ILSA Konyhai és grillező fogó 40 cm
2 190 Ft

Hús átfordító fogó a konyhába és a grillezéshez rozsdamentes acélból készült, tökéletes szilikon fogantyúval a könnyebb kezelhetőség érdekében. A 40 cm hosszú fogót ki fogod használni a konyhában és a grillezésnél is.


ILSA Pala alátét, kerek, 4 db
1 890 Ft

Az Ilsa márka által gyártott négy darab kerek alátét 10 cm átmérőjű. Poharak vagy bögrék alá használható. Az alátétek természetes palából készültek, amely nagyon stílusosan néz ki.


ILSA Pala tál 30 cm

ILSA Pala tál 30 cm

Értékelés: 5
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ilsa pala tál 30 cm egy igazán megnyerő darabja lehet konyhájának. A tálon az elkészített ételek még ínycsiklandozóbban festenek. Könnyen lehet tiszítani. A négyszögletes tál mérete: 30 cm


ILSA Pala tál 53 x 32,5 cm

ILSA Pala tál 53 x 32,5 cm

Értékelés: 5
5 290 Ft

Az Ilsa pala tál 53 × 32,5 cm egy igazán exkluzív darab, ami garantáltan még étvágygerjesztöbbé tudja varázsolni az elksézült ételeket. Palából készült roppant designos darab. Könnyen tisztítható.


ILSA Ovális tálca, 40 cm
4 890 Ft

Az ILSA Ovális tálca egy 40 cm-es, rozsdamentes acél, ovális alakú tálca, mely szendvicsek vagy sütemények felszolgálására alkalmas. Egyszerű, időtlen stílusának köszönhetően bármilyen teríték ideális kiegészítője lehet. Egyszerűen tisztítható, hosszú élettartamú.


ILSA Kör alakú pala felszolgáló tálca, 33 cm
3 390 Ft

Az Isla kör alakú pala felszolgáló tálca 33 cm luxus éttermek megnyerő darabja lehet, illetve otthonában is tökéletes társ. Ínycsiklandozóan tálalhatja rajta kedvenc elkészített ételeit és garantáltan minden vendégnek elnyeri a tetszését. Könnyen tisztítható.


ILSA Normandie Fondue készlet
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az ILSA Normandie Fondue készlettel luxus kényeztetést csempészhet a baráti összejevetekbe, családi délutánokba vagy akár a magányos estékbe. A piros, zománcozott öntöttvas fondue kiválóan alkalmas édes és sós mártások felolvasztásához és melegen tartásához. Hat darab, színjelzett villával.


ILSA Tejkiöntő kanna (400 ml)
2 690 Ft

Az ILSA Tejkiöntő kanna egy hagyományos 400 ml-es, rozsdamentes acél kanna, mellyel elsősorban tejet szolgálhat fel. Használatával elegáns hangulatot csempészhet egy hétköznapi kávézásba is. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú.


ILSA Tejkiöntő kanna, 250 ml
2 690 Ft

Az ILSA Tejkiöntő kanna egy hagyományos, 250 ml-es, rozsdamentes acél kanna, mellyel elsősorban tejet szolgálhat fel. Használatával elegáns hangulatot csempészhet egy hétköznapi kávézásba is. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú.


ILSA Indukciós Adapter, 16 cm
4 890 Ft
4 690 Ft

Az ILSA Indukciós Adapter kitűnő választás azoknak, akik korábban megvásárolt edényeiket indukciós főzőlapon is szeretnék használni. Ez a praktikus konyhai kiegészítő lehetővé teszi a nem mágnesezhető anyagú edények használatát indukciós főzőlapokon, továbbá melegítő- és párologtató lapként is használható. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült adapterlemez gyorsan felmelegszik, használat után pedig könnyen tisztítható és levehtő fogantyújának köszönhetően helytakarékosan tárolható.


ILSA Indukciós átalakító lap, 21 cm
5 790 Ft

Újdonság

Az ILSA indukciós adapter segítségével alumínium, üveg, kerámia, cserép, és réz edényeket is használhat indukciós főzőlapon, ugyanúgy, mintha elektromos főzőlapon dolgozna. Használható olyan edényekhez is, amelyek működnek ugyan indukciós főzőlapon, de túl intenzíven adják át a hőt. Átmérője 21 cm, lapja és fogantyúja rozsdamentes acélból készült.


ILSA Késélező, Fekete
3 990 Ft

3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ILSA 2 fázisú manuális késélező segítségével pillanatok alatt megélezhetjük eltompult acél és kerámia késeinket. Ergonomikus műanyag markolatkialakítása kényelmes és biztonságos használatot garantál. Pengéje rozsdamentes acélból készült. Használata rendkívül egyszerű, és biztonságos.


ILSA Késélező
2 590 Ft

Az Ilsa 2 fázisú manuális késélező segítségével pillanatok alatt megélezhetjük eltompult acél és kerámiakéseinket. Műanyag markolat kialakítása kényelmes és biztonságos használatot biztosít. Pengéje rozsdamentes acélból készült. Használata rendkívül egyszerű és biztonságos.


ILSA Pala tálca, 26,5 x 16,2 cm
1 690 Ft

Az Ilsa pala tálca kiváló minőségű anyagokból készült, könnyű és praktikus konyhai kiegészítő. Elegáns, természetes hatású megjelenés, mely megnyerő darabja lehet otthonának. Ínycsiklandozóan tálalhatja rajta kedvenc elkészített ételeit és garantáltan minden vendégnek elnyeri a tetszését.


ILSA Só- vagy borsdaráló, 15 cm
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ilsa Só- vagy borsdaráló segítségével mindig frissen őrőlhetjük az ételünk ízesítésére kívánt só- vagy borsmennyiséget. Az elegáns fa burkolat alatt minőségi kerámia betét található. Ideális választás, jól mutat mind a konyhában mind az étkezőasztalon.


ILSA Indukciós edény (0,5 liter)
4 690 Ft

Az ILSA Indukciós edény egy hagyományos 0,5 literes, rozsdamentes acél edény, mely használható kávé vagy tea felszolgáláshoz is. Kapacitása kb. 6 csészényi folyadéknak felel meg. Kompatibilis indukciós főzőlapokkal is. Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú.


ILSA Felszolgáló pala tál, 32x26 cm
2 690 Ft

Az Ilsa felszolgáló pala tál 32 × 26 cm egy igazán exkluzív darab, ami garantáltan még étvágygerjesztöbbé tudja varázsolni az elksézült ételeket. Palából készült roppant designos darab. Alján csúszásgátló található. Könnyen tisztítható.


ILSA Sajtreszelő, 34 cm

ILSA Sajtreszelő, 34 cm

Értékelés: 4,5
2 490 Ft

Az ILSA Sajtreszelő egy műanyag csúszásmentes nyéllel és rozsdamentes acélból készült reszelőfejjel rendelkezik. A mechanikusan műkődő reszelő elengedhetetlen kelléke egy modern konyhának. A közepes méretű fogazott pengékkel ellátott reszelőfejjel garantáltan gyorsan és egyszerűen dolgozhat.


ILSA Pala alátét, négyzet, 4 db
1 790 Ft

Az Ilsa márka által gyártott négy darab négyzet formájú alátét 10×10 cm méretű. Poharak vagy bögrék alá használható. Az alátétek természetes palából készültek, amely nagyon stílusosan néz ki.