Intenso Classico, 60 kapszula

Intenso Classico, 60 kapszula

Értékelés: 2,5
6 590 Ft

5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Classico csomag 60 kávékapszulát tartalmaz. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek. A kávékeverékből krémes habbal rendelkező, finom kávét készíthet.


Intenso Arabica, 60 kapszula
6 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Arabica csomagja 60 kapszulát rejt. Intenzív ízű, selymesen karamellszerű kávét készíthet belőle, amely még a kakaó ízére is emlékezteti. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.


Intenso Forte, 60 kapszula

Intenso Forte, 60 kapszula

Értékelés: 2,5
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Forte csomag 60 kapszulát tartalmaz. Krémes és erőteljes ízű kávét készíthet a Robusta keverékből. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.


Intenso Intenso Mexico 50 db ESE tasakok
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kimért kávé praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso Mexico 50 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik.


Intenso Arabica 1 kg, szemes kávé
5 190 Ft

4 690 Ft

Ízléses, autentikus, 100% -os arabica Brazíliából, amely hagyományos olasz családi pörkölőben sült. Az Intenso Arabica karamelltónusokat játszik a kakaó finom ízével. Kényeztesd magad eszpresszóval vagy cappuccino-val, amely mérsékelt koffeintartalommal rendelkezik.


Intenso Intenso Costarica 50 db ESE tasakok
4 390 Ft

Kimért kávé praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso Costarica 50 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik.


Intenso Intenso Guatemala 50 db ESE tasakok
4 390 Ft

Kimért kávé praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso Guatemala 50 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik.


Intenso Intenso mix ese tasakok 6×10 (60 db)
5 290 Ft

3 fajta kimért kávé keveréke praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso 60 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik. A csomagolásban Costa Ricából, Mexikóból és Guatemalából származó közkedvelt kávékat találsz.