IQ Zusun
9 590 Ft

Újdonság

Az IQ Zusun férfi futópulóver minden elvárásodnak megfelel. Varratmentes és ultrakönnyű, amit minden futó nagyra értékel. A QUICK DRY technológia megfelelően elvezeti az izzadságot, amely révén kényelmet és biztonságot nyújt fizikai tevékenységeidhez.

IQ Aruna Wmns
6 590 Ft

Újdonság

IQ Aruna Wmns rövid ujjú női edzőpóló. A könnyű és rugalmas anyag úgy alkalmazkodik a testhez, mint egy második bőr. Az anyag eltávolítja a nedvességet a bőrtől és gyorsan megszárad, frissítő frissességet biztosítva még intenzív erőfeszítéseknél is. A közepén húzódó hálós rész tovább javítja a szellőzést.

IQ Ason Wmns
10 990 Ft

Újdonság

IQ Ason Wmns női futópulóver. Ez a pulóver minden elvárásodnak megfelel. Varratmentes és uktrakönnyű, amit minden futást és sportolást kedvelő hölgy nagyra fog értékelni. A QUICK DRY technológia megfelelően elvezeti az izzadságot, amely révén kényelmet és biztonságot nyújt fizikai tevékenységeidhez.

IQ Emea Wmns
6 590 Ft

Újdonság

IQ Emea Wmns női fitensz póló ideális minden tevékenységre. Az anyag elvezeti a nedvességet a testtől és gyorsan elpárologtatja azt, így minden megterhelés során frissen fogod magadat érezni. Az alkalmazkodó szabás és a hatékony minta csodát ad neked.

IQ Aynad
7 990 Ft

Újdonság

Az IQ Aynad férfi tréning póló kitűnik hosszú élettartamával, funkcionalitásával és kényelmével. Az egyszerű, rövid ujjú szabás kényelmet és mozgásszabadságot biztosít. Az IQ DRY TECH technológia optimális hőérzetet és frissítő kényelmet biztosít edzés közben. Fényvisszaverő elemek a biztonság növeléséért sötétedés után.

IQ Dahim 3/4 Wmns
9 990 Ft

Újdonság

IQ Dahim 3/4 Wmns női ¾ -es tréning leggings kiválóan illik, bármilyen tevékenységnél kényelmesen fogod magadat érezni. Rugalmas, kiválóan illeszkedik az alakhoz. Olyan funkcionális anyagból készült, amely támogatja a test hőszabályozását, megfelelően szigeteli a verejtéket a bőrtől és gyorsan szárad.

IQ Hypose
21 990 Ft

Újdonság

IQ Hypose férfi pulóver egy kiváló minőségű és stílusos férfi pulóver edzéshez. Az IQ Dry Tech technológia kiváló minőségű gyorsan száradó anyagból készült, ami elpárologtatja a nedvességet és szárazon hagyja a bőrt. Ideális futáshoz és fitneszhez.

IQ Lerun
7 990 Ft

Újdonság

Férfi póló IQ Lerun, ami abszolút kényelmet és védelmet biztosít edzés közben, aminek köszönhetően a jobb eredmények elérésére koncentrálhatsz. A póló, légáteresztők és gyorsan száradó anyagból készült, megfelelő légáramlást biztosít, így a bőr lélegezhet és száraz marad, izzadtság mentesen.

IQ Lopu
7 990 Ft

Újdonság

Férfi tréning rövidnadrág IQ Lopu. A rövidnadrág tökéletes intenzív erősítő edzéshez. A felhasznált légáteresztő és gyorsan száradó anyagoknak köszönhetően azonnal elvezeti a felesleges nedvességet és kellemes szárazon hagyja a bőrt.

IQ Mansu
4 990 Ft

Újdonság

IQ Mansu Uniszex futókesztyű. Futás közben a kezed különösen ki van téve a kedvezőtlen időjárás hatásainak. A polár bélés nélkülözhetetlen kényelmet nyújt a kezeidnek, a külső réteg pedig ellenálló és egyszerűen kezelhető. A hüvelyk- és mutatóujjon lévő párnácskák ráadásul speciális betétekkel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik az érintős kijelzők kezelését.

IQ Niame II
5 690 Ft

Újdonság

IQ Niame II női enyhén formázott fitness póló kiemeli alakodat és segít magabiztosabbnak és kényelmesen érezni magadat az edzések során. A gyorsan száradó anyag IQ QUICK DRY technológia segítségével készült, frissen fogod érezni magadat benne.

IQ Noryan
15 590 Ft

Újdonság

IQ Noryan férfi futónadrág megtalálja a helyét minden aktív férfi ruhatárában. WIND PROOF technológiája kényelmet biztosít még az erősen szeles feltételek mellett is. Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság érdekében.

IQ Ranya Wmns
20 990 Ft

Újdonság

IQ Ranya Wmns női hibrid edzőkabát. Tökéletesen szellős, azonnal megköti az abszorbált nedvességet. A kabátujjakon hüvelykujj-nyílások vannak, tehát úgy fog passzolni, mintha rád öntötték volna. A fényvisszaverő elemek jobb láthatóságot biztosítanak a kedvezőtlen időjárásban.

IQ Reia Wmns
6 590 Ft

Újdonság

IQ Reia Wmns edzésre alkalmas melltartó megfelelő támogatást biztosít a kültéri tevékenységek során. A panelek kialakítása és a megfelelő anyagok használata a teljes kényelmet garantálnak. A lélegző és gyorsan száradó anyag kiemelkedő paraméterekkel rendelkezik.

IQ Risan
11 990 Ft

Újdonság

Az IQ Risan férfi melegítőnadrág tökéletesen teljesíti a fizikai aktivitások kedvelőinek minden elvárását, akik nem félnek a folyamatosan csökkenő hőmérséklettől! Az elasztikus anyagból készült nadrág tökéletesen követi a test vonalait és a lábszárakon található mandzsetták kizárják a hideget és minden cipőmodellhez illeszkedik.

IQ Rokil
10 490 Ft

Újdonság

Férfi trekking nadrág IQ Rokil, ami ideális a hidegebb napokon való edzéshez. Kényelmes, meleg, de légáteresztő és könnyű is. Megfelelő légáramlást biztosít és lehetővé teszi a bőrnek, hogy lélegezzen. Megakadályozza a test kihűlését és túlmelegedését, mivel elvezeti az izzadtságot és gyorsan megszárad.

IQ Silky Wmns
4 990 Ft

Újdonság

IQ Silky Wmns női sport leggings minden elvárásnak megfelel. A légáteresztő anyag elvezeti a nedvességet és gyorsan szárad, maximális kényelmet és egyedi friss érzést biztosít. A elasztikus derékpánt korlátlan mozgási szabadságot biztosít és tökéletesen illeszkedik a testhez.

IQ Sunema II
4 990 Ft

Újdonság

IQ Sunema II férfi futósapka egy nélkülözhetetlen termék a futók számára, azoknak is, akik még csak most kezdenek ismerkedni ezzel a kalandos sporttal, és azok számára is,akik futás nélkül már el sem tudják képzelni életüket. Ez az elasztikus sapka védi fejedet a széltől és a hidegtől. A vékony anyag jól illeszkedik a fej formájához, ami fokozza a hőkomfortot és kényelmes viseletet biztosít.

IQ Sunema II Wmns Dark Grey Melange One Size
4 990 Ft

Újdonság

Az IQ Sunema II Wmns női futósapka egy professzionális modell futóknak, függetlenül attól, hogy milyen szinten űzi ezt a sportot. Ez az elasztikus sapka védi fejedet a széltől és a hidegtől. A vékony anyag jól illeszkedik a fej formájához, ami fokozza a hőkomfortot és kényelmes viseletet biztosít.

IQ Lace Runway
1 990 Ft

Újdonság

Az IQ Lace Runway cipőfűző teljesen megváltoztatja minden cipőd megjelenését. A kötött cipőfűzők tökéletesen passzolnak a sport- és túracipőkhöz. A csomózott kialakításának köszönhetően nem lazul meg, nem nyomja a lábfejet és fokozott elaszticitás jellemzi.