Helpmation GFS-C1 Hordozható magasnyomású mosó
42x

Helpmation GFS-C1 Hordozható magasnyomású mosó

58 490 Ft
Ingyen szállítás

A Helpmation GFS-C1 hordozható magasnyomású mosó használatával gyorsan és egyszerűen tisztán tarthatja autóját, kerékpárját, kertibútorait. A gép könnyű és kompakt kialakítása leegyszerűsíti a használatot. Akkumulátorról üzemel, ezért teljesen független a külső árramforrásoktól.

Forgalmazó: MALL
-9%
GYT 30-1 30L Szenzoros szemetes
142x

Helpmation GYT 30-1 30L Szenzoros szemetes

32 990 Ft
29 990 Ft
Ingyen szállítás

Helpmation GYT 30–1 szenzoros szemetes most 30 literes kapacitással. Ha higéniai okok miatt nem akarunk szemesetünkhoz hozzáérni optimális választás ez a 100%- ban érintés nélküli szemetes.

Forgalmazó: MALL
Proximity GYT40-1 40L Szenzoros szemetes
148x

Helpmation Proximity GYT40-1 40L Szenzoros szemetes

31 490 Ft
Ingyen szállítás

Minőségi kivitelezés, praktikus Helpmation Proximity GYT40–1 szenzoros szemetes. Nagy, 40 litetes kapacitás, kis nyitó és záró idő, tökéletes szagtalanítás jellemzi. TOVÁBB OLVASOM->

Forgalmazó: MALL
Helpmation Mini 12 l érintésmentes szemetes
13x

Helpmation Mini 12 l érintésmentes szemetes

22 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Érintésmentes Helpmation szemeteskosár Mini sorozatból 12 literes űrtartalommal, infravörös érzékelővel ellátva. A kéz 25 cm távolságba való tartásával a kosár érzékelő fölé a fedél automatikusan és nagyon csendesen felemelkedik. A hulladék bedobása után automatikusan lecsukódik. Rozsdamentes acél felülete ujjlenyomatok elleni védelemmel ellátott.

Forgalmazó: MALL
V470 Szenzoros folyékonyszappan-adagoló
448x

Helpmation V470 Szenzoros folyékonyszappan-adagoló

11 490 Ft
10 990 Ft

Helpmation V 470 szenzoros folyékonyszappan-adagoló praktikus megoldás otthonában, munkahelyén, vagy egészségügyi intézményekben. Az érintésmentes adagolás biztosítja a maximális higiéniát. Az adagolónak része a „No Drip“ cseppzáró funkció, nincsenek utócseppek használat után. Az adagoló és a környezete így mindig tisztán tartható. Űrtartalma 500 ml, az átlátszó tartályban a mennyiség folyamatosan látható.

Forgalmazó: MALL
Helpmation érintés nélküli szemeteskosár CUBE, 30 liter

Helpmation érintés nélküli szemeteskosár CUBE, 30 liter

33 090 Ft
31 490 Ft
Ingyen szállítás

Az érintésmentes hulladéktároló Helpmation CUBE, 30 l infravörös érzékelővel ellátva, mindössze a kéz felé tartásával nyitható. Ez csökkenti a baktériumok átvitelét a kosár fedeléről az emberekre. Minőségi kivitelezés, gazdaságos működés, modern dizájn és csendes fedél, ezek a Helpmation márka kosarai.

Forgalmazó: MALL
Érintésmentes szemeteskosár CUBE, 20 literes

Helpmation Érintésmentes szemeteskosár CUBE, 20 literes

29 990 Ft
Ingyen szállítás

Az infravörös érzékelővel ellátott Helpmation CUBE 20 l érintésmentes szemeteskosár mindössze egy kézmozdulattal nyílik és záródik. Ez csökkenti a baktériumok átjutását a szemetes fedeléről az emberre. Minőségi kivitelezés, gazdaságos működés, modern dizájn és csendes fedél – ezek a Helpmation szemeteskosarak.

Forgalmazó: MALL
-15%
Szemeteszsák, 60l, 5x10 db
29x

Helpmation Szemeteszsák, 60l, 5x10 db

4 390 Ft
3 690 Ft
Akció

Helpmation Szemeteszsák csomagja öt darab hengert tartalmaz, melyek mindegyike tíz zsákból áll. Az anyaga kis sűrűségű polietilén, így garantáltan nem szakad vagy nyúlik: nyugodtan dobhatunk bele súlyosabb hulladékot is. Minden zsák térfogata 60 liter.

Forgalmazó: MALL
érintés nélküli szemeteskosár CUBE WIDE, 30 liter

Helpmation érintés nélküli szemeteskosár CUBE WIDE, 30 liter

32 990 Ft
Ingyen szállítás

Az érintésmentes hulladéktároló Helpbus CUBE WIDE, 30 l infravörös érzékelővel ellátva, mindössze a kéz felé tartásával nyitható. Ez csökkenti a baktériumok átvitelét a kosár fedeléről az emberekre. Minőségi kivitelezés, gazdaságos működés, modern dizájn és csendes fedél, ezek a Helpmation márka kosarai.

Forgalmazó: MALL
Érintésmentes szappan adagoló V473
74x

Helpmation Érintésmentes szappan adagoló V473

12 990 Ft

Csökkentsd a baktériumokat ezzel az érintésmentes szappan adagolóval a Helpmation-tól A No Drip rendszernek köszönhetően a szappan, a mosogatószer vagy a fertőtlenítőszer nem csöpög, így a mosdót és a mosogatót tisztán tarthatod. Kiválaszthatod az adagoló mennyiséget.

Forgalmazó: MALL
Helpmation Érintésmentes szemetes CUBE WIDE, 50 literes

Helpmation Érintésmentes szemetes CUBE WIDE, 50 literes

37 490 Ft
36 990 Ft
Ingyen szállítás

Helpmation CUBE WIDE 50 l infravörös érzékelővel ellátott, érintésmentes hulladékgyűjtő, csak kézmozdulattal nyílik és záródik. Ez csökkenti a baktériumok átjutását a kuka fedeléről az emberre. Minőségi kivitelezés, gazdaságos működés, modern design és csendes fedél – ezek a Helpmation szemetesek.

Forgalmazó: MALL
V476 Érintés nélküli szappanadagoló, Fehér
57x

Helpmation V476 Érintés nélküli szappanadagoló, Fehér

16 990 Ft

Helpmation Érintés nélküli szappanadagoló, fehér színű segít megfékezni a baktériumok elszaparodást és a fertőzésveszélyt is csökkenti, annak köszönhetően , hogy nincsen közvetlen kapcsolat a kezünk és az adagoló között. A leghigénikusabb megoldás otthon, az egészségügyi intézményekben és a munkahelyen is. Dizájnos formájának és fehér színének köszönhetően tökéletesen mutat a fördőszobájában is.

Forgalmazó: MALL