iON Max LP

iON Max LP

Értékelés: 4,7
39 990 Ft 28 490 Ft
+ ingyen szállítás

ION Max LP félautomata lemezlejátszó, all-in-one, mely a hanglemezeket alakítja át digitális formátumúvá és így játsza le őket. A saját hangszóró mellett lehet rá plusz hangfalat is kötni.

iON Air LP

iON Air LP

Értékelés: 4
39 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Félautomata gramofon vezeték nélkülien kapcsolható Bluetoothon bármilyen hangszóróhoz zenelejátszáshoz. Csendes ékszíjas meghajtású iON Air LP Auto-Stop funkcióval, képes lejátszani 33, 45, 78 fordulat/perc, továbbá kínál fülhallgató kimenetet 3,5 mm-es AUX kimenettel a többi eszköz csatlakoztatásához. USB-kimenet lehetővé teszi, hogy digitalizáld a felvételeket a PC-hez és a műanyag borítás védi a táblát a por ellen.

iON Digital LP lemezjátszó
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Retró kinézetű lemezjátszó FM rádióval. Az iON Digital LP összekapcsolható külső hangszórókkal és az AUX csatlakozónak köszönhetően egyenesen fülhallgatóról is hallgatható. USB csatlakozó a számítógéppel való összekapcsolásért a lemezek gyors digitalizálásához az EZ Vinyl/Tape Recorder programmal.

iON Dunk Bluetooth hangszóró
12 553 Ft 9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró fokozott vízhatlansággal, amelyen az sem fog ki, ha a hangfalat rövid időre vízbe merítik. Az iON Dunk funkció könnyen kezelhető a készülék tetején lévő nyomógombok segítségével, amely nemcsak zenelejátszást vagy a zeneszám átugrását teszi lehetővé, hanem a beérkező hívások fogadását is, mégpedig a beépített mikrofonnak köszönhetően.

iON Mustang LP fél-automatikus gramofon
64 990 Ft 46 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ez a fél-automatikus gramofon a Ford Mustang által inspirált retró kinézetével vesz le a lábadról, mivel lejátszás közben retró-autó hangulatot teremt. Analóg FM, AM tuner, USB MP3 lejátszó lista funkcióval, csendes szíjas meghajtás Auto-Stop funkcióval, 3 lejátszási sebesség, sztereó hangszórók, fejhallgató bemenet, AUX bemenet, RCA kimenet.

iON Patio Mate Bluetooth hangszóró
15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezetéknélküli Bluetooth hangfal világítással a napernyők alá. Az iON Patio Mate egyszerre hangfal és lámpa 8 LED diódával, amin 2 világítási erősség közül választhatsz. Az elem akár 48 óra zene lejátszást is kibír vagy 8 órát, ha a LED-ek is világítanak. Az IPX4 besorolású burkolat biztosítja, hogy ellenálljon az esőnek.

iON Retro gramofon Vinyl Transport
25 990 Ft 24 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bőrönd kivitelben készült retro gramofon, mely az akkumulátoros töltésnek köszönhetően bárhová elkísér. Ez akár 6 órányi zenehallgatást jelent 4 AA elemmel. Az iON Vinyl Transport 33/45/78 fordulat/perc sebességi fokozatokon játszik. – a 45RPM adapter a csomagolás része. Az RCA kimenetek segítségévek külső erősítőt is csatlakoztathatunk.

iON Classic LP

iON Classic LP

Értékelés: 5
29 990 Ft

Lemezjátszó, mellyel a felvételek beolvashatóak a számítógépbe. Az iON Classic LP elegáns retro dizájnnal; műanyag kerettel védi a lemezt a por ellen, amivel enyhíti a felvétel nemkívánatos sercegést. A zene élvezetének fokozására az RCA kimenet segítségével külső hangszóró is csatlakoztatható.

iON Ford Raptor

iON Ford Raptor

Értékelés: 4
117 990 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró 75 órásakkumulátor kapacitással. Az iON Ford Raptor használható karaoke partikra, a barátokkal vagy a családdal. Bluetooth-on keresztül egyenesen közvetítheted a zenét az okostelefonodból vagy USB flash kulcsról.

iON Tailgater Go

iON Tailgater Go

Értékelés: 5
42 990 Ft

Party hangszóró IPX4 vízállósággal büszkélkedhet, elviheted medencéhez vagy utazásokra még rossz időjárás esetén is. Bluetooth csatlakozás NFC-vel, digitális FM, AM tuner elő beállításokkal, 20W teljes teljesítmény, 4 "-es basszus váltó, töltési USB kimenet, LCD kijelző, mikrofon bemenet, AUX bemenet, újratölthető akkumulátor akár 30 óra élettartammal.