iOttie Easy View Autós tartó
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az iOttie Easy View autós tartó ideális kiegészítője az autónak, egy-egy utazás alkalmával, vagy a hétköznapok során. A különlegesen nagy tapadókorong biztosítja a telefon stabil és biztonságos elhelyezését. A tartót elhelyezheti a szélvédőn, műszerfalon, vagy bármilyen üveg felületen, de akár az íróasztalon is. 360 fokban forgatható, így akár vízszintesen, vagy akár függőlegesen is használható. A habszivacs markolat megvédi a telefont a karcolásoktól.


iOttie USB autós töltő, 2,5 A, Fehér
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az iOttie USB autós töltő, 2,5 A, Fehér univerzális az autó szivargyújtójába csatlakoztatható USB töltő. A készülék segítségével egyszerre két periféria tölthető egyidőben. Rövid töltési idő, a töltés végét a zöld led felvillanása jelzi. A SmartCharge technológiának köszönhetően a töltés leáll, ha az akumulátorok feltöltődnek.


iOttie Easy Flex 3, univerzális
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus tartó Easy Flex 3. A telefontok erősen tartja a telefont, és praktikus állvánnyal rendelkezik a kényelmes telefonvezérléshez. A tartó függőlegesen és vízszintesen állítható, így alkalmas minden típusú gépkocsiba. Praktikus készlet az összes Apple iPhone felhasználó számára.


iOttie Easy One Touch 4 Air Vent Mount HLCRIO126
8 072 Ft
7 890 Ft

IOttie univerzális mobiltelefon tartó 5,8–8,8 cm méretben, az autó szellőzőrácsába helyezhető, One Touch egyszerű telepítés a tartóba, 360 fokban lehet forgatni.


iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount HLCRIO127
8 072 Ft
7 990 Ft

IOttie univerzális 5,8–8,8 cm mobiltelefon tartó, az autóban levő CD-lejátszó nyílásába helyezhető, a One Touch egyszerű telepítése a tartóba, 360 fokban lehet forgatni, a praktikus kábel szervező.


iOttie Easy One Touch 4 Dash & Windshield Mount HLCRIO125
9 447 Ft

7 890 Ft

IOttie univerzális mobiltelefon tartó 5,8–8,8 cm, az autó műszerfalára vagy a szélvédőre helyezendő, a One Touch egyszerű telepítés a tartóba, 360 fokban lehet forgatni, extra erős tapadókoronggal, teleszkópos kar legfeljebb 21 cm-re hosszabítható.


iOttie Easy Smart Tap 2 Tablet Mount, univerzális HLCRIO141
12 490 Ft

Praktikus autós tartó iPad 3/4, iPad mini, iPad Air; Kindle Fire HD / 7/6 / Fire HDX 8.9 / 7 / Fire 2; Samsung Galaxy Tab 3; HP Slate 7 2800; vagy más táblagépekre 4.5 – 7.5 hüvely nagyságig, szélvédőre vagy műszerfalra akár asztalra rögzíthető, 360 fokban forgatható, extra nagy tapadókorong.


iOttie iTap Magnetic Autós telefontartó
8 390 Ft

Az iOttie iTap Magnetic autós telefontartó tökéletes választás mindenki számára. Nagy teljesítményű mágnesének segítségével egyszerűen, de mégis biztosan tudjuk rögziteni telefonunkat az autóban. A telefontartót a CD lejátszó nyílásában tudjuk rögzíteni és tartófeje 360 fokban elforgatható. Az összes telefonnal kompatibilis, valamint felszerelése roppant egyszerű.


iOttie Ragadós gélpad autós kiegészítő, Fekete ACDPIO201
2 090 Ft

Az iOttie Ragadós gélpad autós kiegészítővel egy plusz autós állványt tehet autója műszerfalára. Könnyen eltávolítható, nem hagy maga után ragasztómaradékokat. Tisztítása meleg vízben, öblítéssel ajánlott.


iOttie Active Edge Bike & Bar Mount, black HLBKIO102BK
14 090 Ft

iOttie tartó Active Edge Bike Mount iPhone vagy okostelefon szerkesztésére készült, 21,59 – 35,56 mm átmérővel rendelkező rúdra kerékpárra, motorkerékpárra, babakocsira vagy egyébre. Támogatott mérete iPhone / okostelefon 2.25 „- 3” széles és mintegy 6,5 „magas. Védőtokkal is belehelyezhető. A tartó függőlegesen vagy vízszintesen helyezhető.


iOttie Szivargyújtós USB elosztó, 2,5 A
4 890 Ft

Az iOttie Szivargyújtós USB-elosztó segítségével könnyedén csatlakoztathatja USB porton keresztül mindazon eszközeit, melyek energiaigényét képes az autó áramforrása ellátni. Kiválóan alkalmas okostelefon, vagy tablet töltésére, így többé nem kell aggódnia az út közben lemerülő eszközök miatt.