Itskins Spectrum gel 2m Huawei Nova 5T, Clear HW5T-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Újdonság

Flexibilis hátsó tok 2 m magasságból történő esési védelmi szabvánnyal. ITSKINS Spectrum a sarkakban lévő légpárnáknak köszönhetően csökkenti a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Huawei Nova 5T telefonhoz, hagyja kiemelkedni annak eredeti kialakítását az átlátszó kialakítása révén.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Galaxy A21, Clear SG21-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Flexibilis hátsó tok 2 m magasságból történő esési védelmi szabvánnyal. ITSKINS Spectrum a sarkakban lévő légpárnáknak köszönhetően csökkenti a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy A21 telefonhoz, hagyja kiemelkedni annak eredeti kialakítását az átlátszó kialakítása révén.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Galaxy A41, Clear SG41-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Újdonság

Flexibilis hátsó tok 2 m magasságból történő esési védelmi szabvánnyal. ITSKINS Spectrum a sarkakban lévő légpárnáknak köszönhetően csökkenti a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy A41 telefonhoz, hagyja kiemelkedni annak eredeti kialakítását az átlátszó kialakítása révén.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Galaxy A71, Clear SG71-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Újdonság

Rugalmas hátlapi tok esésvédelmi tanúsítvánnyal 2 m-ig. A sarkaiban található légpárnáknak köszönhetően az ITSKINS Spectrum kiküszöböli a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy A71 telefonra, emellett kiemelkedik az egyedi átlátszó dizájnjának köszönhetően.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Galaxy S20+, Clear SG11-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rugalmas hátlapi tok esésvédelmi tanúsítvánnyal 2 m-ig. A sarkaiban található légpárnáknak köszönhetően az ITSKINS Spectrum kiküszöböli a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy S20+ telefonra, emellett kiemelkedik az egyedi átlátszó dizájnjának köszönhetően.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Galaxy S20, Clear SGES-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rugalmas hátlapi tok esésvédelmi tanúsítvánnyal 2 m-ig. A sarkaiban található légpárnáknak köszönhetően az ITSKINS Spectrum kiküszöböli a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy S20 telefonra, emellett kiemelkedik az egyedi átlátszó dizájnjának köszönhetően.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Galaxy S20 Ultra, Clear SGPS-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Flexibilis hátsó tok 2 m magasságból történő esési védelmi szabvánnyal. ITSKINS Spectrum a sarkakban lévő légpárnáknak köszönhetően csökkenti a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy S20 Ultra telefonhoz, hagyja kiemelkedni annak eredeti kialakítását az átlátszó kialakítása révén.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Samsung Galaxy Note10 Lite, Clear SGNL-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rugalmas hátlapi tok esésvédelmi tanúsítvánnyal 2 m-ig. A sarkaiban található légpárnáknak köszönhetően az ITSKINS Spectrum kiküszöböli a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy Note10 Lite telefonra, emellett kiemelkedik az egyedi átlátszó dizájnjának köszönhetően.

Itskins Spectrum gel 2m Drop Galaxy A51, Clear SG51-SPECM-TRSP
6 780 Ft 6 690 Ft

Újdonság

Flexibilis hátsó tok 2 m magasságból történő esési védelmi szabvánnyal. ITSKINS Spectrum a sarkakban lévő légpárnáknak köszönhetően csökkenti a mechanikai sérüléseket, és pontosan illeszkedik a Samsung Galaxy A51 telefonhoz, hagyja kiemelkedni annak eredeti kialakítását az átlátszó kialakítása révén.