HORI Fighting Edge
76 990 Ft 65 990 Ft

Csúcsminőségű arcade vezérlő a PS4 és PC számára. A Hori Fighting Edge eredeti HAYABUSA nyomógombokkal és HAYABUSA vezérlő karral rendelkezik. Páratlan pontos és gyors irányítás a profi játékosok szintjén. Felső csiszolt alumínium panel a nagy tartósságért és stílusos kialakításért. Programozható gombok és verseny mód. Sony licensszel.

HORI Tactical Assault Commander Pro M2
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Billentyűzet és egér szett PS4 és PS3 készülékekhez. Hori Tactical Assault Commander Pro M2 programozható irányítógombokkal, állítható egér érzékenységi szinttel, 20 mechanikus gombbal, érintőpaddal és analóg karral rendelkezik, Ergonómikus kialakításának köszönhetően, 3 profil közötti mentésre és átváltás lehetőségére kínál potenciált, ezenkívül könnyen konfigurálható Hori Device Manager mobil alkalmazás segítségével. A konzolhoz USB-vel csatlakoztatható. Lehetőség van a Pc-hez való csatlakoztatásra is. SONY licenszel.

HORI HD Portable Gaming Monitor
94 990 Ft 82 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható gaming monitor HD felbontással, PlayStation 4-hez és PC-hez. A Hori HD Portable Gaming Monitor képátlója 15,6" (39,6 cm), gyors frissítési frekvenciával és nagyon alacsony késéssel büszkélkedhet. A bőr tok védi a monitort a sérülésekkel szemben az utazások során. Csatlakozás: 2× HDMI bemenet, fejhallgató és hangszóró kimenet. SONY tanúsítvánnyal rendelkezik.

HORI Onyx Plus Wireless Controller
18 490 Ft

Vezeték nélküli gaming vezérlő PS4-hez és PC-hez. A Hori Onyx Plus Wireless Controller 2 analóg karral, rezgéssel, touchpad-dal és D-Pad-dal ellátott. Csatlakoztatás 2,4 Ghz vezeték nélküli technológia, valamint kábel segítségével. Vezeték nélküli hatótáv akár 10 m, akkumulátor üzemideje 6 óra, tápellátás USB-n keresztül. A vezérlőhöz headset is csatlakoztatható. SONY licenszel.

HORI Tactical Assault Commander FOUR - K2
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Billentyű és egér szett PS4 és PS3 számára. A Hori Tactical Assault Commander FOUR – K2 programozható gombokkal és egér állítható érzékenységgel rendelkezik. Akár 8 profil is elmenthető és váltakoztatható, megalkotásuk egyszerű a Hori Device Manager mobil applikáció segítségével. Csatlakozás a karhoz USB-n keresztül. Pc-hez is csatlakoztatható. Sony licensszel.

HORI Wireless Racing Wheel Apex
49 990 Ft 45 990 Ft

Vezeték nélküli gaming kormány PS4-hez és PC-hez. A Hori Wireless Racing Wheel Apex kormánykerék felüelte gumírozott, 10 gombbal, D-paddal, pedálokkal ellátott, nagyon gyorsan váltja a sebességet és akár 270 °-ban forgatható. A vibrálás és a rendkívül pontos vezérlés reális élményt nyújtanak. A konzolhoz vezeték nélküli Bluetooth segítségével csatlakoztatható. Az akkumulátor üzemideje egy feltöltésre akár 15 óra. A kormány a csavaros mechanizmus vagy a tapadókorongok segítségével az asztalhoz rögzíthető. A Sony engedélyezte.

HORI Real Arcade Pro N Hayabusa
65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Árkád vezérlő PS3, PS4 és PC konzolokhoz. A Hori Real Arcade Pro N Hayabusa eredeti HAYABUSA gombokkal és új, keskeny designnal, valamint HAYABUSA vezérlőkarral ellátott. Páratlan pontosságú és sebességű irányítás a profi játékosok szintjén. Csúszásgátló alsó rész, 3,5mm jack csatlakozó fejhallgatóra, turbo funkció, hátulsó tér 3m kábel elhelyezésére. A Sony engedélyezte.

HORI Hotas Flight Stick
59 990 Ft

2 év garancia

Flightstick az igazi pilótafülke érzésért. A Hori Hotas Flight Stick PS4, PS3 és PC-vel is kompatibilis, a SIEA licenszével rendelkezik. Beállítható érzékenység, touchpad, összesen 10 vezérlőgomb és vibrációs visszajelzéssel rendelkezik. 3,5mm-es porttal rendelkezik fejhallgató csatlakoztatásához.

HORI Fighting Commander

HORI Fighting Commander

Értékelés: 5
13 990 Ft

2 év garancia

Játékvezérlő PS4, PS3 és PC-hez. A Hori Fighting Commander hivatalosan licenszelt a Sony cégnél. A Gamepad 6 gombbal és D-Pad-dal rendelkezik. 3 méter hosszú kábellel csatlakoztatható. A vezérlőt kifejezetten a 2D verekedős játékok játékosai számára tervezték.

HORI Racing Wheel Apex
35 490 Ft

Gamer kormány PS3, PS4 és PC-hez. A Hori Racing Wheel Apex kormány felülete gumírozott, 10 gomb, D-pad, pedálok találhatóak rajta. Nagyon gyorsan irányítható, akár 270°-os szögbe is elfordítható. A realisztikus élmény érdekében a rezgéssel és a nagyon precíz irányítással rendelkezik. A kormány csavaros mechanizmussal vagy tapadókoronggal az asztalhoz rögzíthető. Sony tanúsítvánnyal rendelkezik.

HORI Real Arcade Pro 4 "Kai" Fighting Stick
56 990 Ft

Árkád vezérlő PS3 és PS4 konzolokhoz. A Hori Real Arcade Pro 4 „Kai“ Fighting Stick gumirézott KURO gombbal és továbbfejlesztett HAYABUSA vezérlőkarral ellátott. Páratlan pontosságú és sebességű irányítás a profi játékosok szintjén. A Sony engedélyezte.