Inglesina Zippy Light 2018 babakocsi
101 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina Zippy Light egy nagyon könnyű és kompakt sport babakocsi egyszerű szabadalmaztatott összecsukási rendszerrel. A babakocsi egyetlen mozdulattal egy kézzel is szétnyitható és összecsukható. Egyedi kapcsolású tolókarja lehetővé teszi az egy kézzel való irányítást. Születéstől 3 éves korig alkalmas. Súlya csak 7kg.

Inglesina Adapterek a Zippy Light-ra az Inglesina Huggy biztonsági babaüléshez
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Inglesina adapterek a Zippy Light babakocsira az Inglesina Huggy 0+ biztonsági babaülésekhez. Változtassa Zippy Light babakocsiját útitársává. Könnyen csatlakoztatható a kocsi alvázára, és így lehetővé teszi a babaülés autón kívüli használatát is mint utazó rendszer.

Inglesina MY TIME

Inglesina MY TIME

Értékelés: 5
67 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

My Time egy etető szék állítható háttámlával és állítható lábtartóval, ami lehetővé teszi a gyermekednek a tökéletes pihenést. – Alkalmas gyermekek számára születéstől 15 kg-ig. A széket könnyű tisztítani az egyszerűen levehető tálcának és a praktikus anyagnak köszönhetően.

Inglesina zenélő heverő Lounge
37 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Zenélő heverő Lounge nagyon kényelmes, rengeteg újdonsággal – a háttámla három pozícióban állítható, szórakoztató játékokat tartalmaz, stimulálja a kisgyermekek tevékenységét és fejlődését, és három különböző dallamot játszik, hogy megnyugtassa és elaltassa a kisbabádat.

Inglesina sport babakocsi Sketch 2019
63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina Sketch sport babakocsi egy modern, praktikus és mindemellett elegáns sport babakocsi. Nagyon tágas, könnyű, összecsukva helytakarékos, újszülött kortól egészen 3 éves gyerekek számára tervezték. Ez a sport babakocsi ideális választás minden modern anyuka számára!

Inglesina Kapocs ikreknek, 1 db
5 590 Ft

Inglesina kapocs ikreknek, amely átváltoztatja a két babakocsit ikerbabakocsivá. Ez a rögzítés a csővázas babakocsikon használható.

Inglesina babahinta Wave swing
52 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babahinta Wave swing ellátja a gyermekedet szórakozással és hellyel a pihenéshez már a születéstől. Több interaktív játékot kínál a fejlődéshez, hintázást és 12 különböző dallamot a kisbabád jobb elalvásához.

Inglesina KEPLERO I-SIZE 2019
152 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesina KEPLERO I-SIZE 40–105 cm egy forgatható, állítható, menetiránnyal szemben is behelyezhető és ergonomikus autósülés megfelelő mennyiségű hellyel, menetiránnyal szemben is használható, megfelel az ECE R129 i-Size normának 40cm-től akár 105cm-ig (újszülött kortól kb. 4 éves korig).

Inglesina Adapterek a Zippy Light-ra a Maxi-Cosi biztonsági babaüléshez
4 890 Ft

Inglesina adapterek a Zippy Light babakocsira a Maxi-cosi, Cybex, Besafe 0+ biztonsági babaülésekhez. Változtassa Zippy Light babakocsiját útitársává. Könnyen csatlakoztatható a kocsi alvázára, és így lehetővé teszi a babaülés autón kívüli használatát is mint utazó rendszer.

Inglesina Babakocsitartó táska
12 490 Ft

Az Inglesina táskában kényelmesen tarthatók és szállíthatók a gyártó babakocsi*jai. Az összehajtott babakocsit utazás közben védi a sérülésektől és a kosztól. Elsősorban a Zippy, Net, Trilogy, Trip, Avio és **Swift babakocsikhoz ajánlott.

Inglesina esőkabát babakocsira
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Amikor eljön az ősz, az esőkabát egy fontos kiegészítővé válik.  Véd az esőtől, a széltől és a hótól, miközben sok friss levegőt biztosít a kicsinek. Tökéletesen átlátszó anyagból készül, pontos méretű. A csomagolás mérete 31,2×28×3cm, tiszta súlya 0,25 kg. Inglesina esőkabát babakocsira APTICA/QUAD/TRILOGY/SOFIA

Inglesina Front Babahordozó 2016, Cappuccino
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Inglesina Front Babahordozó modern és biztonságos. Az első közös kirándulások örömére. 2 viselési lehetőség – szembe az anyukával vagy ellentétesen.

Inglesina Napernyő
13 490 Ft

Az Inglesina kocsihoz alkalmas napernyő univerzális fogantyúval ellátott. Védi gyermekedet a nyári nappal szemben. A fogantyú rugalmas az állítható csuklónak köszönhetően. A napernyő minden Inglesina márkájú alvázra és sport babakocsira felszerelhető.

Inglesina NEWTON IFIX

Inglesina NEWTON IFIX

Értékelés: 5
93 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesina NEWTON IFIX 9–36 kg (1/2/3 osztály) gyermekeknek alkalmas, Isofix és Top Tether csatlakozókkal ellátott a gyermekek biztonsága és kényelme érdekében. A szivacs betéttel ellátott anatómiai ülés 4 helyzetbe állítható egy kéz használatával, így a gyermek kényelmesen és nyugodtan utazhat.

Inglesina sport babakocsi LEA
82 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Inglesina Quid sport babakocsi egy nagyon kompakt és mégis tágas sport babakocsi, amid újszülött kortól akár 3 éves korig használhatsz. A könnyű tárolhatóságát főként utazáskor tudod majd értékelni. Tökéletesen alkalmas utazáshoz és összecsukva extrémen kompakt. A legtöbb légitársaság* megengedi a fedélzeten való szállítását.

Inglesina szúnyogháló babakocsira
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szúnyogok, darazsak és méhek az újszülöttekre veszélyesebbek lehetnek, mint a felnőttekre. Különösen nyáron, amikor több repül, a szúnyogháló hatékony, mégis lélegző védelmet nyújthat.

Inglesina TOLOMEO I-FIX 2019
67 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesina TOLOMEO I-FIX autósülés beépített háttámlával és ISOFIX csatlakozókkal rendelkezik az autóban található rögzítőpontokhoz való könnyű csatlakoztatás érdekében. Azokban az autókban is használható amelyek nem rendelkeznek ISOFIXel. A hab párnázású ergonomikus állítható ülés kényelmes, nyugodt és maximálisan biztonságos utazást garantál.

Inglesina Blink 2018, Yellow
57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesin Blink mindössze 5,8 kg súlyával egyike a legkönnyebb sport babakocsiknak! Az ülőrész oldalán lévő hálós anyag jobban átereszti a levegőt. A tágas háttámla 4 pozícióba dönthető, hogy az Ön kis utasa kellemesen szundikáljon.