iHealth TRACK KN-550BT vérnyomásmérő
18 610 Ft 17 080 Ft

iHealth Track egy egyszerű, megbízható és felhasználóbarát nyomásmérő, amelyet rendszeresen alkalmaznak a személyes vérnyomás és a pulzusszám mérésére.

iHealth ALD 602 mintavevő
3 400 Ft

Az ALD 602 mintavételi toll kis méretekkel és zavaró felépítéssel rendelkezik. A lancet indítógombját, valamint a lancet csereját könnyű kezelni. Az iHealth lándzsa iHealth lehetővé teszi az ujjak, az alkar, a váll, a tenyér, a comb és a borjú eltávolítását.

iHealth PUSH intelligens csukló vérnyomásmérő
15 200 Ft

A szisztolés és a diasztolés nyomás mellett a nyomásmérő a pulzusszámot is méri és szabálytalan szívverést – aritmiát észlel. A mérési eredményeket azonnal láthatja a nagy képernyőn, és összehasonlíthatja azokat az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásaival.

iHealth AIR PO3 - intelligens pulzus oximéter
34 120 Ft

AIR PO3 méri a vér oxigéntelítettségét (SpO2) és a pulzusszámot. A könnyű, vezeték nélküli hordozható eszköz nem invazív méréseket végez, közvetlenül az ujj behelyezése után, nagyon pontos technológiával.

iHealth START BPA - kar vérnyomásmérő
12 410 Ft

Az iHealth Start automatikus iHealth pótolhatatlan segítséget nyújt a vérnyomás szintjének ellenőrzésében. Méri a szisztolé, diasztole és a tüdő artériák valós értékeit. A WHO ajánlása a szabálytalan szívveréshez és a vérnyomásmérleghez segít jobban vigyázni egészségére. .

iHealth CLEAR BPM1 intelligens vérnyomásmérő
41 890 Ft 38 790 Ft

iHealth CLEAR BMP1 az első nyomásmérő, amely WiFi-n keresztül továbbítja a mért értékeket a telefonra. Az intelligens vérnyomásmérő nagyon egyszerű, megbízható és klinikailag jóváhagyta az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség (FDA).

iHealth FIT HS2S intelligens személyes skála
21 720 Ft

Az intelligens személyes súly- vagy testanalizátor, a 9 fontos testmutató súlyával együtt:

Testtömeg A víz aránya a testben A csonttömeg aránya Izomtömeg arány A testzsír arány Nem zsírszövet arány Zsigeri zsír BMI – testtömeg-index DCI – Ajánlott napi kalóriabevitel a céljainak megfelelő

iHealth NEO BP5S intelligens vérnyomásmérő
41 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A szisztolés és a diasztolés vérnyomás mellett a NEO mérőkészülék a pulzusszámot is méri és szabálytalan szívverést – aritmiát észlel. A mérési eredményeket azonnal láthatja a nagy képernyőn, és összehasonlíthatja azokat az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásaival.