INTSTITUT ESTHEDERM Intenzív retinol (Cream) 50 ml
27 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bemutatunk egy hatékony kozmetikát, amely teljes mértékben megérti a bőr igényeit, és segít abban, hogy önmagában regenerálódjon. Gazdag krém retinol krém a mély gondozáshoz és táplálkozáshoz. Pleť intenzíven erősíti és meghúzza a Pleť.


INTSTITUT ESTHEDERM Intenzív spirulin (Serum Dropper) 30 ml
30 080 Ft

Újdonság

Bemutatunk egy hatékony kozmetikát, amely teljes mértékben megérti a bőr igényeit, és segít abban, hogy önmagában regenerálódjon. Intenzív életmód a bőr számára. A nagy koncentrációjú szérum fáradt vagy nyálkahártya stressz vagy hormonális változására szolgál.


INTSTITUT ESTHEDERM Osmoclean (Calming Cleansing Milk) 200 ml
9 090 Ft

Újdonság

Bemutatunk egy hatékony kozmetikát, amely teljes mértékben megérti a bőr igényeit, és segít abban, hogy önmagában regenerálódjon. Eltávolítja a szennyeződéseket, de megnyugtatja és kényelmesen érzi magát. Eltávolítja a szennyeződést és a sminket.


INTSTITUT ESTHEDERM (Wrinkle Correction Cream) 50 ml
29 010 Ft

Újdonság

Ránctalanító krém, amely helyreállítja a bőr öregedéséért felelős sejtfolyamatokat. Alkalmas normál és kevert bőrre az öregedés első jeleitől (30 éves korig). A karcolások és a ráncok minimalizálásával a bőr teljességet és szilárdságot nyer, élénkíti és helyreállítja.