HASBRO Monopoly Fortnite Angol változat
7 860 Ft 6 690 Ft

Akció

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, ezt a változatot azonban a Fortnite videojáték inspirálta. Így a játékban nem csak az a lényeg, hogy minél több telket vagy ingatlant tudj magadénak, esetleg béreld azokat, hanem mindenekelőtt a túlélésért küzdesz! A Monopoly Fortnite társasjáték lényege a környezet feltárása, az ellenfelek elleni küzdelem és a vihar zsugorodó területeiből való menekülés.

HASBRO Twister Társasjáték

HASBRO Twister Társasjáték

Értékelés: 4,6
7 090 Ft 6 320 Ft

Akció

A klasszikus Hasbro Twister társasjáték minden bulihoz és családi estéhez remek szórakozást nyújt. A klasszikus Twister játékhoz hasonló, de két extra mozdulatot talál a pörgettyűn. Ha leér valamelyik másik testrészed, mint amire utasítást kaptál, vagy rossz színre rakod a kezed, vagy a lábad, kiestél. Ha levegőt pörgetsz, azt a testrészedet a levegőben kell tartanod. 6 éves kortól ajánlott.

HASBRO Társas játék; Operáció: Kis kedvencek
8 000 Ft 7 280 Ft

Akció

Auuu! Segíts Sam kutyájának, hogy meggyógyuljon! Sam kutyája mindent megevett, ami csak az útjába akadt, így minden kis tárgy a gyomrában kötött ki. A játékosok olyan eszközöket használnak, amelyek felfedezik a tárgyakat a kutyus hasában, így az emésztőrendszerből könnyen eltávolíthatók. De figyelem! A játékosoknak figyelemmel kell kísérni, ahogy a tárgyak vándorolni kezdenek az orvosi eszközök segítségével, ha nem, akkor a kutya hangot ad ki, és a játékos befejezi a küzdelmet. Ha egy tárgyat sikeresen eltávolítottál, akkor egy kedves ugatás lesz a jutalmad.

HASBRO Baby Alive Szőke hajú szülinapos baba
6 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ünnepeld meg egy bájos szőke hajú babával a születésnapját! Küldd el a meghívókat, csomagold be az ajándékokat, és készíts tortát a partira. Az ünnepi ruhájába öltözött babát díszítheted koronával, ajándékot vagy tortát adhatsz a kezébe.

HASBRO Monopoly Junior Electronic Banking
8 890 Ft 7 560 Ft

Akció

Hasbro Monopoly Junior Electronic Banking Társasjáték kimondottan gyermekek számára készült, segítségével megtanulhatnak a pénzzel bánni és befektetéseket kötni. A játék a terminál és a hitelkártyák segítségével gyorsabb és szórakoztatóbb.

HASBRO Hagyományos Monopoly

HASBRO Hagyományos Monopoly

Értékelés: 4,7
9 300 Ft 8 240 Ft

Akció

A közkedvelt Monopoly társasjáték, most új csomagolással és új figurákkal. Vidd az ellenfeleid csődbe és nyerj! Ez egy olyan játék, amibe nagyban megy a kereskedés és gyorsan a gazdagodás. A siker attól függ, hogy miként spekulálsz, ésszerű beruházásokat vagy hibás üzleteket kötsz e.

HASBRO TALÁLD KI

HASBRO TALÁLD KI

Értékelés: 4,8
6 460 Ft

Férfi vagy? Nő vagy? Hosszú a hajad? Találd Ki asztali játék Ez az új változat a Hasbro társaság ismert játékának utódja. A játék kibővített lehetőségeket kínál, azonban a játék lényege változatlan marad – a játék célja kitalálni, kit ábrázol az ellenfélnél lévő kép hamarabb, mint ahogy ő kitalálja a nálad lévő személyt. Tegyél fel kérdéseket, amelyekre csak IGEN vagy NEM válaszokkal lehet felelni!

HASBRO Trollok éneklő Pipacs figura rockfelszereléssel
11 970 Ft

Pipacs készen áll arra, hogy sztár lehessen! Ennak a bájos babának két különböző megjelenése, két különböző hangszere és két különböző dala van. Pipacs popzenei megjelenéséhez ukuleléje és jellegzetes fejpántja tartozik, és a „Trolls Just Want to Have Fun” akusztikus változatát énekli. Ezután öltsd rá rockruháját, fejpántját és add neki elektromos gitárját, ő pedig elénekel neked egy energikus rock-and-roll dalt!

HASBRO Monopoly Junior - HU

HASBRO Monopoly Junior - HU

Értékelés: 4,7
6 880 Ft

A Monopoly Junior egy speciális változata az ingatlanforgalomról szóló játékok közül. Most még több pénzt kaphatsz, mint amit valaha elképzeltél! Nagyszerű és rugalmas gyerekjáték.

HASBRO Jenga Fortnite

HASBRO Jenga Fortnite

Értékelés: 3,8
6 930 Ft 6 730 Ft

Akció

A Jenga: Fortnite Edition-t a Fortnite videojáték inspirálta, a játékosok pedig a Fortnite játékbeli karakterükkel kell, hogy elsőként eljussanak a torony csúcsára. De vigyázz… ha a torony a játékos körében dől el, az kiesik a játékból. Forgass és tudd meg, hogy mi a következő lépésed, hány emelettel feljebb mászhatsz, és hogy milyen darabot kell egymásra helyezned. Ez a küzdelem az előre jutásról szól, a játékosok felfelé mozgatják a saját darabjukat, az ellenfeleikét pedig lefelé, miközben megpróbálják megakadályozni a torony összedőlését.

HASBRO Cluedo-22%

HASBRO Cluedo

Értékelés: 5
2 290 Ft 1 780 Ft

Akció

Használd ki a nyomozói képességeidet, old meg a rejtélyt és nyújtsd be a vádakat! A te feladatod, hogy kiderítsd, ki, hol és hogyan követte el a bűncselekményt. Ehhez csak néhány kártyára van szükséged. Eredeti detektív játék, elegáns kártya kialakításban.

HASBRO Tabu, A kimondhatatlan szavak játéka - új kiadás - Magyar nyelvű
8 530 Ft

HASBRO Tabu, a tiltott szavak és a kimondhatatlan jókedv játéka! Szükséged lesz a fantáziádra és az idő ellened dolgozik! Tudod, hogy mit mondanál – csak nem jutnak eszedbe a megfelelő szavak… Az első szó, ami eszedbe jut pedig tabu! Hogyan segíts csapatodnak kimondani a pont szót, amikor nem használhatod a pötty, mondat, vége, írásjel, vessző szavakat? Gondolkozz!

HASBRO Szélhámosok Kiadás

HASBRO Szélhámosok Kiadás

Értékelés: 4,5
9 360 Ft 8 890 Ft

Monopoly, amelyben változnak a szabályok! Vajon neked sikerül az átverés? Olyan kultikus élményekben lehet részed, amelyekben a szabályok „változnak“, a pénz „kölcsön“ van, és a vicces vállalkozások meg vannak engedve.

HASBRO Monopoly Deal

HASBRO Monopoly Deal

Értékelés: 4,9
2 470 Ft

Hasbro Monopoly Deal kártyajáték, pörgős és szórakozató kikapcsolódás az egész családnak.

HASBRO Monopoly Pacman
13 350 Ft 11 840 Ft

Az eredeti Pac-Man játékosai és rajongói ezzel a Pac-Man témájú Monopoly játékkal feleleveníthetik a szórakozást. Ez a Pac-Man társaság 40. évfordulójának megünneplése. A játékosok a Pac-Man játékot egy retro videojáték egység képernyőjén játsszák, és a joystick segítségével választhatják ki a megvásárolni kívánt ingatlant.

HASBRO Pictureka HU-26%

HASBRO Pictureka HU

Értékelés: 5
4 680 Ft 3 430 Ft

Akció

A Pictureka társasjáték 9, képekkel teli játéktáblát tartalmaz, és ezeket a képeket igyekeznek a játékosok elsőként megtalálni a saját kártyáik alapján! Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kártyája van.

HASBRO Monopoly - az ezredforduló monopóliuma
8 490 Ft 7 430 Ft

Nem mindig vásárolhatsz nagyszerű szórakozást pénzért, de a tapasztalatok (jók vagy rosszak) örökké tartanak! A játék ezen verziójában nem ingatlant vásárolhatsz, hanem tapasztalatokat gyűjthetsz, annyit, amennyit csak lehetséges! Utazzál a játék felületén, látogassál el érdekes helyekre és gyűjtsd az élményeket. A Monopoly új verziója nagyszerű módja a szórakozásnak és a kiváló időtöltésnek a barátaiddal.

HASBRO Monopoly - A rossz veszteseknek
11 090 Ft 8 990 Ft

Vágj bele, legyél „SZEGÉNY”, szerezzél speciális érméket, és váltsd be őket úgy, hogy NAGYOBB és JOBB előnyt szerezzél. A vereség csak a kezdet! Ez a Monopoly játék klasszikus változata, ahol érdemes „szegénynek“ lenni. A játék új vigasz érméket és új Esély és Pénztár kártyákat tartalmaz. Elsőként jelenik meg a játékban a Mr. Monopoly figura, amelyeknek köszönhetően a játékos előnyökhöz jut a játékban.

HASBRO Marvel 15cm prémium figura Nightcrawler
7 430 Ft

15 cm-es prémium figura sorozat az X-Men hősei és gonoszai képregény által inspirálódott. Mindegyik darab több pontban mozgatható. Minden csomag a Wendigo figura egy részét tartalmazza.

HASBRO Torpedó-22%
2 290 Ft 1 780 Ft

Akció

A Torpedó közkedvelt játékának kártya verziója. A játék elve ugyanaz, megtalálni és elsüllyeszteni az ellenséges flottát! Minden játékosnak 5 hajókártyája van. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

HASBRO Baby Alive Sötét hajú sellő
6 460 Ft

Új sellő baba, aki szeret pancsolni és mindig játszani akar a vízben. Egyetlen suhintással a szoknyája sellő farokká változik, ami ráadásul csillog és ragyog a fényben. Így a baba máris készen áll a pancsolásra és az egésznapos vízben való játékhoz a stílusos ruhájában. Amint kijön a vízből, iszik az üvegből és pisil a pelenkájába.

HASBRO Plumber Pants gyermekjáték
7 850 Ft 7 490 Ft

Szórakoztató játék, amely egészen biztosan hangos nevetést fog kiváltani. A játék a véletlen elvén és a féktelen, huncut, kárörvendő humoron működik. A játékosok sorban rakják fel a szerszámokat a szerelő szerszámos övére. De vigyázz! Minden alkalommal, ahogy felhelyezel egyy szerszámot, a szerelő nadrágja egy kicsit lejjebb csúszik. Ha túl alacsonyra csúszik, meglátod az alsóneműjét és a mosdóból kifröccsenő víz MINDENKIT lespriccel.

HASBRO Monopoly Lol Suprise Angol változat
8 120 Ft

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, de ezt a változatot a népszerű Lol Surprise baba licence ihlette. Ez a játék nem csak a népszerű Lol Surprise babák rajongóinak figyelmét fogja felkelteni . Ez a játék verzió angol nyelvű!

HASBRO Lost Kitties Meglepetés doboz Kit Twins
3 430 Ft

A Lost Kitties Meglepetés doboz a Kit Twins szériából megérkezett A csomagban 2 figura, 4 modellező agyag kiegészítő és egy szórakoztató, a Kit-Twins figurák történetét elmesélő könyvet találsz. Fedezd fel, ki rejtőzik a csomagban, és gyűjts össze mind a 24 figurát!

HASBRO Marvel 15 cm prémium figura Mister Sinister
7 620 Ft 6 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

15 cm-es prémium figura sorozat az X-Men hősei és gonoszai képregény által inspirálódott. Mindegyik darab több pontban mozgatható. Minden csomag a Wendigo figura egy részét tartalmazza.

HASBRO Jenga híddal

HASBRO Jenga híddal

Értékelés: 5
5 260 Ft 4 810 Ft

Készülj fel az izgalmas kihívásra a Jenga Bridge játékkal! A klasszikus Jenga játékhoz hasonlóan, a játékosok egyesével távolítják el a Jenga torony elemeit és helyezik a tetejére. Ám a Jenga ebben a változatában a torony egy fa hídon található, ami himbálózik, ami megnöveli a játék nehézségét és még bizonytalanabb szituációkat teremt! Ez a Jenga játék magába foglalja az új tapasztalatokkal, a barátokat, a képességeid, a feszültséget, a nevetést és talán egy kis szerencsét is.

HASBRO Társasjáték Connect 4 Shots-19%
6 690 Ft 5 390 Ft

Akció

Találd el és nyerj! A Connect 4 Shots egy gyors társasjáték, ahol 4 azonos színű labdát kell felsorakoztatnod. Készülj és dobj! Két játékos egyszerre dobalja a labdáit és próbálják őket az asztalról lepattintani a négyzethálóba. . Próbálj meg egymás mögé felsorakoztatni 4 egyszínű labdát vízszintesen vagy függőlegesen. Akinek először lesz meg a 4 egyszínű labdája, az nyer!

HASBRO Dont step in it társasjáték
8 240 Ft

Akció

Szórakoztató és dinamikus parti játék a Hasbro Gaming-től, amelyben csak remélheted, hogy nem piszkolod nagyon össze magadat. A játékosnak vakon át kell haladnia a csapdákkal teli pályán. A játék célja, hogy minél kevesebb ürülékbe lépj bele. Aki erre képes, az nyer.

HASBRO Ki kicsoda-22%
2 290 Ft 1 780 Ft

Akció

A közkedvelt Ki kicsoda? Kártyajáték verziója Az elv ugyanaz, mint a klasszikus játékban: kérdéseket teszel fel, és megpróbálod kitalálni az ellenfél titkos karakterét, mielőtt kitalálná a tiedet. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

HASBRO Rizikó Junior - HU-32%
7 890 Ft 5 290 Ft

Akció

Remek módja annak, hogy a gyermek megismerkedjen a legendás Rizikó játékkal. A játék egyszerűen játszató és érdekes kalóz témakörrel és jellegzetes, színes képekkel rendelkezik. A gyerekek nagy hajó formájú figurákkal közlekednek a táblán, keresik az elásott kincset és harcolnak a sziget uralmáért, igyekeznek minél több zsákmányra szert tenni.

HASBRO MS Monopoly

HASBRO MS Monopoly

Értékelés: 5
8 250 Ft

Monopoli különkiadás, amely olyan híres nőket ünnepel, akik felfedezéseik és tevékenységük révén híresek lettek a világon. A játék alapelve változatlan marad, mint a klasszikus változatnál. A játék 2 – 6 játékos számára ajánlott, 8 ével kortól.

HASBRO Rizikó

HASBRO Rizikó

Értékelés: 4,9
13 390 Ft 12 370 Ft

Akció

Kedvenc katonai-stratégiai játék Kockázat. Teszteld a képességeidet és építsd fel a legnagyobb hadsereget. Játék a világ meghódításáról. A játék célja az, hogy a csapataidat győzelemre vezesd és megszerezd az irányítást az egyes országok és kontinensek felett.

HASBRO Downfall
7 290 Ft

Ez a csavaros, fordulatokkal és manőverekkel ellátott játék teljesen új szintet ad a stratégiáknak! A játékosok között a kulcs segítségével történik a játékos váltás, hogy egyszerre egy sebességre kapcsoljon mindenki. A cél az, hogy az összes zseton a vályú tetejétől az aljára kerüljön a lehető leggyorsabban. Aki először végez, az nyer.

HASBRO Monopoly Speed - HU
10 580 Ft 9 620 Ft

Akció

Olyan Monopoly játék, amelyet lejátszotok akár 10 perc alatt is! Szeretnétek egy jót Monopolyzni, de időhiányban szenvedtek? Ez a játék mindössze 10 percig tart, vagy akár rövidebb ideig is! A játékosok 4 kör alatt versengenek egymással és az idővel, miközben igyekeznek vásárolni, felsorolni, illetve eladni az ingóságaikat.

HASBRO  Connect 4-22%
2 290 Ft 1 780 Ft

Akció

Vidám és fürge kártyajáték, ahol a játékosok 4 küldetést próbálnak teljesíteni az összegyűjtött kártyák szerint. De ez nem ilyen egyszerű, a Power-up kártya egy művelettel megváltoztathatja a játék menetét. A játék ezen kártyaváltozata ideális nyaraláshoz vagy utazáshoz.

HASBRO Monopoly Cash Grab - HU
7 620 Ft 7 390 Ft

Töltsd fel Monopoly pénzzel a Monopoly kilövőt, azaz a bankot és szórd a pénzt és a meglepetés kártyákat a levegőbe. Mindenki azon lesz, hogy a legtöbbet szakítson a levegőben szállingózó javakból. Gyűjtsd a meglepetés kártyákat, hogy stratégiát ajd a játékhoz és segíts a többi játékosoknak még több pénzt szerezni. Amikor elfogyott a kilövőböl a pénz, a legvagyonosabb játékos nyer!

HASBRO Monopoly Macskák és kutyák
8 830 Ft 7 990 Ft

A Macskák vs Kutyák monopoly játékot a macskák és kutyák tulajdonosainak versengése inspirálta, ideális játék a háziállatokat kedvelők számára. A Monopoly játék ezen kiadása csapatokban való játszásra ajánlott. Melyik csapatot választod? A macskákat vagy a kutyákat?

HASBRO Társasjáték T-REX Rocks
7 290 Ft

Vigyázz, ne hogy felébreszd a T-Rex-et! A T-REX Rocks társasjátékban a játékosok váltakozva helyezik le a csontokat a dinoszauruszra. De óvatosnak kell lenniük, mert az a játékos, aki felébreszti a dinoszauruszt, veszít. Az utolsó játékos, akinek sikerült nem felébresztenie a dínót, az nyer!

HASBRO Vak Twister

HASBRO Vak Twister

Értékelés: 5
6 790 Ft 5 990 Ft

Akció

Játszd kedvenc játékodat, most bekötött szemmel. Ügyességi játék, ahol egyre csavarosabb pózokba kerülhetsz és teljesen összegubancolódhatsz játékos társaiddal, most bekötött szemmel, csupán a tapintásodra és memóriádra hagyatkozva. Amikor kinyitod a szemed, akkor látod csak meg micsoda vicces és kényelmetlen pózokat vettél fel társaiddal.

HASBRO Blowfish Blowup
7 760 Ft 7 190 Ft

Nyúlj az akváriumba, hogy kincseket szerezz… de vigyázz! Ha a játékos a kelleténél több kincset visz magával a gömbhal hirtelen felfújódhat, kizárva a kincseket a játékból. Az a játékos nyer, akinél nem fújódik fel a gömbhal. A szerzett kincseket is számon lehet tartani, így nehezítés, hogy nem csak akkor nyer a játékos, ha nála nem fújódott fel a gömbhal, hanem ha a legtöbb kincset birtokolja.

HASBRO Porcupine Pop gyermekjáték
9 360 Ft 8 290 Ft

Imádni fogod a bájos sül orrának markolászását, de vigyázz! Meglepetés érhet. Helyezd el a puha habtüskéket a sül testén, majd dobj a dobókockával és markold meg a sül orrát annyiszor, amennyit a kocka mutat. Sosem tudod előre, mennyi megnyomásra lövi ki a tüskéit! Az a játékos nyer, akinek a sül nem lövi ki a tüskéket.

HASBRO Baby Alive Szőke szemüveges baba
11 970 Ft

A Baby Alive járó baba cipőcskéi minden lépésnél világítanak! A gyerekek sétáltathatják a babát, ugrálhatnak vele és hallgathatják az aranyos nevetését. A gyerekek a babát palackból vízzel itathatják és pelenkázhatják. A baba szól, amikor aludni szeretne menni!

HASBRO Power Rangers Ultra Mega Mighties Megazord
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Power Rangers Ultra Mega Mighties készülékekben az ultrateljesítmény kombinálható az ultra mérettel! A Power Rangers Ultra Mega Mighties Megazord cselekszik, és a kardja a hátán tárolható. A Megazord részeinek sárga tigris és kék orrszarvú formájában mozgatható tartozékok vannak, amelyek pajzsként is szolgálhatnak.

HASBRO Uglydolls nagy plüssfigura - BABO-36%
5 350 Ft 3 390 Ft

Akció

Éljetek boldogan, kiskedvencek! Ezekkel a nagy plüssfigurákkal az Uglydolls rajzfilmből semmi másra nem lesz kedved, mint az egész napot velük összebújva tölteni és kedvesen megölelgetni őket. Puha, 33 cm magas plüssfigura.

HASBRO Baby Alive Sötét hajú baba robotgéppel
10 600 Ft

A mixerrel rendelkező sötét hajú baba egy új, szórakoztató módja annak, hogy hogyan gondoskodj a babádról. A baba vizet iszik, és a számára speciálisan elkészített ételeket eszi. A mixernek köszönhetően pép készíthető a babának. Ezt követően elegendő kanállal megetetni őt. Amint a baba bekakil, ideje kicserélni a pelenkát.

HASBRO Power Rangers akciófigura, 30 cm Red Ranger
4 670 Ft

Átalakulás! A Power Rangers csoportos eseményekkel és kalandokkal várja rajongóit. A részletesen kidolgozott figurák 30 cm magasak, öt csuklós ponttal ellátottak.

HASBRO Trolls Tiny Dancers figurák, megapack
6 690 Ft 5 990 Ft

Küldd őket színpadra, hogy megmutassák, hogyan kell táncolni és bulizni! Fedezz fel ezzel a kiegészítő készlettel további Tiny Dancers figurákat és még több játszási lehetőséget. A csomagolásban található 6 Tiny Dancers figurákkal, 2 karkötővel, egy nyaklánccal, 4 hajcsattal és 4 gyűrűvel különböző módon kombinálhatod kedvenc trolljaidat és annyiféle módon küldheted őket táncba! Hord őket a hajadban, ujjaidon, nyakadban vagy a csuklódon és készülj fel a táncra a Tiny Dancers figurákkal.

Különböző fajtájú, formájú és méretű fegyvereket gyártanak, amelyek mellett kiegészítőket is készítenek a gyerek számára, mint például szemüvegek vagy védő mellények. A NERF fegyvereket különböző kategóriákra soroljuk: Super Soaker, N-STRIKE és VORTEX. A műanyag-használat biztosítja az alacsony súlyt, így a gyerekek is elvannak velük egész nap.

A NERF játékaibiztosítják a felhőtlen nyári szünidő eltöltését csupa nevetés mellet a felejthetetlen emlékekkel együtt!

Különböző fajtájú, formájú és méretű fegyvereket gyártanak, amelyek mellett kiegészítőket is készítenek a gyerek számára, mint például szemüvegek vagy védő mellények. A NERF fegyvereket különböző kategóriákra soroljuk: Super Soaker, N-STRIKE és VORTEX. A műanyag-használat biztosítja az alacsony súlyt, így a gyerekek is elvannak velük egész nap.

A NERF játékaibiztosítják a felhőtlen nyári szünidő eltöltését csupa nevetés mellet a felejthetetlen emlékekkel együtt!