I Love Cosmetics English Rose tusfürdő ( Body Wash) 360 ml
2 540 Ft 2 240 Ft

Az English Rose tusfürdő a rózsa, jázmin, borostyán és gyümölcs illatával vízzel való érintkezés után gazdag és krémes habmá válik. Tělo testszappan lágyítja a bőrt, tisztítja a testet, és selymesen nedvesíti és illatosítja. Használható zuhanyzóban és kádban.

I Love Cosmetics Tělo Mo egzotikus gyümölcs Vaj ( Body Butter) 300 ml
2 510 Ft

Tělo Mo Butter egzotikus gyümölcs kínál kikapcsolódást, örömet, érzékiség. Egzotikus görögdinnye, ananász, mangó és grapefruit illata egyszerűen beleszeret! Egész napos hidratálást biztosít az egész testnek, ezzel lágyságot és hidratálást biztosítva.

I Love Cosmetics Tusfürdő egzotikus gyümölcs ( Body Wash) 360 ml
2 540 Ft

Az egzotikus gyümölcs tusfürdő a mangó, a dinnye, az ananász és a grépfrút aromájával vízzel való érintkezés után gazdag és krémes habmá alakul. Tělo testszappan lágyítja a bőrt, tisztítja a testet, és selymesen nedvesíti és illatosítja. Használható zuhanyzóban és kádban.

I Love Cosmetics Tusfürdő Violet álmok ( Body Wash) 360 ml
2 540 Ft 2 440 Ft

A bergamott, zöld alma, ibolya és rózsa aromájú Violet Dreams tusfürdő vízzel való érintkezés után gazdag és krémes habmá válik. Tělo testszappan lágyítja a bőrt, tisztítja a testet, és selymesen nedvesíti és illatosítja. Használható zuhanyzóban és kádban.