iQ-Tech SG-153 zseb UV sterilizátor
6 790 Ft

Az iQtech márka zseb UV-sterilizálója hatékonyan fertőtleníti és sterilizálja a környezetet, bárhol is vagy. A sterilizáló 20 másodperc alatt elpusztítja a baktériumokat a szőnyegeken, matracokon, számítógépeken, telefonokon, konyhai eszközökön és egyéb felületeken.

iQ-Tech SG-151 kézi UV-sterilizáló
13 590 Ft

2 év garancia

Az iQtech márkájú kézi UV-sterilizáló hatékonyan sterilizálja a környezetet, bárhol is vagy. A sterilizáló 20 másodperc alatt megöli a baktériumokat a szőnyegeken, matracokon, számítógépeken, telefonokon, konyhai eszközökön és egyéb felületeken. Fel van szerelve egy LCD kijelzővel, amely lehetővé teszi a munkaidő beállítását.

iQ-Tech SmartLife SB003, WiFi relé garázskapukhoz és kapukhoz
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Wi-Fi relé, amellyel a garázs ajtaját a mobilalkalmazás segítségével vezérelheted. Az IQ-Tech SmartLife SB003 egy konnektorba csatlakoztatható, amely szintén táplálja. Vele együtt kapsz egy mágneses ajtónyitó érzékelőt is, amely tökéletes áttekintést nyújt az ajtó pontos kinyitásának és bezárásának időpontjáról.

iQ-Tech SmartLife WC005, Wi-Fi IP kamera
20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Forgatható beltéri intelligens IP kamera. Az IQ-Tech SmartLife WC005 magas Full HD 1080p felbontásban és széles 120°-os szögben rögzít. Mozgásérzékelővel és éjjellátással van felszerelve, illetve 355°-ig elforgatható. Az iOS és az Android alkalmazás használatával és hangsegédekkel irányítható.

iQ-Tech SmartLife IQS002, Wi-Fi kettős kapcsoló
10 990 Ft

Intelligens Wi-Fi kapcsoló két kapcsolóval, távolról bármikor fel és lekapcsolhatod a világítást. IQ-Tech SmartLife IQS002 lehetővé teszi a világítás alkalmazással történő irányítását iOS és Android esetén, érintéssel vagy hanggal, időzítés beállítását az intelligens otthon világításának be-, illetve kikapcsolásához.

iQ-Tech SmartLife WT004, Wi-Fi 4× csatlakozó+ 4× USB, 10 A
19 990 Ft

4 intelligens Wi-Fi csatlakozó, 4 USB porttal egyben. Az IQ-Tech SmartLife WT004 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 10 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.

iQ-Tech SmartLife SA01, Wi-Fi siréna
11 990 Ft

Intelligens Wi-Fi sziréna, amely biztonságosabbá teszi otthonodat. Ha a feltételek teljesülnek, hangos 90 dB riasztást fogsz hallani, és telefonhívást is küld. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife DW04, Wi-Fi mágneses ajtóérzékelő
8 990 Ft

Intelligens ablak vagy ajtónyitás érzékelő, amely tájékoztat a nemkívánatos látogatókról. Amikor az iQ-Tech SmartLife DW04 2 mágneses része elmozdul, telefon riasztást küld. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife IQS001, Wi-Fi egyszerű kapcsoló
9 990 Ft

Intelligens Wi-Fi kapcsoló egy kapcsolással távolról fényt gyújthatsz, vagy lekapcsolhatod azt. Az IQ-Tech SmartLife IQS001 lehetővé teszi a világítás vezérlését alkalmazással iOS és Android számára, érintéssel vagy hanggal, időzítés beállítását az intelligens otthon egyéb világításának be-, illetve kikapcsolásához.

iQ-Tech SmartLife IQS003D, Wi-Fi kapcsoló dimmerrel
9 990 Ft

Intelligens Wi-Fi kapcsoló egy kapcsolóval és dimerrel, amellyel távolról lekapcsolhatod, felkapcsolhatod, és igazíthatod a fény erejét. Az IQ-Tech SmartLife IQS003D lehetővé teszi a fény alkalmazás általi vezérlését iOS és Android esetén, továbbá támogatja az érintésvezérlést és a hang általi vezérlést, az időzítő beállítását a be- és kikapcsoláshoz, valamint a világítás be- és kikapcsolását az okos otthon egyéb kiegészítőihez viszonyulva.

iQ-Tech SmartLife MR16, Wi-Fi izzó G13, 5 W, színes
7 190 Ft

Okos Wi-Fi LED izzó. Az IQ-Tech SmartLife MR16 beállítható színnel és fényerővel rendelkezik MR16 alappal, 460 lumen erősséggel és nagyon hosszú, akár 35 000 óra. Az iOS és az Android alkalmazásokkal vezérelhető, és szinkronizálhatod az okos otthonod többi részével.

iQ-Tech Smartlife SH615, kültéri Smart Wi-Fi IP kamera, IP65
26 990 Ft 25 990 Ft

Intelligens kültéri IP kamera. Az IQ-Tech SmartLife SH615 Full HD 1080p nagy felbontásban rögzít, automatikus mozgásérzékeléssel, kétirányú audióval, éjjellátó képességgel és IP65 vízállósággal ellátott. Az iOS és az Android alkalmazások vezérlése révén feltöltheted telefonodra vagy memóriakártyádra.

iQ-Tech SmartLife SM01, Wi-Fi füstérzékelő
12 990 Ft

Intelligens füstérzékelő és tűzjelző egyben. Amikor az iQ-Tech SmartLife SM01 füstöt észlel, akkor akár 90 dB hangerőjű szirénát indít, miközben telefonos riasztást is küld. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife WB009, Wi-Fi itzzóE27, 10W, színes
8 290 Ft 8 190 Ft

Okos Wi-Fi LED izzó. Az IQ-Tech SmartLife WB009 állítható szín, hőmérséklet és fényerősséggel rendelkezik, E27 alappal és 900 lumen megvilágítással. Az iOS és az Android alkalmazásokkal vezérelhető, és szinkronizálhatod az okos otthonod többi részével.

iQ-Tech SmartLife WB011, Wi-Fi LED izzó E27, 110-240 V, 9 W, fehér
8 190 Ft

Intelligens Wi-Fi LED izzó. Az IQ-Tech SmartLife WB011 állítható hőmérséklet és fényerősséggel, E27 alappal és 900 lumen megvilágítással rendelkezik. Gazdaságos, hosszú élettartamú, az iOS és az Android alkalmazásokkal vagy hanggal vezérelhető, és szinkronizálhatod az okos otthonod többi részével.

iQ-Tech SmartLife WS007, Wi-Fi csatlakozás, 10 A
7 290 Ft

Intelligens Wi-Fi csatlakozó. Az IQ-Tech SmartLife WS007 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 10 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.

iQ-Tech SmartLife WS017, Wi-Fi 2× csatlakozó, 16 A
11 490 Ft

2 intelligens Wi-Fi aljzat egyben. Az IQ-Tech SmartLife WS017 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 16 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.

iQ-Tech SmartLife WS020, Wi-Fi csatlakozás, 16 A
6 990 Ft

Intelligens Wi-Fi csatlakozó. Az IQ-Tech SmartLife WS020 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 16 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.

iQ-Tech SmartLife SB001, WiFi relé
5 290 Ft

Wi-Fi relé, amellyel távolról vezérelheted készülékeidet mobil alkalmazásokkal. Az IQ-Tech SmartLife SB001 egy konnektorba csatlakoztatható, amely szintén táplálja. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife WL005, Wi-Fi LED csík, 5 m
18 490 Ft 17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Intelligens Wi-Fi LED csík. Az IQ-Tech SmartLife WL005 színe, hőmérséklete és fényereje állítható, 5 méter hosszú, és iOS és Android alkalmazásokkalvezérelhető. Automatizálhatod vagy szinkronizálhatod okos otthonodnak többi részével.