IMAC Fedett Macska WC

IMAC Fedett Macska WC

Értékelés: 4,7
8 890 Ft 8 790 Ft

Az Argi Fedett Macska WC tökéletes választás mindenki számára. Elegáns külleme tökéletesen beleillik a legkifinomultabb lakókörnyezetbe is. Akár a fedél levétele nélkül is könnyedén tisztán tartható, ezzel megkönnyítve a mindennapjainkat. A csapóajtó megakadályozza a kellemetlen szagok kiszivárgását, ideális kis és nagy méretű macskáknak egyaránt.

IMAC Linus Cabrio Szállítóbox
6 790 Ft 6 490 Ft

Az Argi Linus Cabrio egy tetején nyitható, fémajtós szállítóbox macskák és kistestű kutyák számára. Könnyen tisztán tartható, emellett kedvencünk számára is kényelmes utazást biztosít a tágas beltérnek, és a megfelelő szellőzésnek köszönhetően. A tetején lévő fogantyúk segítségével könnyen mozgatható, remekül elhelyezhető akár a csomagtartóban is, hogy kedvencünk a hoszabb autóutakon is biztonságban utazhasson.

IMAC Fantasy Hörcsög ketrec, 58 x 38,5 x 38 cm
13 990 Ft 13 490 Ft

Az Argi Fantasy Hörcsög ketrec ötletes kialakításának köszönhetően elegendő helyet biztosít kis kedvencének a játékhoz, mozgáshoz. Könnyen tisztán tartható, stílusos kialakítású ketrec. Biztonságos szerkezetű, még a legkisebb rágcsálók sem szökhetnek ki belőle. Szellőzése még az alagutakban is kiváló. Igazi játékbirodalom kis rágcsálóknak. Méretek: 58 × 38,5 × 38,5 cm.

IMAC Fedett Macska WC szűrővel
6 790 Ft 6 490 Ft

Az Argi Fedett Macska WC szűrővel tökéletes választás lehet mindenki számára. Elegáns külleme tökéletesen beleillik a legkifinomultabb lakókörnyezetbe is. A csapóajtó megakadályozza a kellemetlen szagok kiszivárgását, ideális kis és nagy méretű macskáknak egyaránt. A tetején elhelyezett szűrő tökéletesen elnyeli a kellemetlen szagokat.

IMAC Kutyafekhely 50x38x20,5 cm
3 690 Ft 2 990 Ft

Az Argi Kutyafekhely tökéletes választás mindenki számára. A fekhely matraccal bélelhető és szellőzőnyilásokkal lett ellátva, valamint az alján csúszásgátló gumitalppal lett felszerelve a stabil tartásért. Minőségi anyagokból készült és könnyedén tisztítható.

IMAC Kutyafekhely, 80x57x24,5 cm
5 590 Ft

Az Argi Kutyafekhely tökéletes választás mindenki számára. A fekhely matraccal bélelhető és szellőzőnyilásokkal lett ellátva, valamint az alján csúszásgátló gumitalppal lett felszerelve a stabil tartásért. Minőségi anyagokból készült és könnyedén tisztítható.

IMAC Kutyafekhely, 95x67,5x28 cm
7 890 Ft 7 590 Ft

Az Argi Kutyafekhely tökéletes választás mindenki számára. A fekhely matraccal bélelhető és szellőzőnyilásokkal lett ellátva, valamint az alján csúszásgátló gumitalppal lett felszerelve a stabil tartásért. Minőségi anyagokból készült és könnyedén tisztítható.

IMAC Rágcsáló ketrec, 80 x 48,5 x 42 cm
14 990 Ft

Az Argi Rágcsáló ketrec kialakításának köszönhetően elegendő helyet biztosít kis kedvencének a mozgáshoz. Könnyedén tisztán tartható, stílusos kialakítású ketrec. Tökéletes válaszás tengerimalacok, vagy nyulak számára. Méretek: 80 × 48,5 × 42 cm.

IMAC Kutya- és macskaszállító-doboz, műanyag, 50x32x34,5 cm
6 790 Ft 5 790 Ft

Akció

Szállítódoboz kisebb testű kutyáknak és macskáknak. Az alsó és felső rész is nem-mérgező műanyagból készült. A megfelelő szellőzést a felső részen és az oldalakon lévő szellőzőnyílások biztosítják. Az IMAC kutya- és macskaszállító-doboz, műanyag, 50×32×34,5 cm, fémajtóval és lehajtható fogantyúval rendelkezik.

IMAC Kerekes szállítóbox kutyák és macskák számára, műanyag
12 690 Ft 10 990 Ft

Akció

Az utazó szállítóbox 4 praktikus kerékkel és kihúzható fogantyúval rendelkezik a könnyű mozgatás érdekében. Az optimális szellőzést a szellőzőnyílások és az acél ajtó biztosítja. Nem mérgező műanyagból készült. Az IMAC Kerekes műanyag szállítóbox kutyák és macskák számára gyorsan kitisztítható.

IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal 50
7 990 Ft

Újdonság

Ez a cica wc aktív szénszűrővel rendelkezik, amely elnyeli a kellemetlen szagokat. Egy tetőablak is a részét képezi, amely kellemes környezetet biztosít a láda belsejében. Az oldallapi kampók lehetővé teszik a tető leszerelését és megkönnyítik a tisztítást. Az IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal, 50 minden lakásba alkalmas.

IMAC Beltéri WC macskáknak, újrahasznosított szénszűrővel, 50x40x40 cm
6 790 Ft

WC macskáknak fedővel amely sgít a teljesítményben és elősegíteni az intimitást. Újrahasznosított műanyag összetétel különösen segít a tisztításban. Tetőfedő a kívánt légáramláshoz. IMAC Újrahasznosított műanyagból készült, fedett macska WC szénszűrővel, 50 × 40 × 40 cm, lapáttal szállítva.

IMAC Alom lapát, 17,5x11x28 cm
3 290 Ft 2 990 Ft

Tisztítókészlet a macska WC-k rendszeres karbantartásához. Az állvány 2 funkcióval rendelkezik, lapáttartó formájában és gyűjtőtartályként. Található egy beépített szűrő a kisebbek eltávolítására. Az IMAC lapát állvány, 17,5 × 11 × 28 cm méretben, Jerry és Felix macska Wc-khez.

IMAC Designos műanyag dupla kutyatál 300 + 300 ml
2 990 Ft

Hasznos duplatál kutyaeledelre vagy a folyadékbevitel biztosítására. Lehetőséget nyújt az eleség szétosztására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag dupla kutyatál 300 + 300 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

IMAC Designos műanyag kutyatál 300 ml
2 190 Ft 1 590 Ft

Hasznos tál kutyaeledelre vagy folyadékbevitel biztosítására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag kutyatál 300 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

IMAC Ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak, kevert színekel, 140x69,5x54 cm
33 490 Ft

Nagy ketrec rágcsálók számára, különösen tengerimalacok vagy nyulak számára. Magas profil megakadályozza az adagolás veszteségét vagy a szivárgást. Oldalcsat a védőketrec eltávolításához. Összesen 4bejárati ajtó az oldalakon és a tetőn, zárható biztonsági zárral. IMAC ketrec nyulakhoz és tengerimalacokhoz, kevert színekkel, 140×69,5×54 cm lelkes tenyésztőknek.

IMAC Macskaketrec

IMAC Macskaketrec

Értékelés: 5
10 290 Ft 8 990 Ft

Akció

macskaketrec ideális segítség a kedvenced autóban való szállításához. Erős fémhálóból készült, aminek köszönhetően elválasztható a műanyag aljától. Gyorsan és egyszerűen kitisztítható. Az IMAC macskaketrec versenyeken és macskakiállításokon is használható.

IMAC Csúszásmentes rozsdamentes acél tál kutyáknak
3 490 Ft

nehéz rozsdamentes acél tál nagyon könnyen elmosható. Alkalmas kutyaeledelre vagy vízre. IMAC Csúszásmentes rozsdamentes acél tál kutyáknak, alsó része speciális gumírozással, amely egy helyen tartja a tálat.

IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal 62
10 990 Ft

Újdonság

Ez a cica wc aktív szénszűrővel rendelkezik, amely elnyeli a kellemetlen szagokat. Egy tetőablak is a részét képezi, amely kellemes környezetet biztosít a láda belsejében. Az oldallapi kampók lehetővé teszik a tető leszerelését és megkönnyítik a tisztítást. Az IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal, 62 minden lakásba alkalmas.

IMAC Kutyafekhely, 65x47x22 cm

IMAC Kutyafekhely, 65x47x22 cm

Értékelés: 4,9
4 290 Ft

Az Argi Kutyafekhely tökéletes választás mindenki számára. A fekhely matraccal bélelhető és szellőzőnyilásokkal lett ellátva, valamint az alján csúszásgátló gumitalppal lett felszerelve a stabil tartásért. Minőségi anyagokból készült és könnyedén tisztítható.

IMAC Macska WC újrahasznosított műanyagból, 50x40x14,5 cm
3 390 Ft

Macska WC nyitott oldallal. Újrahasznosított műanyag összetétel különösen segít a tisztításban. Levehető felső szegély hatékonyan megtartja a tartalmát. Az IMAC macska WC újrahasznosított műanyagból készült, 50 × 40 × 14,5 cm méretű egy egyszerű, de fontos eszköz a macska higéniájának fenntartásához otthonodban.

IMAC Sarok Macska WC magas szegéllyel 51x51x15,5 cm
4 290 Ft

Macska WC egyszerű kialakításban, amely méreteinek köszönhetően befér még a kisebb háztartásokba is. Műanyag szerkezetére elsősorban az ellenállóság és a könnyű karbantartás jellemző. IMAC Sarok Macsa WC magas szegéllyel 51×51×15,5 cm, leszedhető felső szegély, amely a tartalmat még inkább a tartályban tartja.

IMAC Kaparófa két kilátóval és házikóval macskák számára
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kaparófa macskáknak 2 kilátó terasszal rendelkezik, ahol a kedvenced pihenhet. Tartalmaz házikót is, ahol a cica elrejtőzhet, és egy plüss labdát a játékhoz. IMAC Kaparófa két kilátóval és házikóval macskák számára H 40 x Sz 40 x Ma 84 cm természetesen alkalmas a karomélesítésre is

IMAC Designos műanyag kutyatál 2000 ml
4 490 Ft

Hasznos tál kutyaeledelre vagy folyadékbevitel biztosítására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag kutyatál 2000 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

IMAC Dizájnos kaparófa macskáknak kilátó terasszal és játékkal
7 290 Ft

Kaparófa macskáknak játékkal és kilátó terasszal rendelkezik, ahol a kedvenced pihenhet. Tartós anyagból készült, kordbársonyra hasonlító anyaggal bevonva. IMAC Dizájnos kaparófa macskáknak kilátó terasszal és játékkal – H 35 x Sz 35 x Ma 46 cm ideális a kisebb lakásokba is.

IMAC Gumicsont kutyának - narancssárga-kék - 10,5 cm
2 290 Ft

Újdonság

Vidám színes játék gumicsont kutyának 10,5 cm narancssárga-kék színben az IMAC gyártótól Erős 45 cm hosszú kötélből és tartós gumi csontból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Ketrec mókusoknak, kevert színekkel, 61x40x56 cm
18 490 Ft

Magas tenyész ketrec mókusok számára. Magas profil megakadályozza az adagolás veszteségét vagy a szivárgást. Kerék a rendszeres mozgatáshoz. Oldalcsat a védőketrec eltávolításához. Bejárati ajtó 2 irányban, zárható biztonsági zárhoz. IMAC ketrec mókusoknak, 61×40×56 cm, kevert színekkel, lelkes tenyésztőkhöz.

IMAC Állítható nylon kutya nyakörv
4 490 Ft

A nejlon gallér belső felületén párnázott, amely biztosítja a kényelmes illeszkedést. Biztonsági fényvisszaverő elemekkel rendelkezik. Ez garantáltan 7-szer magasabb tolóerőt jelent, mint a kutya súlya. Az Imac Nylon állítható kutyagallér karabinerrel rendelkezik a póráz egyszerű rögzítéséhez.

IMAC Játék kutyának - csont zsinegekkel - 41 x 5 x 5 cm
2 790 Ft

Vidám színes játék kutyák számára – csont zsineggel az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csontból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - karikák zsineggel - 48 cm
2 690 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – karikák zsineggel – 48 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Magas falú cica wc lapáttal
6 390 Ft 5 790 Ft

Újdonság

Ez a cica wc beépített lapáttal és dobozzal van ellátva, amely az ürülék zárt tárolóhelyeként szolgál. Csúszásbiztos talpakkal van felszerelve a stabilitás biztosítása érdekében. Az IMAC magas falú cica wc lapáttal levehető szegéllyel rendelkezik a könnyebb tisztítás érdekében.

IMAC Szökőkút macskáknak és kutyáknak 2000 ml
12 990 Ft

szökőkút a négylábú kedvenced számára rendszeres ivóvíz ellátást biztosít. A végső minőségről a szénszűrő gondoskodik, amelynél a havi egyszeri csere ajánlott. Csúszásmentes réteg az alsó részen megakadályozza az akaratlan elcsúszást vagy felfordulást. IMAC Szökőkút macskáknak és kutyáknak 2000 ml űrtartalommal, a házikedvencek felszereltségének alap részét képezi.

IMAC Világító LED nyakörv USB töltéssel
3 390 Ft

LED nyakörv ideális az éjszakai sétákra és a elkóborló kutyák számára, akiknek biztosítja a szükséges láthatóságot. Egyszerűen USB port által tölthető. IMAC Világító LED nyakörv USB töltéssel alkalmas minden kutyatulajdonos számára.

IMAC Csúszásmentes állítható állvány két tállal
10 490 Ft

Rozsdamentes tál praktikus állványban ideális magasabb kutyák számára. Kényelmesebb etetést biztosít. Az állítható magasságú állvány praktikus csúszásgátló lábakkal rendelkezik. IMAC Csúszásgátló állítható állvány, két tállal vízhez és granulátumhoz alkalmas.

IMAC Designos műanyag dupla kutyatál 600 + 600 ml
4 290 Ft

Hasznos duplatál kutyaeledelre vagy a folyadékbevitel biztosítására. Lehetőséget nyújt az eleség szétosztására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag dupla kutyatál 600 + 600 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

IMAC Designos műanyag kutyatál 1000 ml
3 290 Ft

Hasznos tál kutyaeledelre vagy folyadékbevitel biztosítására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag kutyatál 1000 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

IMAC Designos műanyag kutyatál 600 ml
2 690 Ft

Hasznos tál kutyaeledelre vagy folyadékbevitel biztosítására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag kutyatál 600 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

IMAC Designos tartályos tál vízre illetve eledelre 1 500 ml
5 890 Ft

Víz- és eledeltartály, ami támogatja a folyamatos víz- és eledelfelvételt. Maga a tartály 180 fokban történő elfordítással egyszerűen levehető. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos tartályos tál vízre illetve eledelre 1 500 ml űrtartalommal a háztartás és a szabadtéri kifutó alapvető részét képezi, amikor a négylábú kedvenced felügyelet nélkül van.

IMAC Designos tartályos tál vízre illetve eledelre 3000 ml
7 990 Ft

Víz- és eledeltartály, ami támogatja a folyamatos víz- és eledelfelvételt. Maga a tartály 180 fokban történő elfordítással egyszerűen levehető. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos tartályos tál vízre illetve eledelre 3000 ml űrtartalommal a háztartás és a szabadtéri kifutó alapvető részét képezi, amikor a négylábú kedvenced felügyelet nélkül van.

IMAC Dizájnos kaparófa kilátóval
7 290 Ft

Kaparófa macskáknak kilátó terasszal rendelkezik, ahol a kedvenced pihenhet. Tartós anyagból készült, kordbársonyra hasonlító anyaggal bevonva. IMAC Dizájnos kaparófa kilátóval – H 34,5 x Sz 34,5 x Ma 46 cm ideális a kisebb lakásokba is

IMAC Gumilabda kutyának - narancssárga-kék - 5 cm
2 290 Ft

Újdonság

Vidám színes játék gumilabda kutyának 5 cm narancssárga-kék színben az IMAC gyártótól Erős 45 cm hosszú kötélből és tartós gumi labdából készült, amivel a kutyád kijátssza magát Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - csillag zsineggel - 38 cm
2 690 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – csillag zsineggel – 38 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék pálca macskáknak játékkal és tollal - 35 x 9,5 cm
1 690 Ft

Újdonság

Játék pálca macskáknak tollal az IMAC gyártótól Egy pálcából áll, amelyre fel van akasztva egy szövet játék. Mindez tollal és golyóval van kiegészítve, hogy nagy mennyiségű ingert nyújtson. Biztosítsál a macska kedvencednek végtelen szórakozást.

IMAC Macskajáték - kör labdával
4 890 Ft

Újdonság

Játék macskáknak – kör labdával az IMAC gyártótól A kör műanyagból készül, amelyben egy golyó mozog, és ráadásul haranggal van kiegészítve a még több inger érdekében. Hosszú időn át szórakoztasd a macska kedvencedet.

IMAC Macskajáték - pálca egérrel - 47 cm
1 790 Ft

Újdonság

Színes játék macskák számára – pálca egérrel – 47 cm az IMAC gyártótól Egy pálcából áll, amelyre színes textil egér van felakasztva. Mindez gombócokkal, tollal és szalagra felfűzött csengettyűkkel van kiegészítve, hogy nagy mennyiségű ingert nyújtson. Biztosítsál a macska kedvencednek végtelen szórakozást.

IMAC Macskajáték - pálca pillangóval - 47 cm
1 890 Ft

Újdonság

Színes játék macskák számára – pálca pillangóval – 47 cm az IMAC gyártótól Egy pálcából áll, amelyre színes textil pillangó van felakasztva. Mindez tollal és szalaggal van kiegészítve, hogy nagy mennyiségű ingert nyújtson. Biztosítsál a macska kedvencednek végtelen szórakozást.

IMAC Nejlon kutyapóráz
6 190 Ft

A nylon pórázon található egy ütésgátló, amely elnyeli az ütéseket váratlan rándulások esetén. Műanyag fogantyú kényelmes fogást biztosít járás közben. Az alkatrész egy karabiner a gallérhoz való rögzítéshez. Az Imac Nylon póráz 150 cm hosszú.

IMAC Pótszűrő a szökőkúthoz macskák és kutyák számára 2 db - 16 x 19 x 0,5 cm
4 290 Ft 3 690 Ft

Újdonság

Pótszűrő a szökőkúthoz macskák és kutyák számára 2 db – 16 × 19 × 0,5 cm az IMAC gyártótól kiváló segítő a háziállatok gondozásában. A szűrő aktív szenet tartalmaz, hogy a szökőkútban lévő víz tiszta és friss legyen. Kényeztesd a macskáidat és kutyáidat azzal a legjobbal.