Igotherm Luc műfenyő, Sötétzöld, 220 cm
20 990 Ft

Az Igotherm Luc műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 220 cm magas fa ágain átlagosan 9 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm LUX Normand műfenyő, Világoszöld, 150 cm
18 790 Ft 16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Igotherm LUX Normand műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 150 cm magas fa ágain átlagosan 10 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm LUX Normand műfenyő, Világoszöld, 220 cm
29 490 Ft

Az Igotherm LUX Normand műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 220 cm magas fa ágain átlagosan 10 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm LUX Normand műfenyő, Világoszöld, 180 cm
22 490 Ft

Az Igotherm LUX Normand műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 180 cm magas fa ágain átlagosan 10 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm Elektromos kandalló LUGANO kerettel
67 490 Ft
+ ingyen szállítás

LUGANO elektromos kandalló kerettel és kandallóval, valósághű tűzszimuláció, a tűz effekt önálló bekapcsolása folyamatos szabályzással.

Igotherm MEMPHIS Elektromos fali kandalló
40 490 Ft

2 év garancia

Az Igotherm **MEMPHIS Elektromos fali kandalló ** ventilátorral, valósághű tűzszimuláció, oldalszabályzás. Elegáns kivitelben, minden beltér számára. Felmelegedés elleni védelemmel ellátott.

Igotherm Otelo BX 1017 függőfotel
79 990 Ft

Otelo függőfotel acél konstrukcióval, ellenálló műrattanból, amely alkalmas kültéri és beltéri használatra is. Terhelhetőség: 150 kg.

Igotherm VANCOUVER + DO Elektromos fali kandalló
65 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Igotherm VANCOUVER + DO egy elektromos fali kandalló. Távvezérléssel, ventilátorral és valósághű tűzszimuláció jellemzi. Beszerelése egyszerű és gyors.

Igotherm KEILA Kandalló

Igotherm KEILA Kandalló

Értékelés: 1,7
147 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az IGOTHERM öntöttvas kandalló tökéletesen alkalmas egy nagyobb területű szoba – akár 90–110 négyzetméter – teljes felmelegítésére. Teljesítménye 7 kW, a kémény átmérője 120 mm.

Igotherm Normand műfenyő, Sötétzöld, 150 cm
13 990 Ft

Az Igotherm Normand műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 150 cm magas fa ágain átlagosan 10 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm GORI Kandalló

Igotherm GORI Kandalló

Értékelés: 4,5
131 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Igotherm Gori kandalló öntöttvas testtel, melyet nagy hatékonyság és 7 kW-os teljesítmény jellemez, így lehetővé válik akár 120 m3 belső tér felmelegítése is. TOVÁBB OLVASOM->

Igotherm Csuklós létra, 4 x 4
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Igotherm Csuklós létra, 4 × 4, nagy segítséget nyújthat otthonában. A legmagasabb pontokat is egyszerűen elérheti vele. Kiváló minőség, egyszerű és könnyű használat jellemzi.

Igotherm Elektromos kandalló NARVIK 900/1800 W
56 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos kandalló ventilátorral és 2 fűtési fokozattal 900 / 1800 W. Az Igotherm NARVIK valódi láng szimulációval rendelkezik, ami magába is bekapcsolható. Nem hiányozhat a túlmelegedés elleni védelem sem. A kandalló könnyen és gyorsan telepíthető.

Igotherm Luc műfenyő, Világoszöld, 180 cm
14 990 Ft

Az Igotherm Luc műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 180 cm magas fa ágain átlagosan 9 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm L 550 F Hőcserélő

Igotherm L 550 F Hőcserélő

Értékelés: 4,6
11 490 Ft

Az Igotherm L 550 F Hőcserélő alkalmazható kályhák, kandallók és szilárd tüzelésű kazánok tűzterének kiegészítő elemeként. Használatával megnöveljük a hőleadó felületet, és alacsonyabb hőmérsékleten tudjuk a füstgázt a kéménybe bocsátani, amivel hatásfok és teljesítmény növelést érünk el. 120 mm füstcsonkú tűztérre alkalmazható.

Igotherm KARLSTAD Kandalló

Igotherm KARLSTAD Kandalló

Értékelés: 3
216 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Igotherm Karlstad kandalló öntöttvas testtel és remek fűtési teljesítménnyel lehet életre szóló társunk. Kifejezetten magas teljesítménye (11 kW) nagy hatékonysággal párosulva teszi lehetővé az akár 220 m3-es tér gyors felmelegítését. Használhatjuk fával, brikettel és szénbrikettel.

Igotherm Elektromos kandalló DAVOS 910/1820 W
70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elektromos kandalló ventilátorral és 2 fűtési fokozattal 910 / 1820 W. Az Igotherm DAVOS folyamatos hőszabályzó termosztáttal és bekapcsolható égő fahasáb effektussal rendelkezik, ami szintén folyamatosan állítható. Nem hiányozhat a túlmelegedés elleni védelem sem.

Igotherm KEILA RETRO Kályha

Igotherm KEILA RETRO Kályha

Értékelés: 4,5
148 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az IGOTHERM RETRO kályha működtethető fával, brikettel és szén brikettel egyaránt. Anyaga öntöttvas. Könnyedén szétárasztja a kellemes hőt a szobában. Teljesítménye 7 kW.

Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő, 150 cm, Sötét
17 490 Ft

Az Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő a tökéletes választás Önnek, ha már unja a tűlevelek sepregetését minden egyes karácsonykor, de mégsem szeretne lemondani a szép karácsonyfa nyújtotta örömökről. Ez a műfenyő pont olyan, mintha élne, és 150 cm-es magasságán és sűrű ágain pedig akármilyen díszítés remekül mutat. Rendkívül könnyű összeszerelni, ráadásul még állvány is jár hozzá a megfelelő stabilitás érdekében. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Sötét színben.

Igotherm Trapezoid double akasztó rendszer felfüggeszthető hintaszékhez
17 990 Ft

2 év garancia

Akasztó rendszer hintaszékhez, hasonló megnevezésű márkától. Teljesen beállítható magasság, amellyel az adott hangulathoz igazíthatod. A maximális megadott teherbírása 300 kg. Az Igotherm akasztó rendszer a Trapezoid double hintaszékhez 2 személy számára tervezett, segít felélénkíteni háztartásod bent, vagy akár a közeli telken is.

Igotherm PRACTIC Elektromos Fűtőtest
10 990 Ft

Az IGOTHERM Practic elektromos fűtőtest praktikus, akár falra szerelhető, akár lábakra állítható, praktikus méretű fűtűtest. Maximális teljesítménye 2000 W. Termosztáttal rendelkezik, ezáltal könnyedén kezelhető, állítható. Többhónapos leállás után is könnyű üzembe helyezni a hűvös hónapokra.

Igotherm PREMIO Műfenyő, Világoszöld, 150 cm
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Igotherm PREMIO Műfenyő, Világoszöld, 150 cm összeszerelése nagyon egyszerű. A műfenyő természetes hatása révén, ünnepi hangulatot varázsol az otthonába. A mellékelt állvánnyal kerül kiszállításra.

Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő, 180 cm, Sötét
25 390 Ft 23 490 Ft

Az Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő a tökéletes választás Önnek, ha már unja a tűlevelek sepregetését minden egyes karácsonykor, de mégsem szeretne lemondani a szép karácsonyfa nyújtotta örömökről. Ez a műfenyő pont olyan, mintha élne, és 180 cm-es magasságán és sűrű ágain pedig akármilyen díszítés remekül mutat. Rendkívül könnyű összeszerelni, ráadásul még állvány is jár hozzá a megfelelő stabilitás érdekében. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Sötét színben.

Igotherm Borovice PREMIO Műfenyő, 220 cm, Világos
36 490 Ft

Az Igotherm Borovice PREMIO Műfenyő a tökéletes választás Önnek, ha már unja a tűlevelek sepregetését minden egyes karácsonykor, de mégsem szeretne lemondani a szép karácsonyfa nyújtotta örömökről. Ez a műfenyő pont olyan, mintha élne, és 220 cm-es magasságán és sűrű ágain pedig akármilyen díszítés remekül mutat. Rendkívül könnyű összeszerelni, ráadásul még állvány is jár hozzá a megfelelő stabilitás érdekében. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Világos színben.

Igotherm LEIKSA Kandalló

Igotherm LEIKSA Kandalló

Értékelés: 4
233 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Igotherm Leiksa kandalló öntöttvas testtel rendelkezik, melyet úgy terveztek, hogy könnyedén szétárasztja a kellemes hőt a szobában. A kifejezetten magas 12 kW-os teljesítménye nagy hatékonysággal fűti fel az akár 220 m3-es tereket is. Működtethetjük fával, brikettel és szén brikettel.

Igotherm Rattan szett KARIN (JX1015E)
311 990 Ft

2 év garancia

A bézs színű KARIN luxus ülőgarnitúra 8,5 × 1,6 mm félköríves műrattanból készült és porfújt alumínium vázszerkezetből áll.

Igotherm Trapezoid akasztó rendszer felfüggeszthető hintaszékhez
12 490 Ft

Akasztó rendszer hintaszékhez, hasonló megnevezésű márkától. Teljesen beállítható magasság, amellyel az adott hangulathoz igazíthatod. A maximális megadott teherbírása 150 kg. Az Igotherm akasztó rendszer a Trapezoid hintaszékhez 1 személy számára tervezett, segít felélénkíteni háztartásod bent, vagy akár a közeli telken is.

Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő, 220 cm, Sötét
31 990 Ft 28 990 Ft

Az Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő a tökéletes választás Önnek, ha már unja a tűlevelek sepregetését minden egyes karácsonykor, de mégsem szeretne lemondani a szép karácsonyfa nyújtotta örömökről. Ez a műfenyő pont olyan, mintha élne, és 220 cm-es magasságán és sűrű ágain pedig akármilyen díszítés remekül mutat. Rendkívül könnyű összeszerelni, ráadásul még állvány is jár hozzá a megfelelő stabilitás érdekében. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Sötét színben.

Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő, 250 cm, Sötét
38 990 Ft 38 490 Ft

Az Igotherm Borovice extra LUX Műfenyő, 250 cm, Sötét a tökéletes választás Önnek, ha már unja a tűlevelek sepregetését minden egyes karácsonykor, de mégsem szeretne lemondani a szép karácsonyfa nyújtotta örömökről. Ez a műfenyő pont olyan, mintha élne, és 250 cm-es magasságán és sűrű ágain pedig akármilyen díszítés remekül mutat. Rendkívül könnyű összeszerelni, ráadásul még állvány is jár hozzá a megfelelő stabilitás érdekében. Az Ön otthonából sem hiányozhat! Sötét színben.

Igotherm Extra LUX Műfenyő, Világoszöld, 220 cm
23 990 Ft

Az Igotherm Extra LUX Műfenyő, Világoszöld, 220 cm összeszerelése nagyon egyszerű. A közönséges műfenyő természetes hatása révén, ünnepi hangulatot varázsol az otthonába. A mellékelt állvánnyal kerül kiszállításra.

Igotherm Normand műfenyő, Sötétzöld, 220 cm
25 490 Ft

Az Igotherm Normand műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 220 cm magas fa ágain átlagosan 10 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm Kétoldalú létra, Alumínium, Szürke
19 990 Ft

Az Igotherm kétoldalú alumínium létra 2–8 fokával biztosítja, hogy a lakásban bármit könnyedén elérjünk. Alkalmas mindenféle háztartási tevékenységekhez, legyen szó izzócseréről, ablaktisztításról vagy takarításról. Kialakítása, anyaghasználata megfelelő stabilitást nyújt, összecsukható kivitelének köszönhetően pedig kis helyen is tárolható. A stabilitásról a gumírozott lábak és a csúszásmentes létrafokok gondoskodnak. Magasított felső ív és széles frontváz teszik a használatát is biztonságosabbá.

Igotherm Létra állvány, 4 x 3
6 890 Ft

Az Igotherm Létra állvány, 4 × 3 egy praktikus kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy a létránk állványként funkcionáljon.Munkavégzés közben rá tudja helyezni az eszközeit a létrára. Minőségi anyagának köszönhetően strapabíró.

Igotherm Luc műfenyő, Világoszöld, 220 cm
18 790 Ft 17 990 Ft

Az Igotherm Luc Műfenyő ünnepi hangulatot varázsol otthonába. A 220 cm magas fa ágain átlagosan 9 cm hosszú gallyak találhatóak. Állvánnyal együtt kerül kiszállításra.

Igotherm Multifunkcionáls Állványlétra, 2 x 6
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Új év, új akciók! Használd a HELLO2020 kuponkódot 2020. január 6–19. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
<div classAz Igotherm Multifunkcionáls Állványlétra, 2 × 6 rendkívül hasznos kiegészítője lehet otthonának. Előnye, hogy kifejezetten könnyen összeszerelhető és mozgatható. A létraállvány könnyen felállítható ferde, vagy lépcsős felületen is.
Igotherm VARBERG Kandalló, Fekete
255 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az IGOTHERM Varberg kandalló 14 W-os teljesítményének köszönhetően kiválóan árasztja szét a hőt akár nagyobb szobában is. Esztétikus kialakításának köszönhetően a szoba éke lehet. Működtethető tüzifával, szénnel, szén brikettel is.

Igotherm RETRO Kandalló, Öntöttvas
148 990 Ft

Az IGOTHERM Forsa Retro öntöttvas kandalló kiválóan alkalmas akár nagyobb területek fűtésére. Esztétikus külseje miatt a szoba éke lehet, mérete praktikus, nem foglal sok helyet. Működtethetjük tüzifával, szénnel, szén brikettel egyaránt.

Igotherm FORSA AM 17 B Kályha
148 990 Ft

Az Igotherm Forsa öntöttvas kályha hatékonyan melegíti fel a nagyobb tereket is. Kialakítása rusztikus, anyaga öntöttvas. Az otthon dísze lehet amellett, hogy kellemesen melegen tartja a szobát.

Igotherm Beépített elektromos kandalló CHICAGO fekete, LED, 900/1800 W
59 990 Ft

Beépített elektromos kandalló ventilátorral és 2 fűtési fokozattal 900 / 1800 W. Az Igotherm Chicago folyamatos hőszabályzó termosztáttal és bekapcsolható égő fahasáb effektussal rendelkezik, ami szintén folyamatosan állítható. Nem hiányozhat a túlmelegedés elleni védelem sem.

Igotherm Extra LUX Műfenyő, Világoszöld, 180 cm
20 490 Ft

Az Igotherm Extra LUX Műfenyő, Világoszöld, 180 cm összeszerelése nagyon egyszerű. A közönséges műfenyő természetes hatása révén, ünnepi hangulatot varázsol az otthonába. A mellékelt állvánnyal kerül kiszállításra.

Igotherm Csuklós létra, 4 x 3
27 490 Ft

Az Igotherm Csuklós létra, 4 × 3, nagy segítséget nyújthat otthonában. A legmagasabb pontokat is egyszerűen elérheti vele. Kiváló minőség, egyszerű és könnyű használat jellemzi.