Himalaya Herbals fogkrém természetes fluoriddal 100 g
1 290 Ft

természetes fluoridot tartalmazó Himalaya fogkrém megelőzi a fogkő kialakulását és friss leheletet biztosít. A természetes fluorid hatékonyan harcol a fogszuvasodást okozó baktériumok ellen Nimba, egyiptomi akácia és tüskéssárgafa kivonatot tartalmaz, amik gyógyítják a fogínyvérzést és enyhítik az ínysorvadás tüneteit.

Himalaya Herbals fogkrém a friss leheletért 75 ml
1 290 Ft

Himalaya fogkrém Nimba és gránátalma kivonattal, ami hatékonyan tisztítja a fogakat, segít a fogínysorvadás tüneteinek kezelésében és megelőzi a szájszagot. A szerzetesek körtéje tartalmának köszönhetően védi és erősíti az ínyt, illetve a fogakat, megelőzi a fogszuvasodást és a fogkő keletkezését gyógyítja az ínygyulladást és csökkenti a fájdalmat.

Himalaya Herbals fogkrém a ragyogóan fehér fogakért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. A papájából és ananászból kivont növényi enzimek eltávolítják a fog elszíneződését és megakadályozzák annak visszatérését. A ragyogóan fehér fogakért kémiai fehérítés nélkül.

Himalaya Botanique fogkrém a teljes körű körű védelemért Fahéj
2 290 Ft 2 190 Ft

A fahéjas Himalaya Botanique természetes adalékanyagokat tartalmazó fogkrém tökéletesen tisztítja és védi a fogzománcot, illetve friss leheletet biztosít. A nimba, gránátalma és Triphala kivonat támogatja a szájüreg egészségét és segít a fogínysorvadás megelőzésében. Fluorid, karragén, szulfát és gluténmentes.

Himalaya Botanique fogkrém a teljes körű körű védelemért Mentol
2 190 Ft

A Himalaya Botanique természetes adalékanyagokat tartalmazó fogkrém tökéletesen tisztítja, védi és fehéríti a fogzománcot A nimba, gránátalma és Triphala kivonat támogatja a szájüreg egészségét és segít a fogínysorvadás megelőzésében. Fluorid, karragén, szulfát és gluténmentes.

Himalaya ECO fogkrém nimbo és gránátalma
2 290 Ft 2 190 Ft

A Himalaya fogkrém effektíven tisztít, védi az ínyt és megelőzi a szájszagot. Nimba és gránátalma kivonatot tartalmaz, ami gyógyítja az ínygyulladást,enyhíti a fogínysorvadás tüneteit és véd a fogkő kialakulása ellen. Újrahasznosítható csomagolás szójatintával nyomtatva. Parabén, fluorid, szacharin és szulfát mentes.

Himalaya Herbals fogkrém a teljes körű védelemért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. Több gyógynövényt, köztük Nimbát tartalmaz, ami természetes antibakteriális hatású, így akár 12 órán át tartó védelmet biztosít a baktériumok ellen. Segít megelőzni a fogfájást és megőrzi a fogak fehérségét

Himalaya Herbals fogkrém érzékeny fogakra 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító, védő és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. A fejlett Fyto védelem gyors és hosszantartó enyhülést nyújt az érzékeny fogaknak. A spenótkivonat csökkenti a fedetlen fognyakak érzékenységét.

Himalaya Herbals fogkrém Stain away 75 ml
1 390 Ft 1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. Eltávolítja a tea és kávé által okozott elszíneződést. Nem tartalmaz kémiai fehérítőanyagokat és megakadályozza a fogzománc romlását.