HASBRO BA sötét hajú fiú mixerrel
11 490 Ft

7 540 Ft

A sötét hajú fiú mixerrel, a gyereknek új érdekes módszert kínál, hogyan vigyázz a csecsemődre. A fiú vizet iszik és eszik és számára speciális étel előkészített. Amikor bekakál, itt az ideje, hogy kicseréld a pelenkát.


HASBRO Baby Alive Szőke hajú szülinapos baba
12 290 Ft

7 370 Ft

Ünnepeld meg egy bájos szőke hajú babával a születésnapját! Küldd el a meghívókat, csomagold be az ajándékokat, és készíts tortát a partira. Az ünnepi ruhájába öltözött babát díszítheted koronával, ajándékot vagy tortát adhatsz a kezébe.


HASBRO Trollok Játékfigura-43%
2 283 Ft

1 290 Ft

Akció

HASBRO Trollok Játékfigura vidámságot hoz a gyerekek életébe. Itt az alkalom, hogy összegyűjtsd az összes Troll figurát! Mindegyik figurának egyedi megjelenése és stílusa van, válassz kedvedre!


HASBRO Twister Társasjáték

HASBRO Twister Társasjáték

Értékelés: 4,5
7 290 Ft

6 820 Ft

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.


HASBRO Jenga Gold
6 752 Ft

2 640 Ft

Akár egy igazi aranymágnás, építs tornyot aranytömbökből! A világszerte ismert Jenga játékot most különleges arany tömbre emlékeztető játékelemekkel próbálhatod ki. Vágj bele a rendkívül izgalmas építkezésbe, de jól vigyázz, nehogy nálad dőljön le az aranytorony! Építésnél a jenga szabályait vedd figyelembe, csak a jengától eltérő elemekkel kell dolgoznod. Húzz ki egy elemet, majd helyezd a torony tetejére anélkül, hogy az eldőlne! Maradj Te legtovább a játékban, hogy nyerj!


HASBRO Baby Alive Szőke hajú baba robotgéppel
12 279 Ft

8 350 Ft

A mixerrel rendelkező szőke hajú baba egy új, szórakoztató módja annak, hogy hogyan gondoskodj a babádról. A baba vizet iszik, és a számára speciálisan elkészített ételeket eszi. A mixernek köszönhetően pép készíthető a babának. Ezt követően elegendő kanállal megetetni őt. Amint a baba bekakil, ideje kicserélni a pelenkát.


HASBRO TROLLS Nagy plüss figura Guy Diamond
10 090 Ft

4 630 Ft

Itt az idő az ölelkezésre! Nagy plüss Troll figurák kiváló frizurával! Puhák, tökéletesek az átölelésre és a filmbéli jelenetek eljátszásához. A gyerekek gyorsan megszeretik őket.


HASBRO TROLLS Cooper Plüssfigura
5 090 Ft

3 500 Ft

Hasbro TROLLS Cooper Plüssfigura a népszerű filmből ismert egyik karakter játékbábuja. A gyermekek közt ismert és kedvelt mesefilm szereplői valójukban elevenednek meg a gyerekszobában ezzel a termékkel. A gyűjthető plüssbabákkal elővarázsolható a trollok világa a gyerekek számára, imádni fogják!


HASBRO TROLLS DJ Suki Plüssfigura
5 090 Ft

2 770 Ft

Hasbro TROLLS DJ Suki Plüssfigura a népszerű filmből ismert egyik karakter játékbábuja. A gyermekek közt ismert és kedvelt mesefilm szereplői valójukban elevenednek meg a gyerekszobában ezzel a termékkel. A gyűjthető plüssbabákkal elővarázsolható a trollok világa a gyerekek számára, imádni fogják!


HASBRO Vak Twister
8 690 Ft

7 050 Ft

Játszd kedvenc játékodat, most bekötött szemmel. Ügyességi játék, ahol egyre csavarosabb pózokba kerülhetsz és teljesen összegubancolódhatsz játékos társaiddal, most bekötött szemmel, csupán a tapintásodra és memóriádra hagyatkozva. Amikor kinyitod a szemed, akkor látod csak meg micsoda vicces és kényelmetlen pózokat vettél fel társaiddal.


HASBRO Birthday Blowout Társasjáték
2 110 Ft

Hasbro Birthday Blowout Társasjáték kiválóan alkalmas minden születésnapos kisfiú és kislány számára. A játékot az nyeri, aki az összes gyertyát elfújja a legrövidebb idő alatt.


HASBRO Fantasztikus Gimnasztika-71%
11 990 Ft

3 390 Ft

Akció

Élj át rengeteg szórakozást a Fantastic Gymnastics játékkal! A vonat a ritmus és a sebesség, és mutassa meg gymnastův a tökéletes leszállást! A megfelelő pillanatban nyomd meg a piros gombot, a gimnasztika tornász elengedi és leugrik a rúdról.


HASBRO BA szőke fiú mixerrel
11 490 Ft

7 430 Ft

Szőke fiú mixerrel, a gyereknek új érdekes módszert kínál, hogyan vigyázz a csecsemődre. A fiú vizet iszik és eszik és számára speciális étel előkészített. Amikor bekakál, itt az ideje, hogy kicseréld a pelenkát.


HASBRO Baby Alive Sötét hajú baba robotgéppel
12 290 Ft

7 560 Ft

A mixerrel rendelkező sötét hajú baba egy új, szórakoztató módja annak, hogy hogyan gondoskodj a babádról. A baba vizet iszik, és a számára speciálisan elkészített ételeket eszi. A mixernek köszönhetően pép készíthető a babának. Ezt követően elegendő kanállal megetetni őt. Amint a baba bekakil, ideje kicserélni a pelenkát.


HASBRO Baby Alive Babáknak alkalmas tartalék tízórai
2 784 Ft

1 940 Ft

A te babád is éhes. Etesd meg a babádat tízóraival, amely 3 dobozban kerül kereskedelmi forgalomba, különböző színű „étellel“. Mindemellett az edényeket többször is használhatod. A tartalék tízórai minden Baby Alive babának alkalmas.


HASBRO Baby Alive Tartalék pelenka
2 419 Ft

2 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szülői teendők közé tartozik a pelenkázás is. A Baby Alive tartalék pelenkák mindig kéznél vannak. Ez a különleges csomagolás 6 pelenkát tartalmaz, melyek tökéletesen illenek a Baby Alive babákra, amelyek isznak és pisilnek, vagy esznek és kakilnak.


HASBRO Elefun & Friends Éhes vízilovak társasjáték - Magyar nyelvű
7 590 Ft

6 650 Ft

Hasbro Elefun & Friends Éhes vízilovak társasjáték egy remek ügyességi játék, mely az egész család számára felhőtlen kikapcsolódást biztosít. A játék során 4 vízilovat kell megetetni a játéktér közepén található golyókkal, melyeket az ellenfeleidet kicselezve szerezehetsz meg. A arany színű golyóért még több pont jár, ezért érdemes azt is megszerezni.


HASBRO Jenga Pass-34%
10 037 Ft

6 590 Ft

Akció

Élvezd a feszültséget a klasszikus Jenga játékban a játékasztalon kívül is az új Jenga Pass játékkal. Tartsd a kezedben a torony lényegét! Légy óvatos a kockák eltávolításakor, hogy a torony ne pont neked dőljön össze, és az egészet tovább add az ellenfeleidnek, és ez valóban nyugodt kezet igényel!


HASBRO Perfection
6 590 Ft

Akció

Sorakoztasd fel az összes alakzatot a robbanás előtt ezzel az új Perfection játékkal. Csak egy perced van az összes alakzat berakására. Az a győztes aki a leggyorsabb! De vigyázz! Az idő lejártával hallani fogsz egy robbanást, és a formák felbukkannak.


HASBRO Trollok Poppy's Party Játékfigura
5 490 Ft

4 260 Ft

Hasbro Trollok Poppy's Party Játékfigura haját könnyen lehet fésülni és nagyon változatos frizurákat lehet készíteni. A figurához sokféle kiegészítő tartozik. A játék használata 4 éves kor felett ajánlott.


HASBRO Trollok Town Multipack, Poppys fashion
7 399 Ft
7 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HASBRO Trollok Town Multipack, Poppys fashion segítségével több trollt szerezhetsz be egyszerre. A DreamWorks híres figuráit most már a kezedben tarthatod! Fésűvel és csattal, hogy variálhasd kedvedre a kinézetüket.


HASBRO Trollok Town Multipack, Wild hair-46%
7 399 Ft

3 990 Ft

Akció

HASBRO Trollok Town Multipack, Wild hair segítségével több trollt szerezhetsz be egyszerre. A DreamWorks híres figuráit most már a kezedben tarthatod! Fésűvel és csattal, hogy variálhasd kedvedre a kinézetüket.


HASBRO Trolls Bridget
9 390 Ft

7 950 Ft

Ezt a vad trollt Bridgetnek hívják, majdnem 23 cm magas és imádja a korcsolyázást. Éljen át vele rengeteg szórakozást a végtelen utakon. A sorozat minden egyedülálló figurája nagyszerű tartozékokkal együtt kapható az ő személyes tulajdonságaiknak megfelelően!


HASBRO TROLLS Figura extra hosszú hajjal - Smidge-69%
4 290 Ft

1 290 Ft

Akció

Kicsi trollok extra hosszú hajjal 13 cm méretekkel, amelyeket fésülhetsz, befonhatsz, és ösztönöznek a gyűjtésre! Gyűjtsd össze a kedvenc hőseidet és építsd fel a kis városodat. Ráadásul minden karakternek ki van nyomtatva a gyönyörű hajába egy saját ismertetőjel.


HASBRO TROLLS játékkészlet - ikrek-34%
12 090 Ft

7 890 Ft

Akció

készen állsz a trollokkal való szórakozásra ezekkel a DreamWorks animált film által inspirált figurákkal? A gyermekek megkedvelik ezt a játékkészletet és a két parádés figurával rengeteget szórakozhatnak. Fésülhetik hosszú színes hajukat és különböző frizurákat alkothatnak.


HASBRO TROLLS Kis plüss figura - Branch-57%
2 562 Ft

1 090 Ft

Akció

Hozzál létre saját Mini Trollokat az új DreamWorks Troll film összes hősével. A gyerekek szeretik babusgatni a plüssöket, játszanak velük, vagy velük alszanak el, a gyerekek egyszerűen imádják őket. Ezeknek a mini trolloknak ráadásul csodálatos hajuk van.


HASBRO TROLLS Kis plüss figura - Harper-57%
2 562 Ft

1 090 Ft

Akció

Hozzál létre saját Mini Trollokat az új DreamWorks Troll film összes hősével. A gyerekek szeretik babusgatni a plüssöket, játszanak velük, vagy velük alszanak el, a gyerekek egyszerűen imádják őket. Ezeknek a mini trolloknak ráadásul csodálatos hajuk van.


HASBRO Trollok Meddy hajstúdiója-56%
4 581 Ft

1 990 Ft

Akció

Hasbro Trollok Meddy hajstúdiója haját könnyen lehet fésülni és nagyon változatos frizurákat lehet készíteni. A figurához sokféle kiegészítő tartozik. A játék használata 4 éves kor felett ajánlott.


HASBRO Jenga Classic Társasjáték
5 160 Ft

A klasszikus Hasbro Jenga társasjáték új csomagolást kapott, de a játék ugyanaz maradt. Kézügyesség és taktika is kell, hogy megnyerd a játékot, ugyanis a fahasábokból álló torony könnyen ledől. Húzd ki a leglazább hasábot, tedd a torony tetejére, és növeljétek minél magasabbra azt. 54 Jenga fát tartalmaz, 6 éves kortól ajánlott.


HASBRO My Little Ponny utazási rajztábla
6 490 Ft

5 690 Ft

My Little Pony engedélyezett összecsukható tábla gyerekeknek. Ideális kreatív készlet utazáshoz vagy kirándulásra. Órákon keresztül szórakoztatja a gyerekeket. A játék befejeztével a táblát összecsukhatod, és a hordozható bőröndbe helyezheted.


Különböző fajtájú, formájú és méretű fegyvereket gyártanak, amelyek mellett kiegészítőket is készítenek a gyerek számára, mint például szemüvegek vagy védő mellények. A NERF fegyvereket különböző kategóriákra soroljuk: Super Soaker, N-STRIKE és VORTEX. A műanyag-használat biztosítja az alacsony súlyt, így a gyerekek is elvannak velük egész nap.

A NERF játékaibiztosítják a felhőtlen nyári szünidő eltöltését csupa nevetés mellet a felejthetetlen emlékekkel együtt!

Különböző fajtájú, formájú és méretű fegyvereket gyártanak, amelyek mellett kiegészítőket is készítenek a gyerek számára, mint például szemüvegek vagy védő mellények. A NERF fegyvereket különböző kategóriákra soroljuk: Super Soaker, N-STRIKE és VORTEX. A műanyag-használat biztosítja az alacsony súlyt, így a gyerekek is elvannak velük egész nap.

A NERF játékaibiztosítják a felhőtlen nyári szünidő eltöltését csupa nevetés mellet a felejthetetlen emlékekkel együtt!