Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT 125 ml

Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT

18 280 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. Az illat 2014-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-19%
Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT 25 ml
2x

Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT

10 390 Ft
8 340 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Partnerünktől: Vivantis
-11%
Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT 40 ml

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT

9 030 Ft
8 010 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Partnerünktől: Vivantis
Issey Miyake L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme - EDT 75 ml
1x

Issey Miyake L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme - EDT

8 920 Ft

Tíz év után a L´Eau d´Issey, Issey Miyake mondja egy új történet a víz – egy történet rejtély, mélysége és óriási vonzerejét. Meghívó, hogy felfedezze a végtelen érzékek, kontrasztok és az érzelmek. Inspiráció kell látni alapvető elemei – a különbség nappal és az éjszaka.

Partnerünktől: Vivantis
Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Sport - EDT 50 ml

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Sport - EDT

9 330 Ft

A L´Eau D´Issey Pour Homme Sport már 2011-ben vezette be az Issey Miyake márkanevet Issey Miyake nyilvánosság számára. Issey Miyake L´Eau D´Issey Sport illata egy kivételes illatú energia és energia kifejezése. .

Partnerünktől: Vivantis
-17%
Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Intense - EDT 75 ml

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Intense - EDT

8 880 Ft
7 340 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme Intense által Issey Miyake márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak, akik szeretik az aktív élet és a folyamatos mozgás. Ez limitált, melyet a nyilvánosság elé 2007-ben, a keverék a citrus árnyalatok és a fűszereket.

Partnerünktől: Vivantis
-46%
Issey Miyake Nuit D`Issey Bleu Astral - EDT 75 ml
1x

Issey Miyake Nuit D`Issey Bleu Astral - EDT

15 510 Ft
8 310 Ft

A Nuit D`Issey Bleu Astral egy fás-fűszeres illat  férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamottot és jellegzetes koriandert tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a bőr tónusai.  A kompozíciót egy fás alapillat zárja, amelyben domináns szerepet játszik a borostyánfa.

Partnerünktől: Vivantis
-42%
Issey Miyake L`Eau Super Majeure D`Issey - EDT 100 ml

Issey Miyake L`Eau Super Majeure D`Issey - EDT

21 090 Ft
12 210 Ft

A L´Eau Super Majeure D´Issey egy fás-vízi illatú férfi illat.  A fejillat zsályát, citrusféléket és rozmaringot tartalmaz. A szívillat egyesíti a tengeri sót más tengeri hangokkal, patchoulival, kasmírokkal és fás akkordokkal.

Partnerünktől: Vivantis
Issey Miyake D´Issey L´eau - natural spray 100 ml

Issey Miyake D´Issey L´eau - natural spray

7 770 Ft
7 500 Ft

D´Issey Eau l´tükrözi hűen a kreativitás Issey Miyake, szorosan kapcsolódik annak értékeit és igényeit. Azt fejezi ki a személyiségét, elképzeléseit szépség, a szabadság és az öröm az élet. Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító. Forrás érzékiség és frissessége az élet.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure - EDT 90 ml

Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure - EDT

15 060 Ft
14 190 Ft

2016-ban a Miyake márka bemutatta a  L´Eau D´Issey Pure női illatot toalettvíz formájában.   Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző illatával.

Partnerünktől: Vivantis
-11%
Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure Nectar - EDP 90 ml

Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure Nectar - EDP

25 610 Ft
22 640 Ft

A L´Eau D´Issey Pure Nectar De Parfum egy virágos illat nők számára a L´Eau D´Issey Pure kollekciójából. A fejillatban érezhető a  körte, méz és bergamott kombinációja. A szívillatban bonatkozik ki a rózsa  és a pünkösdi rózsa akkordok, amelyeket vízi tónusok egészítenek ki.

Partnerünktől: Vivantis