Interbaby Extra puha takaró golyók 80 × 110 - zöld
6 190 Ft

Extra puha takaró golyók 80×110 az Interbaby márkától meleget és biztonságot nyújt a kisbabád számára. Bársonyosan puha anyag 100 % poliészterből kíméletes a bőrhöz. Nagyszerű, mint egy gyönyörű ajándék díszdobozba csomagolva. Gyermekeknek újszülött kortól alkalmas.

Interbaby Takaró csillagokkal & báránykával 80 × 110
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Takaró csillagokkal & báránykával 80 × 110 az Interbaby márkától meleget és biztonságot nyújt a kisbabád számára. Bársonyosan puha anyag 100 % poliészterből kíméletes a bőrhöz. Nagyszerű, mint egy gyönyörű ajándék díszdobozba csomagolva. Gyermekeknek újszülött kortól alkalmas.

Interbaby frottír törölköző 100×100 Teepee
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Frottír törölköző 100×100 Teepee az Interbaby márkától, úgy elszórakoztatja a babát, ahogy arra más törölköző nem képes. A gyermeket teljesen bebugyolálhatja a kedvenc fürdetés után, a vidám motívummal ellátott kapucni védi a fülüket és a fejüket a megfázástól.

Interbaby Takaró csillagokkal és nyuszival 80 × 110
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

takaró csillagokkal és nyuszival az Interbaby márkától meleget és biztonságot nyújt a kisbabád számára. Bársonyosan puha anyag 100 % poliészterből kíméletes a bőrhöz. Nagyszerű, mint egy gyönyörű ajándék díszdobozba csomagolva. Gyermekeknek újszülött kortól alkalmas.

Interbaby gumis előke
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gumis előke az Interbaby márkától minden ebéd és uzsonna hőse. A vályús rész egyetlen morzsának sem engedi, hogy oda jusson, ahová nem kéne. Praktikus rögzítés és egyszerű tisztítás rengeteg időt spórol meg a szülőknek.

Interbaby takaró csillagokkal & rózsákkal 80 × 110
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Takaró csillagokkal & rózsákkal 80 × 110 az Interbaby márkától, képes elszórakoztatni a kisbabát úgy, ahogy kevés más takaró. A hátsó oldal lévő hosszabb szőrös része ideális a hidegebb napokon. A puha pasztell színeket könnyű kombinálni, és a takaró nemcsak nagyszerű társ, hanem kiegészítő is.