Intenso Arabica 1 kg, szemes kávé
6 290 Ft

Ízléses, autentikus, 100% -os arabica Brazíliából, amely hagyományos olasz családi pörkölőben sült. Az Intenso Arabica karamelltónusokat játszik a kakaó finom ízével. Kényeztesd magad eszpresszóval vagy cappuccino-val, amely mérsékelt koffeintartalommal rendelkezik.

Intenso Classico Filteres kávé, 150 db
13 990 Ft 93,27 Ft/darab

Az Intenso Classico Filteres kávé Robusta és Classico kávészemek kellemes keverékéből áll össze, innen kapja jellegzetes finom, krémes ízét. Kellemes zamatával kényezteti és segíti elindítani minden reggel, hogy könnyebben vegye az akadályokat. Filteres kiszerelésének köszönhetően elkészítése rendkívül könnyű.

Intenso Classico Babkávé, 500 g
2 990 Ft

Az Intenso Classico babkávé válogatott szemeiből főzött ital finom és krémes ízű lesz. A kávékeverék kontrasztos ízvilágát azonnal megkedveli minden kávéínyenc. A 500 g-os csomag robusta és arabica kávészemek keverékét tartalmazza.

Intenso Arabica Filteres kávé, 4x18 db
5 390 Ft 107,80 Ft/darab

Az Intenso Arabica Filteres kávé Brazília legjobb minőségű, gondosan pörkölt Arabica kávészemeiből áll. Finom, kakaó és karamell árnyalatú íze kellemesen kényezteti ízlelőbimbóit minden csésze elfogyasztásánál, hogy könnyebben induljanak a legnehezebb reggelek is. Filteres kiszerelésének köszönhetően elkészítése rendkívül könnyű.

Intenso Classico Őrölt kávé 250 g
1 690 Ft

Négy 250 g-os kiszerelésű Intenso Classico kávéőrlemény, amelyből friss, zamatos ízű ital készül. A robusta és arabica keverékéből, gondosan pörkölt szemekből készült őrölt kávé telt, harmonikus ízvilágú. Kiváló ajándék lehet kávéínyenc ismertőseink számára.

Intenso Arabica Babkávé, 500 g
3 490 Ft

Az Intenso Arabica babkávé válogatott szemeiből főzött ital finom és krémes ízű lesz. A kávékeverék kontrasztos ízvilágát azonnal megkedveli minden kávéínyenc. A 500 g-os csomag arabica kávészemeket tartalmaz.

Intenso Arabica Filteres kávé, 150 db
14 490 Ft 96,60 Ft/darab

Az Intenso Arabica Filteres kávé Brazília legjobb minőségű, gondosan pörkölt Arabica kávészemeiből áll. Finom, kakaó és karamell árnyalatú íze kellemesen kényezteti ízlelőbimbóit minden csésze elfogyasztásánál, hogy könnyebben induljanak a legnehezebb reggelek is. Filteres kiszerelésének köszönhetően elkészítése rendkívül könnyű.

Intenso Classico Filteres kávé, 4x18 db
4 990 Ft 99,80 Ft/darab

Az Intenso Classico Filteres kávé Robusta és Arabica kávészemek kellemes keverékéből áll össze, innen kapja jellegzetes finom, krémes ízét. Kellemes zamatával kényezteti és segíti elindítani minden reggel, hogy könnyebben vegye az akadályokat. Filteres kiszerelésének köszönhetően elkészítése rendkívül könnyű.

Intenso Decaffeinato szemes kávé 1kg
5 890 Ft

Újdonság

Koffeinmentes szemes kávé, amely arabica és robusta keveréke. Kényeztesd magadat kávéval még akkor is, ha nem élvezheted a koffeint! Az Intenso Decaffeinato az ideális választás. A csomagolás 1 kg kávét tartalmaz.

Intenso Forte, 10 kapszula

Intenso Forte, 10 kapszula

Értékelés: 2,5
1 290 Ft

Az Intenso Forte csomag 10 kapszulát tartalmaz. Krémes és erőteljes ízű kávét készíthet a Robusta keverékből. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.

Intenso Guatemala 10 db ESE tasakok
1 090 Ft 109,00 Ft/darab

Kimért kávé praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso Guatemala 10 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik.

Intenso Decaffeinato szemes kávé 500 g
3 190 Ft

Koffeinmentes szemes kávé, amely az arabica és a robosta keveréke. Élvezd a kávé ízét még abban az esetben is, amikor nem ihatsz koffeint! Az Intenso Decaffeinato ideális választás.

Intenso Forte Babkávé, 500g

Intenso Forte Babkávé, 500g

Értékelés: 4,2
2 790 Ft

Az Intenso Forte babkávé válogatott szemeiből főzött ital finom és krémes ízű lesz. A kávékeverék kontrasztos ízvilágát azonnal megkedveli minden kávéínyenc. A 500 g-os csomag robusta kávészemeket tartalmaz.