Indulona Védő kézkrém 85 ml
730 Ft 680 Ft

Megelőző antibakteriális hatású hidratáló védő kézkrém. Regenerálja a bőrt és védi a külső behatásoktól. .

Indulona Kézkrém olivaolajjal 85 ml
730 Ft 680 Ft

Erősen hidratáló és regeneráló védő krémet dúsított olívaolaj, amely megvédi a bőrt a kiszáradástól finom aromájú, kellemes, könnyen felszívódik, és alkalmas minden bőrtípusra.

Indulona 85 ml-es pénzverde krém
880 Ft 730 Ft

Tökéletes gondozás az egészséges és gyönyörű lábakra. A védő és zsírozó krém tökéletes regenerációt és kellemes frissítést biztosít a bőrének. .

Indulona Gyorsan felszívódó kézkrém aloe vera 50 ml
880 Ft

Regeneráló, nyugtató és bőrpuhító védő kézkrém aloe vera kivonattal dúsítva. Tökéletesen megvédi a kezek bőrét a káros hatásoktól, és mindennel ellátja, amire szüksége van. A mély hidratálás megakadályozza a bőr kiszáradását. A bőrt puha és sima tapintásúvá teszi.

Indulona Kéztisztító gél Aloé verával
1 030 Ft

Az Indulona kézi tisztító gél egy kézfertőtlenítő, amely szappan és víz használata nélkül tisztítja a kezeket, hatékony a vírusok és baktériumok ellen.

Indulona Ultra tápláló kézkrém makadámiaolajjal 50 ml
880 Ft

A tápláló kézkrém ápolja a száraz, zsírtalanított és repedezett bőrt. Intenzíven ápolja a kézbőrt. A makadámia olajas összetételének köszönhetően mély hidratáltságot és táplálást nyújt. Védi a bőrt a káros külső behatásoktól. A kezet tökéletesen puha érintésűvé varázsolja. .