Inglesina Gusto Etetőszék-21%

Inglesina Gusto Etetőszék

Értékelés: 5
55 090 Ft

43 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina Gusto Etetőszék segítségével gyermeke biztonságosan étkezhet a hét minden napján. A széket 4 különböző magassági fokozatba, a háttámlát pedig háromféle pozícióba lehet beállítani. Az etető egyszerűen összecsukható, így kis helyen tárolható, és könnyen szállítható. Tele van különböző funkciókkal, melyek megkönnyítik az anyukák és a babák mindennapjait. Például, a huzat szennyeződésálló, levehető és a szimbólumok szerint mosható.


Inglesina Trip Sport babakocsi
74 690 Ft

70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesina Trip 2016 Sport babakocsi könnyű vázának és egyszerű irányíthatóságának köszönhetően kiválóan alkalmas utazások, nyaralások alkalmával. Praktikus, könnyen használható és hihetetlenül divatos! Megfelelő biztonságot és kényelmet nyújt a baba számára. 6 hónapos kortól használható egészen 3 éves korig, 15 kg-ig.


Inglesina Adapterek a Zippy Light-ra a Maxi-Cosi biztonsági babaüléshez
3 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Inglesina adapterek a Zippy Light babakocsira a Maxi-cosi, Cybex, Besafe 0+ biztonsági babaülésekhez. Változtassa Zippy Light babakocsiját útitársává. Könnyen csatlakoztatható a kocsi alvázára, és így lehetővé teszi a babaülés autón kívüli használatát is mint utazó rendszer.


Inglesina Babakocsitartó táska
12 500 Ft

Az Inglesina táskában kényelmesen tarthatók és szállíthatók a gyártó babakocsi*jai. Az összehajtott babakocsit utazás közben védi a sérülésektől és a kosztól. Elsősorban a Zippy, Net, Trilogy, Trip, Avio és **Swift babakocsikhoz ajánlott.


Inglesina Betét a BABY SNUG PAD sportbabakocsiba
19 120 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Inglesina BABY SNUG PAD betét sportbabakocsiba. Puha redukciós párna, amely a legkisebb gyermekek számára is kényelmes sétát tesz lehetővé. Kiváló szellőzést biztosít. Minden Inglesina sportbabakocsival kompatibilis.


Inglesina Esővédő az Inglesina Twin Swift-hez
10 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Esővédő az Inglesina Twin Swift babakocsira – Áttetsző esővédő, amely véd az esővel, széllel és a hóval szemben a séták és kirándulások alkalmával.


Inglesina Kapocs ikreknek, 1 db
4 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Inglesina kapocs ikreknek, amely átváltoztatja a két babakocsit ikerbabakocsivá. Ez a rögzítés a csővázas babakocsikon használható.


Inglesina MY TIME
62 790 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

My Time egy etető szék állítható háttámlával és állítható lábtartóval, ami lehetővé teszi a gyermekednek a tökéletes pihenést. – Alkalmas gyermekek számára születéstől 15 kg-ig. A széket könnyű tisztítani az egyszerűen levehető tálcának és a praktikus anyagnak köszönhetően.


Inglesina NEWTON IFIX
83 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina NEWTON IFIX 9–36 kg (1/2/3 osztály) gyermekeknek alkalmas, Isofix és Top Tether csatlakozókkal ellátott a gyermekek biztonsága és kényelme érdekében. A szivacs betéttel ellátott anatómiai ülés 4 helyzetbe állítható egy kéz használatával, így a gyermek kényelmesen és nyugodtan utazhat.


Inglesina Trip 2018 babakocsi
63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina Trip a sport és a golf babakocsi előnyeit kínálja. Ultrakönnyű és teljesen felszerelt. 3 hónapos kortól 25 kg testsúlyig használható. Praktikus, könnyen irányítható, csak 7 kg súlyú és trendi! Tágas, nagy kerekekkel rendelkezik a városi séta, kirándulás és nyaralás megkönnyítéséért. Napsütéses napokon, borús és esős időben is. Felszerelt minden időjárásra.


Inglesina zenélő heverő Lounge
37 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Zenélő heverő Lounge nagyon kényelmes, rengeteg újdonsággal – a háttámla három pozícióban állítható, szórakoztató játékokat tartalmaz, stimulálja a kisgyermekek tevékenységét és fejlődését, és három különböző dallamot játszik, hogy megnyugtassa és elaltassa a kisbabádat.


Inglesina Zippy Light 2018 babakocsi
95 464 Ft

92 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Inglesina Zippy Light egy nagyon könnyű és kompakt sport babakocsi egyszerű szabadalmaztatott összecsukási rendszerrel. A babakocsi egyetlen mozdulattal egy kézzel is szétnyitható és összecsukható. Egyedi kapcsolású tolókarja lehetővé teszi az egy kézzel való irányítást. Születéstől 3 éves korig alkalmas. Súlya csak 7kg.


Inglesina Espresso 2018 babakocsi
85 660 Ft
+ ingyen szállítás

Az Inglesina Espresso egy praktikus, könnyű és kompakt sport babakocsi nagy kerekekkel, ami ideális minden terepre. Újszülött kortól 15 kg-os súlyig használható. Könnyen összecsukható és szétnyitható. A tolókar magassága állítható, így bármilyen magas is a szülő, kényelmesen használhatja. A meleg lábzsák és az esővédő részei a csomagolásnak, így biztosíthatod gyermeked kényelmét, bármilyen évszak is legyen.


Inglesina Matrace pro vaničku od 2016
10 760 Ft

Az Inglesina memóriahab matrac célja, hogy kényelmesebbé, puhábbá, és egészségesebbé tegye a mózeskosarakat. Memóriahabjának köszönhetően tökéletesen felveszi a csecsemő alakját, így maximális kényelmet nyújt. A tökéletes kényelem mellett, hozzájárul a babák gerincének kíméléséhez, egészségének megőrzéséhez.


Inglesina Trilogy 2018 sportos babakocsi
159 188 Ft

154 990 Ft
+ ingyen szállítás

Inglesina Trilogy egy rendkívül praktikus, felszerelt és könnyen vezérelhető sportkocsi az ülésirány módosításával, valamint autósülés rögzítéssel. A kerekek golyóscsapágyakkal vannak ellátva, megkönnyítve a tolást, a bolygósítható kerekek rögzítője mindig kéznél van. A kategória legfontosabb előnye az, hogy a kocsi könnyen összerakható és szétszedhető, a Trilogy kezelése könnyű – egykezes, központi rögzítő segítségével.