Heliocare® (Airgel) SPF50 + 360° (Airgel) 60 ml
7 530 Ft

Újdonság

Az SPF50 + 360° fényvédő minden bőrtípusra készült. Innovatív airgel szerkezetének köszönhetően láthatatlan érzést ad a bőrnek. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel és így védi a nap öregedésétől.


Heliocare® Emulziók barnító ásványi SPF 50+ 360° ( Mineral Fluid) 50 ml
7 530 Ft

Újdonság

Az SPF 50+ 360° ásványi szűrő emulzió érzékeny bőrre van szüksége. Érzékeny bőrt biztosít a lehető legmagasabb UV-védelemmel, és így védi a napfény által okozott öregedéstől. Az emulzió enyhén elterjed, könnyen felszívódik a bőrbe, és unalmas hatást fejt ki a bőrre.


Heliocare® Fényvédő gél SPF 50 Advanced (Gel) 50 ml
5 020 Ft

Újdonság

Az SPF 50 Advanced fényvédő gél zsíros, normál és problémás bőrre van tervezve. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel, miközben megfelel a magas akne hajlamos bőrkövetelményeknek.


Heliocare® Fényvédő SPF 50 Advanced (Cream) 50 ml
5 020 Ft

Újdonság

Az SPF 50 Advanced Sunscreen minden bőrtípusra, beleértve a száraz és érzékeny bőrt. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel és így védi a nap öregedésétől. A finom krémes textúrája könnyen felszívódik, nem zárja el a pórusokat és nem tartalmaz parabéneket.


Heliocare® Folyékony krém SPF 50+ 360° (Fluid Cream) 50 ml
7 530 Ft

Újdonság

Az SPF 50+ 360° folyékony napvédő minden bőrtípusra vonatkozik. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel és így védi a nap öregedésétől. A folyékony textúra enyhén elterjedt és gyorsan felszívódik a bőrbe. Különösen alkalmas érzékeny és intoleráns bőrre.


Heliocare® (Gel Oil-Free) olaj SPF 50 360° Color (Gel Oil-Free) 50 ml
8 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az SPF 50 360° Color olajmentes gél normál, kevert, zsíros bőrre hajlamos, akne hajlamos. A bőr színtónusát egyesíti, apró tökéletlenségeket és bőrhibákat fed le, hidratálja és megzavarja. Védi a bőrt a napfény, az öregedő bőr, a nap allergia és a hiperpigmentáció negatív hatásaitól.


Heliocare® (Gel Oil-Free) SPF 50 360° (Gel Oil-Free) 50 ml
7 530 Ft

Újdonság

Az SPF 50 360° olajmentes napvédő olajos, normál és kevert bőrre van tervezve. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel és így védi a nap öregedésétől. Neutral szabadgyökök negatív hatásait a bőrben, nem eltömíti a pórusokat és összezavarja az olajos bőrt.


Heliocare® Kompakt smink SPF 50 Color (Oil-Free Compact) 10g
7 910 Ft

Újdonság

A kompakt smink SPF 50 Color minden bőrtípusra készült. Ez a smink a bőr tökéletlenségeit fedi le, egységesíti a színtónusát, és az SPF 50-nek köszönhetően megbízhatóan védi a bőrt az UV sugárzás ellen.


Heliocare® ( Mineral Tolerance Fluid) 50 ml SPF 50 360°
8 160 Ft

Újdonság

Az intoleráns bőrre alkalmas ásványi szűrő napvédő krém SPF 50 360° egy erősen fotoimmun védőszer, amely kizárólag 100% ásványi szűrővel rendelkezik, kifejezetten az érzékeny intoleráns bőr számára. Dermatológiai és szemészeti felügyelet alatt tesztelték, hipoallergén, szagtalan.


Heliocare® Napvédő gél SPF 50+ Ultra (Gel) 50 ml
5 650 Ft

Újdonság

Az Ultra SPF 50+ napvédő gél zsíros, normál és problémás bőrre is alkalmazható. A lehető legmagasabb védelmet biztosít az UV sugarak káros hatása ellen, valamint megakadályozza a bőr öregedését és a napfény okozta foltok kialakulását,A hosszú napozás alatt védelmet biztosít az érzékeny bőrtnek.


Heliocare® Selyemgél napozáshoz SPF 30 Advanced ( Silk Gel) 50 ml
5 020 Ft

Újdonság

SPF 30 Advanced Silk Gel minden bőrtípushoz. Bőrvédelmet nyújt az UV sugárzás ellen, és segít megelőzni a napfény által okozott pigmentfoltokat és az öregedés látható jeleit. Az exkluzív, fényes gél textúra gyorsan felszívódik, és a bőre selymesen puha marad. Dermatológiailag tesztelt.


Heliocare® SPF 50+ 360° Color (Cushion Compact) 15 g
8 570 Ft

Újdonság

SPF 50+ 360° Color szivacs smink minden bőrtípusra. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel és így védi a bőrt az öregedéstől napfény hatására. Ez a make-up bőr tökéletesen összeolvad, elrejti a hiányosságokat, és lágy textúraának köszönhetően könnyen és gyorsan tapad a bőrre.


Heliocare® SPF 50 Advanced (Spray) 200 ml
6 280 Ft

Újdonság

Az SPF 50 Advanced Sun Spray minden bőrtípusra készült. Ez biztosítja a bőrt a lehető legmagasabb UV-védelemmel és így védi a nap öregedésétől. Az ultra-könnyű textúra könnyen felszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros filmet.


Heliocare® SPF 50 Color (Gelcream) 50 ml (Gelcream)
7 910 Ft

Újdonság

Az SPF 50 Color Toning Gel minden bőrtípusra vonatkozik. Védi a bőrt a veszélyes UV sugárzás ellen, miközben a bőr enyhe lefedettséget biztosít a hiányosságokra. Természetes és egységes megjelenést ad a bőrnek, hidratálja és ellensúlyozza az öregedést.