Heidrun Fenyőfatalp

Heidrun Fenyőfatalp

Értékelés: 3
3 290 Ft 1 490 Ft

Heidrun Fenyőfatalp állítható befogónyílásának köszönhetően több fajta méretű fenyőfához is alkalmas. Színben illeszkedik a fához, így nem olyan feltűnő. A kialakítás lehetővé teszi, hogy vizet öntsön a fa alá.

Heidrun Tex tárolódoboz, 48 l, 3 db
6 990 Ft

Heidrun átlátszó tárolódoboz egy ** 48 l űrtartalommal** rendelkezik és szilárd műanyagból van gyártva. Tökéletes segédeszköz nemcsak ruházat tárolására, hanem játékok, szerszámok és minden olyan tárgy raktározására, amelyre éppen nincs szüksége. Átlátszó kivitelezésnek köszönhetően látható a tároló tartalma.

Heidrun 80 cm-től magasabb láda
4 090 Ft

A magasabb ládában az erkélyen kiválóan fognak mutatni a futó virágok, mint a borostyán vagy a fukszia. A ládához egy alátét is tartozik, amely az öntözéshez szükséges nyílásokkal van ellátva, így a ládát elég csak elhelyezni.

Heidrun Dragon tárolódoboz, 100 l, 2 db
10 490 Ft

AHeidruntárolódoboz 100 literűrtartalmú és a fedele két szárnyra van felosztva, melyek önállóan nyithatók. Az ellenálló műanyagbólkészült doboz ideális a gyermekjátékok rendszerezéséhez éppúgy, mint a téli ruháknak vagy éppen a műhelybe.

Heidrun Professional 4 fiókos 1521
7 190 Ft

Heidrun Professional 4 fiókos tároló (1521) . Kiváló minőségű műanyagból készült tárolóállvány hozzátartozó 4 db átlátszó tárolódobozzal. Könnyen összerakható és szétszedhető, egyszerűen karbantartható. Praktikus, jól kihasználható, tetszés szerint variálható állvány. A lakás bármelyik helyiségébe ideális.

Heidrun Professional 4 fiókos tároló 1526
10 990 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült tárolóállvány hozzátartozó 4 db átlátszó tárolódobozzal. Könnyen összerakható és szétszedhető, egyszerűen karbantartható. Praktikus, jól kihasználható, tetszés szerint variálható állvány. Ideális választás fürdőszobába, konyhába, gyerekszobákba a játékok tárolásához is.

Heidrun Széles polc 4 fiókkal, fehér
10 990 Ft

Széles polc négy átlátszó fiókkal, amelyet irodában dokumentumokra,gyerekszobában játékok tárolására vagy műhelyben a szerszámok tárolására egyaránt használhatja. A polc stabil és tartós műanyagból van.

Heidrun 3 Fiókos tároló

Heidrun 3 Fiókos tároló

Értékelés: 4
8 690 Ft

A Heidrun 3 Fiókos tároló kiváló minőségű műanyagból kérült. Három rekesze átlátszó, így könnyen megtalálja amit épp keres. Kompakt méreteinek köszönhetően, bárhol elfér.

Heidrun 4 Fiókos tároló, Fehér
7 190 Ft

A Heidrun 4 Fiókos tároló kiváló minőségű műanyagból kérült. Négy rekesze átlátszó, így könnyen megtalálja amit épp keres. Kompakt méreteinek köszönhetően, bárhol elfér.

Heidrun Dragon Tároló doboz, 3x 24 l
4 890 Ft

A Heidrun Dragon Tároló doboz, 3× 24 l kiváló minőségű műanyagból készültek. Ha épp nem tárolunk benne semmit, a dobozok egyszerűen, egymásba téve eltehetők. Kompakt méreteinek köszönhetően, bárhol elfér.

Heidrun Dragon box Tárolódoboz, 3 x 30 l
5 590 Ft

Heidrun Dragon box Tárolódoboz kiváló választás garázsba, műhelyekbe és egyéb olyan helyiségekbe, ahol extra tárolóhelyre van szükség. A dobozok térfogata egyenként 30 liter, erős és tartós műanyagból készültek. Praktikus, felhajtható fedéllel rendelkeznek, melyek klippekkel záródnak.

Heidrun TEX BOX 4 (7207) Tároló+tető 28L 57x38x17 cm
2 190 Ft

Heidrun TEX BOX 4 tárolódoboz sokoldalúságának köszönhetően a lakás bármely pontjának hasznos kiegészítője lehet. Kiváló minőségű műanyag kialakítása biztosítja a tartósságot. Tökéletesen illeszkedő tetővel ellátott, így a tárolandó tárgyak védve vannak a portól, kosztól.

Heidrun Műanyag fiókos tároló
5 690 Ft

Heidrun Műanyag fiókos tároló kialakításának köszönhetően otthona bármely szegletében elhelyezhető. A 3 átlátszó fiók tökéletes tárolást biztosít. A tároló össztérfogata 50 liter, méreteinek köszönhetően ideális kisebb háztartásba.

Heidrun Szennyestartó kosár, 60 l, taupe
3 390 Ft

Heidrun Szennyestartó kosár, 60 l nagyméretű fürdőszobai kiegészítő, melyen nyílások biztosítják a levegő szabad áramlását. A kosár kemény műanyagból készült, így nem deformálódik.

Heidrun Szelektív szemetes, 3x 50 l-18%
6 390 Ft 5 190 Ft

Akció

Heidrun Szelektív szemetes, 3× 50 l tartós műanyagból készült kukák. A szemetesládák egymásba helyzhetőek. A különböző színek köszönhetően könnyedén szelektálhatjuk a szemetet otthonunkban.

Heidrun Professional 3 fiókos tároló 1520
5 690 Ft

Kiváló minőségű műanyagból készült tárolóállvány hozzátartozó 3 db átlátszó tároló dobozzal. Könnyen összerakható és szétszedhető, egyszerűen karbantartható. Praktikus, jól kihasználható, tetszés szerint variálható állvány. A lakás bármelyik helyiségébe ideális.

Heidrun Szennyeskosár 45 l

Heidrun Szennyeskosár 45 l

Értékelés: 4,7
2 090 Ft 1 890 Ft

Heidrun szennyeskosár kapacitása 45l és műanyagból készült. A kosár két oldalán elhelyezett fülek megkönnyítik a manipulációt, a perforált falak biztosítják, hogy a ruha levegőzzön a kosárban.

Heidrun Műanyag polc, Szürke

Heidrun Műanyag polc, Szürke

Értékelés: 4,7
6 390 Ft

Heidrun Műanyag polc kiváló választás műhelybe, pincébe, valamint bármely helyiségbe, ahol extra tárolóhelyre van szükség. Keskeny kialakításának köszönhetően a szűkösebb helyeken is elfér. Minőségi, kemény műanyagból készült. Egyszerűen összeszerelhető, az elemek könnyedén egymásra illeszthetők.

Heidrun Műanyag sámli, Fehér
2 090 Ft

Heidrun Műanyag sámli kiváló választás, ha sok elérhetetlen hely akad a lakásban. Megkönnyíti a takarítást, gond nélkül érheti el a legmagasabb ablakokat vagy a polcok tetejét. Két nyílással rendelkezik, így egyszerűen hordozható.

Heidrun Doboz Kubrik 75 l-23%

Heidrun Doboz Kubrik 75 l

Értékelés: 4,6
4 690 Ft 3 590 Ft

Akció

kerekekkel ellátott praktikus tárolódoboz 75 liter űrtartalmú, így számos dolog elfér benne. A kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható és áthelyezhető. Kissé áttetsző műanyag doboz színes kapcsos fedéllel egészül ki.

Heidrun Szennyestartó kosár 60L 1300
3 390 Ft

A Heidrun 1300 szennyestartó kosár 60 literes kapacitásának köszönhetően sok használt ruhát képes magába fogadni. Rendkívül könnyű belepakolni vagy a ruhákat kiszedni belőle billenő tetejének felnyitásával. Felületére nagy szellőzőlyukakat terveztek, hogy a ruhák hosszabb ideig tartó tárolása se okozzon problémát.

Heidrun Althea Szemetes, 60 l

Heidrun Althea Szemetes, 60 l

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

A Heidrun Althea Szemetes egy 60 liter kapacitású, kompakt,szemeteskuka, mely tökéletes választás hulladék tárolásához beltérben. Megjelenése letisztult, anyaga kiváló minőségűl műanyag.

Heidrun Dragonbox clippes tetővel, 42 l-38%
3 090 Ft 1 890 Ft

Akció

A Heidrun Dragonbox clippes tetővel a klasszikus Dragonbox doboztól abban tér el, hogy két clippel is ellátták, ami lehetővé teszi, hogy a fedél még szorosabban zárjon. Kiváló minőségű műanyagból készült, hogy Ön minél tovább használhassa. 42 l-es űrtartalmának köszönhetően rengeteg holmit elnyel. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

Heidrun Szennyestartó kosár, 60 l
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Heidrun Szennyestartó kosár, 60 l ideális választás a mosásra váró ruhák tárolására. A kosár 60 literes kialakításának köszönhetően rengeteg ruhát helyezhetünk el benne. A szennyestartó oldalsó fogantyúkkal rendelkezik, mely megkönnyíti a hordozását. Lyukacsos kialakításából adódóan jól szellőzik, ezért a ruhák hosszabb ideig is benne hagyhatók.

Heidrun Ruháskosár, Fehér, 64x44 cm
2 890 Ft 2 690 Ft

Heidrun Ruháskosár a mosás elengedhetetlen kiegészítője. Ideális a frissen mosott, vagy éppen vasalásra váró ruhák átmeneti tárolására. Kiváló minőségű műanyagból készült, könnyen tisztítható. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően pedig egyszerűen hordozható.

Heidrun Kocsi kosarakkal, keskeny
2 390 Ft

Keskeny és hosszú polc kosarakkal a Heidrun márkától. Tökéletes kamrába és pincébe zöldségek és gyümölcsök tárolására. A nyílások lehetővé teszik a gyümölcsök és zöldségek lélegzését, így nem fognak gyorsan elromlani és megrothadni. Használhatod törölközők és toalett ezsközeid tárolására a fürdőszobában.

Heidrun Althea Technic 60

Heidrun Althea Technic 60

Értékelés: 4,6
6 390 Ft

Heidrun Althea Technic tároló polcai praktikus segítséget nyújtanak a háztartásban. Univerzálisan használható 4 polcos tároló amire sok minden ráfér. Kiválóan alkalmas a tisztítószerek és eszközök tárolására.

Heidrun Műanyag sámli, szürke
1 390 Ft

Heidrun Műanyag sámli kiváló választás, ha sok elérhetetlen hely akad a lakásban. Megkönnyíti a takarítást, vagy gyerekek számára a magas pultok elérését. Két nyílással rendelkezik, így egyszerűen hordozható.

Heidrun Doboz rattan fedéllel 38 l
2 990 Ft

Műanyag tároló doboz 38 literes térfogattal kiválóan szolgál különböző tárgyak, például magazinok, játékok stb. tárolására. Az átlátszó műanyagot kiegészíti az összefonódott rattan dizájnú tető klipekkel, amelyek bebiztosításra szolgálnak.

Heidrun Szemetes billenő tetővel, 60 l-21%
3 190 Ft 2 490 Ft

Akció

Heidrun Szemetes nagy kapacitásával használhatja nagyobb háztartásban, vagy kertben. Rendkívül ellenálló műanyagból készült, ami a forró hulladékon kívül bármivel megbírkózik. Kétfokozatú fedélnyílással rendelkezi. Szilárd műanyagból készül.

Heidrun Szennyestartó kosár, 2 x 45 l
3 690 Ft

Heidrun Szennyestartó kosár ideális választás a mosásra váró ruhák tárolására. A csomag két 45 literes műanyag kosarat tartalmaz. A szennyestartó oldalsó fogantyúkkal rendelkezik, mely megkönnyíti a hordozását. Lyukacsos kialakításából adódóan jól szellőzik, ezért a ruhák hosszabb ideig is benne hagyhatók.

Heidrun Rattan tároló doboz, 10 l
1 390 Ft 1 290 Ft

Heidrun Rattan tároló doboz modern kialakításával és 10 literes űrtartalmával kisebb tárgyak, például magazinok tárolására szolgál. Ugyanakkor akár design elemként is funkcionálhat otthonában. Könnyen szállítható, akár szállíthat is benne kisebb, könnyebb dolgokat. Fedele védi a tartalmát a portól és egyéb szennyeződésektől.

Heidrun Althea Szemetes, 18 l

Heidrun Althea Szemetes, 18 l

Értékelés: 4,3
2 090 Ft 1 690 Ft

A Heidrun Althea Szemetes egy 18 liter kapacitású, kompakt,szemeteskuka, mely tökéletes választás hulladék tárolásához beltérben. Megjelenése letisztult, anyaga kiváló minőségűl műanyag.

Heidrun Kosár kerekeken

Heidrun Kosár kerekeken

Értékelés: 4,8
3 690 Ft

Műanyag kosár kerekeken összecsukható fogantyúval kiváló segítség bevásárláskor, de a kertbe szerszámokra vagy egyéb nehéz dolgok szállítására. Szilárd műanyagból készült négy kerékkel.

Heidrun Szemetes billenő tetővel, 18 l
1 890 Ft 1 590 Ft

Heidrun Szemetes nagy kapacitásával használhatja nagyobb háztartásban, vagy kertben. Rendkívül ellenálló műanyagból készült, ami a forró hulladékon kívül bármivel megbírkózik. Kétfokozatú fedélnyílással rendelkezi. Szilárd műanyagból készül.

Heidrun Althea Szemetes, 35 l-34%

Heidrun Althea Szemetes, 35 l

Értékelés: 4,3
2 590 Ft 1 690 Ft

Akció

Heidrun Althea szemetes elengedhetetlen kiegészítő konyhája számára. Könnyen nyitható billenős tetővel és 35 literes kapacitással rendelkezik. A levehető felsőrésznek köszönhetően könnyedén cserélhetjük szemeteszsákunkat.

Heidrun Szemeteskosár 35 l, fekete-53%
3 390 Ft 1 590 Ft

Akció

A sötét színű, színes csíkkal rendelkező szemeteskosár a hulladék válogatásra alkalmas, azonban otthoni használatra is megfelelő. Kétfokozatú fedélnyílással ellátott, ahol egy kisebb nyílás a kisebb hulladékok számára szolgál, valamint egy nagyobb nyílás is használható a fedél tisztaságának megőrzése érdekében. Erős műanyagból készül, és kisebb méretének köszönhetően akkor is megfelelő, ha az elhelyezésnél minden centiméter számít.

Heidrun Szemetes, 60 l

Heidrun Szemetes, 60 l

Értékelés: 4,5
3 890 Ft

Heidrun Szemetest nagy kapacitásával használhatja nagyobb háztartásban, vagy kertben. Rendkívül ellenálló műanyagból készült, ami a forró hulladékon kívül bármivel megbirkózik. Önzáró fedele gátolja a kellemetlen szagok kijutását. 2 fokos fedélnyílással a kisebb és nagyobb hulladékok számára.

Heidrun Szennyeskosár, 35 l, Kék
2 790 Ft 2 490 Ft

A Heidrun Szennyeskosár hasznos kiegészítő a háztartásban. A praktikus, zárható tetővel kialakított kosár könnyedén mozgatható, lyukacsos oldalának köszönhetően jól szellőzik a benne tárolt szennyes ruha, emellett tisztítása sem okozhat gondot. 35 literes kivitel, mely alkalmas nagyobb családok számára is.

Heidrun Szennyestartó kosár 35L 1302
2 690 Ft 2 490 Ft

Heidrun Szennyestartó 35L 1302, 35 literes űrtartalom, billenő tetővel, praktikus kialakításnak köszönhetően sarokban helyezhető, így kisméretű fürdőszobákban is jól elhelyezhető.

Heidrun Althea 5087 Ruháskosár
2 490 Ft 2 090 Ft

Heidrun Althea 5087 Ergonómikus ruháskosár, 3 csúszásgátlós füllel, könnyen tisztítható műanyag kivitel

Heidrun Pedálos szemetes, 16 l
4 199 Ft 3 090 Ft

A Heidrun Pedálos szemetes egy 16 liter kapacitású, kompakt,szemeteskuka, mely tökéletes választás hulladék tárolásához beltérben. Megjelenése letisztult, anyaga kiváló minőségűl műanyag. A pedállal egyszerűen nyílik és automatikusan záródik a pedál elengedésekor.

Heidrun Ruháskosár, Fehér, 58x39 cm
2 490 Ft 2 090 Ft

Heidrun Ruháskosár a mosás elengedhetetlen kiegészítője. Ideális a frissen mosott, vagy éppen vasalásra váró ruhák átmeneti tárolására. Kiváló minőségű műanyagból készült, könnyen tisztítható. A három, ergonomikus fogantyúnak köszönhetően pedig egyszerűen hordozható.

Olaszországi székhelyű vállalatunk , 1958 óta, folyamatosan bővülve, jelenleg Európa több mint 20 országba exportálja termékeit.

A választékban megtalálhatóak a teljes háztartási szegmens termékei - konyhai műanyagok, ételtárolók, takarító eszközök, tároló dobozok és kosarak, szeméttárolók, mosási kiegészítők.

Az olaszországi Arcoreban található gyár és fejlesztő központ végzi a fejlesztési, gyártási, valamint logisztikai feladatokat. A Heidrun termékek a tároló dobozok területén vezető pozíciót töltenek be, a kiemelkedően nagy forma és méret választéknak köszönhetően. Mindig megújuló és az aktuális trendeknek megfelelő színekben és formákban kerülnek a termékek a gyár választékába.

Olaszországi székhelyű vállalatunk , 1958 óta, folyamatosan bővülve, jelenleg Európa több mint 20 országba exportálja termékeit.

A választékban megtalálhatóak a teljes háztartási szegmens termékei - konyhai műanyagok, ételtárolók, takarító eszközök, tároló dobozok és kosarak, szeméttárolók, mosási kiegészítők.

Az olaszországi Arcoreban található gyár és fejlesztő központ végzi a fejlesztési, gyártási, valamint logisztikai feladatokat. A Heidrun termékek a tároló dobozok területén vezető pozíciót töltenek be, a kiemelkedően nagy forma és méret választéknak köszönhetően. Mindig megújuló és az aktuális trendeknek megfelelő színekben és formákban kerülnek a termékek a gyár választékába.