HumiBox US38 touch Borhűtő

HumiBox US38 touch Borhűtő

Értékelés: 4 A
201 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HumiBox US38 touch szabadonálló kétajtós borhűtő alacsony energiafogyasztás mellett 2 különböző hőmérsékleten, napvédő üveg mögött őrzi kedvenc boraink minőségét. A rozsdamentes acél vázban 7 db fából készült polc csapágyas kialakítással biztosítja az akár 38 darab borosüveg kényelemes tárolását. A készülék kényelmesen beállítható a LED-kijelzős vezérlőpanelről.

HumiBox BU - 41 IN Steel Beépíthető borhűtő
300 990 Ft 294 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A HumiBox BU – 41 IN Steel beépíthető borhűtő rozsdamentes acél vázzal, 2 zónában kínál biztonságos helyet 41 üveg bor kényelmes tárolására. A kívánt hőmérséklet beállítását könnyen és gyorsan végezheti az érintőképernyős vezérlésnek köszönhetően, a belső ventilátor pedig garantálja az egyenletes hőmérséklet-elosztást. Praktikus tulajdonságai mellett ez az elegáns borhűtő igazi dísze lehet otthonának, hiszen a belső kék LED megvilágítás nemcsak áttekinthetővé, de hangulatossá is teszi.

HumiBox BU-24 IN Dark - jobb oldali nyitás-15%
201 990 Ft 170 790 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az egyzónás beépített borhűtő fekete vázzal és jobb oldali nyitással rendelkezik, biztonságos helyet kínál 24 üveg elhelyezésére. A jobb oldali nyitással rendelkező BU-24 IN Dark borhűtő belsejében 3 bükkfa polc található. A borhűtő ajtaján található az érintésvezérlés és digitális kijelző, amely az aktuális beállított hőmérsékletet mutatja. A borhűtő belsejében található ventilátor bebiztosítja az egyenletes hőmérséklet elosztást.

HumiBox BU-24 IN Steel - jobb oldali nyitás
215 490 Ft 204 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyzónás beépített borhűtő rozsdamentes acél vázzal és jobb oldali nyitással biztonságos helyet kínál 24 üveg elhelyezésére. A jobb oldali nyitással rendelkező BU-24 IN Steel borhűtő – belsejében 3 bükkfa polc található. A borhűtő ajtaján található az érintésvezérlés és digitális kijelző, amely az aktuális beállított hőmérsékletet mutatja. A borhűtő belsejében található ventilátor bebiztosítja az egyenletes hőmérséklet elosztást.

HumiBox BU - 38 IN Steel Szabadonálló borhűtő
318 990 Ft 303 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A HumiBox BU – 38 IN Steel Szabadonálló borhűtő kétajtós, rozsdamentes acél kerettel a bor tárolására alkalmas polcokon kívül italtartó rekeszt is tartalmaz, így téve sokoldalúvá a használatot. A kívánt hőmérséklet beállítását könnyen és gyorsan végezheti az érintőképernyős vezérlésnek köszönhetően, a belső ventilátor pedig garantálja az egyenletes hőmérséklet-elosztást. Praktikus tulajdonságai mellett ez az elegáns borhűtő igazi dísze lehet otthonának, hiszen a belső kék LED megvilágítás nemcsak áttekinthetővé, de hangulatossá is teszi.

HumiBox BU - 46 IN Dark Borhűtő, 46 palackos
264 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

HumiBox BU – 46 IN Dark borhűtő egy kétzónás, 46 üveg bor tárolására alkalmas eszköz. A kívánt hőmérséklet beállítását könnyen és gyorsan végezheti az érintőképernyős vezérlésnek köszönhetően, a belső ventilátor pedig garantálja az egyenletes hőmérséklet-elosztást. Praktikus tulajdonságai mellett ez az elegáns borhűtő igazi dísze lehet otthonának, hiszen a belső kék LED megvilágítás nemcsak áttekinthetővé, de hangulatossá is teszi ezt a fekete borhűtőt.

HumiBox US180 Dark Borhűtő
372 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Humibox US 180 Dark Borhűtő alkalmas 180 palack tárolására, ezért ideális gyűjtőknek és bor kedvelőknek is. A hűtő rendkívül elegáns külső*ben őrzi borosüvegeinket, ideális hőmérsékletet biztosítva. Ez egy két kétzónás modell aminek a LED megvilágítású érintőgombajival egyszerűen állíthatjuk a hőmérsékeltet **3–22 °C között.

HumiBox US180

HumiBox US180

Értékelés: 5 A
349 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

HumiBox US180 kétzónás borhűtő csodálatos külsőben őrzi borosüvegeinket, ideális hőmérsékletet biztosítva. LED megvilágítású érintőgombajival a kiválasztott hőmérséklet egyszerűen beállítható 3–22 ° C között. A borhűtő tömör fából készült polcain 180 palackot képes tárolni, belső megvilágításával pedig szállodákban, éttermekben is nagyszerű hangulatot kölcsönöz. TOVÁBB OLVASOM->

HumiBox BU - 24 IN Steel Beépíthető borhűtő
232 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A HumiBox BU – 24 IN Steel beépíthető borhűtő** rozsdamentes acél kerettel, 3 bükkfa polcon kínál biztonságos helyet 24 üveg bor kényelmes tárolására. A kívánt hőmérséklet beállítását könnyen és gyorsan végezheti az érintőképernyős vezérlésnek köszönhetően, a belső ventilátor pedig garantálja az egyenletes hőmérséklet-elosztást. Praktikus tulajdonságai mellett ez az elegáns borhűtő igazi dísze lehet otthonának, hiszen a belső kék LED megvilágítás nemcsak áttekinthetővé, de hangulatossá is teszi.

HumiBox BU - 38 IN Dark Szabadonálló borhűtő
273 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A HumiBox BU – 38 IN Dark Szabadonálló borhűtő egy kétajtós eszköz, amely a bor tárolására alkalmas polcokon kívül italtartó rekeszt is tartalmaz, így téve sokoldalúvá a használatot. A kívánt hőmérséklet beállítását könnyen és gyorsan végezheti az érintőképernyős vezérlésnek köszönhetően, a belső ventilátor pedig garantálja az egyenletes hőmérséklet-elosztást. Praktikus tulajdonságai mellett ez az elegáns borhűtő igazi dísze lehet otthonának, hiszen a belső kék LED megvilágítás nemcsak áttekinthetővé, de hangulatossá is teszi.

HumiBox BU - 24 IN Borhűtő, Fekete
178 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Humibox BU-24 borhűtő modern, fekete design jellemzi, igényes kialakítású. 24 üveg bor tárolására alkalmas. Az ajtó füstüvegből készült, így védi a bort a napfénytől.

HumiBox BU - 41 IN Dark Beépíthető borhűtő
273 990 Ft

2 év garancia

A HumiBox BU – 41 IN Dark beépíthető borhűtő kétzónás, 41 üveg bor tárolására alkalmas eszköz. A kívánt hőmérséklet beállítását könnyen és gyorsan végezheti az érintőképernyős vezérlésnek köszönhetően, a belső ventilátor pedig garantálja az egyenletes hőmérséklet-elosztást. Praktikus tulajdonságai mellett ez az elegáns borhűtő igazi dísze lehet otthonának, hiszen a belső kék LED megvilágítás nemcsak áttekinthetővé, de hangulatossá is teszi.

HumiBox BU - 46 IN Steel Szabadonálló borhűtő
264 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A HumiBox BU – 46 IN Steel Szabadonálló borhűtő egy kétzónás, 46 üveg bor tárolására alkalmas eszköz. A kívánt hőmérséklet beállítását könnyen és gyorsan végezheti az érintőképernyős vezérlésnek köszönhetően, a belső ventilátor pedig garantálja az egyenletes hőmérséklet-elosztást. Praktikus tulajdonságai mellett ez az elegáns borhűtő igazi dísze lehet otthonának, hiszen a belső kék LED megvilágítás nemcsak áttekinthetővé, de hangulatossá is teszi.