Inebrya Hajkrém Ice Cream Style-In (Thermo Spray) 250 ml
3 350 Ft

Az Ice Cream Style-In hajlakk megkönnyíti a hajfeszesedést és hatékonyan védi a hajat a hőtől vasalás, vasalás és curling közben. Vágja végig a makacs hajadat! Természetes ragyogást és simaságot biztosít a hajnak.

Inebrya Ice Cream Color sampon festett hajra (Color Shampoo)
1 890 Ft 1 770 Ft

Ice Cream Color sampon finomítja a festett hajat. Javítja a színt, és hosszabb élettartamot biztosít. Karamellkrém kellemes illata is van. Hatóanyagok:

E-vitamin,
méhészeti mézkivonat – segít megvédeni és táplálni a színes hajat. .

Inebrya Ice Cream korpásodás elleni sampon (Cleany Shampoo) 300 ml
2 030 Ft 1 950 Ft

A fagylalt Cleane sampon hatékonyan küzd a korpásodás ellen, és megakadályozza, hogy megismétlődjenek és ugyanakkor gyógyuljanak a fejbőrön. Szabályozza a faggyú szekrécióját és visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát. Kellemes citrus illata van.

Inebrya Ice Cream Pro-Color színmegújító sampon (Color Perfect Shampoo)
2 030 Ft

Inebrya professzionális hajápoló kozmetikája az Ice Cream Pro-Color festett hajának különleges vonala. Ez a sampon színezett és olvadt hajhoz készült, amely alaposan megtisztítja és védi színét. Regenerálja és táplálja a hajat, és természetes csillogást és hangerőt biztosít.

Inebrya Ice Cream sampon melírozott és ősz hajra (No Yellow Shampoo)
3 050 Ft

Inebrya Professional Hair Care egy különleges, fagylaltmentes sárga Inebrya sorozat, amely szürke, fehérített és olvasztott hajat Inebrya . Természetes megjelenést kölcsönöz a hajnak, hatékonyan tisztítja a hajat és tisztítja a fejbőrt. Ezenkívül a haj táplálja, puhul és kellemesen illat.