HS Flamingo PICCOLO I Kandallókályha, SAMET (HSF41-013)
333 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A HS-Flamingo kandallókályha (3 – 11 kW) egy tisztán cseh termék. Az égéskamra szivattyúzási megoldása az egész kandalló anyagának magas minőségét, kis kiterjedését és hosszú élettartalmát biztosítja.

HS Flamingo BARMA Kandalló, JAVOR
323 990 Ft

2 év garancia

HS Flamingo BARMA Kandalló ideális választás bármely otthonba. Hőcserélővel rendelkezik. Már néhány percen belül meleget biztosít.

HS Flamingo MATEO kosár a tűzifára
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** MATEO kosár a tűzifára **. Hosszúság: 42 cm, Szélesség: 31 cm, Magasság: 38 cm.

HS Flamingo Fonott kosár fa-egyenes, sötét
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** Fonott kosár **, mely kézzel készült (nem gépi gyártmány). Magasság: ** 50 cm **, Hossz: ** 36 cm **, Szélesség: ** 49 cm **.

HS Flamingo BARMA Kandalló, Dió, 11/5 kW
313 990 Ft

HS Flamingo BARMA Kandalló ideális választás bármely otthonba. Hőcserélővel rendelkezik. Már néhány percen belül meleget biztosít.

HS Flamingo MELAND Kandallókályha, Dió
204 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

RIWALL MELAND Kandallókályha egy letisztult, stílusos kályha, amely kiválóan megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a felhasznált anyagokra. Névleges teljesítménye 9 kW, de valódi teljesítménye 8–10 Kw között változhat. Fával és szénbrikettel is fűthető, hatékonysága 76–80 %.

HS Flamingo ESPO II Kandallókályha, Barna
224 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

RIWALL ESPO II Kandallókályha egy modern kialakítású, stílusos kályha, amely kiválóan megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a felhasznált anyagokra. Névleges teljesítménye 9 kW, de valódi teljesítménye 8–10 kW között változhat. Fával és szénbrikettel is fűthető, hatékonysága 78,1 %.

HS Flamingo MASTERFLAMME MEDIE I
314 990 Ft

2 év garancia

HS Flamingo MASTERFLAMME MEDIE I Kályha ideális választás lakó- és nyaralóházak melegítésére. Köszönhetően a gyors fűtési teljesítménynek és a nagy méretű égéstérnek a temék nagyon népszerű műhelyekben, raktárakban és egyéb ipari területeken is. A kályha egyedülálló kialakítással rendelkezik, melynek köszönhetően képes a gyors hő előállítására és annak egyenletes eloszlatására.

HS Flamingo STAVANGER Kandallókályha, Fekete
190 990 Ft
+ ingyen szállítás

RIWALL STAVANGER Kandallókályha egy letisztult, elegáns megjelenésű kályha, amely kiválóan megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek a felhasznált anyagokra. Névleges teljesítménye 9 kW, de valódi teljesítménye 8–10 Kw között változhat. Fával és szénbrikettel is fűthető, hatékonysága 76–80 %.