Hot Wheels Kisautó készlet, 5 db
3 580 Ft

Száguldozz te is az 5 darabos Hot Wheels készlet kisautóival! A készletbe 5 db menő, feltuningolt versenyautó került be! Helyezd őket a Hot Wheels versenypályádra, taposs a gázba és szerezd meg a győzelmet!


Hot Wheels  Autógyűjtemény 50 drb
38 120 Ft
+ ingyen szállítás

Debütálásuk óta 1968-ban a Hot Wheels® autók minden korosztályú autómobil iránt lelkesedő, és a versenyrajongó állandó kedvenceivé váltak. Ez a készlet 50 különféle skálájú autót tartalmaz.


Hot Wheels Speed Winders Twisted Cycle járgány
6 867 Ft

4 090 Ft

A narancssárga-kék Twisted Cycle motor különleges, gumiszalag-meghajtású. Felhúzhatod, és elengedve már száguld is! Kísérletezhetsz a csomagban lévő, vagy bármilyen egyéb gumiszalagokkal, amiket csak találsz! A járgány kompatibilis a Torque Twister autókkal, és ha elöl-hátul összekapcsolod őket, fantasztikus járműláncot hozhatsz létre.


Hot Wheels Speed Winders Twisted Cycle sárga
7 790 Ft

7 300 Ft

Élj át sok szórakoztató pillanatot a Speed Winders motorral, amit gumiszalag hajt! Nyújtsd meg a gumiszalagot, engedd el motort és figyeld, hogy milyen gyorsan száguld előre. Használhatod a gumiszalagot, ami a csomagolás része, vagy bármelyik otthon talált gumiszalaggal is!


Hot Wheels Autómodell 20 db
16 090 Ft

14 570 Ft

Az 1968-as debütálásuk óta a Hot Wheels® kisautók állandó kedvencei a gyűjtőknek, az autós rajongóknak és a versenyek rajongóinak életkortól függetlenül. Ebben a szettben 20 különböző modell autót találsz.


Hot Wheels Auto Mutant

Hot Wheels Auto Mutant

Értékelés: 5
2 510 Ft

Mutant Machines™ kisautók a saját életüket élik, a kisgyerekek egy csomó különböző történeteket találhatnak ki velük. Az autók himbálózó mozgását az állati gerinchez hasonló gerincrész teszi lehetővé. Autók egymáshoz csatlakoztathatók.


Hot Wheels City Deluxe készlet
14 577 Ft

12 590 Ft

Kelj útra a Hot Wheelsel® a városba és élvezd a sok szórakozást és a kalandot ezzel a fényűző tematikus készlettel az óriási forgó gumiabronccsal! Megtalálod benne a parádés különlegességeket a Hot Wheels® stílusban.


Hot Wheels City Építs várost - Benzinkút
6 361 Ft

5 170 Ft

Építsd meg a saját Hot Wheels városodat, és utazz az autóiddal egészen a Benzinkútig. Minden városrészt ebből a kollekcióból egyszerűen összekapcsolhatsz az új összekötő rendszernek köszönhetően, mely kompatibilis minden narancssárga pályával.


Hot Wheels City - Küzdelem a cápával-33%
15 090 Ft

10 090 Ft

Akció

Jaj ne! Egy hatalmas cápa megtámadta Hot Wheels® városát és veszélyezteti a szörfversenyt! Szedd össze a bátorságodat, és mentsd meg a várost! Lődd ki a járművedet, és haladj át a hullámon. Vigyázz, nehogy az óriási cápa szájában végezd.


Hot Wheels Hammer Drop Challenge-33%
7 635 Ft

5 090 Ft

Akció

Ezzel a csodás készlettel hihetetlen akciót élhetsz át! Hajtsd maximum gázzal az autóddal, ugorj le a rámpáról és érkezz a kalapácsra. Dobd le a kalapácsot a földre, és amint semmi sem áll az utadban, siess a célvonal felé és légy te a győztes.


Hot Wheels Track Builder Custom Turn Kicker-18%
6 259 Ft

5 090 Ft

Akció

Éld át a Builder System pályán a Turn Kicker járműgyorsítóval nagy sebességű csodás szórakozást biztosít. Ez a kaszkadőr utazás remek új módot kínál a szórakoztató játékhoz!


Hot Wheels Track builder kihívás hurokkal-51%
14 577 Ft

7 090 Ft

Akció

A Track Builder pálya a kísérletezések és a készségek fejlesztéséről szól. Ez a parádés átalakuló készlet 3 kihívást rejteget! Készen állsz szembenézni velük? A végén nagyszerű jutalom vár rád.


Hot Wheels Track Builder Loop Launcher-27%
6 361 Ft

4 590 Ft

Akció

Élj át a Builder System pályán az autós felvonóval nagy sebességű csodás szórakozást. Ennél a kaszkadőr mutatványnál úgy fel kell húznod az autót, hogy átlendüljön a hurkon és biztonságosan érkezzen meg a másik oldalra.


Hot Wheels Track Builder Rapid Launcher-26%
6 259 Ft

4 590 Ft

Akció

Élj át a Builder System pályán az gyorsulásmérővel nagy sebességű csodás szórakozást. Ennél a kaszkadőr mutatványoknál az autók a legmagasabb sebességgel indulnak és csodálatos manővereket mutatnak be!


Hot Wheels Kamion + kisautó
4 640 Ft

Versenyautó szállító kamion a Hot Wheelstől melyhez egy kisautó is tartozik. Vagány festéssel, könnyen a kisfiúk kedvence lehet. 3 éves kortól ajánlott.


Hot Wheels Speed Winders Tornado, Piros
11 490 Ft
11 190 Ft

Hot Wheels Speed Winders megajárgányok egy gumiszalaggal vannak felszerelve, a Torque Twister pedig többel is! A hátsó gomb megtekerésével felhúzhatod a gumiszalagokat a kardántengelyben. Az elsőkerék meghajtásának köszönhetően elképesztő farolásokat hajthatsz végre, vagy NASCAR-versenyeket rendezhetsz a körlakú pályán. A gumiszalagokat közvetlenül a kisautókon tárolható, mert stílusosan menő részletként díszítik őket.


Hot Wheels City Építs várost - Kilövő
6 361 Ft

5 170 Ft

Építsd meg a saját Hot Wheels városodat, és utazz az autóiddal egészen a Kilövőig. Minden városrészt ebből a kollekcióból egyszerűenösszekapcsolhatsz az új összekötő rendszernek köszönhetően, mely kompatibilis minden narancssárga pályával.