Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT TESZTER 
14 010 Ft 9 110 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Issey Miyake D´Issey L´eau - natural spray
7 230 Ft 7 000 Ft

D´Issey Eau l´tükrözi hűen a kreativitás Issey Miyake, szorosan kapcsolódik annak értékeit és igényeit. Azt fejezi ki a személyiségét, elképzeléseit szépség, a szabadság és az öröm az élet. Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító. Forrás érzékiség és frissessége az élet.

Issey Miyake L`Eau D`Issey Pure - EDT
11 210 Ft 10 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2016-ban a Miyake márka bemutatta a  L´Eau D´Issey Pure női illatot toalettvíz formájában.   Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző illatával.

Issey Miyake L`Eau Majeure D`Issey - EDT
11 210 Ft 7 410 Ft

L´Eau Majeure D´Issey egy fás-akvatikus illat férfiaknak. Friss mentával, bergamottal és grapefruittal nyílik meg. Ezután a tenger tónusai és a jázmin illatjegyei  (hedione) bontakoznak ki. A kompozíciót a fás árnyalatok, a kasmír, a kumarin, a cédrus és a borostyánfa kombinációja egészíti ki.

Issey Miyake L`Eau Majeure D`Issey - EDT 50 ml + tusfürdő 100 ml
16 820 Ft 9 600 Ft

L´Eau Majeure D´Issey egy fás-akvatikus illat férfiaknak. Friss mentával, bergamottal és grapefruittal nyílik meg. Ezután a tenger tónusai és a jázmin illatjegyei  (hedione) bontakoznak ki. A kompozíciót a fás árnyalatok, a kasmír, a kumarin, a cédrus és a borostyánfa kombinációja egészíti ki.

Issey Miyake L`Eau Super Majeure D`Issey - EDT
19 620 Ft 18 580 Ft

A L´Eau Super Majeure D´Issey egy fás-vízi illatú férfi illat.  A fejillat zsályát, citrusféléket és rozmaringot tartalmaz. A szívillat egyesíti a tengeri sót más tengeri hangokkal, patchoulival, kasmírokkal és fás akkordokkal.

Issey Miyake L´Eau Bleue D´Issey Pour Homme - EDT
7 980 Ft 7 000 Ft

Tíz év után a L´Eau d´Issey, Issey Miyake mondja egy új történet a víz – egy történet rejtély, mélysége és óriási vonzerejét. Meghívó, hogy felfedezze a végtelen érzékek, kontrasztok és az érzelmek. Inspiráció kell látni alapvető elemei – a különbség nappal és az éjszaka.

Issey Miyake L´Eau D´Issey - EDT
410 Ft

L´Eau D´Issey tükrözi  Issey Miyake kreativitását, amely szorosan kapcsolódik az ő értékeihez és követelményeihez.  Személyiségét, szépségét, szabadságát és az élet örömét fejezi ki.   Meglepő, megrendítő, varázslatos és csábító.  Az érzékiség és frissesség forrása.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - after shave
10 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - deo stift
6 390 Ft 5 600 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos. A dezodor nem tartalmaz alkoholt! .

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - dezodor
6 860 Ft 6 580 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT
8 400 Ft 7 980 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT TESZTER
9 330 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy  karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche - EDT
11 570 Ft

1994-ben, Issey Miyake márka bevezetett fás illat L´Eau D´Issey Pour Homme. Ezzel kapcsolatban illat jött létre 2016-ban aroma l´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche, mely tágas és friss. A háttérben áll az illat parfüm Christophe Raynaud. Citrus fás tónusok kombinálni levendula, bors, rózsa és társ.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Intense - EDT
8 260 Ft 6 580 Ft

L´Eau D´Issey Pour Homme Intense által Issey Miyake márka friss, citrusos-fás illat férfiaknak, akik szeretik az aktív élet és a folyamatos mozgás. Ez limitált, melyet a nyilvánosság elé 2007-ben, a keverék a citrus árnyalatok és a fűszereket.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Sport - EDT
7 840 Ft 6 300 Ft

A L´Eau D´Issey Pour Homme Sport már 2011-ben vezette be az Issey Miyake márkanevet Issey Miyake nyilvánosság számára. Issey Miyake L´Eau D´Issey Sport illata egy kivételes illatú energia és energia kifejezése. .

Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Summer 2016 - EDT
10 930 Ft 10 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Issey Miyake indít éves limitált illat L´Eau DIssey hogy 2016 nevű LEau D`Issey Pour Homme Summer 2016 új nyári kiadás, előadó Michelle McKinney és parfümöket Alberto Morilllas. Az illata friss, gyümölcsös-fás. Megnyitja akkordok kiwi, grapefruit és a koriander.

Issey Miyake Nuit D`Issey Bleu Astral - EDT
14 430 Ft 11 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Nuit D`Issey Bleu Astral egy fás-fűszeres illat  férfiaknak, amely 2017-ben került a piacra. A fejillat friss bergamottot és jellegzetes koriandert tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a bőr tónusai.  A kompozíciót egy fás alapillat zárja, amelyben domináns szerepet játszik a borostyánfa.

Issey Miyake Nuit D`Issey Noir Argent - EDP
17 940 Ft

A Nuit D´Issey Noir Argent egy fás-fűszeres illat a férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat keserű grepfruitot, szerecsendiót, rózsaszín és fekete borsot tartalmaz. A szívillatban érezhető a bőr, zsálya és olibanum gyanta kombinációja.

Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT
7 700 Ft 7 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. Az illat 2014-ben került a piacra.

Issey Miyake Nuit D´Issey - EDT 125 ml + EDT 40 ml
16 820 Ft

Nuit D´Issey a  Issey Miyake márkától egy  citrusos-fűszeres férfi illat.  Kezdetben érezhető a grapefruit és bergamott keveréke, majd szót kérnek a fűszerek, vetiver, fás árnyalatok, fekete bors, bőr és ébenfa fa, tömjén, pacsuli és tonka bab. ​Az illat 2014-ben került a piacra.

Issey Miyake Pleats Please L`Eau - EDT
14 010 Ft

Újdonság

A Pleats Please L´Eau a Pleats Please kollekcióból virágos-fás aromájú nők számára. A fej vadvirágot tartalmaz, a szívedben bolgár rózsa, rózsaszín bors és keserű narancs esszencia (neroli) fogja érezni magát. A kompozíciót fehér pézsma, cédrus és pacsuli zárja le. 2013-ban indították.