Intenso Classico Filteres kávé, 150 db
12 990 Ft

Az Intenso Classico Filteres kávé Robusta és Classico kávészemek kellemes keverékéből áll össze, innen kapja jellegzetes finom, krémes ízét. Kellemes zamatával kényezteti és segíti elindítani minden reggel, hogy könnyebben vegye az akadályokat. Filteres kiszerelésének köszönhetően elkészítése rendkívül könnyű.

Intenso Arabica 1 kg, szemes kávé-15%
5 190 Ft 4 390 Ft

Akció

Ízléses, autentikus, 100% -os arabica Brazíliából, amely hagyományos olasz családi pörkölőben sült. Az Intenso Arabica karamelltónusokat játszik a kakaó finom ízével. Kényeztesd magad eszpresszóval vagy cappuccino-val, amely mérsékelt koffeintartalommal rendelkezik.

Intenso Forte Babkávé, 500g

Intenso Forte Babkávé, 500g

Értékelés: 4,4
3 390 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Intenso Forte babkávé válogatott szemeiből főzött ital finom és krémes ízű lesz. A kávékeverék kontrasztos ízvilágát azonnal megkedveli minden kávéínyenc. A 500 g-os csomag robusta kávészemeket tartalmaz.

Intenso Arabica, 10 kapszula
6 290 Ft

Az Intenso Arabica csomagja 60 kapszulát rejt. Intenzív ízű, selymesen karamellszerű kávét készíthet belőle, amely még a kakaó ízére is emlékezteti. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.

Intenso Arabica Babkávé, 500 g
4 790 Ft 3 490 Ft

Az Intenso Arabica babkávé válogatott szemeiből főzött ital finom és krémes ízű lesz. A kávékeverék kontrasztos ízvilágát azonnal megkedveli minden kávéínyenc. A 500 g-os csomag arabica kávészemeket tartalmaz.

Intenso Arabica Filteres kávé, 4x18 db
5 590 Ft 4 990 Ft

Az Intenso Arabica Filteres kávé Brazília legjobb minőségű, gondosan pörkölt Arabica kávészemeiből áll. Finom, kakaó és karamell árnyalatú íze kellemesen kényezteti ízlelőbimbóit minden csésze elfogyasztásánál, hogy könnyebben induljanak a legnehezebb reggelek is. Filteres kiszerelésének köszönhetően elkészítése rendkívül könnyű.

Intenso Classico Babkávé, 500 g
4 090 Ft 2 890 Ft

Az Intenso Classico babkávé válogatott szemeiből főzött ital finom és krémes ízű lesz. A kávékeverék kontrasztos ízvilágát azonnal megkedveli minden kávéínyenc. A 500 g-os csomag robusta és arabica kávészemek keverékét tartalmazza.

Intenso Forte, 10 kapszula

Intenso Forte, 10 kapszula

Értékelés: 3,5
6 490 Ft 6 290 Ft

Az Intenso Forte csomag 10 kapszulát tartalmaz. Krémes és erőteljes ízű kávét készíthet a Robusta keverékből. A kapszulák a Nespresso kávégépekkel kompatibilisek.

Intenso Intenso Costarica 10 db ESE tasakok
4 390 Ft

Kimért kávé praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso Costarica 10 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik.

Intenso Intenso Mexico 10 db ESE tasakok
4 390 Ft 890 Ft

Kimért kávé praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso Mexico 10 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik.

Intenso Decaffeinato szemes kávé 500 g-44%
4 890 Ft 2 690 Ft

Akció

Koffeinmentes szemes kávé, amely az arabica és a robosta keveréke. Élvezd a kávé ízét még abban az esetben is, amikor nem ihatsz koffeint! Az Intenso Decaffeinato ideális választás.

Intenso Guatemala 10 db ESE tasakok
4 390 Ft 890 Ft

Kimért kávé praktikus ESE tasakokban, melyek átmérője 44 mm. Az Intenso Guatemala 10 db minőségi arabika kávészemek elkápráztatnak lágy ízükkel és gazdag krémes habjukkal. Az ESE kávépárnáknak hála az elkészítés nagyon gyorsan, egyszerűen, és a kávéfőző szükségtelen beszennyezése nélkül történik.

Intenso Kávékészítő szett (Drip Decanter + Kávédaráló + Intenso Classic)
24 990 Ft

Az Intenso Kávékészítő szettben minden megtalálható ami egy jól induló reggelhez kellhet. Az Intenso Classic kávét arabica és robusta kávészemek keveréke alkotja, melynek finom, habos íze van. A szettben helyett kapott még egy kávédaráló és egy Drip Decanter kávékészítő is, hogy mindig frissen őrült és főzött kávéval indulhassanak a reggelek.

Intenso Kávé ajándékcsomag
24 990 Ft

Lepje meg kávérajongó barátait, vagy önmagát ezzel a fantasztikus Intenso kávé ajándékcsomaggal! A készlet egy Hairo Ceramic Slim kézi kávédarálót, egy AeroPress francia kávéfőzőt és egy csomag Intenso Classico pörkölt kávét tartalmaz. Ezzel a készlettel pillanatok alatt készíthet ínycsiklandó, zamatos italt.