Himalaya Herbals fogkrém a ragyogóan fehér fogakért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. A papájából és ananászból kivont növényi enzimek eltávolítják a fog elszíneződését és megakadályozzák annak visszatérését. A ragyogóan fehér fogakért kémiai fehérítés nélkül.

Himalaya Herbals fogkrém a teljes körű védelemért 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. Több gyógynövényt, köztük Nimbát tartalmaz, ami természetes antibakteriális hatású, így akár 12 órán át tartó védelmet biztosít a baktériumok ellen. Segít megelőzni a fogfájást és megőrzi a fogak fehérségét

Himalaya Herbals fogkrém Stain away 75 ml
1 290 Ft

A Himalaya fogkrém védi a fogakat és az ínyt a Miswak tartalmának köszönhetően, ami egy közel-keleti gyógyító és fogínyvérzést megakadályozó hatásokkal rendelkező rágórúd. Eltávolítja a tea és kávé által okozott elszíneződést. Nem tartalmaz kémiai fehérítőanyagokat és megakadályozza a fogzománc romlását.

Himalaya Botanique fogkrém a teljes körű körű védelemért Fahéj
2 190 Ft 1 990 Ft

A fahéjas Himalaya Botanique természetes adalékanyagokat tartalmazó fogkrém tökéletesen tisztítja és védi a fogzománcot, illetve friss leheletet biztosít. A nimba, gránátalma és Triphala kivonat támogatja a szájüreg egészségét és segít a fogínysorvadás megelőzésében. Fluorid, karragén, szulfát és gluténmentes.

Himalaya Botanique fogkrém a teljes körű körű védelemért Mentol
2 190 Ft 2 090 Ft

A Himalaya Botanique természetes adalékanyagokat tartalmazó fogkrém tökéletesen tisztítja, védi és fehéríti a fogzománcot A nimba, gránátalma és Triphala kivonat támogatja a szájüreg egészségét és segít a fogínysorvadás megelőzésében. Fluorid, karragén, szulfát és gluténmentes.

Himalaya ECO fogkrém nimbo és gránátalma
2 190 Ft

A Himalaya fogkrém effektíven tisztít, védi az ínyt és megelőzi a szájszagot. Nimba és gránátalma kivonatot tartalmaz, ami gyógyítja az ínygyulladást,enyhíti a fogínysorvadás tüneteit és véd a fogkő kialakulása ellen. Újrahasznosítható csomagolás szójatintával nyomtatva. Parabén, fluorid, szacharin és szulfát mentes.