iHealth CLEAR BPM1 intelligens vérnyomásmérő
40 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

iHealth CLEAR BMP1 az első nyomásmérő, amely WiFi-n keresztül továbbítja a mért értékeket a telefonra. Az intelligens vérnyomásmérő nagyon egyszerű, megbízható és klinikailag jóváhagyta az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség (FDA).

iHealth FIT HS2S intelligens személyes skála
20 810 Ft

Az intelligens személyes súly- vagy testanalizátor, a 9 fontos testmutató súlyával együtt:

Testtömeg A víz aránya a testben A csonttömeg aránya Izomtömeg arány A testzsír arány Nem zsírszövet arány Zsigeri zsír BMI – testtömeg-index DCI – Ajánlott napi kalóriabevitel a céljainak megfelelő

iHealth Lancety 30 GI, kiegészítők iHealth BG5, BG1, 50db
2 050 Ft

A 30 GI-lándzsát úgy tervezték, hogy kapilláris vért gyűjtsön az ujjról, alkarról, vállról, tenyérről, combról és borjúról a személyes vércukorszint vizsgálat céljából. Az iHaelth gyűjtő toll a gyűjtőegység része. .

iHealth NEO BP5S intelligens vérnyomásmérő
40 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szisztolés és a diasztolés vérnyomás mellett a NEO mérőkészülék a pulzusszámot is méri és szabálytalan szívverést – aritmiát észlel. A mérési eredményeket azonnal láthatja a nagy képernyőn, és összehasonlíthatja azokat az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásaival.

iHealth PUSH intelligens csukló vérnyomásmérő
14 070 Ft

A szisztolés és a diasztolés nyomás mellett a nyomásmérő a pulzusszámot is méri és szabálytalan szívverést – aritmiát észlel. A mérési eredményeket azonnal láthatja a nagy képernyőn, és összehasonlíthatja azokat az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásaival.

iHealth START BPA - kar vérnyomásmérő
11 890 Ft

Újdonság

Az iHealth Start automatikus iHealth pótolhatatlan segítséget nyújt a vérnyomás szintjének ellenőrzésében. Méri a szisztolé, diasztole és a tüdő artériák valós értékeit. A WHO ajánlása a szabálytalan szívveréshez és a vérnyomásmérleghez segít jobban vigyázni egészségére. .

iHealth START THF - érintésmentes hőmérő
9 950 Ft

Újdonság

iHealth START THF – érintésmentes hőmérő – 3 üzemmóddal megmérheti az objektum felületi hőmérsékletét vagy akár szobahőmérsékletet. Tehát egy műszer helyettesíti a 3 hőmérőt. .

iHealth TRACK KN-550BT vérnyomásmérő
17 020 Ft

iHealth Track egy egyszerű, megbízható és felhasználóbarát nyomásmérő, amelyet rendszeresen alkalmaznak a személyes vérnyomás és a pulzusszám mérésére.