I Heart Revolution (Hearts Highlighter Goddess of Love) 10 g-21%
2 660 Ft 2 100 Ft

Nyisd ki a szíved, és próbálja ki az új hármas 3D pirosító! Szelídség, a szépség és a stílus. Lágyságát és fényét segítségével mutatják egy angyali arc. Izgalmas és mégis finom megjelenés, ahol lesz függő! Oslňuj megjelenése körül mostantól, amíg örökre!.

I Heart Revolution 18 (Violet Chocolate Palette) 22 g-24%
4 900 Ft 3 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozzon létre egy hipnotikus megjelenést a csokoládé sorozat gyönyörű Makeup Revolution . 18 gazdagon pigmentált lila vagy földes semleges szemhéjfesték, csokoládé kellemes illata. Raklap a praktikus tükör belsejében. Próbáld ki magad.

I Heart Revolution Alig rejtett (Glow Hearts Hardly Hidden) 10 g-20%
3 560 Ft 2 820 Ft

Próbáljon meg egy hármas 3D-s blush-ot egy bronzból az arany hangig. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös árnyalatot biztosít. A sült textúra megakadályozza a túlpermetezést és a túlzott termék alkalmazást, lehetővé téve az egyenletes és természetes megjelenést.

I Heart Revolution Angel szemhéjpúder paletta 9 g
3 720 Ft 3 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Angyali megjelenést hoz létre az Angel Heart palettával. A 12 szem árnyék, a matt és a csillámló árnyalatok keveréke mind a puha, mind az irritáló árnyalatú rajongók számára elbűvöli. A kompakt csomag utazásra alkalmas.

I Heart Revolution ( Blue berry Crush Bath Fizzer) 150 g-20%
1 840 Ft 1 460 Ft

Tedd a fürdődet egy kicsit szórakoztatóbbá! A fürdőbombák folyó vízzel csepegnek a kádba, és ez az. Akkor csak nézd meg a színjátékot és pihenj. Az áfonya öntet édes aromája gazdagítja a fürdőt.

I Heart Revolution (Blushing Hearts - Iced Hearts) 10g
2 350 Ft 2 060 Ft

Tapasztalja meg a hármas 3D-s elpirulást szenvedélyes gyöngy árnyalattal. Három színárnyalatot kombinál, hogy tökéletes hangot hozzon létre. Világossá teszi a bőrt, enyhén rózsaszínes-vörös színt adva.

I Heart Revolution Csokoládé szarvasgomba (Shadow Palette) 18 x 1 g
4 720 Ft 4 240 Ft

A Chocolate Truffle szemhéjfesték-palettája nem fog csalódást okozni. Barna-vörös fém tokban van elhelyezve, és elrejti az összes alternatív füst sminkhez szükséges árnyalatokat. A paletta 18 matt és csillogó árnyékot tartalmaz, gyönyörű rózsaszín árnyalattal.

I Heart Revolution (Dragons Dare Lips tick ) 3.2 g
2 220 Ft 2 120 Ft

Itt van egy sárkánykönnyítő rúzs gyűjteménye. Aláhúzzuk a mosolyt egy nagyon pigmentált rúzssal, amely látványos árnyalatokkal és „sárkány bőr“ kialakítással rendelkezik. Nemcsak a minősége, hanem az egyedi kialakítása is lenyűgöz.

I Heart Revolution Fahéj csokoládé (Eye Shadow Palette) 18 g
4 900 Ft

Az szemhéjfesték ellenőr végtelen lehetőségeket kínál szem smink készítésére. 18 fűszeres, fahéj illatú varázslat elbűvöl téged. A matt és a csillogó árnyalatok kombinációja minden pillanatban kifogástalan megjelenést biztosít.

I Heart Revolution (Glow Hearts Rays of Radiance) 10 g-22%
3 560 Ft 2 770 Ft

Próbáljon meg egy háromszoros 3D-s pirulát, őszibarackot, csillogó rózsaszín ragyogást. Fényes bőr. A sült textúra megakadályozza a túlpermetezést és a túlzott termék alkalmazást, lehetővé téve az egyenletes és természetes megjelenést.

I Heart Revolution Ízletes paletta hot dog (Eye Shadow Palette) 22 g-38%
5 160 Ft 3 150 Ft

Akció

A 18 könnyen használható szemhéjfestékből álló paletta tökéletesen szépíti a szemét. A ragyogó és matt ketchup-, mustár-, bézs- és más alapárnyalatok kombinációja elvarázsol téged, és elősegíti a nappali és az esti smink készítését.

I Heart Revolution Ízletes paletta kávé (Eye Shadow Palette) 22 g-18%
5 310 Ft 4 350 Ft

A 18 könnyen használható szemhéjfestékből álló paletta tökéletesen szépíti a szemét. A csillogó és matt cappuccino, a kávé, a csillogó arany, a lila és az lila kombinációja elbűvöl téged, és elősegíti a nappali és az esti smink készítését.