Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT TESZTER 
9 250 Ft

L´Eau D´Issey igazán tükrözi Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.


Issey Miyake D´Issey L´eau - natural spray
6 810 Ft

D´Issey Eau l´tükrözi hűen a kreativitás Issey Miyake, szorosan kapcsolódik annak értékeit és igényeit. Azt fejezi ki a személyiségét, elképzeléseit szépség, a szabadság és az öröm az élet. Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító. Forrás érzékiség és frissessége az élet.


Issey Miyake L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme - EDT
8 330 Ft

Tíz év után a L´Eau d´Issey, Issey Miyake mondja egy új történet a víz – egy történet rejtély, mélysége és óriási vonzerejét. Meghívó, hogy felfedezze a végtelen érzékek, kontrasztok és az érzelmek. Inspiráció kell látni alapvető elemei – a különbség nappal és az éjszaka.


Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDP (náplň)
15 880 Ft

D´Issey Eau l´tükrözi hűen a kreativitás Issey Miyake, szorosan kapcsolódik annak értékeit és igényeit. Azt fejezi ki a személyiségét, elképzeléseit szépség, a szabadság és az öröm az élet. Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító. Forrás érzékiség és frissessége az élet.


Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT
390 Ft

L´Eau D´Issey igazán tükrözi Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez. Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító. Az érzékiség és frissesség forrása.


Issey Miyake L´Eau D´Issey Florale - EDT
8 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Virág-édes illat nők számára Issey Miyake – ez L´Eau D´Issey Florale. Ha szereted a virágokkal töltött illatanyagokat, ez az illat csak az Ön számára! Kezdetben lédús mandarin van, az illat szíve a rózsák és a liliomok, az egész kompozíció fás árnyalatokat rögzít. Az illat 2011-ben indult.


Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - deo stift
6 210 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos. A dezodor nem tartalmaz alkoholt! .


Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - dezodor
6 550 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.


Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT
10 130 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.


Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT TESZTER
10 620 Ft

9 100 Ft

Akció

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.


Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche - EDT
10 960 Ft

1994-ben, Issey Miyake márka bevezetett fás illat L´Eau D´Issey Pour Homme. Ezzel kapcsolatban illat jött létre 2016-ban aroma l´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche, mely tágas és friss. A háttérben áll az illat parfüm Christophe Raynaud. Citrus fás tónusok kombinálni levendula, bors, rózsa és társ.


Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Intense - EDT
7 830 Ft

7 040 Ft

Akció

L´Eau D´Issey Pour Homme Intense által Issey Miyake márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak, akik szeretik az aktív élet és a folyamatos mozgás. Ez limitált, melyet a nyilvánosság elé 2007-ben, a keverék a citrus árnyalatok és a fűszereket.


Issey Miyake L`Eau d`Issey Pour Homme Summer 2015 - EDT
11 950 Ft

10 620 Ft

Akció

Issey Miyake elindítja az évente megrendezett L´Eau d ´ Issey Miyake illatanyagot, amelyet 2015-re L´Eau d´ Issey Miyake Pour Homme néven neveznek. Az új kiadás illusztrációja Yulia Brodskaya. Az aroma friss, gyümölcsös fás. Megnyílik a kiwi, a szőlő és a koriander akkordjai.


Issey Miyake L´Eau D´Issey Pure - EDP
19 660 Ft

2016-ban a Miyake márka bemutatta a  L´Eau D´Issey Pure női illatot toalettvíz formájában.   Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző illatával.


Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure Nectar De Parfum - EDP
22 590 Ft

Újdonság

A L´Eau D´Issey Pure Nectar De Parfum egy virágos illat nők számára a L´Eau D´Issey Pure kollekciójából. A fejillatban érezhető a  körte, méz és bergamott kombinációja. A szívillatban bonatkozik ki a rózsa  és a pünkösdi rózsa akkordok, amelyeket vízi tónusok egészítenek ki.


Issey Miyake L`Eau Super Majeure D`Issey - EDT
18 600 Ft

Újdonság

A L´Eau Super Majeure D´Issey egy fás-vízi illatú férfi illat.  A fejillat zsályát, citrusféléket és rozmaringot tartalmaz. A szívillat egyesíti a tengeri sót más tengeri hangokkal, patchoulival, kasmírokkal és fás akkordokkal.


Issey Miyake Nuit D`Issey Bleu Astral - EDT
13 630 Ft

A Nuit D`Issey Bleu Astral egy fás-fűszeres illat  férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamottot és jellegzetes koriandert tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a bőr tónusai.  A kompozíciót egy fás alapillat zárja, amelyben domináns szerepet játszik a borostyánfa.


Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT
14 470 Ft

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. Az illat 2014-ben került a piacra.


Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT 125 ml + EDT 40 ml
16 340 Ft

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. ​Az illat 2014-ben került a piacra.