vágyát, akkor ez biztosan a 6 az 1-ben funkciós gitár, mely tamburint, xilofont, dobot és egyebeket tartalmaz.


Hape Golyó csapda-35%

Hape Golyó csapda

Értékelés: 5
3 244 Ft

2 090 Ft

Akció

Legyenek a golyók mindig kéznél! Ennek a praktikus tálcának hála már egy sem fog elveszni. Ez a csapda a legjobb megoldás arra, hogyan kapd el a golyót, amely már beért a célba.


Hape Golyó pálya Hold
43 690 Ft

38 560 Ft
+ ingyen szállítás

Menj egy teljesen új dimenzióba ezzel a sötétben világító űrbéli golyós pályával. Engedd ki a golyókat a csillag pályára és figyeld az a golyót, ami a leggyorsabb. A golyó áthalad az űrbéli tárgyakon és a kupolán.


Hape Gyerek dob
8 190 Ft
7 920 Ft

Dob, melyet egyben lehet forgatni is és ennek köszönhetően a gyerek élvezheti a zenét, ritmust és mozgást a nagyon korai életkorban. Ennek a játéknak köszönhetően a finom motorika és egyéb érzékszervek is fejlesztve vannak.


Hape Gyerek pénztárgép
9 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készpénzzel vagy kártyával fizetsz? Ezzel a játék a gyerekek gyakorolhatják a kommunikációs készséget, a kézügyességet és a számolás alapjait. Szkenneld be az árut a pénztárnál és a pénzt rakd el a pénztárgép fiókjába. Az ügyfelek a terminálon keresztül kártyával is fizethetnek.


Hape Hernyó vonat - készlet
6 090 Ft

4 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts helyet a vágányon az éhes hernyónak, aki már közeledik és valami ízletes ennivalót keres. A játék alkalmas a vágányon való játszáshoz és az azon kívülihez használathoz is. Ez a hernyó játék vonat örömet és mozgást biztosít, valamint sok tanulságot hoz a természet világáról.


Hape Hintaló
20 580 Ft
+ ingyen szállítás

Hintaló gyönyörű klasszikus kivitelben minőségi fa kivitelben tökéletes kiegyensúlyozott és a gyerekeknek tökéletes élményt biztosít használata során. A játék fejleszti a motoros készségeket, fokozza a koordinációt, az egyensúlyt és a fizikai erőt.


Hape Homok játék - fúró
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fordítsd a fúrót homokba, fordítsd meg, fordítsd meg, és ha elég mélyen fúr, akkor találhatsz vizet! A kiváló minőségű kivitelezés garantálja a hosszú fúrási órákat, amelyek felfedik a homokozó alatti területet!


Hape Homokozó játékok - Homoklapát
3 290 Ft

2 390 Ft

Ez a homoklapát nemcsak megfog, összezár és felveszi nemcsak a homokot, de minden más tárgyat is. Megkönnyíti a munkát az építkezés közbeni legfontosabb dolgok hordozásával. Hívja meg kis barátait és építsenek közösen!


Hape Húzható kutyus kerekeken
6 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos kiskutya készen áll a sétára a legjobb barátjával! A gyerekek imádni fogják a sétáltatást.


Hape Húzó teknős
6 590 Ft

6 100 Ft

Tito nevű teknős a folyadékkal megtöltött páncéljával mozog, és szép efektusokat hoz létre. A játék segítségével a gyerekek megtanulnak járni és megtartani az egyensúlyt. A vízáramlás irányát befolyásolhatja a teknős mozatásával előre vagy hátra.


Hape Húzó-toló játék kacsa
6 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a modern, fából készült húzó-toló játék egy igazi érdekesség a kisgyerekek számára! A kacsa csapkod a szárnyaival, attól függően, hogy a kicsi kitolja vagy húzza a fogantyút.


Hape Játékok homokba – vödör és lapát
3 290 Ft

2 380 Ft

Bővítsd a homokozó játék gyűjteményed ezzel a vödörrel és lapáttal! Tökéletes a homokozóba és a tengerpartra is – univerzális játék, ami minden kisgyereket órákig elszórakoztat.


Hape Kék ukulele

Hape Kék ukulele

Értékelés: 5
8 700 Ft

Kék ukulele, ez minden fiatal zenész álma! A játék négy állítható hangzású húrral van felszerelve. Ennek a gitárnak a lekisebbített teste tökéletes a gyerekek kezébe.


Hape Kétsávos híd
8 390 Ft

7 030 Ft

Hidald át az árkokat ezzel a nagy kétsávos függőhíddal. Egészítsd ki a vasúthálózatodat ezzel az egyedi híddal, ami a gyűjteményed dísze lesz. Hidald át a tengerfelszínt és nyújts az utasaidnak lélegzetelállító kilátást!


Hape Krokodil húzó játék
4 490 Ft

A járni tanulás szórakoztatóbb, ha van egy barátod, akit mindenhova magaddal vihetsz! A gyermekek a krokodil húzó játéknak köszönhetően megszeretik a sétálást.


Hape Majmos sínek
5 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A három kis majom a dzsungelben rejtőzik, csak arra a lehetőségre várnak, hogy kiélvezzék a banánt szállító vagont. Figyeld meg, mi történik, ha a banánnal tele lévő vagon elhalad előttük! A majmok kiugranak a dzsungelből!


Hape Mechanikus vasúti jelző
5 090 Ft

3 360 Ft

Válj vasúti forgalomirányítóvá és te mond meg a vonatoknak, hogy mikor álljanak meg vagy induljanak el a mechanikus jelzőrendszerrel. Állítsd a jelző karját felfelé, hogy a vonatok zöld „Menj“ jelzést kapjanak, ha pedig lefelé állítod, akkor piros „Állj“ jelzést kapnak.


Hape Motorikus kocka
19 690 Ft

16 010 Ft

Ez a motorikus kocka öt különböző játékfelülettel ellátott – labirintus, rejtvények, színes labirintus és egyebek. A különböző oldalak tanulmányozásakor a gyerekek történeteket találhatnak ki arról, hogy a képen látható állatkák mit csinálnak.


Hape Mozdony - útvesztő mágneses pálcával
3 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Útvesztő fa mozdony formájában, ami remek szórakozást nyújt a kis ügyes gyerekeknek! Vezesd a labdát biztonságosan a célba. Élvezd szórakozást és mutasd meg mit tudsz.


Hape Nagy mancs
1 390 Ft

Az robusztus mancs egy nélkülözhetetlen játék a homokozóba fiúk és lányok számára egyaránt. Ideális hatalmas gödrök ásására, legyen az a tengerparton, játszótéren vagy a kertben. A kis építészek sok szórakozást élhetnek át ezzel a nagy manccsal!


Hape Nagy rakodó
6 950 Ft

Minden építkezésen szükség vagy egy hatékony segítőre! Ezzel a rakodóval a munka játék lesz.. Amint szükség lesz valamilyen anyag be- vagy kipakolására, ez a nagy rakodó mindig megfelelő választás.


Hape Összerakható bohóc

Hape Összerakható bohóc

Értékelés: 4,5
3 080 Ft

Ez a színes összerakható bohóc mosolygós arcú, hogy biztosan mosolyt csaljon a gyerekek arcára is! A kicsik megpróbálhatják összerakni a köröket legnagyobbtól a legkisebbig vagy fordítva. Alkalmas az alapszínek megtanulására.


Hape Piros ukulele
6 350 Ft

Piros ukulele, ez minden fiatal zenész álma! A játék négy állítható hangzású húrral van felszerelve. Ennek a gitárnak a lekisebbített teste tökéletes a gyerekek kezébe.


Hape Pókháló
10 090 Ft

7 960 Ft

Dobd el a pókot egy nagy, csodálatos pókhálóba! Minél közelebb van a pókháló központja, annál több pontot ér! Nagyszerű játék az izmok erősítésére és motoros ismeretek fejlesztésére. Nem könnyű eltalálni, de a gyakorlás teszi a mestert.


Hape Ralph bohóc
3 190 Ft

2 780 Ft

Ralphnak, a vidám színes bohócnak nyomkodható arca van. Ugyanakkor mindig visszanyeri formáját és kész a további mókára! A színes golyók, melyek az átlátszó műanyag körben vannak, csörgő hangokat adnak.