iON Air LP
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Félautomata gramofon vezeték nélkülien kapcsolható Bluetoothon bármilyen hangszóróhoz zenelejátszáshoz. Csendes ékszíjas meghajtású iON Air LP Auto-Stop funkcióval, képes lejátszani 33, 45, 78 fordulat/perc, továbbá kínál fülhallgató kimenetet 3,5 mm-es AUX kimenettel a többi eszköz csatlakoztatásához. USB-kimenet lehetővé teszi, hogy digitalizáld a felvételeket a PC-hez és a műanyag borítás védi a táblát a por ellen.


iON Block Rocker Sport
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Robusztus party hangszóró lehetővé teszi, hogy kültérben is élvezze a zenét még rossz időjárás esetén is az IPX4 vízálló építésének köszönhetően. Bluetooth kapcsolódás NFC-vel, többszínű LED megvilágítású hangszóró, digitális FM, AM tuner elő beállítással, hangerőszabályzó, teleszkópos fogantyú, kerék, 100 W teljes teljesítmény, 8" basszus váltó, dinamikus mikrofon a csomagban, 2 x újratölthető USB-csatlakozó, újratölthető akkumulátor akár 75 óráig is kitart.


iON Classic LP

iON Classic LP

Értékelés: 5
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Lemezjátszó, mellyel a felvételek beolvashatóak a számítógépbe. Az iON Classic LP elegáns retro dizájnnal; műanyag kerettel védi a lemezt a por ellen, amivel enyhíti a felvétel nemkívánatos sercegést. A zene élvezetének fokozására az RCA kimenet segítségével külső hangszóró is csatlakoztatható.


iON Digital LP lemezjátszó
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Retró kinézetű lemezjátszó FM rádióval. Az iON Digital LP összekapcsolható külső hangszórókkal és az AUX csatlakozónak köszönhetően egyenesen fülhallgatóról is hallgatható. USB csatlakozó a számítógéppel való összekapcsolásért a lemezek gyors digitalizálásához az EZ Vinyl/Tape Recorder programmal.


iON Dunk Bluetooth hangszóró
12 553 Ft

9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró fokozott vízhatlansággal, amelyen az sem fog ki, ha a hangfalat rövid időre vízbe merítik. Az iON Dunk funkció könnyen kezelhető a készülék tetején lévő nyomógombok segítségével, amely nemcsak zenelejátszást vagy a zeneszám átugrását teszi lehetővé, hanem a beérkező hívások fogadását is, mégpedig a beépített mikrofonnak köszönhetően.


iON Easy Bright
14 990 Ft

Színes vízálló LED projektor. Az iON Easy Bright gyönyörűen megvilágítja a házad különböző változó mintákkal. A vetítés távirányítóval álítható be, ami a csomag része. A lámpa vízálló borítása védi az esőtől és egy karóval van ellátva – könnyen beleszúrhatod a földbe és ráirányíthatod a ház falára.


iON Ford Raptor

iON Ford Raptor

Értékelés: 4
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró 75 órásakkumulátor kapacitással. Az iON Ford Raptor használható karaoke partikra, a barátokkal vagy a családdal. Bluetooth-on keresztül egyenesen közvetítheted a zenét az okostelefonodból vagy USB flash kulcsról.


iON Lemezjátszó Pro80
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lemezjátszó ékszíjhajtással és kétsebességű motorral (33/45 fordulat/perc). Az iON Pro80 elindítja a tűt a fedélzeten, a lejátszás végén pedig kikapcsol és újra felemeli a kart. Az USB port lehetővé teszi a lemezjátszó összekapcsolását a számítógéppel a bakelitlemezek digitalizálásához az RCA kimenetek segítségével pedig aktív hangfalakat vagy erősítőt csatlakoztathatunk.


iON Mustang LP fél-automatikus gramofon
61 590 Ft

41 990 Ft

Ez a fél-automatikus gramofon a Ford Mustang által inspirált retró kinézetével vesz le a lábadról, mivel lejátszás közben retró-autó hangulatot teremt. Analóg FM, AM tuner, USB MP3 lejátszó lista funkcióval, csendes szíjas meghajtás Auto-Stop funkcióval, 3 lejátszási sebesség, sztereó hangszórók, fejhallgató bemenet, AUX bemenet, RCA kimenet.


iON Patio Mate Bluetooth hangszóró
12 242 Ft

11 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezetéknélküli Bluetooth hangfal világítással a napernyők alá. Az iON Patio Mate egyszerre hangfal és lámpa 8 LED diódával, amin 2 világítási erősség közül választhatsz. Az elem akár 48 óra zene lejátszást is kibír vagy 8 órát, ha a LED-ek is világítanak. Az IPX4 besorolású burkolat biztosítja, hogy ellenálljon az esőnek.


iON Retro gramofon Vinyl Transport
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bőrönd kivitelben készült retro gramofon, mely az akkumulátoros töltésnek köszönhetően bárhová elkísér. Ez akár 6 órányi zenehallgatást jelent 4 AA elemmel. Az iON Vinyl Transport 33/45/78 fordulat/perc sebességi fokozatokon játszik. – a 45RPM adapter a csomagolás része. Az RCA kimenetek segítségévek külső erősítőt is csatlakoztathatunk.


iON Tailgater Go

iON Tailgater Go

Értékelés: 5
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Party hangszóró IPX4 vízállósággal büszkélkedhet, elviheted medencéhez vagy utazásokra még rossz időjárás esetén is. Bluetooth csatlakozás NFC-vel, digitális FM, AM tuner elő beállításokkal, 20W teljes teljesítmény, 4 "-es basszus váltó, töltési USB kimenet, LCD kijelző, mikrofon bemenet, AUX bemenet, újratölthető akkumulátor akár 30 óra élettartammal.


iON Max LP

iON Max LP

Értékelés: 4,5
36 990 Ft

31 490 Ft

ION Max LP félautomata lemezlejátszó, all-in-one, mely a hanglemezeket alakítja át digitális formátumúvá és így játsza le őket. A saját hangszóró mellett lehet rá plusz hangfalat is kötni.