High Peak Calobra 80
15 490 Ft

Az ovális önnyíló strandsátor ideális társ a piknikekre vagy a strandra. A High Peak Calobra 80 UV védelmet nyújt a napfény ellen és véd a széltől. Praktikus tartozék a 4 külső zseb és a nagy hálós ablak.

High Peak Monodome 2

High Peak Monodome 2

Értékelés: 4,5
12 490 Ft 9 590 Ft

Könnyű és kompakt 2 személyes sátor. A High Peak Monodome 2 könnyen és gyorsan felállítható, és a laminált szerkezetének köszönhetően könnyű, mintha csak egy toll lenne. A sátor téglalap alakú padlóval és szúnyoghálóval védett ajtóval rendelkezik.

High Peak Nevada 3 Sátor

High Peak Nevada 3 Sátor

Értékelés: 4,5
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

High Peak Nevada 3 sátor kempingezéshez, kisebb és nagyobb utazásokhoz egyaránt ideális. Három fő részére is maximális kényelmet biztosít. Összeszerelése gyors és egyszerű. Tömege mindössze 3,4 kg, így bárhová könnyedén magunkkal vihetjük.

High Peak Patrol 190 Hálózsák
8 790 Ft

High Peak Patrol egy hagyományos paplan alakú hálózsák melegebb napokra. Kis súlya tökéletes választássá teszi gyalogtúrákhoz vagy kerékpározáshoz.

High Peak Elco Lite

High Peak Elco Lite

Értékelés: 5
17 590 Ft 13 990 Ft

A High Peak Elco Lite egy könnyű és kényelmes önfelfújó matrac. 2,5 cm vastag kellemes anyag, tavasztól őszig használható.

High Peak Tulsa matrac
10 990 Ft 8 690 Ft

A felfújható tornaszőnyeg vastagsága 6,5 cm. A felső anyaga érintésre nagyon kellemes. 6 függőleges légkamrát tartalmaz. Csendes és zavartalan éjszakai alvást biztosít. A High Peak Zulsa nem csak kempingezéshez használható.

High Peak Minipack

High Peak Minipack

Értékelés: 3,6
13 490 Ft

Ultra könnyű retro sátor 2 személy számára. A High Peak Minipack A-formájú szerkezettel rendelkezik, apró hátizsákba csomagolható, súlya csupán 1,6 kg, így például többnapos kirándulásra is megfelelő. A sátor egyszerűen és gyorsan felállítható. Előnye jó vízállósága – vízoszlop 1500 mm.

High Peak Calobra sátor
12 990 Ft

High Peak Calobra strandsátor önfelállító szerkezettel. Remek védelem a hideg szél vagy a forró délutáni napsütés ellen.

High Peak Oregon 200

High Peak Oregon 200

Értékelés: 5
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

Magától felfújódó matrac, melynek vastagsága 5 cm csúszásmentes felülettel rendelkezik. A felső anyaga érintésre nagyon kellemes. Csendes és zavartalan éjszakai alvást biztosít. A High Peak Oregon 200 nem csak kempingezéshez használható. Laminált PVC-ből készült.

High Peak Nevada 4 Sátor

High Peak Nevada 4 Sátor

Értékelés: 4,5
41 390 Ft
+ ingyen szállítás

High Peak Nevada 4 sátor klasszikus megjelenésű, kétrétegű sátor, előtere frontoldali bejárattal rendelkezik. A hálótér friss levegőjét szellőzőnyílás biztosítja. A belső, cipzárral zárható hálótér páraáteresztő anyagból készült, padlója masszív polietilén, ajtaja pedig a nyugodt éjszaka érdekében szúnyoghálóval van ellátva. A sátor varrásait védőszalag óvja az átázástól. Ideális túrázáshoz, erdőjáráshoz, általános kempingezéshez.

High Peak Ellipse 250M
15 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

High Peak Ellipse 250M nyári hálózsák. Ovális forma a maximális kényelem és a bő belső tér érdekében, kempinghez alkalmas.

High Peak Talos 4
55 090 Ft
+ ingyen szállítás

Duplafalú kupolás sátor 4 fő részére. A High Peak Talos 4 rengeteg helyet és eszközt kínál a nyaralás kellemesebbé tételéhez. Sátor praktikus előtérrel, amit PVC ablakok világítanak meg, és állandó szellőzéssel. Előnye a kiváló vízállósága – akár 4000 mm vízoszlop.

High Peak Texel 3

High Peak Texel 3

Értékelés: 3
23 390 Ft 17 090 Ft

Kiváló minőségű dupla falú sátor, 2 – 3 személyes A High Peak Texel 3 kupolaszerkezete praktikus tetővel van felszerelve, amely véd a természeti hatásoktól. Összehajtva a sátor nagyon kompakt és könnyen hordozható.

High Peak Texel 4
26 990 Ft 21 690 Ft

Kiváló minőségű dupla falú sátor, 3 – 4 személyes A High Peak Texel 4 kupolaszerkezete praktikus tetővel van felszerelve, amely véd a természeti hatásoktól. Összehajtva a sátor nagyon kompakt és könnyen hordozható.

High Peak Lite Pak 800 hálózsák
10 990 Ft

A High Peak Lite Pak 800 egy múmia hálózsák. Kis súlya miatt kerékpározás turisztikához alkalmas.

High Peak Minilite

High Peak Minilite

Értékelés: 3,3
10 990 Ft

Ultra könnyű sátor két személy számára. A High Peak Minilite A-formájú szerkezettel rendelkezik, apró hátizsákba csomagolható, súlya csupán 1 kg, így például többnapos kirándulásra is megfelelő. A sátor egyszerűen és gyorsan felállítható. Előnye jó vízállósága – vízoszlop 1500 mm.

High Peak Tessin 5 sátor

High Peak Tessin 5 sátor

Értékelés: 5
61 490 Ft
+ ingyen szállítás

High Peak Tessin 5 egy kényelmes, dómos sátor tágas folyosóval és két bejárattal.

High Peak Lite Pak 1200 225 Hálózsák, Szürke/Kék
9 990 Ft

High Peak Lite Pak 1200 225 Hálózsák, Szürke/Kék tökéletes választás a tavasztól őszig tartó nagy kirándulásokhoz, biciklitúrákhoz. Bal és jobb cipzárral univerzális használata, miközben szállítása is kifejezetten könnyű. Anyaga jó minőségű poliészter.

High Peak Ancona 4 alagútsátor
84 490 Ft
+ ingyen szállítás

A High Peak Ancona 4 egy alagútsátor kempingezéshez. A nagy előtérnek levehető padlórésszel és kelléktartóval rossz időjárás esetén nagy hasznát veszi. Az alagútváz a belső tér hatékony kihasználását teszi lehetővé.

High Peak Boogie hálózsák

High Peak Boogie hálózsák

Értékelés: 4,5
7 190 Ft

High Peak Boogie nyári gyerek hálózsák. Kis súlya és egyszerű karbantartása miatt kiválóan alkalmas a kis turistáknak és bringásoknak.

High Peak Ceduna hálózsák
12 490 Ft

A High Peak Ceduna egy nyári hálózsák. Üreges rost és takaró alak alkalmasak a táborozásra vagy vendégházba.

High Peak Kilimanjaro 50L túrahátizsák
41 490 Ft

High Peak Kilimanjaro 50 egy sokoldalú túrahátizsák. Kényelmes hátrész, könnyen áttekinthető és elrendezhető a csomag tartalma a többnapos túrákra.

High Peak Calobra Strandsátor

High Peak Calobra Strandsátor

Értékelés: 4,8
15 890 Ft 12 090 Ft

High Peak Calobra kétszemélyes nap- és szélárnyékoló strandsátor átlátszó oldalablakokkal. Felállítása és összecsomagolása rendkívül egyszerű, így könnyedén magával viheti bárhová. Kitűnő választás egy vízparton töltött délután során, az UV40 védelemnek köszönhetően a napsugárzás káros hatásaitól sem kell tartanunk.

High Peak Como 4 Sátor

High Peak Como 4 Sátor

Értékelés: 4,3
55 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Highpeak Como 4 sátor modern megjelenésű, rendkívül hangulatos elrendezésű, 2 darab külön hálótérrel, előtérrel, és 2 darab szembenálló bejárattal, valamint kitámasztható harmatfedéllel rendelkezik. A belső, cipzárral zárható hálóterek páraáteresztő anyagból készültek, padlójuk masszív polietilén, ajtajuk pedig a nyugodt éjszaka érdekében szúnyoghálóval lett ellátva. A sátor varrásait védőszalag óvja az átázástól. Kinyitott harmatfedele alatt és az átjárható előtérben kényelmesen elfér a család asztal, de ugyanakkor alkalmas tárolónak is, ahova például a nedves ciőpket tehetjük száradni. Ideális általános kempingezéshez, 4 fő részére.

High Peak Durban 5 alagútsátor
148 990 Ft
+ ingyen szállítás

A High Peak Durban 5 egy alagútsátor kempingezéshez. A nagy előtérnek a kelléktartóval és villanycsatlakozás-bemenettel nem csak a rossz idő esetén veszi hasznát. Az alagútváz a belső tér hatékony kihasználását teszi lehetővé.

High Peak Nevada 2 kupolasátor
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

A High Peak Nevada 2 egy kupolasátor előtérrel. A szellőzéssel és tartozékokkal felszerelt sátor kellemessé teszi a víz melletti tartózkodást vagy akár egy rövidebb kirándulást is.

High Peak Pavillon

High Peak Pavillon

Értékelés: 5
47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Buli sátor ami nem csak kerti partikhoz kiváló, hanem különféle bankettekhez is használhatod. Védelmet nyújt a számodra és felszerelésed számára az eső ellen. A szabad falakat légáteresztő szúnyoghálóval lehet lezárni. A High Peak Pavillon 1000 mm-es vízoszloppal rendelkezik.

High Peak Tarp 2
23 390 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

napellenző légáteresztő polietilén szövetből készült. Mérete 400×400 cm. A High Peak Tarp 2 kerti és vízparti használatra is alkalmas.

High Peak Dayton
12 990 Ft

Felfújható kempingmatrac 7,5 cm vastagsággal, amely beépített lábpumpával ellátott. A felső anyaga érintésre nagyon kellemes. 23 horizontális felfújható kamrát tartalmaz. Csendes és zavartalan éjszakai alvást biztosít. A High Peak Dayton nem csak kempingezéshez használható.

High Peak Albany 4

High Peak Albany 4

Értékelés: 3
125 990 Ft

Duplafalú családi alagutas sátor 4 fő részére. A High Peak Albany 4 rengeteg helyet és eszközt kínál a nyaralás élvezetesebbé tételéhez. A sátornak 2 tágas hálószobája és egy panorámás ablakokkal megvilágított praktikus folyosója van. Előnye a kiváló vízállósága – akár 4000 mm vízoszlop.

High Peak Cadiz 80
19 990 Ft

Az ovális önnyíló strandsátor ideális társ a piknikekre vagy a strandra. A High Peak Cadiz 80 UV védelmet nyújt a napfény ellen és véd a széltől. Praktikus tartozék a 4 külső zseb és a nagy hálós ablak.

High Peak Calvia
11 990 Ft

Az ovális önnyíló strandsátor ideális társ a piknikekre vagy a strandra. A High Peak Calvia UV védelmet nyújt a napfény ellen és véd a széltől. Praktikus tartozék a 4 külső zseb és a nagy hálós ablak.

High Peak Dee 4
18 990 Ft

Az ovális hálózsákbeépített zsebbel, maximális kényelmet biztosít. High Peak Dee 4 Dura Loft töltettel, amely magas hőszigetelést biztosít nagy szabadtéri páratartalom mellett is. A hálózsák belső zsebet tartalmaz.

High Peak Ellipse 3
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ovális hálózsák maximális kényelmet és sok belső teret kínál. Magas csúcsú Ellipse 3 Dura Loft töltettel, amely kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, még a magas külső páratartalom mellett is. A hálózsák cipzárral van rögzítve, kétirányú sínnel, mely teljesen kinyitható.

High Peak Kira 3

High Peak Kira 3

Értékelés: 5
38 490 Ft

Három kupolás kupola sátor tágas előszobával, elülső és oldalsó bejárattal. A High Peak Kira 3 rendelkezik egy szúnyoghálóval, amely megvédi a bejáratot, és oldalra fordítható. A zsebek segítségével tárolhatja a dolgokat a sátorban, és a lámpatartónak köszönhetően mindent láthatsz.

High Peak Mallorca
7 990 Ft

Strandsátor szél és UV védelemmel ellátva, mely ideális társ a piknikekre vagy a strandra. A High Peak Mallorca impregnált poliészter anyagból készül. A vízálló padló laminált polietilénből készül.

High Peak Mistral sátor
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

High Peak Mistral égy sátor, amely alkalmas szél és közvetlen napfény elleni védelemre a tengerparton vagy bárhol a kertben.

High Peak Napoli övtáska
8 290 Ft

High Peak Napoli cipzáras övtáska rugalmas övvel , értékeink biztonságos elrejtésére.

High Peak Ontario 3
22 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű egyfalú sátor 2 – 3 személyes A High Peak Ontario 3 laminált szerkezetű varrott padlóval és praktikus előtérrel rendelkezik Bejárat beépített szúnyoghálóval. Összecsukást követően a sátor kompakt méretű és az alacsony súlyának köszönhetően ideális kerékpáros kirándulásokhoz.

High Peak Tauris 4

High Peak Tauris 4

Értékelés: 5
107 990 Ft

Duplafalú alagutas sátor 4 fő részére. A High Peak Tauris 4 rengeteg helyet és eszközt kínál a nyaralás kellemesebbé tételéhez. Sátor 2 tágas hálószobával és egy PVC ablakokkal megvilágított praktikus folyosóval rendelkezik. Előnye a kiváló vízállósága – akár 4000 mm vízoszlop. Ideális választás nyaraláshoz a barátaiddal.

High Peak Tauris 6
132 990 Ft

Duplafalú alagutas sátor 6 fő részére. A High Peak Tauris 6 rengeteg helyet és eszközt kínál a nyaralás kellemesebbé tételéhez. Sátor 2 tágas hálószobával és egy PVC ablakokkal megvilágított praktikus folyosóval rendelkezik. Előnye a kiváló vízállósága – akár 4000 mm vízoszlop. Ideális választás nyaraláshoz a barátaiddal.

High Peak Tembo Vario hálózsák
14 990 Ft

High Peak Tembo Vario nyári gyerek hálózsák. Változtatható a hossza és egyszerű a karbantartása,kivállóan alkalmas kempingelésekre vagy ottalvós bulikon.

High Peak Siesta
86 990 Ft

Buli sátor átlátszó ablakokkal, amik nem csak kerti partikhoz kiváló, hanem különféle bankettekhez is használhatod. Védelmet nyújt a számodra és felszerelésed számára az eső ellen. A teljes hossza mentén sávok futnak, amik megakadályozzák a szennyeződések keletkezését A bejáratokat szúnyoghálóval zárhatók le. A High Peak Siesta 2000 mm-es vízoszloppal rendelkezik.

High Peak Sparrow

High Peak Sparrow

Értékelés: 5
40 890 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű 2 személyes alagutas sátor. A High Peak Sparrow könnyű laminált szerkezetű. A külső szerkezet gyors felépítést és nagy stabilitást biztosít. A sátor elegendő helyet biztosít a dolgaid tárolásához, például egy hétvégi kempinghez.