iPlay Alagutas játszósátor

iPlay Alagutas játszósátor

Értékelés: 4,3
7 570 Ft

Az iPlay Alagutas játszósátor felállításával sok móka és kacagás költözik a házba. A színes sátorban izgalmas kalandok várják gyermekét és barátait. Az alagútban mászva üldözhetik egymást és birkózhatnak. A puha poliészter anyag nem sérti meg a bőrt, így a kicsik biztonságosan használatják. Bel- és kültéren egyaránt felállítható. 3 éves kortól ajánlott.

iPlay Katicabogár sátor alagúttal
5 910 Ft

katicabogár sátor alagúttal nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Sátor vár

iPlay Sátor vár

Értékelés: 4,8
8 260 Ft

Színes sátor vár ami ideális lakhely a kis hercegnődnek. A sátor otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használhatod. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal
6 970 Ft 5 640 Ft

Az iPlay Dínó mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Sátor Teepee

iPlay Sátor Teepee

Értékelés: 4,5
11 010 Ft

Teepee sátor kb. 120 × 120 × 150 cm mérettel. A sátor otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használhatod. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Sátor golyócskákkal Tenget alatti
10 320 Ft

Ez a szép tenger alatti mintás sátrat a gyerekek egyből imádni fogják. A csomag tartalmaz 100 műanyag labdát a kék különböző árnyalataiban. Csak ugorj bele a tenger biztonságos mélyébe!

iPlay Jászósátrak alagúttal
10 460 Ft

Az iPlay Jászósátrak alagúttal kék különböző méretű és formájú részből áll, melyet a színes alagút köt össze. Felállítható a gyerekszobában vagy nyáron kint az udvaron.

iPlay Babamedence 50 db kislabdával
5 220 Ft

Gyermeke kedvére játszhat az 50 darab kislabdával az iPlay medencében. Az erdei állatos borítás mosolyt varázsol a kicsik arcára. A medencében ülve kedvére játszhat, dobálózhat a labdákkal a szobában vagy a szabadban a friss levegőn. Percek alatt összeállítható, könnyen tisztítható a poliészter játékszer.

iPlay Játszóház kerttel

iPlay Játszóház kerttel

Értékelés: 4,7
7 290 Ft

Vidám, színes iPlay játszósátor kerttel gyerekeknek. A sátor mintája megszólalásig hasonlít egy házikóra. A házikó hátulján található a sátor bejárata. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

iPlay Sátor alagúttal és labdákkal
17 900 Ft
+ ingyen szállítás

A vidám színű gyermek sátor alagúttal közkedvelt részévé válik kertednek vagy gyerekszobádnak. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át. Műanyag labdák tartoznak hozzá.

iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal
5 350 Ft 5 220 Ft

Az iPlay Kalóz mintás játszósátor alagúttal az aktív gyermekek számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Sátor univerzum mintás alagúttal
8 260 Ft

Sátor alagúttal, és univerzum és űrhajós motívummal az aktív gyermekeid számára. Télen a szobában, nyáron pedig a kertben állítható fel. A gyerekek játék és bújócska közben rengeteg élménnyel gazdagodnak.

iPlay Mászóalagút, Kereszt

iPlay Mászóalagút, Kereszt

Értékelés: 4,7
7 020 Ft

Feledhetetlen szórakozás várja gyermekeit az iPlay mászó alagútban. A színes, kereszt alakú járatokban elrejtőzhetnek, üldözhetik egymást, sok móka várja őket. Percek alatt összeállítható, bel- és kültéren egyaránt használható.

iPlay Lovagi vár sátor

iPlay Lovagi vár sátor

Értékelés: 4,8
7 460 Ft 5 640 Ft

lovagi vár színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Sátorkészlet 5 az 1-ben
13 630 Ft

Színes sátorkészlet 5 az 1-ben az aktív gyermekek számára. A sátor a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Sátor vár hercegnőknek
7 460 Ft 6 190 Ft

Sátor vár hercegnőknek 75 × 75 × 160 cm méretekkel. A sátor otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használhatod. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Indián játszósátor

iPlay Indián játszósátor

Értékelés: 4,1
4 120 Ft

indián játszósátor a kicsik egyik kedvence. Remek hely bújócskákhoz és szerepjátékokhoz a barátokkal. A szobában és az udvarban is gyorsan és egyszerűen felállítható ez a klasszikus játszósátor.

iPlay Játszósátor, Dínó vár
7 840 Ft

Az iPlay Játszósátor, Dínó vár nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Játszósátor céltáblával
7 700 Ft

Ez a gyerek sátor kiváló búvóhely bentre és kintre egyaránt. A részét képezi még 2 szórakoztató játék és labdák is. A sátor egyik oldalán tépőzáras céltábla található 3 labda dobálására. A másik oldalán pedig műanyag labdák dobálására alkalmas nyílás található.

iPlay Járóka

iPlay Járóka

Értékelés: 4,2
5 220 Ft

Praktikus színes járóka aktív gyermekednek. A járóka a szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Póni mintás sátor alagúttal
5 760 Ft 5 090 Ft

Póni és hercegnő mintával ellátott színes sátor alagúttal az aktív gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Sátor vár kis lovagoknak
6 190 Ft

Sátor vár kis lovagoknak 75 × 75 × 160 cm méretekkel. A sátor otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használhatod. A gyermekek felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Családi ház sátor

iPlay Családi ház sátor

Értékelés: 3,6
5 500 Ft

családi ház színes sátor nagyszerű játszóhely gyermekeid számára. A sátor használható az otthonodban, valamint a nyári napokon akár a kertben is. A gyermekek játszás és bujkálás közben garantáltan jól fognak szórakozni.

iPlay Sátor alagúttal - egyszarvú
6 880 Ft

Remek színes sátor alagúttal egyszarvú motívummal az aktív gyerekek számára. A sátor alagúttal otthon egy szobában, vagy nyáron a kertben is használható. A gyermekek a játszás és a bújócskázás során felhőtlen szórakozást élhetnek át.

iPlay Kaland játszósátor szett, három részes
17 350 Ft
+ ingyen szállítás

Színes, három részből álló kaland gyermek játszósátor szett alagúttal. Könnyű anyagból készült, erős merevítőkkel ellátott. A sátrak gyorsan összeállíthatóak, a bejáratuk előtti alagút kivehető, bejáratuk tépőzáras szövettel lezárható. A sátrak alja megerősített anyagból készült, a falak vizhatlanok, így eső esetén nehezen áznak be. A sátrakban egyszerre négy gyermek is kényelmesen elfér.

iPlay Boszorkány sátor

iPlay Boszorkány sátor

Értékelés: 4,7
11 590 Ft
+ ingyen szállítás

Minden boszorkánynak rendelkeznie kell saját kísértetjárta barlangjával. Télen a szobában, nyáron pedig a kertben állítható fel. A gyerekek játék és bújócska közben rengeteg élménnyel gazdagodnak.

iPlay Fürdőpelenka kék

iPlay Fürdőpelenka kék

Értékelés: 5
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fürdőpelenka kék színűami védelmet nyújt csecsemőknek és kisgyermekeknek. Ideális választás nyilvános uszodákba és a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

iPlay Fürdőpelenka kisfiúknak
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

I play fürdőpelenka fiús mintával, mely tökéletes védelmet biztosít a babák és kisgyermekek számára. Ideális választás **nyilvános uszodákba vagy a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

iPlay Fürdőpelenka kislányoknak
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

//I play fürdőpelenka kislányos mintával, mely tökéletes védelmet biztosít a babák és kisgyermekek számára. Ideális választás **nyilvános uszodákba vagy a tengerhez. Az i play.® márka fürdőpelenkákat gyárt szabadalmaztatott háromrétegű dizájnnal.

A kezdetekkor, a cég csupán babakocsikat gyártott, majd 10 évvel később bővítetette termékpalettáját olyan játékokkal, mint például, gyerek sátor, étkészletek, székek, sport eszközök, kerti játékok, hinták.  

A kezdetekkor, a cég csupán babakocsikat gyártott, majd 10 évvel később bővítetette termékpalettáját olyan játékokkal, mint például, gyerek sátor, étkészletek, székek, sport eszközök, kerti játékok, hinták.