iGET ACTIVE A2, zöld
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az iGET ACTIVE A2 karóra kiváló partnere mindazoknak, akik elkötelezetten, tartós sportolásra törekszenek. A mozgás típusától függően – legyen az a gyaloglás, a futás, a futópadozás, a túrázás, a kerékpározás vagy az úszás – hatféle módot tartalmaz, rögzít minden fontos paramétert, például a lépések számát, a megtett távolságot, a pulzusszámot vagy az elégetett kalóriák számát. És még pontosabbá téve az adatokat, beépített GPS-t tartalmaz.


iGET ACTIVE A6, fekete

iGET ACTIVE A6, fekete

Értékelés: 3
34 590 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a döbbenetes iGET ACTIVE A6 sportóra nem csak az edzésed fontos paramétereit méri le, de hallgathatsz rajta zenét, vagy irányíthatod róla a telefonodat is. A telefon csatlakoztatása után sms-t írhatsz és olvashatsz és akár telefonálhatsz is. Az outdoor szerelmeseinek is kiváló funkciókat kínál mint a barométer, magasságmérő és minden aktivitáshoz kitűnő könnyedséget, valamint por- és vízálló IP66 tokot.


iGET BODY B11
12 390 Ft

Okos személy mérleg, ami megmutatja az eredményed. iGET BODY B11 legfeljebb 11 testértéket mér, például BMI-t, testzsírt, izomtömeget, testvizet, csonttömeget, és érthetően megmutatja a fizikai állapotod. Az adatok egy helyen lesznek tárolva, így könnyen megoszthatod barátaiddal.


iGET BODY B14
17 190 Ft

2 év garancia

Okos személy mérleg, ami megmutatja az eredményed. iGET BODY B14 legfeljebb 14 testértéket mér, például BMI-t, testzsírt, izomtömeget, testvizet, csonttömeget, és érthetően megmutatja a fizikai állapotod. Az adatok egy helyen lesznek tárolva, így könnyen megoszthatod barátaiddal.


iGET BODY B15
24 590 Ft
+ ingyen szállítás

Okos személy mérleg, ami megmutatja az eredményed. iGET BODY B15 legfeljebb 16 testértéket mér, például BMI-t, testzsírt, izomtömeget, testvizet, csonttömeget, szív perctérfogatát és érthetően megmutatja a fizikai állapotod. Az adatok egy helyen lesznek tárolva, így könnyen megoszthatod.


iGET tok 7 és 8 "-os tablet billentyűzet
2 690 Ft

Az iGET műbőr tok ideális választás tablete védelme érdekében. Renndkívül sokoldalú a beépített billentyűzetnek köszönhetően, emellett pedig könnyű és hihetetlenül rugalmas.


iGET FIT F2, fekete

iGET FIT F2, fekete

Értékelés: 5
12 290 Ft

Légy kondícióban az iGET FIT F2 fitness karkötővel. Kényelmesen viselhető, nagy és 0,96 hüvelykes színes kijelzője, kis tömege mindössze 25 gramm, és az IP68 védelmének köszönhetően nem fél portól vagy víztől. Alkalmas futásra, kerékpározásra, sétához- és úszáshoz, ahol minden fontos paramétert, például a szívverést, a távolságot, az elégetett kalóriákat vagy a lépések számát méri. Ezután az alkalmazás segítségével kiértékelheted és áthelyezheted a limitjeidet.


iGET FIT F4, ezüst

iGET FIT F4, ezüst

Értékelés: 4
17 290 Ft

Nagyszerű fitnesz iGET FIT F4 karkötő, melynek dizájnja már első pillantásra gyönyörködteti a szemet, kerek kijelzője víz és porálló (IP68). Képes mérni a sportteljesítményed paramétereit, mint a pulzusszám, a megtett távolság vagy az elégetett kalóriák, és ezeket applikáció segítségével kiértékeli, vagy hosszútávon elmenti a cloudon. A cserélhető szíjjaknak köszönhetően nem kell szégyellned akkor sem, ha társaságba kell menned. A fekete-piros szilikon szíj mellett a csomagolás még egy ezüst fém pántot is tartalmaz.


iGET FIT F4, fekete
17 290 Ft

Nagyszerű fitness iGET FIT F4 karóra, melynek dizájnja már első pillantásra gyönyörködteti a szemet, kerek kijelzője víz- és porálló (IP68). Méri sportteljesítményed paramétereit, mint a pulzusszámot, a megtett távolságot vagy az elégetett kalóriákat, ezeket applikáció segítségével kiértékelheted vagy hosszú időre felhőbe mentheted. A cserélhető pántnak köszönhetően nem kell szégyenkezned akkor sem ha dolgozni mész. A fekete-piros szilikon szíj mellett a csomag még egy ezüst fém pántot is tartalmaz.


iGET Power B-7000S (Li-Pol, 7000 mAh / 2x USB)
7 950 Ft

6 090 Ft

Az ** iGet Power B-7000S power bank** kapacitása 7000 mAh, ez a hordozható energiaforrás megfelelő minden olyan eszköz számára, amely USB porton keresztül feltölthető. Egyszerre két eszköz feltöltésére alkalmas. A töltőáram egészen2,1 A.


iGET S10B tok billentyűzettel
4 090 Ft

Az iGET műbőr tok ideális választás tablete védelme érdekében. Rendkívül sokoldalú a beépített billentyűzetnek köszönhetően, emellett pedig könnyű és hihetetlenül rugalmas.