Ingenuity Plüss bárány, 0m+, 18 kg-ig, 2019
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Plüss bárány, 0m+, 18 kg-ig, 2019 A legelegánsabb és legmodernebb pihenőszék! Ez a modern találékonyságú szék, egyedülálló döntéssel, három különböző helyzetbe állítható, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsd gyermekednek. A csodás pihenőszék talán legjobb tulajdonsága kiváló megjelenése és a prémium, puha anyag és textil. A pihenőszék könnyedén stabil helyzetbe állítható, így stabil székké változtatható, amely rezeg és természetes dallamokat játszik le. A játékok eltávolítását követően olyan pihenőszékké alakítható, amelyet gyermeked imádni fog. Figyelemre méltóan puha szövetek kényeztetik a gyermeked fényűző lágyságban, amelyet el tudsz távolítani, ahogy a baba folyamatosan nő fel. A modern platform kialakításának köszönhetően szinte laposra összecsukható, így szállítása és tárolása is gyerekjáték. Szeretni fogod, mert otthonod csodás díszévé válik, és gyermeked is szeretni fogja puhaságának hála.

Ingenuity Raylan 2az1-ben konvertibilis, rezgő pihenőszék dallamokkal, 0m+, 9 kg-ig, 2019
44 190 Ft

2 év garancia

Raylan 2az1-ben konvertibilis, rezgő pihenőszék dallamokkal, 0m+, 9 kg-ig, 2019. Ügyes pihenőszék, amely két helyzetbe állítható. A babahinta az EasyLock™ funkció segítségével minden nehézség nélkül álló pihenőszékké alakítható, neked pedig a nap folyamán pár pillanatra felszabadul a kezed. A babahinta 5 különböző sebesség, 12 dallam és 4 természethang beállítását teszi lehetővé. A pihenőszéken rögzített pult van plüssfigurákkal, de további játékok is felakaszthatók rá. A pihenőszék egyszerűen tárolható és hordozható a Slimfold™ design révén. A pihenőszék időzítője 3 változatra állítható: 30, 45 és 60 perc A WhisperQuiet™ technológiával a baba nyugodtan, zavartalanul fog pihenni. A pihenőszék 5-pontos hevederrel és csúszásbiztos talpakkal van ellátva a biztonság érdekében, valamint könnyedén tisztán tartható. A semleges design és a luxusfunkciók megkönnyítik a szülők napját, a gyermek számára pedig lehetővé teszik a pihenést.

Ingenuity Pihenőszék Kendrick dallammal, 0m+, 9 kg-ig, 2019
32 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Pihenőszék dallammal Kendrick 0 m+, 9 kgig, 2019 – gyermeked legnagyobb kényelme és a szükséges biztonsága érdekében lett kifejlesztve. A hintázás módja 30, 45, 60 percre állítható be. A pihenőszék kompakt, a textil mosógépben mosható. Újszülött kortól alkalmas.

Ingenuity Ülés etetőszékhez 2az1ben Baby Base 6m+, 22 kg-ig
15 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ülés etetőszékhez 2az1ben Baby Base lehető teszi gyermekednek, hogy veled egy asztalnál üljön. Egyszerűen rögzíthető a székre, valamint a talajon is használható ülésként. 6 hónapos kortól alkalmas.

Ingenuity Cuddle Lamb zenélő pihenőszék, 0hó+, 9 kg-ig, 2019
32 790 Ft

2 év garancia

A Cuddle Lamb zenélő pihenőszék a babára és szüleikre való odafigyeléssel készült. A maximális kényelem és a kellemes dallamok nyugodt álomba ringatják a kisgyermeket. A hintázás ideje 30, 45 és 60 percre állítható. Újszülött kortól alkalmas.

Ingenuity Rezgő pihenőszék dallamokkal Flora the Unicorn 0m+, 9kg-ig
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rezgő pihenőszék az Ingenuity márkától, képes 8 különböző melódia lejátszására. A hárompontos biztonsági öv és a csúszásgátló lábak biztosítják a gyermek biztonságát, és a kényelmes, puha szemis huzattal ellátott ülőrész mellett elegendő kényelmet biztosítanak.

Ingenuity SmartClean Toddler ülőszék
15 590 Ft

Kényelmes ülés az Ingenuity SmartClean Toddler étkezőszékhez kényelmes étkezéshez. A színes ülősarok szükséges kényelmet és mosható, valamint biztonsági hevedereket biztosít.

Ingenuity Pihenőszék dallamokkal Flora the Unicorn 0m+, 9kg-ig
35 890 Ft

Flora the Unicorn pihenőszék dallamokkal az Ingenuity márkától, amely maximális kényelmet biztosít gyermekednek. A 12 nyugtató dallam és az ülés 2 helyzetben történő elhelyezésének lehetősége játszást és pihenést szolgáltat a gyermeknek. A WhisperQuiet funkcióval ellátott pihenőszék csendes működésű.

Ingenuity Sunny Snuggles Zenélő pihenőszék
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Sunny Snuggles Pihenőszék lágy vibrálással és kellemes hangzású hétféle dallammal segíti a baba teljes kikapcsolódását. A kényelmesen puha pihenőszék változatosan pozicionálható és könnyedén hordozható. A hangerő szabályozásának és az 3 pontos biztonsági övének köszönhetően garantáltan pihentető és biztonságos pihenést biztosít gyermekének.

Ingenuity Takaró fejjel, Sheepy, bárány 0m+
3 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babusgatható takaró bárány fejjel 0m+ az Ingenuity márkától, amely plüss barátot kínál a gyermeknek, nyugtató kényelmet biztosít, hozzá lehet bújni. A kellemes textúrák támogatják a gyermek fejlődését, ösztönzi a gyermeket a világ felfedezésére.

Ingenuity Pihenőszék/hinta- Hamilton dallammal , 2in1 0m+
40 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Hamilton melódiát játszó hinta alkalmas az újszülöttektől egész 9kg korig, 5 hintázási gyorsaság, 8 dallam és 3 természet hangja. Értékelni fogja a 2 pozíciós állíthatóságot, a gyermeke pedig plüss barátját beleértve a karikákat a további játékok felfüggesztéséhez. Semleges dizájn és aluxus funkciók megkönnyítik a szülőnek a napjukat és a gyermekeknek kényelmes pihenést garantálnak.

Ingenuity Átalakítható vibráló babahinta adapterrel dallammal Wimberly 2 az 1-ben 0hó+,
46 890 Ft
+ ingyen szállítás

Átalakítható vibráló babahinta Wimberly dallammal az Ingenuity márkától, amely praktikus beállítással 2 pozícióba és csendes működéssel rendelkezik, ami a legkevésbé sem fogja zavarni a baba nyugodt alvását. A hintázás időzítője 3 változatra állítható be, így kiélvezhetsz pár pillanatot, ami csak a tiéd Újszülött kortól alkalmas.

Ingenuity Hoots&Hugs Pihenőszék
44 590 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Hoots&Hugs hinta egy komfortos anyagból készült babahinta, mely a születéstől egészen 9 kg-ig alkalmas. Működés közben a WhisperQuiet technológiának köszönhetően rendkívül csendes és az 5 pontos biztonsági övnek köszönhetően biztonságos is. A hinta zenél 8 dallamot és 3 természeti hangot tud lejátszani.

Ingenuity Nash 2az1-ben konvertibilis, rezgő pihenőszék dallamokkal, 0m+, 9 kg-ig, 2019
43 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Ingenuity Nash konvertibilis rezgő, zenélő pihenőszék praktikusan 2 helyzetbe állítható és csendes működést biztosít, ami egyáltalán nem fogja megzavarni gyermeked álmát. A hintázás időzítője 3 módba állítható, így magadra is marad egy kis időd. Újszülött kortól alkalmas.

Ingenuity Raylan zenélő, hintázó smart pihenőszék, 0hó+, 9 kg-ig, 2019
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ingenuity Raylan zenélő, hintázó smart pihenőszék rengeteg funkciót kínál, melyek nyugodt pillanatokat szereznek babának és mamának egyaránt. Automata hintázás és kellemes dallamok nyugodt alvást biztosítanak. A biztonságról a 3-pontos biztonsági öv és a csúszásbiztos talpak gondoskodnak. Újszülött kortól alkalmas.

Ingenuity Ringatható fából készült összecsukható kiságy Carrington 0m +, 7 kg-ig, 2019
41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fából készült összecsukható kiságy Carrington a Ingenuity márkától a praktikusság, a kényelem érdekében hordozása közben, és a stílusáért. Ideális hordozáshoz és utazáshoz – köszönhetően az alacsony súlyának és összecsukható keretének. Ez lehetővé teszi a kiságy másodpercek alatt történő összerakását. A dizájnja nemi szempontból semleges és elegánsan minimalista.

Ingenuity Átalakítható zenélő és rezgő pihenőszék Moreland 2 az 1-ben 0m+, 9 kg-ig, 2019
44 590 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus pihenőszék, ami két helyzetbe állítható! A pihenőszék könnyen szilárd pihenőággyá alakítható, így napközben legalább néhány percig szabadon maradhat a kezed. A pihenőszék 5 különböző sebesség , 12 dallam és 3 természet hangot beállítását teszi lehetővé. A pihenőszéken plüssfigurákkal felszerelt mozgatható játékhíd is található, amire további játékok is felakaszthatók. A Moreland pihenőszék kialakítása gazdagon hímzett és részletes díszítésű. A pihenőszék ideális lányoknak és fiúknak egyaránt. A Hybridrive ™ technológia energiát takarít meg, és akár háromszorosan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Ingenuity Etetőszék SmartServe 4v1 Clayton 6m+, 22kg
49 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Növekvő etetőszék SmartServe 4az1ben az Ingenuity márkától csodás designban és intelligens funkciókkal. A pult praktikus kialakítása egy irányba mozgatható, és egyszerűen egyetlen kézzel levehető.

Ingenuity Rezgő hinta dallamokkal Ridgedale, 2016
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Bright Starts Rezgő hinta dallamokkal Ridgedale, 2016 gyönyörű hinta gyermekek számára már születésüktől fogva. Utánozza az anya természetes ringatását, 2 sebességű, 8 dallam, 3 természethang. 2 gyönyörű plüssjáték modern kivitelezésben.

Ingenuity Kétoldalas játszószőnyeg, Loamy 0m+
34 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Loamy kétoldalas játszószőnyeg 0m+ az Ingenuity márkától, amely szórakoztatja a babát és számos játékot kínál neki az érzékek fejlődéséhez és stimulációjához. A kétoldalas alátét minden otthonba csodásan illik. A fa designú boltív Slim Fold funkcióval ellátott, bárhol biztonságos és kényelmes helyet biztosít.

Ingenuity Pihenőszék Abernathy dallam adapterrel 0m+, 9 kg-ig, 2019
51 190 Ft
+ ingyen szállítás

Az életed nem csak egy helyben éled le. Ha útra indulsz, akkor vidd magaddal a pihenőszéket is. A kompakt pihenőszék könnyen szállítható, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami a teljes méretű pihenőszéktől elvárható. A kicsi nyugodtan pihenhet az automatikusan mozgó pihenőszékben, hallgathatja a nyugtató természeti hangokat és dallamokat, és szórakozhat a játékhídra rögzített plüss barátaival. A pihenőszék úgy lett megtervezve, hogy bárhol elférjen. Élvezheti a technológia és a elemek kettős előnyeit is. Ha aljzat közelében vagy, használhatod a hálózati adaptert, vagy átkapcsolhatod pihenőszéket a elemes üzemmódba.

Ingenuity Aktív játék C karikán Kitt róka 0m+
3 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Játék róka karikán 0m+ a Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss baráttá válik, nem csupán az utazások során kínál különböző tevékenységeket. A rágóka megnyugtatja a babát az első fogak kinövése során és masszírozza a gyermek ínyét.

Ingenuity Játék Nate medve 0m+
3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

0m+ játék medve az Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss játékká válik, bárhová vihető. A finom textúrák támogatják a gyermek tapintó stimulációját és a finom motoros képességeket. Segít a babának nyugodtan maradni, és a legjobb barátja lesz.

Ingenuity Plüss játék Cria lama 0m+
3 660 Ft 3 550 Ft

0m+ játék láma az Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss játékká válik, bárhová vihető. A megfelelő méretnek hála egyszerűen megfogható a legkisebb kezekkel is. A finom textúrák támogatják a gyermek tapintó stimulációját és a finom motoros képességeket.

Ingenuity Teddy rezgő pihenőszék, 2019, 0m+, 11kg-ig
26 290 Ft

A Bright Starts Teddy rezgő pihenőszék kialakításának köszönehteőn már újszülött kortól használható akár 11 kg-os súlyhatárig. A lágy zene valamint a ringató funkció megnyugtatják babád. A két vidám plüss játék lekötik figyelmét, ezáltal fejlesztve készségeit.

Ingenuity Szoptató párna Elyse 0m+
13 690 Ft

Elyse szoptató párna az Ingeunity márkától, amely tökéletes támogatást biztosít a mamának és a babának is. L formájú designú párna levehető felső résszel a formázás és a kényelmes szoptatás érdekében.

Ingenuity Szoptatós párna játékhíddal Hop Art™ 0m+
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

Hop Art szoptatós párnát a Laktációs Szaktanácsadók Nemzetközi Szervezetével (IBCLC) együttműködve tervezték, hogy a Relax-Fit dizájnjának köszönhetően tökéletes tartást nyújtson a kismama és a baba számára egyaránt. A párna kellemesebbé teszi az etetéssel töltött időt, és az egyszerű kialakítása lehetővé teszi a különböző pozíciók közötti váltást, ami te és a gyermeked számára a legkényelmesebb. A Breatside Reminder segítségével nem fogod elfelejteni, melyik mellből szoptattál utoljára. A teli mellből való szoptatás támogatja a baba legegészségesebb táplálkozási szokását. A párna levehető huzatja megkönnyíti a tisztítást, mivel könnyedén mosógépben mosható.

Ingenuity Szoptatós párna Let 's Flip Again™ 0m+
13 090 Ft

Let's Flip Again szoptatós párnát a Laktációs Szaktanácsadók Nemzetközi Szervezetével (IBCLC) együttműködve tervezték, hogy tökéletes tartást nyújtson a kismama és a baba számára egyaránt. A párna kellemesebbé teszi az etetéssel töltött időt, és az egyszerű kialakítása lehetővé teszi a különböző pozíciók közötti váltást, ami te és a gyermeked számára a legkényelmesebb. A Breatside Reminder segítségével nem fogod elfelejteni, melyik mellből szoptattál utoljára.

Ingenuity Szoptatós párna Willow sweeps™ 0m+
9 990 Ft

Willow Sweeps szoptatós párnát a Laktációs Szaktanácsadók Nemzetközi Szervezetével (IBCLC) együttműködve tervezték, hogy tökéletes tartást nyújtson a kismama és a baba számára egyaránt. A párna kellemesebbé teszi az etetéssel töltött időt, és az egyszerű kialakítása lehetővé teszi a különböző pozíciók közötti váltást, ami te és a gyermeked számára a legkényelmesebb. A Breatside Reminder segítségével nem fogod elfelejteni, melyik mellből szoptattál utoljára. A teli mellből való szoptatás támogatja a baba legegészségesebb táplálkozási szokását.

Ingenuity Terhespárna Esse 0m+
27 290 Ft
+ ingyen szállítás

Esse terhespárna az Ingenuity márkától, amely tökéletes támaszt biztosít az anyáknak minden trimeszterben. S formájú párna design levehető felső résszel, alakítható, támaszt nyújt a pihenés során és alkalmazkodik a változó anyai testhez.

Ingenuity Játék Farrow süni 0m+
4 100 Ft

0m+ játék süni az Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss játékká válik, bárhová vihető. A finom textúrák támogatják a gyermek tapintó stimulációját és a finom motoros képességeket. Segít a babának nyugodtan maradni, és a legjobb barátja lesz.

Ingenuity Aktív játék C karikán Nate medve 0m+
3 830 Ft

Játék medve karikán 0m+ a Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss baráttá válik, nem csupán az utazások során kínál különböző tevékenységeket. A rágóka megnyugtatja a babát az első fogak kinövése során és masszírozza a gyermek ínyét.

Ingenuity Takaró fejjel, Loni, lajhár 0m+
4 380 Ft

Babusgatható takaró lajhár fejjel 0m+ az Ingenuity márkától, amely plüss barátot kínál a gyermeknek, nyugtató kényelmet biztosít, hozzá lehet bújni. A kellemes textúra támogatja a gyermek fejlődését, ösztönzi a gyermeket a világ felfedezésére.

Ingenuity Játék Van elefánt 0m+
3 970 Ft

0m+ játék elefánt az Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss játékká válik, bárhová vihető. A finom textúrák támogatják a gyermek tapintó stimulációját és a finom motoros képességeket. Segít a babának nyugodtan maradni, és a legjobb barátja lesz.

Ingenuity Zenélő játék C gyűrűn, Shimmy egyszarvú 0m+
4 520 Ft

Zenélő játék egyszarvú karikán 0m+ a Ingenuity márkától, amely kedvelt plüss baráttá válik, nem csupán az utazások során kínál különböző tevékenységeket. Édes dallamaival leköti a gyermek figyelmét. A C karikának hála a játék a legtöbb autósülésre vagy babakocsira rögzíthető.

Ingenuity Zenélő, rezgő pihenőszék Sampson 0m+, 9 kg-ig, 2019
31 290 Ft

2 év garancia

Rezgő pihenőszék az Ingenuity márkától, képes 7 különböző vidám melódia lejátszására. A hárompontos biztonsági öv és a csúszásgátló lábak biztosítják a gyermek biztonságát, és a kényelmes, puha szemishuzattal ellátott ülőrész mellett elegendő kényelmet biztosítanak.