iPlay fiú fürdőpelenka Dinoszaurusz
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

iPlay Dinoszaurusz fürdőpelenka, védelmet nyújt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Ideális választás nyilvános uszodákba és a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

iPlay fiúk fürdőruha pelenkával PIRATI
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

iPlay fürdőpelenka fiúknak, ami védelmet nyújt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Ideális választás nyilvános uszodákba és a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

iPlay gyerek sapka szegéllyel és UV védelemmel
6 990 Ft

Menő védőkalap gyerekeknek 50+ UV védelemmel. A silt védi a szemeket és a nyakat a káros napsugarakkal szemben. A könnyű sapka légáteresztő anyagból készült. Könnyített, bélés nélküli kivitelezés – elegendő megkötni a köteleket, hogy a szél ne fújja le a kalapot.

iPlay Gyermek kalap napsütés ellen JUNGLE UV 50+
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menő védőkalap gyerekeknek és kisbabáknak 50+ UV védelemmel. A kalap sültje védi a szemeket és a nyakat a káros napsugarakkal szemben. A könnyű kalap légáteresztő anyagból készült. Könnyített, bélés nélküli kivitelezés – elegendő megkötni a fűzőt, hogy a szél ne fújja le a kalapot.

iPlay lány egyrészes fürdőruha Flamingo
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fürdőpelenka kék színűami védelmet nyújt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Ideális választás nyilvános uszodákba és a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

iPlay lány egyrészes fürdőruha HAWAI
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fürdőpelenka rózsaszínszínűami védelmet nyújt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Ideális választás nyilvános uszodákba és a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.