Jacobs TASSIMO L´Or Delizioso Kávékapszula, 16 db
3 990 Ft 1 790 Ft 111,88 Ft/darab

közepesen erős intenzitású Bosch TASSIMO JACOBS L'Or Delizioso karakteres ízével könnyedén elvarázsolja a kávézás szerelmeseit. Aromában gazdag mogyoró íze kigyensúlyozott, hosszantartó kávézási élményt nyújt. A kapszula használata egyszerű, tökéletes forró kávé készíthető vele.

Jacobs Espresso Classico Intenzitás 7 - 10 db alumínium kapszula
990 Ft

Kiváló minőségű Arabica kávé intenzív robustával kombinálva adja a Jacobs Espresso Classico kávékapszuláknak az ízletes izüket és a kiegyensúlyozott illatukat. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

Jacobs Kronung instant 200g

Jacobs Kronung instant 200g

Értékelés: 3,5
2 990 Ft

Jacobs Kronung instant 200g kávé gazdag és kellemes ízével és ellenállhatatlan aromájával emelkedik ki, amely minden pillanatban örömet szerez. A kávét az egé család, valamint a vendégek is értékelni fogják. A kávét különleges fagyasztási módszerrel dolgozzák fel, a tej nélküli változata is nagyon ízletes.

Jacobs Velvet, 200g

Jacobs Velvet, 200g

Értékelés: 4,4
2 190 Ft

Jacobs Velvet instant kávé gazdag habbal bűvöl el. Merüljön el a telt, jellegzetes és kissé édes ízében. A Velvet feloldható kávéval minden kortyban könnyed és végtelen lágyságot élvezhetsz. A kávét különleges permetezési módszerrel dolgozzák fel.

Jacobs T-Disc Caffe Crema Kávékapszula, 16 db
1 990 Ft

BOSCH T-Disc Caffe Crema különlegesen habos és krémes kávékapszula. Dupla adag!különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró kávét hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!

Jacobs T-Disc Cappuccino kapszula, 8 db
1 990 Ft

A krémes Bosch T-Disc Cappuccino kávékapszula, 8 db-os kiszerelésben az intenzív Espresso és a finom, könnyű hab tökéletes kombinációja. A különleges technológiának köszönhetően a kávékapszula létrehozza az optimális körülményeket, melyek elősegítik a ** Jacobs kávé-íz aroma komplexitását. Könnyű beilleszteni, a víz magas nyomás alatt keresztülcsordul a kapszulán, így tökéletes minőségű forró cappuccinot hoz létre. Nem érintkezik a kávéfőzővel, nincs gond, nincs rendetlenség!. Egy tasakban 16 darab kapszula található, 8 db kávé- és 8 db tejkapszula, így összesen 8 finom cappuccino készíthető belőle.

Jacobs Krönung Selection szemes kávé 1 kg-16%
4 290 Ft 3 590 Ft

Akció

Kiváló minőségű Jacobs Professional kávé, mely a hagyományos recept szerint készült és pörkölt. Az 1000 g súlyú kávé kávédarálókhoz és automatákhoz ajánlott.

Jacobs Lungo Intenso Intenzitás 8 - 10 db alumínium kapszula
990 Ft

Kiváló minőségű Arabica kávé intenzív robustával kombinálva adja ezeknek a Jacobs Lungo Intenso kávékapszuláknak a kiegyensúlyozott komplex ízét. A kapszulák kompatibilisek a Nespresso kávéfőzőkkel és alumíniumból készültek, ami jobban megőrzi a kávé aromáját és ideális nyomást biztosít a kedvenc kávéid elkészítéséhez.

Jacobs Crema Gold, 200g

Jacobs Crema Gold, 200g

Értékelés: 5
2 990 Ft

Próbálja ki a Jacobs Crema Gold lágy, kiegyensúlyozott ízét, kissé savasabb árnyalatokkal. Merüljön el a valóban gazdag habban, és élvezd a délutáni sziesztát. A kávét különleges permetezési módszerrel dolgozzák fel.

Jacobs Crema szemes kávé, 1 kg
4 790 Ft

Jacobs Crema közepesen pörkölt szemes kávé kiegyensúlyozott ízzel citrusos tónussal. Tökéletes sötét és erős kávékhoz, mint például az espresso vagy a caffè crema. A gazdag krémhab és finom illat tipikusak az ilyen kiegyensúlyozott és kellemes ízű kávéra.

Jacobs Gold, 200g

Jacobs Gold, 200g

Értékelés: 5
2 990 Ft

Jacobs Gold kávé tökéletesen kiegyensúlyozott, finom ízével élénkít fel. Ellenállhatatlan aroma, ami minden napod átillatozza. A kávé tökéletesen megfelel a tejes változatokba is. Könnyen elkészíthető, így olyankor is elkészítheted, amikor csak pár percnyi ücsörgésre van időd. A kávét speciális fagyasztásos módszerrel dolgozták fel.