-20%
Head Radical 6R Combi, kék, 80 × 35,5 × 26 cm

Head Radical 6R Combi, kék, 80 × 35,5 × 26 cm

29 990 Ft
23 990 Ft
Akció

Radical 6R Combi sporttáska, kék, 80 × 5 × 26 cm a Head-től. Bőséges helyet biztosít a teniszfelszerelésnek, 2 rekeszre osztva, és bőséges helyet biztosít akár 6 teniszütőnek. Zsebek a tartozékokra Klímavezérlő technológia CCT+.

Forgalmazó: MALL
Head Ti.Radical Elite (MM Trade), L2

Head Ti.Radical Elite

15 490 Ft

A teniszütő kis súlyú és nagy teljesítményű. Kötött, tokkal. A Head Ti.Conquest Elite alkalmas kezdőknek vagy alkalmi játékosoknak.

Forgalmazó: MALL
Head 4 Majors Club Bag Sporttáska, Sárga/Zöld
2x

Head 4 Majors Club Bag Sporttáska

10 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Head 4 Majors Club Bag sporttáska nem csak külsőre, hanem kialakításra is minden igényét kielégíti a sport szerelmeseinek. A táska jó elosztása, két irányban nyitható cipzárja lehetővé teszi, hogy a legfontosabb tárgyainkhoz, vagy sportfelszerelésünkhöz könnyen, egyszerűen, egy mozdulattal hozzáférhessünk.

Forgalmazó: MALL
Head 4.50 Kid Gyerek snowboard cipő, Fekete, 32
2x

Head 4.50 Kid Gyerek snowboard csizma

14 590 Ft

Head 4.50 Kid Gyerek snowboard csizma biztosítja, hogy snowboardozás közben a megfelelő pozícióban legyen a gyermek növésben lévő lába. Szárazon és melegen tartja a lábakat egy egész napos csúszkálás után is. Minőségi anyagokból készült, a melegen tartás mellett a kényelemről és a biztonságról is gondoskodik.

Forgalmazó: MALL
Head Core 6R Combi, piros
1x

Head Core 6R Combi

13 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Sporttáska levehető vállpántokkal. Olyan teret tartalmaz, amely akár 6 teniszütőre is alkalmas. Belső zseb további kiegészítőkre. Mindenekelőtt szabadidős sportokra alkalmas. A Head Core 6R Combi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

Forgalmazó: MALL
Head Core 9R Supercombi, fekete
1x

Head Core 9R Supercombi

15 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Sporttáska levehető vállpántokkal. Olyan teret tartalmaz, amely akár 9 teniszütőre is alkalmas. Belső zseb további kiegészítőkre. Mindenekelőtt szabadidős sportokra alkalmas. A Head Core 9R Supercombi a fogantyúnak hála kézben is hordható.

Forgalmazó: MALL
Head Cyber Pro
1x

Head Cyber Pro

14 990 Ft

Squash ütő a világhírű Head márkától, megbízható szívformájú szerkezettel. Unisex kialakítás fiúk és lányok számára egyaránt. Univerzális grip a biztos fogásért. Synthetic Black húr 12–17-es méretben. Fej mérete 500 cm2. Súlya 170 g. 2020-as kollekció.

Forgalmazó: MALL

Az osztrák HEAD márka része egy nemzetközi csoportnak, a HEAD NV-nek, a világ vezető és a világon a leggyorsabban növekvő csoportnak a sportszerek területén. Ők birtokolják és termelik a következők márkák termékeik: HEAD (tenisz, síelés, snowboard), PENN (tenisz és squash), TYROLIA (sí), DACOR (búvárfelszerelés).

A HEAD tartja vezető pozícióját Európában és világszerte - termel, fejleszt és értékesít!